Formula 1
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sportszerűség azt kívánja, hogy gratláljak Vettelnek, pedig az egész mezőnyben számomra a legellenszenvesebb pilóta és ember egyben, de grat! Dobhat egy kis moneyt Newey(ha így kell írni) valamint az egész redbull bagázs bankszámlájára, hogy így nyomták, tolták, a szárnyaiktól elkezdve rengeteg mindenen keresztül!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
3.helyről rajtolt, Button bement elé, a kiállás után beragadt Petrov és Rosberg mögé, aztán Kubica rohadt jól versenyzett jókor jött ki, visszajött eléjük, és máris ott vanvisca el barca írta:nem igazán követem az f1-et, most is csak a legvégét néztem... le irna nekem vki h alonsoek mit benaztak h csak 7. lett?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ebben a ferrariban messze nem volt annyi, amennyit Alonso kihozott belőle, példaértékű, a taktikáról nem tehetett.
Vettelnek meg csapat megcsinálta, így sportszerű. Grat.
Vettelnek meg csapat megcsinálta, így sportszerű. Grat.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem igazán követem az f1-et, most is csak a legvégét néztem... le irna nekem vki h alonsoek mit benaztak h csak 7. lett?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Jaj Csaba ezt hagyjuk inkább... Pontokért ment a harc. Kit érdekel hogy VB címre esélyes?csababarca írta:Webber helyébe oda se mennék a red bullosokhoz. Annyira érződött már futamok óta,hogy Vettelt akarják Vb-nek,hiába volt esélyesebb végig Webber. Érdekes,Vettelt ki bírták hívni rendesen,Webbert meg hülyén hívják ki.
Ferrarisok meg ezt csak elveszthették. Ők is eltaktikázták,nagyon rosszul hívták ki ők is Alonsot.
Hülye Petrov...pfúúj. Ezek is most kezdtek el versenyezni,amikor semmi közük nem volt az idényhez.
Mindegy,az első opcióm Alonso után a második Vettel nyert,így annyira nem vagyok szomorú. Csak dühít,hogy kamuzik a red bull,amikor olyanokat mond,hogy nincs elsőszámú pilótájuk. Nincs a francokat.

-
- Llegenda del Barça
Az a jó, h én semlegesen néztem ezt az utsó futamot (csak Ham-et nem szeretem) így igazából ugyanannyira örülök Vettelnek, mintha bárki más nyert volna
Szép volt Vettel!

Szép volt Vettel!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Webber helyébe oda se mennék a red bullosokhoz. Annyira érződött már futamok óta,hogy Vettelt akarják Vb-nek,hiába volt esélyesebb végig Webber. Érdekes,Vettelt ki bírták hívni rendesen,Webbert meg hülyén hívják ki.
Ferrarisok meg ezt csak elveszthették. Ők is eltaktikázták,nagyon rosszul hívták ki ők is Alonsot.
Hülye Petrov...pfúúj. Ezek is most kezdtek el versenyezni,amikor semmi közük nem volt az idényhez.
Mindegy,az első opcióm Alonso után a második Vettel nyert,így annyira nem vagyok szomorú. Csak dühít,hogy kamuzik a red bull,amikor olyanokat mond,hogy nincs elsőszámú pilótájuk. Nincs a francokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hatalmas gratula Vettelnek, megható is, hogy sír!Egész évben nagyon jó volt, s ezen a hétvégén teljesen hibátlanul ment!Alonso meg (sztem) sajázt magának köszönhetio, meg ez a mutogatás!!!!!!!!!!!!Na én ezért ha találkoznék vele kiütném a fogait!Mint anno amit Lewissal is művelt!Nem bírja elviselni, hogy valaki jobb és gyorsabb???????????FÚÚÚÚÚÚ de felidegesített ez!!!!Vettel jól ment ügyes volt, élvezze ki a diadalt, mert jövőre jön megint Lewis és a Mclaren
Így is 2-3ik hely gyönyörű a csapattól!

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Egyszer vezette a világbajnokságot, de azt a legjobbkor.
Alonso meg mit mutogat Petrovnak?
Azt hitte, hogy mindenki előre fogja engedni?
Kíváncsi vagyok Webber mit szól ehhez az egészhez.
Gratula Sebastian
Alonso meg mit mutogat Petrovnak?

Azt hitte, hogy mindenki előre fogja engedni?
Kíváncsi vagyok Webber mit szól ehhez az egészhez.
Gratula Sebastian

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Petrov majdnem rárántotta az autótozsimiki írta:Sebastian Vettel The World Champion 2010
Teljesen megérdemeltem, összes pechje ellenére, a legjobb helyre került.
korrekt leszek,és csak ennyit írok: Vettel fanok örüljenek kulturáltan![]()
Végére még egy kis mutogatás Alotól, na így teljes az év

- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát ez van srácok. Ez nem jött idén össze. A Red Bull volt a legjobb, és volt egy olyan versenyzőjük akit végig toltak. Ennek ellenére megérdemli, mert ez az autó szinte hibátlan.
Petrov Suck!
Petrov Suck!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sebastian Vettel The World Champion 2010
korrekt leszek,és csak ennyit írok: Vettel fanok örüljenek kulturáltan
korrekt leszek,és csak ennyit írok: Vettel fanok örüljenek kulturáltan

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Gratulálok a Vettelnek és a többi 50 embernek aki velem együtt megitippelte Vettelt világbajnoknak!
(Sír "szegény" Vettel
)
(Sír "szegény" Vettel

Győzött az igazság!!!
VETTEL!!!!
VETTEL!!!!
Vettel lesmárolhatja Petrovot sztem ezek után...
Szép volt Sebastian!
Megérdemelt bajnoki cím minden balszerencse ellenére is!
szerk: ezt a sírást basszus!

Szép volt Sebastian!

Megérdemelt bajnoki cím minden balszerencse ellenére is!
szerk: ezt a sírást basszus!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.14. 15:45:27-kor.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Fú de nevetséges ez a gondolat.Ercsike írta:ezaz.szeretem mikor az utolsó futamon kell keménykedni.áááá. döntse el a renault a vb-címet.miért is ne?![]()

Vettel egyébként megérdemli sztem, már régen vezette volna a bajnokságot, ha nem esik ki annyiszor.Grat neki!

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
And The World Champions Is:
Sebastian Vettel !!!
Sebastian Vettel !!!

-
- Llegenda del Barça
Final lap... a RB istálló "leghosszabb" köre lesz... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Renaultnál továbbra sem szeretik Alonsot
Innentől csoda, imádkozás Buddha Allah minden!
Szerk:Fecoo, mikor azt bemondta Gyula
Nagy matematikus a mi Gyulánk!Becsalta hogy jöjjön, hogy megelőzze azt aki megelőzte a már általam megelőzött pilótát
És levezette, a s állította, hogy ez így van!Wéber szerintem magába mondta, hogy "Hát ez hülye" 

Szerk:Fecoo, mikor azt bemondta Gyula

Nagy matematikus a mi Gyulánk!Becsalta hogy jöjjön, hogy megelőzze azt aki megelőzte a már általam megelőzött pilótát

-
- Barça B
ezaz.szeretem mikor az utolsó futamon kell keménykedni.áááá. döntse el a renault a vb-címet.miért is ne?

hát ez már bukta Alonsonak

hát ez már bukta Alonsonak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ercsike 2010.11.14. 15:40:59-kor.
"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
hülye ez a czollner
" a RB becsalta Webberrel Alonsot a box-ba, h Petrovék Alo elé kerüljenek"

" a RB becsalta Webberrel Alonsot a box-ba, h Petrovék Alo elé kerüljenek"

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.14. 15:25:52-kor.