Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egypár meccs múlva kezdő lesz Chalmers helyén hidd el...MessiFan írta:Szerintem Bibby jó helyre került. 15 percet játszott és szerintem beállónak tökéletes a Heatbe.
Mennyből pokol.....Azért, hogy Bosh milyen ritka jó formában van, múltkor sikerült egy 1/18as mezőnymutatót összehozni, s most a Magic ellen is repkedtek a téglák!A PO teljesen más lesz, ez egyértelmű, de ha csak ez megy, hogy Wade-LBJ dobálgat, s rajtuk kívül a többiek a ....Messithebest írta:Most megy a Magic-Heat ismétlése a Sport1en! Aki akarja nézze!
Szal center..Bob_Marley írta:Green annyira center mint Kiszel Tünde fotómodell....MessiFan írta:De centerbe is tud játszani nem?:D Mármint tudom hogy csatár de a 2k11-be center is...
Kristic engem annyira nem győzött meg. Mármint ja..
Green annyira center mint Kiszel Tünde fotómodell....MessiFan írta:De centerbe is tud játszani nem?:D Mármint tudom hogy csatár de a 2k11-be center is...
Kristic engem annyira nem győzött meg. Mármint ja..
Ne búsulj! Ha bejutunk a Playoffba,ami azért szerintem meg lesz,akkor még van esély!!messideco írta:Sajnos az idén nem sok babér fog nekem teremni USA-szintenSem a Heat, sem a Red Wings nem fog sajnos bajnok lenni a maga sportágjában. De a neheze még most jön
Igen Davis lesérült 2-5 nap, nem vészes!MessiFan írta:Atyaég mekkora meccs volt a Magic-Heat.
Le mertem volna fogadni az első félidő után, hogy a Heat nyer. De az Orlando 2 negyed alatt 54 pontot vert be és 33-at kapott a végén pedig mákkal nyert.
Boston meg hozza a formáját KG-vel az élen. Greenben meg kellemesen csalódtam. Meg merem kockáztatni hogy jobb mint Perk.
Rondo pedig az irányítók koronázatlan királya
Davis lesérült?
Nekem ez nagy meglepetés!És ahogy néztem a Heatnek talán a leg nehezebb a sorsolása, könnyen akár3ik helyre is lecsúszhatnak!Nem láttam a meccset, de jó lehetett a második félidő, 54-33 nyerte azt a Magic!Otthon azért erős a Miami s így összeomlani, a Magic meg tényleg hihetetlen rapszodikus!Megvernek egy topcsapatot majd simán kikapnak egy gyengétől!Jó lesz ez a PO keleten, ha összeszedi magát a Magic is!Messithebest írta:Sajnos ismét kikapott a Heat,ezúttal az Orlando Magic-től 99-96raHolnapra virradóra nagy meccs lesz: a Bulls játszik a Magic-el.
Illetve még a Miami Heat a nyugati elsővel,a San Antonio Spurs-el játszik! LETS GO HEAT!
Nem tudom, nekem már 2 napja nem jön be, se számítógépen (IE-rel), se laptopon (Firefox-szal)Bob_Marley írta: nba1.hu mi lenne?Működik
Rox-fan vagyok, de Spursnek is szurkolók. A keltákat is bírom, mióta ott van KG egyre szimpatikusabbak, keleten értük szorítok (van egy Rondo mezem isBob_Marley írta: Oké, azt megkérdezhetem ki a kedvenc csapatod?
nba1.hu valóban jó fórum, bár pont a celtics topik kritikán aluli...én már rég nem írogatok be, elolvasni elszoktam, de pakesszel az élen vannak igazi "tuskók"!
Inkább mennyei játszótér ahol szerintem a cikkek is jobbak!
Megint sikerült összehoznom jó sokatha viszont van hozzáfúznivalód, vagy ki akarod javítani a sok barmoságot amit írok, akkor szólj hozzá itt is
Oké, azt megkérdezhetem ki a kedvenc csapatod?Slither írta: Te Kalappal együtt túl sokat írtok, nincs kedvem elolvasni és reagálni azokra.![]()
![]()
Meccsek értékelése jellegű hsz-k meg nem igazán motiválnak arra hogy írjak is vmit. Én jól elvagyok nba1.hu fórumán, ott több a hozzáértő és szurkolótárs.
Te Kalappal együtt túl sokat írtok, nincs kedvem elolvasni és reagálni azokra.Bob_Marley írta: Slither te miért nem vagy aktív részese a fórumnak, mert látom otthon vagy az átigazolásokban is, ergo nem hagy hidegen mi történik a tengerentúlon!![]()
Akkor bekeveredtem, hát kíváncsi leszek rá, hogy mire lesz jó itt, de gondolkodjanak inkább másbanBob_Marley írta:Ezzel vitatkoznék, idén Bibby teljesen vissza esett, védekezése szinte a 0-val egyenértékű, s támadásban nem tud 4es asisstot felmutatni pl!De meglátjuk, én örülök, hogy Miamiba ment és nem hozzánk jött Bostonbamessi1996 írta:Azért Bibby jóval jobb mint House....
szerk: nem adtak érte senkit, kivásárolta a was szabad lett, megegyezett a Heattel!
Mostmár ezek mennek, akiket ma éjfélig kivásárolnak FA lesznek, s lehet velük tárgyalni!
Corey Brewer nem a Chicago-i az Ronnie Brewer, Corey A wolvesban volt idén, elég jó védő, de támadásban nem az igazi, most a Melo cserével együtt ment a Knickshez, de ők kivásárolták és kirakták FA-re!Ahogyan Azubuike-t is, remélem jól írtam a nevét, mert ritka bonyolult, ő meg 3ast dob és ennyi
Ezzel vitatkoznék, idén Bibby teljesen vissza esett, védekezése szinte a 0-val egyenértékű, s támadásban nem tud 4es asisstot felmutatni pl!De meglátjuk, én örülök, hogy Miamiba ment és nem hozzánk jött Bostonbamessi1996 írta:Azért Bibby jóval jobb mint House....
House-t adták érte? Hát nem tudom. Bibby nem az a megbízható játékos, House pedig gyilkos tripladobó. ( mielőtt nekem jöttök: tudom, hogy Bibby triplaszázaléka az egyik legjobb az _Nba-ben, de House a clutch dobások mestere). Azért kíváncsi vagyok, hogy egy bajnokesélyes csapatban mit hoz ki magából. Nagy potenciál rejlik benne.Bob_Marley írta:Hál istennekSlither írta:Bibby már a Heatsé.![]()
Eddie House jobb szerintem mint a mostani Bibby (hangsúlyozom mostani), nem tudom mit akarnak majd vele, Chalmers is végre kap perceket és bizonyít is!