USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
messi1996
Barça B
Kapcsolat:

2011.03.04. 19:25:01

MessiFan írta:Szerintem Bibby jó helyre került. 15 percet játszott és szerintem beállónak tökéletes a Heatbe.
Egypár meccs múlva kezdő lesz Chalmers helyén hidd el...
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.04. 19:19:04

Szerintem Bibby jó helyre került. 15 percet játszott és szerintem beállónak tökéletes a Heatbe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.04. 19:04:06

Messithebest írta:Most megy a Magic-Heat ismétlése a Sport1en! Aki akarja nézze!
Mennyből pokol.....Azért, hogy Bosh milyen ritka jó formában van, múltkor sikerült egy 1/18as mezőnymutatót összehozni, s most a Magic ellen is repkedtek a téglák!A PO teljesen más lesz, ez egyértelmű, de ha csak ez megy, hogy Wade-LBJ dobálgat, s rajtuk kívül a többiek a ....
a cserepad 11!!!! pont
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a rájátszásban, mert hogy egy "2 emberes" csapatot max Bosh 3 a liga 2 legjobb védelme (Boston, Chicago) meg fog fogni abban egészen biztos vagyok, s látható volt a Magic is a 2ik félidőre erre a 2 emberre ráállt, s kipukkadt a lufi.....
Remélem a Phillyt kapják mondjuk, vagy esetleg picit lejjebb csúsznak és a NYK-t, mert még az első kört se veszem biztosra hogy meglesz nekik....:mrgreen:, s nem csak ebből a meccsből kiindulva!
Egy Philly ellen adok 30%ot a 76ersnek!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.04. 18:32:51

Most megy a Magic-Heat ismétlése a Sport1en! Aki akarja nézze!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.04. 17:45:51

Bob_Marley írta:
MessiFan írta:De centerbe is tud játszani nem?:D Mármint tudom hogy csatár de a 2k11-be center is... :D
Kristic engem annyira nem győzött meg. Mármint ja.. :D
Green annyira center mint Kiszel Tünde fotómodell....
Szal center.. :lol:
Akkor elnézést. Akkor a 2k11 átvert.
Krstic-nek sincs rossz statja. Szerintem jó fogás volt mind2.

http://www.youtube.com/watch?v=KWvZlnhae3k
khmlegjobbkhm
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.04. 16:12:51

MessiFan írta:De centerbe is tud játszani nem?:D Mármint tudom hogy csatár de a 2k11-be center is... :D
Green annyira center mint Kiszel Tünde fotómodell....
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.04. 16:10:30

De centerbe is tud játszani nem?:D Mármint tudom hogy csatár de a 2k11-be center is... :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.04. 16:06:19

messideco írta:Sajnos az idén nem sok babér fog nekem teremni USA-szinten :roll: Sem a Heat, sem a Red Wings nem fog sajnos bajnok lenni a maga sportágjában. De a neheze még most jön :wink:
Ne búsulj! Ha bejutunk a Playoffba,ami azért szerintem meg lesz,akkor még van esély!!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.04. 15:55:54

MessiFan írta:Atyaég mekkora meccs volt a Magic-Heat.
Le mertem volna fogadni az első félidő után, hogy a Heat nyer. De az Orlando 2 negyed alatt 54 pontot vert be és 33-at kapott a végén pedig mákkal nyert.
Boston meg hozza a formáját KG-vel az élen. Greenben meg kellemesen csalódtam. Meg merem kockáztatni hogy jobb mint Perk.

Rondo pedig az irányítók koronázatlan királya :D

Davis lesérült?
Igen Davis lesérült 2-5 nap, nem vészes!
Miami az tényleg no comment, idén másodjára sikerül ez összehozni!Green meg nem egy poszt Perkinssel :lol: De nagyon jó volt legutóbb a Phoenix ellen, s Kristic is!Green nagy fogás lesz, de ezt eddig is lehetett tudni!
Nagyon jól védekezett s elől is simán szór 15-20 pontot ha kell!Green is in our green :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.04. 15:51:57

Messideco ne búsulj! Én Ottawa drukker vagyok 10éve. Még mezt vettem Canadából. Aztán volt egy Stanley kupa döntőnk amit elbuktunk de hozzáteszem nagyon izgalmasan, aztán azóta is semmi... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.04. 15:44:48

Atyaég mekkora meccs volt a Magic-Heat.
Le mertem volna fogadni az első félidő után, hogy a Heat nyer. De az Orlando 2 negyed alatt 54 pontot vert be és 33-at kapott a végén pedig mákkal nyert.
Boston meg hozza a formáját KG-vel az élen. Greenben meg kellemesen csalódtam. Meg merem kockáztatni hogy jobb mint Perk.

Rondo pedig az irányítók koronázatlan királya :D

Davis lesérült?
messideco
Presidente del Barça

2011.03.04. 15:41:19

Sajnos az idén nem sok babér fog nekem teremni USA-szinten :roll: Sem a Heat, sem a Red Wings nem fog sajnos bajnok lenni a maga sportágjában. De a neheze még most jön :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.04. 07:59:49

Messithebest írta:Sajnos ismét kikapott a Heat,ezúttal az Orlando Magic-től 99-96ra :? Holnapra virradóra nagy meccs lesz: a Bulls játszik a Magic-el.

Illetve még a Miami Heat a nyugati elsővel,a San Antonio Spurs-el játszik! LETS GO HEAT!
Nekem ez nagy meglepetés!És ahogy néztem a Heatnek talán a leg nehezebb a sorsolása, könnyen akár3ik helyre is lecsúszhatnak!Nem láttam a meccset, de jó lehetett a második félidő, 54-33 nyerte azt a Magic!Otthon azért erős a Miami s így összeomlani, a Magic meg tényleg hihetetlen rapszodikus!Megvernek egy topcsapatot majd simán kikapnak egy gyengétől!Jó lesz ez a PO keleten, ha összeszedi magát a Magic is!
Ma egyébként 21kor Nets-Raptors SPORT TV, közvetítés Londonból, első Európában rendezett Nba alapszakasz meccs!
D-Will miatt feltétlenül jó meccs lesz, DeRozan meg garantáltan húz majd egy két zsákot!Milyen vicces, hogy a Top Playek listáján előrébb van DeRozan All Staros zsákja mint Griffin autós repülése.....Csakhogy gamenek totális igaza legyen!
Aztán mivel péntek ma 2 rangadó van Orlando-Chicago, majd Spurs-Miami!Mi meg szép csöndben a Warriorst fogadjuk a Gardenben, miközben a riválisok ölik egymást :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.04. 06:19:35

Sajnos ismét kikapott a Heat,ezúttal az Orlando Magic-től 99-96ra :? Holnapra virradóra nagy meccs lesz: a Bulls játszik a Magic-el.

Illetve még a Miami Heat a nyugati elsővel,a San Antonio Spurs-el játszik! LETS GO HEAT!
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.03.03. 23:50:05

Gondolom másokat is érdekel mi lesz a következő NFL szezonnal. Ma sikerült meghosszabbítaniuk a határidőt egészen 24 órával, nagy eredmény :D Egyes információk szerint holnap tovább tolódik majd a deadline.

Jah, és Obama is eléggé forszírozza a megállapodást: "I hope they can work it out without me intervening. As it turns out, I've got a lot of other stuff to do." :)
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.03. 11:08:13

Biztos bannoltak game :mrgreen:
Van egy két érdekesség, Murphy hozzánk jött tegnap be is mutatkozott a Suns ellen, ahol az első félidő parádé volt, s örömkosár, aztán majdnem elbaltáztuk de meglett!115-103 ide, sajnos Big Baby megsérült, ma vizsgálják mennyire komoly a térdsérülése!
KG, Rondo dupla dupla, PP, Allen szokásos, s Kristic is szépen teljesített, jó lesz ez!
Brewer minden bizonnyal a Mavshez kerül, vagy már alá is írt, Curry lehet megy a Miamihez, de Bibby mint már Slither is írta aláírt!Ma Miami-Orlando be is mutatkozhat!Wade picit érdekes nyilatkozott:
Dwyane Wade még csak ismerkedik az új helyzetével, legalábbis ami a mérkőzések végi szituációkat illeti. Wade szinte 100%-ban birtokolta a labdát eddig a szezonig, ha szoros végjáték volt, de most, hogy James is a csapatban van, már nem ez a helyzet. A játékos azt mondta, hogy nem könnyű hozzászokni egy új felálláshoz, főleg ha abban elvesznek tőled valamit és kevesebb lehetőséged van, de próbálja megtalálni azokat a dolgokat, amikkel így is hasznos lehet, például ha kell, akkor zárást ad(ami nyilván eddig nem az ő dolga volt). Amikor a Heat egálban, egy, kettő vagy három pontos hátrányban fordult idén az utolsó 30 másodpercre, csak 4/22-es mezőnymutatóval rendelkeznek.
Lakersnél:
Phil Jackson akadt ki Kobe Bryantre. Mindezt úgy hozta nyilvánosságra, hogy elmondta, szerinte Ron Artestnek több köze van a triangle-höz, mint Kobe-nak, aki teljesen figyelmen kívül hagyja a támadási szisztémákat. Nyilvánvaló, hogy nem Artest zseniális képességeire utalt... :lol:
Billups sérült, Tyson Chandler is, de ő könnyebben Rasual Butlerrel kokettál a Bulls, illetve Arroyot kirakta a Heat, elképzelhető, akár, hogy hozzánk jön, Pavlovic meg már aláírta Celticshez!Murphy egyébként 30asban lépett tegnap pályára, ha hozza amit tavaly Sheed a PO-ban akkor kiérdemelet a 30as shirt!
forrás meg minden:Mennyei játszótér

Tegnapi eredmények közül említésre méltó, hogy a Bulls kikapott Atlantában, így még pikánsabb a mai Magic-Heat mert mindkét csapatnak nagyon kell a W az Orlando, hogy próbálja megszerezni esetleg a 3ik helyet, ráadásul 2 meccsre van az Atlanta tőlök, a Heatnek meg remek alkalom, hogy picit leszakítsa a Bulls-t és tapadjon a C’s-re!
Wolves nyerni tudott Detroitban, ami azért meglepő, mert akármennyire egyre lejjebb csúszik a Pistons, otthon azért egy Minnesotát illene megverni (nem lebecsülve az erdei farkasokat)!
Durant megsérült a Thundernél, de így is simán nyertek!Denver mióta cseréltek hihetetlen milyen sorozatot fut, most 40!!!!-el verték a meggyengült Bobcatset!
Stephen Jackson mindenesetre jól körülírta a régi és az új Denver közötti különbséget: "4 vagy 5 emberük van, akik nagyon agresszívek támadásban, ahelyett, hogy arra várnának, hogy Carmelo eldobálja az összes labdát. 6 vagy 7 játékosuk érte el a 10 pontot. Ez jól mutatja, hogy mennyire jól járatják a labdát, és nem hagyatkoznak egyetlen emberre."

Eredmények: Atlanta-Chicago 83-80, Cleveland-San Antoni 99-109, Washington-Golden State 102-106, Boston-Phoenix 115-103, Detroit-Minnesota 105-116, New York-New Orleans 107-88, Oklahoma-Indiana 113-89, Denver-Charlotte 120-80, Sacramento-Portland 102-107, Clippers-Houston 106-103
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.03.02. 00:04:42

Bob_Marley írta: nba1.hu mi lenne?Működik :lol:
Nem tudom, nekem már 2 napja nem jön be, se számítógépen (IE-rel), se laptopon (Firefox-szal) :? Többi oldal rendben van.

Bibby-t én sem értem, védekezése 0, de a triplákat jól dobja, 43,5% a szezonban. Bár az utolsó 7 próbálkozásából 0 ment be...

Szerk.: nem tudom mi történt, de most már bejön az oldal :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.03.01. 22:09:40

Bob_Marley írta: Oké, azt megkérdezhetem ki a kedvenc csapatod?
nba1.hu valóban jó fórum, bár pont a celtics topik kritikán aluli...én már rég nem írogatok be, elolvasni elszoktam, de pakesszel az élen vannak igazi "tuskók"!
Inkább mennyei játszótér ahol szerintem a cikkek is jobbak!
Megint sikerült összehoznom jó sokat :lol: ha viszont van hozzáfúznivalód, vagy ki akarod javítani a sok barmoságot amit írok, akkor szólj hozzá itt is :lol:
Rox-fan vagyok, de Spursnek is szurkolók. A keltákat is bírom, mióta ott van KG egyre szimpatikusabbak, keleten értük szorítok (van egy Rondo mezem is :D ). Amúgy ezekről már írtam... :P
Pakesz tényleg hányinger módon ír, de már régóta nem olvasom az ő hsz-eit. Meg amúgy sem figyelem annyira a topikokat, csak Houston, SA, Boston és általánosabb témákat nézegetem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.01. 21:52:56

Slither írta: Te Kalappal együtt túl sokat írtok, nincs kedvem elolvasni és reagálni azokra. :oops: :lol:

Meccsek értékelése jellegű hsz-k meg nem igazán motiválnak arra hogy írjak is vmit. Én jól elvagyok nba1.hu fórumán, ott több a hozzáértő és szurkolótárs. :)
Oké, azt megkérdezhetem ki a kedvenc csapatod?
nba1.hu valóban jó fórum, bár pont a celtics topik kritikán aluli...én már rég nem írogatok be, elolvasni elszoktam, de pakesszel az élen vannak igazi "tuskók"!
Inkább mennyei játszótér ahol szerintem a cikkek is jobbak!
Megint sikerült összehoznom jó sokat :lol: ha viszont van hozzáfúznivalód, vagy ki akarod javítani a sok barmoságot amit írok, akkor szólj hozzá itt is :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.03.01. 21:34:25

Bob_Marley írta: Slither te miért nem vagy aktív részese a fórumnak, mert látom otthon vagy az átigazolásokban is, ergo nem hagy hidegen mi történik a tengerentúlon! :lol:
Te Kalappal együtt túl sokat írtok, nincs kedvem elolvasni és reagálni azokra. :oops: :lol:

Meccsek értékelése jellegű hsz-k meg nem igazán motiválnak arra hogy írjak is vmit. Én jól elvagyok nba1.hu fórumán, ott több a hozzáértő és szurkolótárs. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.01. 20:47:58

Murphy 4es 5öst játszik!Jó középtávolról meg triplából is, s tud harcolni a pattanóért is, nem egy világmegváltó, de az is egy titkolt célja volt a vezetésnek, hogy ne a Miamiba menjen :lol: Ott nagyobb szükség lenne rá!A szezon hátra lévő meccsein szerintem a legfontosabb, hogy pihenjenek a fontos emberek!Shaq, Jo Murphy Kristic jó lesz majd centerben, legalábbis én bízok benne!

Sok szakíró véleményt olvastam, s elsőre mindenki meglepődött mit csinálnak Bostonba, megőrült a vezetés???De azóta azért voltak olyan cikkek, hogy bizony nagyon jól is kijöhetünk a csapat átalakításból!
Nem vagyok szakértő csak szimplán egy szurkoló, s én is úgy gondolom, hogy persze Perk nagyon bele illet ebbe a csapatba, s 1-1ben mindenkit le tud fogni, de támadásban láthattuk nem sokat tudott hozzátenni, most viszont rengeteg fegyver van!Jöhet a kérdés és a védekezés?Eddig is csapatvédekezés volt, Greennel nagy fegyvert szereztünk, s Kristiccel meg külön foglalkozik KG mindennap, Shaq ha egészséges jó lesz a PO-ra!
Arra akarok kilyukadni, hogy Perket nagy valószínűséggel nem tudtuk volna megtartani (2szer adtunk neki szerződést elutasította), s szereztünk egy jó védőt, aki akár 15-20 pontot is képes dobni, meg egy Kristicet aki jó kis lepattanózó!Harangofy-Erdent el kellett küldeni, hogy legyen hely, + Danielst is, ráadásul a Kings rá volt szorulva, hogy szerezzenek játékost, s Marquis meg sérült....szóval akár ez jól is elsülhet!Meg még mindig van hely a Rosterben és tölthetünk fel embereket!

Persze össze kell szokni, de én bízok abban, hogy van még picit több mint 1 hónap azalatt az újak megtanulhatják a rendszert, s mondom még egyszer támadásban, meg nagyon sok puskánk van!Már csak egyért kell imádkozni, hogy egészséges legyen a banda, s akkor meg lesz a 18ik :wink:

Rondo cseréjének West tökéletes, a Clippers ellen rengeteget tett hozzá, s lő valóban értékes, ha nem sérült....Allennek ott van Wafer+ ha jönne valaki, PP-nek Green aki ráadásul 4esben is bevethető, KG-KRistic-JO-Shaq-Murphy-Davis brigáddal meg magas poszton senki nem tud versenyezni!Vannak jó középtávoli dobóink, vannak jó patisok, küzdők, gyorsak szóval, alakítottunk a csapaton, s sokoldalú lett!

Slither te miért nem vagy aktív részese a fórumnak, mert látom otthon vagy az átigazolásokban is, ergo nem hagy hidegen mi történik a tengerentúlon! :lol:

szerk: közben egy Shaq videó, készül az öreg a visszatérésre:
http://www.twitvid.com/ECQSJ
Egy motivált Shaq aki picit ha le is ad a kilóiból aranyat fog érni!
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.01. 20:19:19

Bob! Murphy mit tud? Támadásban vagy védekezésben jó? és inkább erőcsatár vagy inkább center? Ha center, akkor hányadik legerősebb centerünk ő papíron?

Egyébként ez a Bulls nagyon jó...a Knicks is megerősödött, a Heat eddig is a legfőbb rivális volt keleten, szóval durva ez a kelet.

Egyébként így már érthető a Perk trade, de ettől függetlenül fáj érte a szívem. van 4 (v ha Murphy az, akkor 5) centerünk, abból 3 sérülékeny, egy védekezésben gyenge....nem túl jó kilátások a palánk alatt.

Jeff Green 3-as poszton is használható, nem? Akkor nem kell PP mögé senki.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.01. 20:07:13

Bob_Marley írta:
messi1996 írta:Azért Bibby jóval jobb mint House....
Ezzel vitatkoznék, idén Bibby teljesen vissza esett, védekezése szinte a 0-val egyenértékű, s támadásban nem tud 4es asisstot felmutatni pl!De meglátjuk, én örülök, hogy Miamiba ment és nem hozzánk jött Bostonba

szerk: nem adtak érte senkit, kivásárolta a was szabad lett, megegyezett a Heattel!
Mostmár ezek mennek, akiket ma éjfélig kivásárolnak FA lesznek, s lehet velük tárgyalni!
Corey Brewer nem a Chicago-i az Ronnie Brewer, Corey A wolvesban volt idén, elég jó védő, de támadásban nem az igazi, most a Melo cserével együtt ment a Knickshez, de ők kivásárolták és kirakták FA-re!Ahogyan Azubuike-t is, remélem jól írtam a nevét, mert ritka bonyolult, ő meg 3ast dob és ennyi
Akkor bekeveredtem, hát kíváncsi leszek rá, hogy mire lesz jó itt, de gondolkodjanak inkább másban :) Nem beszélve arról, hogy a másik delikvens Bibby volt, ő már nem is jöhet szóba :D Így kosarazás után két árnyékra vetődéssel indítok, lehet pihennem kellene :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.01. 20:00:18

messi1996 írta:Azért Bibby jóval jobb mint House....
Ezzel vitatkoznék, idén Bibby teljesen vissza esett, védekezése szinte a 0-val egyenértékű, s támadásban nem tud 4es asisstot felmutatni pl!De meglátjuk, én örülök, hogy Miamiba ment és nem hozzánk jött Bostonba

szerk: nem adtak érte senkit, kivásárolta a was szabad lett, megegyezett a Heattel!
Mostmár ezek mennek, akiket ma éjfélig kivásárolnak FA lesznek, s lehet velük tárgyalni!
Corey Brewer nem a Chicago-i az Ronnie Brewer, Corey A wolvesban volt idén, elég jó védő, de támadásban nem az igazi, most a Melo cserével együtt ment a Knickshez, de ők kivásárolták és kirakták FA-re!Ahogyan Azubuike-t is, remélem jól írtam a nevét, mert ritka bonyolult, ő meg 3ast dob és ennyi
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.01. 19:57:20

Bob_Marley írta:
Slither írta:Bibby már a Heatsé. :wink:
Hál istennek :lol:
Eddie House jobb szerintem mint a mostani Bibby (hangsúlyozom mostani), nem tudom mit akarnak majd vele, Chalmers is végre kap perceket és bizonyít is!
House-t adták érte? Hát nem tudom. Bibby nem az a megbízható játékos, House pedig gyilkos tripladobó. ( mielőtt nekem jöttök: tudom, hogy Bibby triplaszázaléka az egyik legjobb az _Nba-ben, de House a clutch dobások mestere). Azért kíváncsi vagyok, hogy egy bajnokesélyes csapatban mit hoz ki magából. Nagy potenciál rejlik benne.
Rólunk: Annyira nem ismerem Murphy-t, reméljük jó lesz, viszont kell még valaki. 2-es vagy 3-as posztra. Ez a Brewer a chicagoi? Ha igen, neki azért örülnék, nem biztos, hogy meghatározó ember lenne, de kevesebben nem lennénk vele. A másik kollegát magam sem pártolom.
Válasz küldése