Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.19. 10:57:49

Tocy írta:
LG írta:
Eazzy írta:Az esős témához:

Teljesen igazatok van!
De ha meg is nézitek, pl Hamilton mindig azt mondja, hogy menjen a futam, mit tökölünk itt. és milyen igaza van. Ha kiesnek kiesnek. De legalább verseny legyen már. Hát atom szárazig várják a pályát. Minek van az esős gumi? Csak ugye Vettel bának nem jön jól, ha kiesik és bukik 25 pontot. Jóhogy nyavajogni fog.
Persze...hogyne...ez is Vettel hibája. :lol: Annyira szánalmasok itt néhányan.
Nyilván ez is Vettelé...a nyári meleget is rajta kell leverni...
Szánalms? Mégis miért? Olvastál tőlem Vettelre bármit ráverő írásokat folyamatosan? Szerintem Ozsi a megmondója, hogy amióta bizonyított, folyamatosan elismerem.
Amikor kérdezgették a pilótákat, akkor Hamilton és Vettel válaszát hallottam. Biztosan voltak mások is, akik rinyáltak a víz miatt. Lehet Alonso is. Nemtom. Éppen Vettel jutott eszembe. Azt pedig ne mondd már, hogy neki nem az jön jól, ha biztosra megy? Dehogynem. Ezzel nincs is semmi gond, teljesen megérthető. Ugyan a versenyzés szempontjából nekem mint néző nem tetszik annyira, de megértem.

Tudod inkább ez a szánalmas, hogy írok valamit, és egyből mint a kutyák ugrotok a dologra, hogy Vettelre verek rá mindent. Holott komolyabban semmi gondom a sráccal. Nem szimpatikus, de hát ettől még nem lesz rosszabb versenyző.

Agyam eldobom tőletek. Minthogy írnál valami értelmeset, bedobsz egy ilyen csulát. Gratulálok!
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.19. 10:24:27

LG írta:

Teljesen igazatok van!
De ha meg is nézitek, pl Hamilton mindig azt mondja, hogy menjen a futam, mit tökölünk itt. és milyen igaza van. Ha kiesnek kiesnek. De legalább verseny legyen már. Hát atom szárazig várják a pályát. Minek van az esős gumi? Csak ugye Vettel bának nem jön jól, ha kiesik és bukik 25 pontot. Jóhogy nyavajogni fog.
Nyilván ez is Vettelé...a nyári meleget is rajta kell leverni...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.19. 10:03:30

Teljesen igazatok van!
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.19. 07:42:16

Az esős témához:

Teljesen igazatok van!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.18. 15:40:47

Perrero írta:
Yaroshi írta:Egy jó ideje keresem már Schumi "utolsó" futamát.Valaki nem tudna linket adni hozzá?Fontos lenne az RTL Klubbos változat.Nagyon hálás lennék.Remélem jó topikba írtam ezzel kapcsolatban.
hol, mikor :?:
Gondolom a 2006-os Brazil versenyre gondol. Én azt kazettára vettem fel sajna.. :? :) Egyik legjobb futama volt, ha nem a legjobb. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
adam_1519
Jugador del Barça

2011.07.18. 15:08:57

Yaroshi írta:Egy jó ideje keresem már Schumi "utolsó" futamát.Valaki nem tudna linket adni hozzá?Fontos lenne az RTL Klubbos változat.Nagyon hálás lennék.Remélem jó topikba írtam ezzel kapcsolatban.
http://www.youtube.com/watch?v=4cqt0xbG ... re=related
igaz csak összefoglaló
Yaroshi
Barça C

2011.07.18. 14:27:47

Egy jó ideje keresem már Schumi "utolsó" futamát.Valaki nem tudna linket adni hozzá?Fontos lenne az RTL Klubbos változat.Nagyon hálás lennék.Remélem jó topikba írtam ezzel kapcsolatban.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.17. 22:38:37

Egyre kevesebb köze lesz ennek a kategóriának a forma1-hez.. ami évtizedek óta megvan, maradjon is meg. Így is kockázatos ez a sport, de akik beülnek a kocsiba, tisztába vannak vele.. maradjunk meg a hagyományoknál, de legyen persze biztonságos is.
Leomessi14 írta: Amugy az esos versenyekre visszaterve,szerintem nagyon emlekezetesek voltak a Brazil nagydijak(2002 pld),amikor az utolso korokben tort ki a kaosz es nyerte meg a semmibol a futamot Fisichella,vagy Spaban azok a jo kis esos futamok.En egyre se emlekszek,amikor eso miatt kuldtek be a Saftey Car-t.
ott a pont Uram. Pedzegettem már én is.. ha leszakad az ég, megy az sc.. pedig micsoda izgalmak lehetnének.. persze ha felhőszakadás van az más.. vagy trópusi vihar.. de néha elég 1-2 csepp és piros zászló. Azok az évek és 90.-es évek még eredetibbek voltak.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.17. 22:37:50

Leomessi14 írta:
Amugy az esos versenyekre visszaterve,szerintem nagyon emlekezetesek voltak a Brazil nagydijak(2002 pld),amikor az utolso korokben tort ki a kaosz es nyerte meg a semmibol a futamot Fisichella,vagy Spaban azok a jo kis esos futamok.En egyre se emlekszek,amikor eso miatt kuldtek be a Saftey Car-t.
Egyetértek, nem is volt annyi SC.

Teljesen felesleges amit most csinálnak, ÚGY szigorítanak évről évre,hogy SZERENCSÉRE( vagy pont,h nem szerencsére) haláleset PILÓTÁK között nagyon hosszú ideje nem történt, sőt láthattuk,h Kubica 250el betonfalnak csapódik orral,és max 1-2versenyt hagy ki, stb,stb,stb.

Nekem is jobban tetszettek a 2000es évek első felében lezajlott esős futamok,szabályok, a 90es évekről nem is beszélve...persze csak a 2.felétől,mert 94ben több haláleset is volt :(
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.07.17. 22:31:59

L.Messi 10 írta: Azzal a plexivel sokra menne a pilóta, ha 250km/h sebességnél fejbe találná egy kerék... Az meg "kit érdekel" ha úgy néznének ki mint az UFO-k, ha ez kell ahhoz, hogy biztonságban legyenek?
Igazat adok neked,amikor leirtam akkor konkretan Massa esetere gondoltam,ahol az a franya rugo megtalalta azt kis helyet,ahol nincs rendesen vedve a pilota feje.Senna utan,Massa is majdnem ugy jart,ezen mindenkepp kell valtoztatni.Ez az UFO modszer ,ha komolyan is gondoljak sok vihart fog kavarni szerintem.

Most errol jutott eszembe,hogy mostanaban talan tulsagosan is elkezdtek vedeni a pilotakat.Ezek a Saftey Caros rajtok nagyon szanalmasak.Eddig is voltak ilyen esok a futamok alatt megse ekkor tortentek a komoly balesetek.Max nem ertek celbe 20-bol 19-en.
Manapsag csinte csoda szamba megy ha kiesik valaki,pedig annak is megvolt a varazsa,hogy a versenyzonek az utolso korben megy tonkre az autoja(Daemon Hill,Hakinnen) vagy el se indul(Meki 2001 :lol: )
Szerintem ez most hianyzik az F1-bol,tul megbizhatova valtak az autok es ezzel veszit szerintem a sportag a varazsabol.

Amugy az esos versenyekre visszaterve,szerintem nagyon emlekezetesek voltak a Brazil nagydijak(2002 pld),amikor az utolso korokben tort ki a kaosz es nyerte meg a semmibol a futamot Fisichella,vagy Spaban azok a jo kis esos futamok.En egyre se emlekszek,amikor eso miatt kuldtek be a Saftey Car-t.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.17. 21:44:44

Leomessi14 írta:
L.Messi 10 írta:http://www.blikk.hu/blikk_sport/plexive ... at-2058687
Hm... Nem hangzik rosszul.
Igen,csak olyanok lennenek benne mint valami UFO-k.Nem lehetne a sisakokat megerositeni inkabb ilyen plexi lemezzel? :?
Azzal a plexivel sokra menne a pilóta, ha 250km/h sebességnél fejbe találná egy kerék... Az meg "kit érdekel" ha úgy néznének ki mint az UFO-k, ha ez kell ahhoz, hogy biztonságban legyenek?
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.07.17. 21:37:16

L.Messi 10 írta:http://www.blikk.hu/blikk_sport/plexive ... at-2058687
Hm... Nem hangzik rosszul.
Igen,csak olyanok lennenek benne mint valami UFO-k.Nem lehetne a sisakokat megerositeni inkabb ilyen plexi lemezzel? :?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.17. 21:30:11

Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.14. 23:39:28

barca99 írta:
A MotoGP a másik véglet, ott meg annyi az előzés, hogy elveszik az élmény. Legalábbis F1-en szocializálódott embernek mindenképpen. :) Jó dolog a motorverseny is, de teljesen más élményt ad nekem ott egy előzés, mint a Forma-1-ben.
Ez most OFF, mert nem F1 annyira, de ott pl nekem sem az egy előzés dolog a vonzó, hanem amikor sorra odavissza előzik egymást körökön keresztül, és az utolsó kanyarig, sőt azután sem feltétlenül tudod, melyik megy át először a célvonalon. Nekem ott ez tetszik.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.14. 23:36:51

Igen, a mai kor és technika is csodás a maga módján. De nekem leginkább az hiányzik, hogy a pilóták közötti különbség jöjjön így ki, nyerjen simán valaki egy időmérőt, de azért mert a pilóta sokkal többet kihoz a kocsiból, mint ami benne van. Nem azért mert a kocsi úgy meg van építve, hogy a 2.-t veri 1,5-el. Nekem ez kicsit hiányzik, hogy a pilóta nagyobb százalékban legyen benne az eredményben mint a tecnika és a gép. Amúgy ezt Senna is nyilatkozta, amikor a Williams bevezette azt az új technikát, amit végül betiltották, az autó pedig használhatatlan lett..

Aki megnézte, megnézi a filmet, érteni fogja mire gondolok. Sajnálom, hogy azt a kort nem élhettem így meg, mert nagyon kíváncsi lettem volna rá, de jó vissza nézni, hogy volt olyan forma1 is és van ilyen is. Bár mint a kettőben volt politika, csak maiban nagyon sok marketing is. érdekes hová fejlődött és ahogy mondod, a forma 1 mindig is a legfelsőbb kategória, a csúcs kell legyen, csak nekem a pilóta nagyobb szerepe hiányzik nagyon.. de az akkor volt, a mai pedig más..

Akkoriban a safety car egy opel vectra volt.. ma pedig egy csúcs kategóriájú merci.. :) Köbö ennyit is fejlődött ez a 20 év.. :)

Eazzy!
Végeredményben harcot, előzéseket akarnak látni a nézők, hát meg kapták. Csak szerintem nem mind1, hogy az hogy működik. Korábban is lehetett előzni, csak az pilóta függő volt, ki mennyire kockáztatott, mennyire volt bevállalós, mennyire volt tehetsége hozzá.. már ezt is elvették, nézzétek meg Schumi hogy vesztette el Kanadában a dobogót.. olyan sebesség különbséget lehet a drs-el és a kersel nyerni, hogy ez nem is előzés.. egyoldalú harc, ahol valaki mindig a rövidebbet húzza. Egyik szemem sír, a másik nevet.. mert örülök, hogy van előzés, de azt jobban szerettem, ha test-test elleni csata megy.. nem a gomb nyomogatós játék.. :/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2011.07.14. 23:41:44-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.14. 17:19:21

Eazzy írta:A másik dolog amit méh ki akarok egy kulturált helyen fejteni, mint ez, az az előzéskkel kapcsolatos dolgok. Sok helyen olvasom a hozzászólásokat, és az jön le, hogy mennyien rinyálnak, hogy oké, hogy van előzés, de hát mennyire lebutított és könnyű.
Erre én azt mondom, korábban az volt a baj, hogy nem lehet előzni, és csak vonatozás van. Most végre lehet. Mi itt a gond? Korábban csak akkor volt előzés, ha legalább 1 mp-el gyorsabb volt valaki, sőt inkább 2 kellett. Ráadásul most is láttam idén rengeteg előzést a DRS zónán kívül is. Én pl az idei évet kifejezetten szeretem, annak ellenére, hogy Vettel nagyon elment, mert mögötte viszont élet-halál harc van.
Példaként a MotoGP-t hoznám fel. Ott is pl azért imádja annyira nagyon sok ember, mert folyton előzgetnek. Igen könnyebb a dolguk, mert nagy helyen "kis" motorok. És? Izgalmas? Igen.

Ti ezekről hogyan vélekedtek?
Számomra halálosan unalmas, ami ebben a topicban megy, nem is tudom mikor szóltam hozzá valamihez, de ezzel a gondolattal nagyon egyetértek. Igen, mű dolog az ez a fajta előzés, de inkább ez legyen, mint a semmi. Eddig csak a taktikán lehetett izgulni, bejöttél kereket cserélni, akkor most ha nem vagy forgalomban kell egy-két jó kör, és így előzhetsz. Ennek is megvan a maga szépsége, de amikor kizárólag ennyit kapsz, az (nekem) kevés.

A vetteles résszel is egyetértek, igen, végignyomja az első helyen, de mögötte van autóverseny, van mit nézni. Persze hogy akkor van a legnagyobb izgalom, ha a világbajnoki címért megy a harc, de ha ez nem megy, legalább utána harcoljanak.

A MotoGP a másik véglet, ott meg annyi az előzés, hogy elveszik az élmény. Legalábbis F1-en szocializálódott embernek mindenképpen. :) Jó dolog a motorverseny is, de teljesen más élményt ad nekem ott egy előzés, mint a Forma-1-ben.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.14. 16:48:37

Ez a "Görbe Tükör" rovat mindig nagyon jó, objektíven ír és elég jól látja a dolgokat is:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110714-f1-si ... leget.html

Amit kiemelnék belőle (csak nehogy folytatódjon miatta a vita):
"Ami pedig a csapatutasításokat illeti, ne legyünk képmutatók: adott esetben mindenki alkalmaz ilyeneket. Indokolt helyzetben, ha a vb-cím a tét, nincs is bennük semmi kivetnivaló. De kissé azért zavarbaejtő, hogy a Red Bull a tavalyi világbajnokság hajrájában sem volt hajlandó csapatutasításokhoz folyamodni, amikor Webbert segíthették volna, most viszont már a szezon felénél erre vetemedtek. Érdekes, nem?"

Ami a KERS-szel meg DRS-sel való előzéseket illeti:
ezek bevezetése előtt is volt előzés, de megértem a látvány miatt még többet akarnak, de nekem például a Török GP-n történt helycserék nem voltak látványosak és élvezhetőek se, van amelyik pályán bejött, de ahol már az egyenes kétharmadánál megvolt az előzés, ott nem. Inkább nézek kevesebb szép előzést, mint sok gombnyomkodós semmilyet. Így egy előzés jóval kevésbé múlik a pilótán, még szerencse van aki máshol is előz, 1 zóna elég futamonként. KERS meg mindenkinek van, nem csak a hátsó használhatja, ezt jó ötletnek tartom, de igazából minden segédeszközt kiiktatnék a kocsikból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Scooby Bent Bwoy 2011.07.14. 19:16:13-kor.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.14. 15:31:32

Hát tudod ez az akkoriban mennyivel jobb volt dolog olyan, hogy mindig ezt mondjuk. 20 év múlva visszasírjuk majd azt, ami most van. A Formula 1 pedig azért az ami, mert mindig a csúcsot jelképezi. Hol használják a +80 lovat hozó KERS rendszert ha nem itt? Az F1 egyik szépsége meg megint az, amit mondjuk a RB mutat, hogy hiába minden korlátozás, a zsenialitás utat tör magának. A gépek pedig meghazudtolnak rendíthetetlennek hitt törvényeket is. A pilóták meg mindig aktuálisan kell hogy alkossanak. Akkor is, és most is pilóták vezetnek. Lehet, hogy az akkori gépeket máshogy kellett, és szenvedősebb volt, de most sem kutya egy dolog, amennyit babrálnak.
Valamilyen szinten én is visszasírom azokat az időket, de ha józanul belegondolok, akkor most is nagy dolgok vannak. Olyan pilóták, mint Hamilton, vagy Alonso, akik mindig meglepik az embert pár aprósággal.

A másik dolog amit méh ki akarok egy kulturált helyen fejteni, mint ez, az az előzéskkel kapcsolatos dolgok. Sok helyen olvasom a hozzászólásokat, és az jön le, hogy mennyien rinyálnak, hogy oké, hogy van előzés, de hát mennyire lebutított és könnyű.
Erre én azt mondom, korábban az volt a baj, hogy nem lehet előzni, és csak vonatozás van. Most végre lehet. Mi itt a gond? Korábban csak akkor volt előzés, ha legalább 1 mp-el gyorsabb volt valaki, sőt inkább 2 kellett. Ráadásul most is láttam idén rengeteg előzést a DRS zónán kívül is. Én pl az idei évet kifejezetten szeretem, annak ellenére, hogy Vettel nagyon elment, mert mögötte viszont élet-halál harc van.
Példaként a MotoGP-t hoznám fel. Ott is pl azért imádja annyira nagyon sok ember, mert folyton előzgetnek. Igen könnyebb a dolguk, mert nagy helyen "kis" motorok. És? Izgalmas? Igen.

Ti ezekről hogyan vélekedtek?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.14. 14:39:56

Én Schumin nőttem fel, 91.-ben születtem, így Sennáról nincs semmi emlékem sajnos. De Schumi után, vagy vele egy szinten a másik nagy kedvencem. Eddig is tudtam, hogy óriási pilóta volt, de a hite és a szerénysége amit azért sikerült végig megőriznie, csodálatos és példaértékű. Mindig is több volt egy pilótánál. A film csodálatos, elragadó élményt nyújt.. felépítése meg minden úgy ahogy van 10/10.

Amit leginkább sajnálok, hogy akkor elengedték a versenyt.. azok után.. ezt mai napig nem fogom fel.. de ez így volt megírva ott fent, így kellett történnie sajnos. :( A másik, hogy aki megnézte, úgy is tudja miről beszélek, hogy akkor a versenyzés volt, pilóta versenyzett pilóta ellen. Most már az elektronika nagyobb százalékban dominál a világbajnokságban.. amikor károgok, hogy a régi formula1-t mennyire vissza sírom, ebből is filmből is lejött, hogy akkoriban mennyire "egyszerű" volt az egész, volt a pilóta és egy gép, de a pilótán múlt minden.. semmi elektronika meg bohócság, persze ez manapság már a korral jár. Megnyomnak egy gombot aztán szárny le, + 80 lóerő vagy mennyi.. áh.. persze sok összetevős, hogy idáig eljutott a forma1, de azért azokat az éveket de megnézném.. mondjuk akkoriban a politika nagyon befolyásolta az egész sportot, eléggé undorító módon.. :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.14. 14:11:35

Ronaldinho&Barca írta:Valami elképesztő ez a Senna film, csodálatos ahogy megcsinálták.. Aki csak teheti nézze meg, le vagyok nyűgözve.. Micsoda egy pilóta, soha se lesz nála nagyobb, igazi Bajnok!
Én csak 93tól láttam, mikor meghalt számomra ott meg is halt a sportág!Most Hamiltonban látom ugyanazokat a vonásokat mint Sennában anno!Emlékszem a szomszédunk pl utálta Sennát, s ugyanazok az érvek hangoztak el, pökhendi, agresszív, nem tud veszíteni....Mondjuk nagy Manssel rajongó volt!A film iszonyat jó, s hiába majd 3 óra, nagy élmény!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.14. 14:01:05

Ronaldinho&Barca írta:Valami elképesztő ez a Senna film, csodálatos ahogy megcsinálták.. Aki csak teheti nézze meg, le vagyok nyűgözve.. Micsoda egy pilóta, soha se lesz nála nagyobb, igazi Bajnok!
Én is ezt gondolom-érzem, mióta megnéztem :)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.07.14. 13:53:13

Valami elképesztő ez a Senna film, csodálatos ahogy megcsinálták.. Aki csak teheti nézze meg, le vagyok nyűgözve.. Micsoda egy pilóta, soha se lesz nála nagyobb, igazi Bajnok!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.13. 22:49:13

Ronaldinho&Barca írta:Ismét felvetődött Kimi RB-hez való szerződése.

Több oka is lehet: Webber szerződése lejár hamarosan, továbbá a brit nagydíjon való konfliktusa.

Bár nekem abszolút nem volt nagy kedvencem a finn, de drukkoltam neki mint ferrari pilótának. Viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy egy ilyen él kocsival mire lenne képes, gyula szavaival, mit tud? Illetve ez a pár év helyre tette e a fejében a dolgokat, vissza jött-e a tűz az egészhez neki.
Nekem nem változott az a véleményem, hogy leszálló ágában volt, amikor a ferrari szerződtette és azokban az években Felipe is lehetett volna simán vb(2007,2008) csak sokkal pechesebb volt, rengeteg műszaki hiba, és csapat hiba is hátráltatta. Viszont így egy kis szusz után, kíváncsi lennék a finnre, tehetséges pilóta, és fénykorában nagyon nagy versenyző volt, de ferraris évei messze azok a parádés évek alatt voltak nagyon, a tűz elveszett belőle.

Aztán ez az egész lehet pletyka és majd egy váll vonással elintézi, de jó lenne újra látni versenyezni. Ebben a mezőnyben simán elférne.
Szerintem ennyi kihagyás után kéne neki ismét jópár verseny, mire meg tudná közelíteni hajdani formáját...és ő nem éppen olyan, hogy hajszolja a jó eredményt. Vagy az első helyért megy, vagy tök8 neki. Nekem óriási, abszolút kedvencem volt, soha nem szurkoltam még senkinek sem úgy, mint neki, és a 2007es Brazil Nagydíj vége óta nem is volt igazi örömöm a Forma 1-ben. A 2005ös elfüstölős, meg utsó körben kerékleszakadós év óta pedig nem volt olyan idegesítő, annyira stresszes év. De sztem jelenleg körönként fél mp minimum, amit megkapna Vetteltől...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.13. 22:42:58

ozsimiki írta:Mint lelkes Top Gear néző, figyeltem fel erre a hírre:

http://www.f1hirek.hu/f1/20110713-vette ... video.html

Grt Seb! 8) :lol:

gondolom még sokan követik ezt a műsort, vannak tök érdekes kísérletezős részek. meg formák a műsorvezetők is.
Tuti Newey babrált valamit a kocsival, hiszen még Baumgartner (bocsi Zsolti :lol: ) is jobb pilóta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lewisról olvastam, hogy ő is élrzi befásult, s nem koncentrál eléggé, így most pihen, s minden erejével Nürburgringre koncentrál!
Remélem a kocsiban lesz benzin, s a gumik is bírják, mert jó lenne már egy "tiszta" verseny Hamilton győzelemmel :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése