aztak... ebből hogy állítod fel a kezdő ötöst?Game90 írta:...
USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
-
- aka Game90
Bő keret az Olimpiára:
LaMarcus Aldridge
Carmelo Anthony
Chauncey Billups
Chris Bosh
Kobe Bryant
Tyson Chandler
Kevin Durant
Eric Gordon
Blake Griffin
Dwight Howard
Andre Iguodala
LeBron James
Kevin Love
Lamar Odom
Chris Paul
Derrick Rose
Dwyane Wade
Russell Westbrook
Deron Williams
LaMarcus Aldridge
Carmelo Anthony
Chauncey Billups
Chris Bosh
Kobe Bryant
Tyson Chandler
Kevin Durant
Eric Gordon
Blake Griffin
Dwight Howard
Andre Iguodala
LeBron James
Kevin Love
Lamar Odom
Chris Paul
Derrick Rose
Dwyane Wade
Russell Westbrook
Deron Williams
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért visszább az agarakkalEazzy írta:7-2, harmadik hely a konferenciában, és csak egy meccsel vagyunk lemaradva. CooolMegint szétaláztunk egy csapatot, jöhet a NYK. Harmadik meccs zsinórban, biztosan fáradtak leszünk, de a Knicks meg kaki csapat

Kings elég gyönge, s jó lenne ha ma buknátok NY-ban, mert mi nyerünk és 5:4 lesz!Az Atlanti divízió meg a miénk és csakis a miénk

As reported yesterday, Marquis has the flu and will be out for tomorrow's game against the Mavs. Piertus will be making his Celtics debut.
Na végre leszállhat AirFrance remélem a szokásos jó kis védekezése mellett 1-2 triplát is beszór (legalábbis remélem bírják a lábai a terhelést) és akkor jajjjjj

Most nézem a kis GSW hosszabbításban nyert, jó meccs lehetett, a Miami fanoknak van izguni valójuk mostnában múltkor 3ik OT most megint meg egy két szoros meccs (a kivégzéseken kívül )
Kis szamár elég szépen kezdett, bár tőle tudjuk vagy minden esik, vagy semmi!
De James miért vágta rá 10 mp-vel a vége előtt a triplát emberről fadeaway-jel????!Ez most tavalyi megmozdulás volt tőle....

7-2, harmadik hely a konferenciában, és csak egy meccsel vagyunk lemaradva. Coool
Megint szétaláztunk egy csapatot, jöhet a NYK. Harmadik meccs zsinórban, biztosan fáradtak leszünk, de a Knicks meg kaki csapat 

Na a Suns is vesztesen hagyta el a Staples Centert. Otthon 7-1, csak az első, Bulls elleni meccs ment el.
Kobe Bryant 48 pont.
16. szezonja, nem egészségesen, hát nem ember.
A többiek most nem hoztak annyira jó teljesítményt, de szerencsére kevesebb volt az eladott labda. A végén volt egy 10-0-ás periódus, azzal lett meg a meccs.
Kobe Bryant 48 pont.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- aka Game90
Én néztem, tényleg jó meccs volt! Rubio és Love tényleg nem játszottak jól, utóbbi borzasztóan dobott, másik oldalon Bargnani, Calderón és Amir Johnson tetszett, az első 2 rendesen összekapta magát az új edző alatt, remélem nem vesznek vissza a tempóból. DeRozan-tól viszont többet várok.kanty írta:Valaki nézte a Toronto-Timberwolves meccset? Jó kis játék volt. Elsősorban Rubio miatt néztem, nem is játszott rosszul a spanyol, bár előző nap a Washington ellen hatékonyabb volt. Ki is kapott a Wolves, de ez inkább Love gyengélkedésének volt köszönhető, magához képest nagyon pontatlanul játszott, bár megvolt a dupla-dupla, de ez tőle már kötelező. Nagyon bírom az embert, elképesztő mutatói vannak, főleg egy fehér emberhez képest.
A Toronto is egy abszolút szerethető figura. Bargani tegnap nagyon jó volt, úgy látszik most kezd beérni.
Ma kezdek egy Toronto - Washington-nal, aztán ha nem alszok be, akkor 2kor váltok az Oklahoma - Memphis-re vagy a Chicago - Minnesota-ra.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Barça C
félelmetes hogy Rubio milyen aszisztokat ad, meg merem kockáztatni hogy jobban játszik a Wolves-ba mint a Barcába. Ha így folytatja akár nagyobb csapatokba is lehet meghatározó ember!

Valaki nézte a Toronto-Timberwolves meccset? Jó kis játék volt. Elsősorban Rubio miatt néztem, nem is játszott rosszul a spanyol, bár előző nap a Washington ellen hatékonyabb volt. Ki is kapott a Wolves, de ez inkább Love gyengélkedésének volt köszönhető, magához képest nagyon pontatlanul játszott, bár megvolt a dupla-dupla, de ez tőle már kötelező. Nagyon bírom az embert, elképesztő mutatói vannak, főleg egy fehér emberhez képest.
A Toronto is egy abszolút szerethető figura. Bargani tegnap nagyon jó volt, úgy látszik most kezd beérni.
Háhh, Number One Defense in Philadelphia genyóóó
Brutál jók vagyunk. Tényleg az a durva, hogy ha valakinek nem megy, akkor másik három lép a helyébe. Tegnap Lou Will nem volt annyira jó, mint szokott lenni, ellenben most meg Iggy kapta össze magát nem kicsit. Ez a Vucevic gyerek is hatalmas pick volt a drafton, kumma okos játékos, figyeljétek meg, hallani fogtok róla biztosan! Remélem megnyalatjuk a padlót a NYK-al majd holnapután.

WTF Tebow?
Állat...hát, kíváncsi leszek, Bradyék ellen mire lesz ez elég, de ez vmi hihetetlen volt
Ott egy elég sok pontos meccset várok, egyik oldalon sem a defense a nyerő.
Packers-Giants érdekes lesz, a Green Bay papíron a legjobb csapat, viszont némi szerencsével a Giants megfoghatja őket, ha jó lesz a futójáték ( Falcons ellen a 2. félidőben jó volt ), és Manning is tudja adni a passzait, akkor itt is sok pontot várok. Defense-ben is jó a NY, nagyon kíváncsi leszek rá!
Saints-49ers lesz szerintem a legszorosabb meccs, megtippelhetetlen, hogy mi lesz a vége...a Frisco védelme nagyszerű, sztem talán a legjobb a ligában, viszont a Saints offense is parádés. Meglátjuk, ezt nem nagyon tudom megítélni, de hajrá Saints!
Houston-Baltimore...hát részemről az egyik legellenszenvesebb csapat a Baltimore, ezért itt szurkolok a Houstonnak, Foster remélem keresztül tud futni rajtuk. Ennek ellenére azért a Baltimore az esélyesebb.
Szerintem Pats-Ravens és Packers-Saints döntők lesznek, a Super Bowl pedig Packers-Pats. A bajnok pedig a Green Bay ismét

Packers-Giants érdekes lesz, a Green Bay papíron a legjobb csapat, viszont némi szerencsével a Giants megfoghatja őket, ha jó lesz a futójáték ( Falcons ellen a 2. félidőben jó volt ), és Manning is tudja adni a passzait, akkor itt is sok pontot várok. Defense-ben is jó a NY, nagyon kíváncsi leszek rá!
Saints-49ers lesz szerintem a legszorosabb meccs, megtippelhetetlen, hogy mi lesz a vége...a Frisco védelme nagyszerű, sztem talán a legjobb a ligában, viszont a Saints offense is parádés. Meglátjuk, ezt nem nagyon tudom megítélni, de hajrá Saints!
Houston-Baltimore...hát részemről az egyik legellenszenvesebb csapat a Baltimore, ezért itt szurkolok a Houstonnak, Foster remélem keresztül tud futni rajtuk. Ennek ellenére azért a Baltimore az esélyesebb.
Szerintem Pats-Ravens és Packers-Saints döntők lesznek, a Super Bowl pedig Packers-Pats. A bajnok pedig a Green Bay ismét

- barca52
- Jugador d'estrella
Nem tanultam semmit a vizsgámra a hétvégi Wildcard meccsek miatt, de az élmény miatt megérte. Micsoda meccsek voltak! Főleg a tegnapi Broncos-Steelers. Az egész zseniális és izgalmas volt, a 11 mp alatt hosszabbításban elért TD pedig csak hab a tortán. Soha rosszabb meccset...Mindenesetre a Pats szerintem legyőzi a Denvert, a Ravens a Texanst, a Saints pedig a Friscot. A Packers-Giants meccsen viszont meglepetést várok. Ha a Giants úgy tud futni, ahogy tegnap és Eli sem dobálja ész nélkül a labdát, simán lehet esélyük 

Egy újabb hazai győzelem, ezúttal a Memphist vertük.
Negatívumok: 27(!!) eladott labda.
Pozitívumok:
Nyertünk.
Jól játszott a csapat, csak ugye volt 27 eladott labda. De, ha ezt félretesszük, akkor elégedettek lehetünk. Bryant, Bynum, Gasol, Barnes és Blake és 10 pont felett dobott, Gasolnak és Bynumnak pedig megvolt a dupla-dupla is.
Valamit kellene kezdeni az eladott labdákkal, mert hosszútávon ennek nagyon nem lesz jó vége. nem mindenik alkalommal jönnek majd ilyen kiegyensúlyozottan a pontok és akkor bizony nagyobb jelentősége lesz az elszórt labdáknak.
Héten lesz laza 4 meccsünk. Suns, Utah, Cleveland és szombaton pedig a Clippers.

Negatívumok: 27(!!) eladott labda.
Pozitívumok:
Nyertünk.
Jól játszott a csapat, csak ugye volt 27 eladott labda. De, ha ezt félretesszük, akkor elégedettek lehetünk. Bryant, Bynum, Gasol, Barnes és Blake és 10 pont felett dobott, Gasolnak és Bynumnak pedig megvolt a dupla-dupla is.
Valamit kellene kezdeni az eladott labdákkal, mert hosszútávon ennek nagyon nem lesz jó vége. nem mindenik alkalommal jönnek majd ilyen kiegyensúlyozottan a pontok és akkor bizony nagyobb jelentősége lesz az elszórt labdáknak.
Héten lesz laza 4 meccsünk. Suns, Utah, Cleveland és szombaton pedig a Clippers.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ezt pótolni kell!
Eddig tényleg nagyon sima volt, ez most ahogy olvasom izgalmasra sikerült!
Mind a 4 hazai továbbment, a Steelerst nem sajnálom, de talán jobban megtudták volna nehezíteni Brady-ék helyzetét, bár szerintem a Denver is fog nehéz perceket szerezni!
Teljesen mindegy a Ravensnek le kell győzni a Patset ha úgy alakul!De addig is van a Texans ami nem lesz egyszerű!
Frisco talán meglepheti a Saintset, jó csatát várok s 49ers védelme jobb mint a Lionsé, viszont 60 perces koncentráció szükséges!
Giants nekem nagyon tetszett a Falcons ellen ilyen védelemmel mindenki ellen van esély, s remélem legalább megszorítani megtudják a Packerst, ez az alapszakaszban sikerült!
Pats-Denver itt gondolom megint jön a 3424 millió yard Bradyéktől, de a védelmük nem valami parádés, így Tebow is alkothat!
Ravens-Texans itt meg Flacconak az égvilágon semmit nem kell csinálnia, csak rövid passzok eljutni FG-ig, Rice majd kifuthatja magát, a védelem meg lehúzza a rolót!

Eddig tényleg nagyon sima volt, ez most ahogy olvasom izgalmasra sikerült!
Mind a 4 hazai továbbment, a Steelerst nem sajnálom, de talán jobban megtudták volna nehezíteni Brady-ék helyzetét, bár szerintem a Denver is fog nehéz perceket szerezni!
Teljesen mindegy a Ravensnek le kell győzni a Patset ha úgy alakul!De addig is van a Texans ami nem lesz egyszerű!
Frisco talán meglepheti a Saintset, jó csatát várok s 49ers védelme jobb mint a Lionsé, viszont 60 perces koncentráció szükséges!
Giants nekem nagyon tetszett a Falcons ellen ilyen védelemmel mindenki ellen van esély, s remélem legalább megszorítani megtudják a Packerst, ez az alapszakaszban sikerült!
Pats-Denver itt gondolom megint jön a 3424 millió yard Bradyéktől, de a védelmük nem valami parádés, így Tebow is alkothat!
Ravens-Texans itt meg Flacconak az égvilágon semmit nem kell csinálnia, csak rövid passzok eljutni FG-ig, Rice majd kifuthatja magát, a védelem meg lehúzza a rolót!

Tebow nem veszíthet, úgyhogy a Pats már mehet is sírni a sarokba 

Áááá eszméletlen ez az NFL. Kiszaladok WC-re a normál idő lejártakor, beszélek 1 pár szót az itthoniakkal, mondván van 1 kis idő most, erre azt hallom, hogy Ricsi ordít, szaladok be a szobába és TD...
:D Szép volt Denver.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért elnéztem volna még pár percig a hosszabbítást, de ilyen momentumokért megéri becserélni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
háhááá
mindig örülök,ha egy alapjában defense csapat esik ki
plusz így a Patsnek talán könnyebb dolga lesz,bár ezek után ki tudja?!
De azért a továbbiakban is hajrá Saint&Pats

mindig örülök,ha egy alapjában defense csapat esik ki

plusz így a Patsnek talán könnyebb dolga lesz,bár ezek után ki tudja?!
De azért a továbbiakban is hajrá Saint&Pats

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ROLLLERRR
NESZE NEKED ÚJ SZABÁLY

nah de a lényeg,h Tebow majd rogyaszthat bőszen jövő héten,amikor a Pats kiveri őket

nah de a lényeg,h Tebow majd rogyaszthat bőszen jövő héten,amikor a Pats kiveri őket

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2012.01.09. 02:10:10-kor.

ÉS OTTVANN

mekkora játék

mekkora játék

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.01.09. 02:08:09-kor.
madridista
- miihii
- KHAL
Ugyan 6ra megyek dolgozni,de szurkoltam már,h legyen OT
Ez tényleg PO meccs,bár nem úgy tűnt,h ez lesz belőle,de pont ettől PO a PO. Nah,adj neki...
Szerk.:
Azta..betyár
Ez nem sokáig tartott 

Ez tényleg PO meccs,bár nem úgy tűnt,h ez lesz belőle,de pont ettől PO a PO. Nah,adj neki...
Szerk.:
Azta..betyár

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.01.09. 02:07:55-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
és a Broncos kezd
Tebow fut egy TD-t és és továbbjutnak, hogy szépen kikapjanak a Patriotstól
Tebowingolok egyet a Denverért 

Tebow fut egy TD-t és és továbbjutnak, hogy szépen kikapjanak a Patriotstól

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.01.09. 02:06:54-kor.
madridista
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nagyon izgalmas, messziről jött vissza a steelers,a végén kellett volna 11-12 yard,azt hittem megcsinálják,és akkor FG-t rúghattak volna.
denver kezd.
innen a rutin miatt azt mondom,hogy hozni fogja a steelers.
denver kezd.
innen a rutin miatt azt mondom,hogy hozni fogja a steelers.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nagyon nagy meccs! Végre playoff hangulat, ahol úgy is lerágom mind a 10 körmöm, hogy alapból egyik csapatnak sem szurkolok.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez az első igazi PO-s színvonalú meccs idén:) ideje volt. Többi vhogy nekem nem tetszett, mintha alapszakasz meccsek lettek volna.ferninho írta:huuhhh, nagyon kemény a meccs...![]()
és hosszabbítás lesz
Ez viszont üt.
Nah új hosszabbítási szabályok, lássuk.
GO BIG BEN!