USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
-
- aka Game90
Bob! NCAA-t nézed élőben? Bár elég későn lesz, 3kor...
Elmebeteg ez a Durant - Westbrook kettős, középtávolról gyilkoltak, 3. negyed végén több pontjuk volt, mint az egész Bulls-nak. Westy különösen tetszett, rendesen odatette magát, mintha megivott volna a meccs előtt 1 liter Red Bull-t. Illetve TO nélkül sikerült lehoznia a meccset.
Westbrook úgy zsákolta át Asik-ot, mintha én álltam volna ott:
http://www.youtube.com/watch?v=SDK0I0qQF0g
Heat meg le lett mészárolva, kb. olyan volt, mintha a Bobcats-et láttam volna játszani, egy gyakorlatilag 5 emberes Celtics ellen semmi esélyük nem volt. Ez már a 3. komoly vereségük volt 1,5 hét alatt, valami nagyon nincs ott rendben.
Ja, és Kobe 40 pont, 16/28 mezőnyből a Warriors ellen, szóval most megint ő a király. Viszont Bynum megsérült...
Elmebeteg ez a Durant - Westbrook kettős, középtávolról gyilkoltak, 3. negyed végén több pontjuk volt, mint az egész Bulls-nak. Westy különösen tetszett, rendesen odatette magát, mintha megivott volna a meccs előtt 1 liter Red Bull-t. Illetve TO nélkül sikerült lehoznia a meccset.
Westbrook úgy zsákolta át Asik-ot, mintha én álltam volna ott:
http://www.youtube.com/watch?v=SDK0I0qQF0g
Heat meg le lett mészárolva, kb. olyan volt, mintha a Bobcats-et láttam volna játszani, egy gyakorlatilag 5 emberes Celtics ellen semmi esélyük nem volt. Ez már a 3. komoly vereségük volt 1,5 hét alatt, valami nagyon nincs ott rendben.
Ja, és Kobe 40 pont, 16/28 mezőnyből a Warriors ellen, szóval most megint ő a király. Viszont Bynum megsérült...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Én most néztem a Sport2-n a Thunder-Bulls meccset. Mekkora komoly űrkosárlabdát mutattak be a 3. negyedben. Csak úgy lestem.
Az ókészí hivatalosan is előlépett a 2. kedvenc csapatommá. 
Nagyon rossz fej vagyok, ha Scalabrine beállásánál hangosan felnevettem?
Amúgy jó ember ő, küzd, hajt, mutatja a figurát, kéri a labdát, nem kapja a labdát. Teljesen szerethető figura. 
Amúgy tényleg jó lett ismét a podcast.

Nagyon rossz fej vagyok, ha Scalabrine beállásánál hangosan felnevettem?

Jó, de nem csak az én üzenetemet olvasták be ismét, hanem Dwight Howard legjobb barátjáét is.Game90 írta:Krisztián/fcb0827, te pedig még mindig Bazskáék kedvence vagy.

Amúgy tényleg jó lett ismét a podcast.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
NHL-ben kezdenek lassan kirajzolódni a playoff párosítások. Pittsburgh valószínűleg a Flyersszel kezd. Őket akartam elkerülni, de a mai balhé után már várom a meccseket s, hogy el legyen kenve a szájuk.
Amúgy szokott valaki playoff-szakállt növeszteni?
Amúgy szokott valaki playoff-szakállt növeszteni?

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor Celtics-Heat 
Nagyon kíváncsi vagyok, ez egy jó felmérő, valójában hol is tartunk!
Mert mint már írtam a 3ik legjobb mérlegünk van az AS óta!
LETS GO CELTICS
Hangulat tuti rendben lesz, s kell is a Garden
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-1.php
BEAT THE HEAT!!!!!
RAJON RONDOOOOOOOOOOOOOOOOO
Jó kezdés 29-19, jól védekezünk a 3ason pattogtatnak a legtöbbet, támadásban meg Rondo miket csinál te jó ég!Amikor összerántotta az egész védelmet, s már 3an ugrottak vele ő meg finoman kitolta triplára PP-nek
Eddig Play of the game
Kár hogy fújtak rá 2 labdanélküli faultot, s ül, nagyon ment a kis töki :D1 negyed után kijelenthető TD gyanús estéje lehet megint 
Na 10-0 a Heat-től, Battier alapvonali bedobás rádobom PP-re óriási volt!Wade elindította őket
49-44 a szünet, Doc-Wade beszélgetés, hogy mi van az unokaöccsével Wadenek, nagyon emberi volt!
Pörgős jó a meccs, James csendes, Wade annál inkább hangosabb, viszont Bradley adott neki egy óriási sapkát
Döntő lehet, hogy azért nálunk rövid a pad, viszont a kezdőnk nagyon pörög, viszont vannak nagyon bosszantó és könnyelmű labdaeladásaink, fastbreakben nem figyelünk kidobjuk a labdát és hasonlók!Ezek nem férnek bele, főleg nem a Heat ellen!
Mi történik a Gardenben???
80-56 
Kezdőnk egytől-egyig óriásit játszik, s még van 1 negyed de ekkora előnyt még mi se tudunk elcseszni
Óriásit játszik Rondo, túloldalt gyakorlatilag 2 ember van, James-Wade, Bosh óriási betli, KG megeszi délutáni uzsonnára, pirítósként!
Legnagyobb verést mértük rájuk 91-72
RONDO TD
Persze ebből a meccsből nagy következtetéseket nem szabad levonni, de az biztos, jó formában vagyunk, a heat picit "bealudt", készülnek a PO-ra, s ilyen rosszul sem fognak sűrűn dobni!
Mi nagyot küzdünk meccsről-meccsre, s ettől még nem hiszem, hogy bajnokesélyes csapat lennénk, mert azért magas psozton elég vékonyak vagyunk, viszont amit Jeff van Gundy is mondott, első körben a Bulls-Heat mellett velünk sem sok csapat szeretne találkozni a PO-ban
És remélem ezt a 4ik helyet sikerül megcsípni, s még ha pályahátrányból is kezdünk, de a 2 nagyot elkerüljük!
Egyébként ha valaki azt mondja mind a Bulls mind a Heat kap egy blowoutot ma azért eléggé furcsán néztem volna rá
Mai teljesítményünk:

Nagyon kíváncsi vagyok, ez egy jó felmérő, valójában hol is tartunk!
Mert mint már írtam a 3ik legjobb mérlegünk van az AS óta!
LETS GO CELTICS
Hangulat tuti rendben lesz, s kell is a Garden

http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-1.php
BEAT THE HEAT!!!!!
RAJON RONDOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jó kezdés 29-19, jól védekezünk a 3ason pattogtatnak a legtöbbet, támadásban meg Rondo miket csinál te jó ég!Amikor összerántotta az egész védelmet, s már 3an ugrottak vele ő meg finoman kitolta triplára PP-nek

Na 10-0 a Heat-től, Battier alapvonali bedobás rádobom PP-re óriási volt!Wade elindította őket

49-44 a szünet, Doc-Wade beszélgetés, hogy mi van az unokaöccsével Wadenek, nagyon emberi volt!
Pörgős jó a meccs, James csendes, Wade annál inkább hangosabb, viszont Bradley adott neki egy óriási sapkát

Mi történik a Gardenben???

Kezdőnk egytől-egyig óriásit játszik, s még van 1 negyed de ekkora előnyt még mi se tudunk elcseszni

Óriásit játszik Rondo, túloldalt gyakorlatilag 2 ember van, James-Wade, Bosh óriási betli, KG megeszi délutáni uzsonnára, pirítósként!

Legnagyobb verést mértük rájuk 91-72

RONDO TD

Mi nagyot küzdünk meccsről-meccsre, s ettől még nem hiszem, hogy bajnokesélyes csapat lennénk, mert azért magas psozton elég vékonyak vagyunk, viszont amit Jeff van Gundy is mondott, első körben a Bulls-Heat mellett velünk sem sok csapat szeretne találkozni a PO-ban

Egyébként ha valaki azt mondja mind a Bulls mind a Heat kap egy blowoutot ma azért eléggé furcsán néztem volna rá

Mai teljesítményünk:

A hozzászólást 9 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.02. 00:03:58-kor.

OKC szanaszét alázza a Bullst, ennek most örülök
Holott úgy gondolom, hogy hiába a Heat favorizálása, ez a két csapat ( főleg a Thunder... ) jobb.
21:30-tól a két kedvenc csapatom játszik, de természetesen hajrá Heat
LeBronnak ideje lenne kijönnie a 20 alatti meccsekből most már...

21:30-tól a két kedvenc csapatom játszik, de természetesen hajrá Heat

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Heat-Lakers-Bulls kap a héten ízelítőt a viharból 
Iszonyat érdekes meccs ez a 3ik negyed gyalázat volt a Bullstól
KD-Westbrook ketten együtt 53 pont 3 negyed után unbloc Bulls 51

Iszonyat érdekes meccs ez a 3ik negyed gyalázat volt a Bullstól

KD-Westbrook ketten együtt 53 pont 3 negyed után unbloc Bulls 51

- Barcaádám
- Capitá del Barça
Fűű emberek brutálisan jó ez az OKC!
A 3. negyedre teljesen szétesett a Bulls.. 3.30-nál 49-75

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
-
- aka Game90
Esti program már meg is van:
19:00 Bulls - Thunder
21:30 Celtics - Heat
Bár a SportTV megint bekaphatja...
) meg tuti 1/1-es lesz Kidd-Gilchrist is tetszetős, én is jókat olvastam róla, ez a draft elég mély lesz.
Másik meccset is végignéztem, az elég izgalmas volt, bár a végén olyan hibákat csináltak a csapatok, nyomtam is pár facepalm-ot. Ohio nagyon rosszul dobott, főleg Sullinger, tőle azért többet vártam.
Döntő, kedd 02:55, DigiSport Plus!
http://www.youtube.com/watch?v=BtLzq27tbyA
Clutch.
Egyébként ilyenkor megérdemelné a vereséget a Lakers, hátha Kobe kicsit elgondolkodna. Bár nem hiszem...
19:00 Bulls - Thunder
21:30 Celtics - Heat
Bár a SportTV megint bekaphatja...
Csak az utolsó 5 percet kaptam el, pont akkor ment el a Kentucky. Davis (az a szemöldökBob_Marley írta:Ezt a két elődöntőt én is ma prioritásba helyezem!
Kentuckynak szurkolok egészét tekintve is!És ők a legesélyesebbek is!

Másik meccset is végignéztem, az elég izgalmas volt, bár a végén olyan hibákat csináltak a csapatok, nyomtam is pár facepalm-ot. Ohio nagyon rosszul dobott, főleg Sullinger, tőle azért többet vártam.
Döntő, kedd 02:55, DigiSport Plus!
Linjury...neobarca írta:Nah Lin szezonjának alighanem vége...
Kobe-t ne szidd, a győztes kosarat azért ő dobta:Bob_Marley írta:Tegnap nézve a boxscore-t megint érdekes a 3/21!
http://www.youtube.com/watch?v=BtLzq27tbyA
Clutch.
Egyébként ilyenkor megérdemelné a vereséget a Lakers, hátha Kobe kicsit elgondolkodna. Bár nem hiszem...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
köszi,nem tudtam,hogy itt is ilyen nfl-szerű rendszer vanBob_Marley írta:Válasz egyszerű van 3 divízió és a győztesek, s a legjobb második alkotja a legjobb 4 helyet a konferenciában!
Aki megnyeri az atlanti csportot 4ik lesz, miután a Magic második a délkeleti csoportban a Heat mögött, de jobb lesz valószínűleg a mérlege (bár nem sokkal vannak előttünk...) mint az atlantit megnyerő csapatnak (Philly-Celtics és talán Knicks)!
Így ha megnyerjük a csoportot 4iknél rosszabbak nem lehetünk, ezért is megy most a harc!Kiemelést élvez a divízió győztes röviden megfogalmazva

pedig régebb óta nézem az NBA-t mint az NFLt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tegnap nézve a boxscore-t megint érdekes a 3/21!
Ráadásul tényleg jegyezzük meg, hogy valami irgalmatlan szerencséje van a Lakersnek, hogy egy évek óta instabil térdeken mozgó Bynum (átlag 36 perc) egy 32höz közelítő Gasol (átlag 37 perc) és a 34hez közelítő Kobe (38,5 perc) ha jól nézem egy meccset sem hagyott ki
Miközben nincs olyan csapat a ligában, ahol ne esett volna ki 1-1 sztár játékos hosszabb időkre!Vagy pl nálunk 3 ember out of season!
És rengeteget játszanak, s minden meccsen, ennek azért a PO-ban meglehet az eredménye, mert azt gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy legyen egy csapat amelyik így végigmegy egy szezonon, hogy a 3 játékosa lenyom 66 meccset 35+al és még a PO-ban és alakít!
Ma Celtics-Heat
Tegnap nyert a Philly, egy nagyon fontos meccset a Hawks ellen, így rá vagyunk kényszerítve nyerjünk a Miami ellen!
Amit ha azt vesszük figyelembe, mióta összeálltak rendes 48 perc alatt nem tudtak nyerni a Gardenben
1 OT-s győzelmük volt az emlékezetes tavaly PO-ból és mellette 3 emlékezetes vereség, mi oldalunkról győzelem 
Allen most már minden bizonnyal játszani fog, kellenek is a triplák tőle, pokolian nehéz meccsre számítok, de ilyenkor szokott Rondo varázsolni, mikor fontos meccs, országos meccs, Vasárnap
LETS GO CELTICS
CP3
http://www.youtube.com/watch?v=T6eTyZuY ... AAAAAAACAA
Ma OKC-Bulls a Sport 2-n 22-től ráadásul eredeti kommentárral???? miközben a meccs 19kor kezdődik
No mindegy, de azért
Aki megnyeri az atlanti csportot 4ik lesz, miután a Magic második a délkeleti csoportban a Heat mögött, de jobb lesz valószínűleg a mérlege (bár nem sokkal vannak előttünk...) mint az atlantit megnyerő csapatnak (Philly-Celtics és talán Knicks)!
Így ha megnyerjük a csoportot 4iknél rosszabbak nem lehetünk, ezért is megy most a harc!Kiemelést élvez a divízió győztes röviden megfogalmazva
Ráadásul tényleg jegyezzük meg, hogy valami irgalmatlan szerencséje van a Lakersnek, hogy egy évek óta instabil térdeken mozgó Bynum (átlag 36 perc) egy 32höz közelítő Gasol (átlag 37 perc) és a 34hez közelítő Kobe (38,5 perc) ha jól nézem egy meccset sem hagyott ki

És rengeteget játszanak, s minden meccsen, ennek azért a PO-ban meglehet az eredménye, mert azt gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy legyen egy csapat amelyik így végigmegy egy szezonon, hogy a 3 játékosa lenyom 66 meccset 35+al és még a PO-ban és alakít!
Ma Celtics-Heat

Tegnap nyert a Philly, egy nagyon fontos meccset a Hawks ellen, így rá vagyunk kényszerítve nyerjünk a Miami ellen!
Amit ha azt vesszük figyelembe, mióta összeálltak rendes 48 perc alatt nem tudtak nyerni a Gardenben

Allen most már minden bizonnyal játszani fog, kellenek is a triplák tőle, pokolian nehéz meccsre számítok, de ilyenkor szokott Rondo varázsolni, mikor fontos meccs, országos meccs, Vasárnap

LETS GO CELTICS
CP3

http://www.youtube.com/watch?v=T6eTyZuY ... AAAAAAACAA
Ma OKC-Bulls a Sport 2-n 22-től ráadásul eredeti kommentárral???? miközben a meccs 19kor kezdődik

No mindegy, de azért

Válasz egyszerű van 3 divízió és a győztesek, s a legjobb második alkotja a legjobb 4 helyet a konferenciában!csababarca írta:Hogy lehet a Boston keleten negyedik, amikor a Pacersnek több győzelme van és kevesebb veresége,illetve az Atlantának is kettővel több a győzelme és csak eggyel több a veresége.
4. Boston 29-22 0.569
5. Indiana 30-21 0.588
6. Atlanta 31-23 0.574
Ez hogy lehet?

- csababarca
Hogy lehet a Boston keleten negyedik, amikor a Pacersnek több győzelme van és kevesebb veresége,illetve az Atlantának is kettővel több a győzelme és csak eggyel több a veresége.
4. Boston 29-22 0.569
5. Indiana 30-21 0.588
6. Atlanta 31-23 0.574
Ez hogy lehet?
4. Boston 29-22 0.569
5. Indiana 30-21 0.588
6. Atlanta 31-23 0.574
Ez hogy lehet?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt a két elődöntőt én is ma prioritásba helyezem!
Kentuckynak szurkolok egészét tekintve is!
És ők a legesélyesebbek is!
Kicsi Teague jól kezdett
Szépen feljött a Louisville
Nagyon jó kis meccs!
Davis picit behúzta
Blackshear te jó ég mekkora putback
Mindig feljönnek, remek izgalmas meccs Kidd-Gilchrist eddig csalódás, róla jókat olvastam, rendben fault gondjai is vannak, de ha pályán van sem az igazi!
Siva triplájánál felrobbant a csarnok
49-49
Zóna, egész pályás védekezés, minden van itt!Remek meccs!
Ez a Davis gyerek nem hiába 1/1 esélyes!
UK megnyerte, gyakorlatilag végi vezettek 5-10 ponttal, megérdemelték, de a Cradinals óriásit hajtott, s Siva második félidőben felhozta őket, minden labdára mentek, rengeteg támadópattanó!Jó meccs volt, sajátos egyetemi hangulattal
Kentuckynak szurkolok egészét tekintve is!

Kicsi Teague jól kezdett

Szépen feljött a Louisville

Nagyon jó kis meccs!
Davis picit behúzta

Blackshear te jó ég mekkora putback

Mindig feljönnek, remek izgalmas meccs Kidd-Gilchrist eddig csalódás, róla jókat olvastam, rendben fault gondjai is vannak, de ha pályán van sem az igazi!
Siva triplájánál felrobbant a csarnok

Zóna, egész pályás védekezés, minden van itt!Remek meccs!
Ez a Davis gyerek nem hiába 1/1 esélyes!
UK megnyerte, gyakorlatilag végi vezettek 5-10 ponttal, megérdemelték, de a Cradinals óriásit hajtott, s Siva második félidőben felhozta őket, minden labdára mentek, rengeteg támadópattanó!Jó meccs volt, sajátos egyetemi hangulattal

-
- aka Game90
Ma kihagyom az NBA meccseket, inkább NCAA-t nézek:
DigiSport 00:05, Louisville - Kentucky
DigiSport 02:45, Ohio State - Kansas
Idáig nem igazán követtem az egyetemi kosárlabdát, de a March Madness Final Four már érdekel.
Derrick Bulls...
Krisztián/fcb0827, te pedig még mindig Bazskáék kedvence vagy

DigiSport 00:05, Louisville - Kentucky
DigiSport 02:45, Ohio State - Kansas
Idáig nem igazán követtem az egyetemi kosárlabdát, de a March Madness Final Four már érdekel.
Meghallgattam, Torrente 4-gyel kezdődött a podcast, már ekkor tudtam, hogy jó adás lesz.Game90 írta:Reggeli mellé:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/03/30/alleyoop5
Derrick Bulls...

Krisztián/fcb0827, te pedig még mindig Bazskáék kedvence vagy

Szerintem akkor nem csak Spo repül, de lehet, hogy a Bosh - LBJ - Wade hármast is megbontják.Tocy írta:Szerintem ha idén sem nyerünk bajnokságot, Spo repül, és az új edző ki tudja...akár játszathat mást is, de ha idén sem jön be ez a projekt, akkor jövőre nem kellene nekimenni center nélkül semmiképp, egy másik irányító csak bónusz lehet.

- scott neal
- Barça B
Sziasztok,Hello.Az nba-en kívül van másik kosaras játék?valami olyam ami azért meg üti a szintet.Gondolok itt olyanra amiben pl európai csapatok vannak mint pl a fifaba van.Előre is kösz
Bobbal pontosan egyetértek, Nash óriási játékos, de nem nagyon védekezik, míg Chalmers pont beleillik ebbe a rendszerbe. Viszont! Szerintem ha idén sem nyerünk bajnokságot, Spo repül, és az új edző ki tudja...akár játszathat mást is, de ha idén sem jön be ez a projekt, akkor jövőre nem kellene nekimenni center nélkül semmiképp, egy másik irányító csak bónusz lehet.
-
- aka Game90
Reggeli mellé:
Wizards-ban csak idióták játszhatnak?
http://blogs.thescore.com/tbj/2012/03/3 ... -millions/
Marbury meg a legnagyobb sztár Kínában
:
http://blogs.thescore.com/tbj/2012/03/3 ... punchline/
Bob_Marley írta: http://espn.go.com/nba/truehoop/miamihe ... -shootings
A nephew of Miami Heat star Dwyane Wade was one of 13 men shot—two fatally—during a violent six-hour stretch in Chicago, another indication that violence is on the rise in the nation’s third-largest city.
![]()
![]()

Wizards-ban csak idióták játszhatnak?
http://blogs.thescore.com/tbj/2012/03/3 ... -millions/
Marbury meg a legnagyobb sztár Kínában

http://blogs.thescore.com/tbj/2012/03/3 ... punchline/
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://espn.go.com/nba/truehoop/miamihe ... -shootings
A nephew of Miami Heat star Dwyane Wade was one of 13 men shot—two fatally—during a violent six-hour stretch in Chicago, another indication that violence is on the rise in the nation’s third-largest city.

Mi most épp a Wolves ellen mutatunk valami emberfeletti játékot!
Padunk többek között 5/5el kezdett, Stiemsma oktat, Love-t levesszük

És közben a Philly 20al ég a Wizards ellen

Szünet 56-45
Bradley-t azért szép csendben idén nagyon szépen fejlődött évközben!
1on1 védekezése eddig is hírhedt volt, viszont már megvan a kellő bátorsága, a tempókat szépen bedobálja, betöröget, zsákol!Pedig év elején miket csinált te jó ég

Rondo a szünetre jár már 12!!!! assistnál, s ezzel a zsinór 12ik meccse ahol minimum 10 assistot ad, kicsit jó formában van

Jól játszunk, a védekezés megint fojtogató, azért Ridnourt sűrűn zavarba lehet hozni és Love-ra is remekül jó ütemben mennek a kettőzések, a mostani formáját nézve ez a 13 pont 7 pattanó amit összehozott elég gyenge

Második félidő elejét meg kell húzni, s megtörni őket

100-79 lett a vége, s Philly kikapott így mi vagyunk a negyedikek

Kevinek csatáját megnyerte Garnett 24/10 az "öregtől" és olyanokat csinált, hogy ámultam

Tényleg nehéz szavakat találni rá, mióta centert játszik a statjai is megugrottak, de ennél jóval fontosabb, hogy látszik rajta jó kondiban van, s bírják a térdei!És ha a Big Ticket jó formában van akkor.....

PP jó volt, Rondo "szokásos" Bradley és Stiemsma megint akiket nagy dicséret illet!Vasárnap Celtics-Heat óriási meccs lesz

LETS GO C's

- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Nem ismétlik meg valamikor a sport1/2-őn a Miami Dallas meccset?
Tudom hogy ma 2x is ismételték de sajnos későn jutott eszembe.
Tudom hogy ma 2x is ismételték de sajnos későn jutott eszembe.

Ma este minny-boston. nem reménykedek győzelemben, de elképzelhető, hogy garnették aprítanak majd egy jót

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Összejöhet, de Chalmerst vétek lenne elpasszolni, Nash kiváló irányító még 125 évesen is, de azért a nem védekezése sokat nyom a latba, s Chalmers pont odaillik ebbe a puzzleba!
Haslem meg nem center
És maga az NBA sem tudom mennyire lenne így jó, hogy "all-star csapat" jönne össze!
Sok ember felfog merülni az offseasonben, mint arról már volt szó Ray Allen is aláírhat akár egy minimuért stb!Vonzó állomás továbbra is mindenkinek a Miami, de meglátjuk!Erős drafton jön elvileg s vannak csapatok melyek a hosszú "sínylődés" után jó úton járnak, Wolves, Pacers, Sixers, úgyhogy biztos érdekes lesz a következő szezon is, Deron emg látja sok helyen ez a trend, hogy álljunk össze (mi kezdtük el
de mi már akkor "öregek" voltunk
) biztos mindent megtesznek Dallasban, hogy összehozzák Howarddal! 
Ma Wolves-Celtics KG miatt továbbra is érdekes meccs mindig
Nyerni kell, mert utána jön a gyilkos 7es
Allen már a csapattal utazott, remélem tud játszani!
http://www.youtube.com/watch?v=x2SgKglF ... AAAAAAAEAA
tegnapi Wire
Hihetetlen jó ezeket mindig hallgatni, most is Wade magyaráz az időkérésnél 
Derek Fisher:
I'm coming home I'm coming home:
http://www.youtube.com/watch?v=UUATi0PO ... ure=relmfu
Aki amúgy a Po-ra jó lehet a Thundernél, a sok ifjú suhanc közé egy kis rutin jól jöhet!Nagyot húztak vele!
Lakersnél meg Kobe tegnap ("megint") 7/25
sima OKC győzelem a Staples-ben!
Haslem meg nem center

És maga az NBA sem tudom mennyire lenne így jó, hogy "all-star csapat" jönne össze!
Sok ember felfog merülni az offseasonben, mint arról már volt szó Ray Allen is aláírhat akár egy minimuért stb!Vonzó állomás továbbra is mindenkinek a Miami, de meglátjuk!Erős drafton jön elvileg s vannak csapatok melyek a hosszú "sínylődés" után jó úton járnak, Wolves, Pacers, Sixers, úgyhogy biztos érdekes lesz a következő szezon is, Deron emg látja sok helyen ez a trend, hogy álljunk össze (mi kezdtük el

Ma Wolves-Celtics KG miatt továbbra is érdekes meccs mindig

Nyerni kell, mert utána jön a gyilkos 7es

http://www.youtube.com/watch?v=x2SgKglF ... AAAAAAAEAA
tegnapi Wire

Derek Fisher:
I'm coming home I'm coming home:
http://www.youtube.com/watch?v=UUATi0PO ... ure=relmfu
Aki amúgy a Po-ra jó lehet a Thundernél, a sok ifjú suhanc közé egy kis rutin jól jöhet!Nagyot húztak vele!
Lakersnél meg Kobe tegnap ("megint") 7/25

Érdekes hírek röppentek fel a napokban. Nash lenyilatkozta, hogy szívesen játszana a Miami-ban Terry meg gyakorlatilag be is ajánlotta magát. Ránéztem a fizetésekre, ha a Miami elpasszolná Chalmers-t és Miller-t, akkor olyan 10 millió körüli összeg felszabadulna. Terry és Nash is 11,5 milla környékén keres most, de szerintem egy 38 és egy 35 éves játékos így a pályája végén megteheti, hogy hagyja megnyirbálni a fizuját 1-2 gyűrű érdekében. Nemtom, én látok rá esélyt, hogy összejöjjön egy Nash-Wade-James-Bosh-Haslerm 5-ös Terry-vel a pad élén. Én szurkolok egy ilyen All-Star csapatnak, kíváncsi lennék mit tudnának alkotni. Mellettük lenne keleten egy még inkább összecsiszolódó Bulls, Nyugaton megy még érettebb OKC + bónusznak egy D. Williams-el és Howard-al megerősödő Dallas.(Bár erre nagyon kicsi az esély, valszeg Howard lepapírozta a jövő évi player opcióját.) Viszont ha ez összejönne, akkor szerintem minden idők legdurvább élmezőnye lenne a jövő évi. (Bár finoman szólva sem vagyok NBA szakértő, de ezzel tán nem mondtam hülyeséget.)
Vélemények a dologról? Szerintetek összejöhet egy ilyen Miami, vagy ez a Dallas?
Vélemények a dologról? Szerintetek összejöhet egy ilyen Miami, vagy ez a Dallas?
- csababarca
Ha a nem nagy sztárokat nézzük akkor nálam:
Rubio,Harden,Gallinari,Ibaka,M.Gasol (ha ő még belefér).
Harden és Ibaka óriási kedvenceim...Ibaka majdnem 8at átlagol lepattanózásban,és ehhez jön az elképesztő 3,34es blokk átlag
167 blokkja van idén, döbbenet.
Hardent meg nem kell magyarázni, eleve a szakálla sokat dob
de a játéka is tetszik,kintről is,betörésekből is hatékony.
Drukkolok ennek az OKC-nek ha kitart a lendület,és nem viszi el őket majd kulcspillanatokban a hév,akkor odaérhetnek.
Rubio,Harden,Gallinari,Ibaka,M.Gasol (ha ő még belefér).
Harden és Ibaka óriási kedvenceim...Ibaka majdnem 8at átlagol lepattanózásban,és ehhez jön az elképesztő 3,34es blokk átlag

Hardent meg nem kell magyarázni, eleve a szakálla sokat dob

Drukkolok ennek az OKC-nek ha kitart a lendület,és nem viszi el őket majd kulcspillanatokban a hév,akkor odaérhetnek.
-
- aka Game90
Ha Calderón megállt volna, akkor ugyanez lett volnaBob_Marley írta: McGee-t most látom, hogy betette
Pedig kísértetiesen hasonlót:
http://www.youtube.com/watch?v=ciL7GiaXnI8 És a végeredmény nem éppen ugyanaz!

Na, az én kezdőm, valahol nem tudtam dönteni (több európai van benne, mint amerikai):
Rubio/Jennings
Harden
Gallinari
Bargnani/Ibaka
Pekovic/Cousins
Sport1 15:30kor, Sport2 19:00kor ismétli a Miami - Dallas meccset, Westbrook-ék pedig ütötték a Lakers-t. Kobe megint összehozott egy 7/25-öt, 20-21 percig nem dobott mezőnyből kosarat.

Bosh-nak most volt a születésnapja:

Harden szakáll nélkül:

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.03.30. 15:20:31-kor.
Bizony ez egy fontos győzelem volt. Garnett a vége felé tanított egy-két dolgot, pl hogy nem érdemes vele ujjat húzni, és hogy akármennyire is erőember az ellenfele, attól ő még bedobja bárhonnan.
Az én kezdőm pedig így nézne ki: Conley-Harden-Paul George-Humphries-Gortat
6. ember meg mondjuk C.J. Miles
Az én kezdőm pedig így nézne ki: Conley-Harden-Paul George-Humphries-Gortat
6. ember meg mondjuk C.J. Miles