Na akkor Celtics-Heat

Nagyon kíváncsi vagyok, ez egy jó felmérő, valójában hol is tartunk!
Mert mint már írtam a 3ik legjobb mérlegünk van az AS óta!
LETS GO CELTICS
Hangulat tuti rendben lesz, s kell is a Garden
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-1.php
BEAT THE HEAT!!!!!
RAJON RONDOOOOOOOOOOOOOOOOO
Jó kezdés 29-19, jól védekezünk a 3ason pattogtatnak a legtöbbet, támadásban meg Rondo miket csinál te jó ég!Amikor összerántotta az egész védelmet, s már 3an ugrottak vele ő meg finoman kitolta triplára PP-nek

Eddig Play of the game

Kár hogy fújtak rá 2 labdanélküli faultot, s ül, nagyon ment a kis töki :D1 negyed után kijelenthető TD gyanús estéje lehet megint
Na 10-0 a Heat-től, Battier alapvonali bedobás rádobom PP-re óriási volt!Wade elindította őket
49-44 a szünet, Doc-Wade beszélgetés, hogy mi van az unokaöccsével Wadenek, nagyon emberi volt!
Pörgős jó a meccs, James csendes, Wade annál inkább hangosabb, viszont Bradley adott neki egy óriási sapkát

Döntő lehet, hogy azért nálunk rövid a pad, viszont a kezdőnk nagyon pörög, viszont vannak nagyon bosszantó és könnyelmű labdaeladásaink, fastbreakben nem figyelünk kidobjuk a labdát és hasonlók!Ezek nem férnek bele, főleg nem a Heat ellen!
Mi történik a Gardenben???

80-56

Kezdőnk egytől-egyig óriásit játszik, s még van 1 negyed de ekkora előnyt még mi se tudunk elcseszni

Óriásit játszik Rondo, túloldalt gyakorlatilag 2 ember van, James-Wade, Bosh óriási betli, KG megeszi délutáni uzsonnára, pirítósként!
Legnagyobb verést mértük rájuk 91-72
RONDO TD

Persze ebből a meccsből nagy következtetéseket nem szabad levonni, de az biztos, jó formában vagyunk, a heat picit "bealudt", készülnek a PO-ra, s ilyen rosszul sem fognak sűrűn dobni!
Mi nagyot küzdünk meccsről-meccsre, s ettől még nem hiszem, hogy bajnokesélyes csapat lennénk, mert azért magas psozton elég vékonyak vagyunk, viszont amit Jeff van Gundy is mondott, első körben a Bulls-Heat mellett velünk sem sok csapat szeretne találkozni a PO-ban

És remélem ezt a 4ik helyet sikerül megcsípni, s még ha pályahátrányból is kezdünk, de a 2 nagyot elkerüljük!
Egyébként ha valaki azt mondja mind a Bulls mind a Heat kap egy blowoutot ma azért eléggé furcsán néztem volna rá
Mai teljesítményünk: