USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.18. 13:01:08

neobarca írta:.....
Sok mindenben nem értek egyet, pár pontban :D
1;Nem hagytuk dobálni őket, bedobták, JR Smith ilyen tudjuk, 0 ész rádobja 2 emberrel is, tegnap török ülésből bedobta volna a saját gyűrűje alól, van ilyen!Novak szintén!
Cumbee jól írta le, nem is játszottunk rosszul benyeltük a sok triplát!
2; Idén 2:2 a párharc, megtudnám "magyarázni" hosszan, továbbra sem gondolom, hogy nekünk a Knicks gondot jelentene!Tegnap én nem láttam, hogy olyan kosárlabdát játszott volna a NY amitől meg kellene ijedni!
Gratulálok nekik, így elmondhatják, hogy az elmúlt x évben már 2szer sikerült minket megverni :D
8 pont lett közte, hogy a padunk 2 azaz kettő ismétlem kettő :D pontot termelt!

Rondo sérülése most nagyobb baj:
http://www.youtube.com/watch?v=on5ofc-s ... r_embedded
És mint tegnap is írtam a dereka kritikus, volt már vele többször gond!
Ha ő kiesik, le is tehetjük a lantot......
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.18. 11:57:36

Rinku írta:Töltsd le először is ezt és telepítsd fel: http://photofiltre.en.softonic.com/

Nyiss meg vele egy képet. Jobb gomb, kiválasztod a méretre igazítást és 130x160-as méretre zsugorítod. 130 széles és 160 magas. Célszerű nagyobb képet zsugorítani, mintsem kicsit nagyítani, mert elmosódik és pixeles lesz.

Ha meg vagy, mentsd le és a tinypic.com-ra töltsd fel. Ha feltöltötted, ctrl+c a feltöltési linkre és ctrl+v a profilkép belinkeléséhez a profilodnál. :) Ennyi a történet, remélem érthető volt! :wink:

Off vége.
Köszönöm szépen! Korrekt leírás és működik is!

Más: NHL: Szerencsétlen Ottawa 1 nyamvadt góllal kapott ki. Sajnálom őket, de még semmi sincs veszve! Gyerünk srácok!!! 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messideco
Presidente del Barça

2012.04.18. 11:08:54

A harmadik meccsét is elvesztette a Detroit Red Wings, a kiesés határára került sajnos.
Sajnos az avatarcsere sem segítette a csapatot. De még van remény.
Kép
"And my heart will leave you never."
Rinku
Director del Fútbol

2012.04.18. 11:07:51

Töltsd le először is ezt és telepítsd fel: http://photofiltre.en.softonic.com/

Nyiss meg vele egy képet. Jobb gomb, kiválasztod a méretre igazítást és 130x160-as méretre zsugorítod. 130 széles és 160 magas. Célszerű nagyobb képet zsugorítani, mintsem kicsit nagyítani, mert elmosódik és pixeles lesz.

Ha meg vagy, mentsd le és a tinypic.com-ra töltsd fel. Ha feltöltötted, ctrl+c a feltöltési linkre és ctrl+v a profilkép belinkeléséhez a profilodnál. :) Ennyi a történet, remélem érthető volt! :wink:

Off vége.
Football, bloody hell. /SAF/
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.18. 10:26:59

Sajnos csak keveset láttam a meccsből de az összefoglaló alapján sem hittem a szememnek. Reménykedtem benne, hogy nyerünk de nem számítottam ilyen könnyed sikerre.
Gyönyörű összjátékok volta, öröm volt nézni! Melo megint tündökölt, meg is lett az eredménye. Örülök a tripla duplájának. Azért akárki akármit monnd, sztem rájött arra, hogy nem csak ő van a pályan és élvezi a csapatjátékot. Nagyon jó úton halad, és remélem így fogja folytatni. Ebben az esetben még szebb jövőt gondolok neki.

Smithen meg Novákon beszartam! :lol: Kettem együtt 50 pont és szinte mindegyik 2pontosból. Sztem a MSG sem hitt a szemének.
Nem is értettem a Bostont, hogy engedhetik ennyire szabadon dobálni őket...
Chandler is hasznos volt, bár inkább most ő is a pontok terén villogot.
Nagyon tetszett a játék, tényleg örülök a győzelemnek.

Sztem a nehezén túlvagyunk, innen már csak tényleg elveszteni lehet a PO-helyeket...

Bob! Idén azért már nem olyan egyoldalúak a NYK-BOS rangadók, mint az elmúlt években... 8) :wink:

Szerk: Valaki árulja már el nekem, hogy, hogy lethet ilyen szép nagy avatarképeket berakni? Nálam csak 10X10-es max 10KB-s mehet, ami ilyen kicsi [auto_cenzúra]...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.18. 04:54:09

Én szerencsére vagy nem szerencsére a 3ik negyedtől láttam :D
Grat a Knicksnek és Melo is TD-t ért el!Másodikat pályafutása alatt!

Elvileg a liga legjobb triplavédő csapata vagyunk, ez ma nem jött össze sajnos!Bement minden, Novak meg JR Smith sem fog sűrűn így dobálni!
Az eredmény meg a pad impotenciája nem túl jó, de így hogy nem volt Pietrus meg Allen sem, várható volt, hogy nem nyerjük a pad csatát, de ennél az árva 2 pontnál többre számítottam :D PP remekelt, szereti a Knickset!Rondo úgy tudom nagyot esett remélem nincs baja de itt a végén nem volt túl biztató a mimikája!Hátával sokszor volt már probléma, az lenne hab a tortán ha megint úgy mennénk PO-ba, hogy Rondo hátát folyamatosan ápolni kell a padnál mint 2010ben!
Nem is játszottunk rosszul, visszanyalt a fagyi az előző hétért, s beesett minden :D Mindegy majd egészben is megnézem, kíváncsi vagyok, hogy sikerült 72 pontot beszedni egy félidő alatt :D Félidő összefoglaló alapján mondjuk látom :D
Melos iso-Melo iso-Smith 3as-Melo 3as-Smit3as-Novak3as-Smith3as :D

Sixers is kikapott, így semmi gond nem történt!Így a divízió elsőség betonbiztosnak tűnik! Mérleg miatt nem jött volna rosszul a W, de gondolom Pietrus sem poénból lett kihagyva a keretből, s Allennek továbbra is kell a pihi!Így ma a Magic ellen lehet javítani!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.18. 03:28:00

Nézi valaki a Boston-New York meccset? Elképesztő ami megy. Gyakorlatilag dobóedzést tart a NYK. Próbálkozik mindennel a Boston és szvsz nem is játszanak rosszul, de egyszerűen minden bemegy a New Yorknak, amit a 3 pontos vonalon túlról elengednek. 67%-al dobnak kintről, Smith egyedül 21 pontot dobott csak 3 pontosból és Anthony-nak is nagyon megy. A másik oldalon Rondo már most majdnem dupla-duplánál, Bradley is megdobta megát, 4/4 3-asból, és igazából a többiek sem rosszak, de még így is 19-el megy a Knicks. (Pontok a padról: 0 a Bostonnál, 39 a New York-nál)

Közben a Detroit egy negyvenessel hazaküldte a Cavs-et. Itt meg Rondonak volt egy nagyon csúnya esése, visszajött utána, de azóta folyamatosan ápolni kell. Nem néz ki túl jól a dolog...

Na végül nyert a Knicks. Nagy csata lett a végére, nagyon jól játszott a Boston, leginkább PP remekelt, de ma ez is kevés volt. A Knicks remekül váltogatta Carmelo és Chandler palánk alatti játékát a kinti dobásokkal. Így ráadásul, hogy kintről minden esett, csoda lett volna egy Celtics győzelem. Smith 7/10-el, Novak 8/10-el végzett a vonalon túlról, erre nem lehet felkészülni. Rondo-ra kíváncsi leszek, hogy mennyi ideig dőlt ki. Egy idő után már nem is nagyon erőltették a játékát, nem is volt sok értelme, mert eléggé korlátozva volt a mozgása. A végén pl látszott, hogy alig tud a padra leülni és iszonyatos fájdalmai vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.04.18. 05:05:46-kor.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.17. 17:36:48

Bob_Marley írta:
Gerard3Piqué írta:BOB régen láttam olyan videókat linkeltél amin esnek a nézők közé a játékosok és baromira bejött azt szeretném kérdezni ,hogy milyen címen keressem ezeket a vidiket???
Jumps into the crowd :D
Köszi ! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.17. 14:22:16

Poénból írtad (nekem korán nem jött át :D én annyit írtam 1 meccsből semmilyen következtetést nem kell levonni), de attól még irrelevánsnak érzem, hogy "most mondja valaki, hogy használhatatlan.."!
Ezért írtam nem volt Wade, illetve a Nets volt az ellenfél, oké ez igaz, teljesen mindegy ki az ellenfél 17 pont az tizenhét pont, de attól függetlenül az esetek nagy részében nem ez ugrik be!És pl a Bostont tavaly sokszor elintézte James a 4ik negyedben a PO-ban mégis aDallas jut az ember eszébe először!
De ezért írtam 2012 updated Cavs volt a tegnapi Miami!

De írtam MVP megfogja kapni, s teljesen megérdemelt!S idén én is többször leírtam, mentálisan is erősnek tűnik James, ami baj :D
De a PO-ban kiderül, mert ott rendre összecsuklott!De ettől még teljesen igazad van nem lesz rosszabb kosaras, én nem is mondtam pl!
De szerencsére ezért is szép ez a játék (is) meg a PO is, mert James ha idén sem nyer, s uram bocsáss betlizik megint pár meccsen a végén, lényegtelen az alapszakasz GOD mode-ja!Illetve ez csapatjáték, s nem csak James kell hozzá!

Török Péter idézzem a nagy versenylovak a derbyken futnak nagyot!

És ismétlem, ha tudja ezt a lelki erőt is amit olykor sugároz idén továbbvinni a PO-ban akkor a Miami szinte verhetetlen lesz!
De én bízom benne marad a szokásos negyed doláros James :lol:
És neki van amúgy a legjobb melója, legtöbbször 12 perccel hamarabb hazamehet :P :twisted: :mrgreen: Nemhogy örülne így gyűrűmentesen is :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.17. 14:03:10

Bob a nagy részét nyilván csak poénból írtam, tudom, hogy nem volt sosem clutch és valszeg nem is lesz. Egyszerűen nem olyan típusú ember, ettől nálam még nem lesz szarabb kosaras. Ráadásul a nagy clutch emberekhez képest szerintem kb senki nem gondolkodik annyit passzban meccsek közben sem, mint James, úgy meg nyilván más eldobni egy dobást, hogy valaki keresi a passz lehetőséget is közben és ha nincs akkor ráemeli, mintha valaki alapból úgy megy neki egy támadásnak, hogy bármi lesz, ő ezt most el fogja dobni. Na mind1, nem védem, nem is kell, csak tetszett a tegnapi teljesítménye nem emlékszem, hogy ekkora dominanciát láttam volna bárkitől is eddig a meccs utolsó 5 percében. Az meg, hogy a Nets ellen volt, hát istenem. Ugyan ez a Nets végig vezetett a meccsen a Heat ellen. Bosh-nak mostanában jól megy, az más kérdés, hogy valszeg inkább a PO közeledtének van ehhez köze és nem annak, hogy hol kezd. Spoelstra meg ettől még nem lett jobb edző, inkább meghúzott egy kényszer megoldást.:D

Az én végeredményem amit beküldtem ez volt:
Kelet:
1. Chicago
2. Miami
3. Indiana
4. Boston
5. Atlanta
6. Orlando
7. New York
8. Philadelphia

Nyugat:
1. Oklahoma City
2. San Antonio Spurs
3. L.A. Lakers
4. Memphis
5. L.A. Clippers
6. Dallas
7. Denver
8. Utah
Ahogy néztem amiket leírtatok, eddig én vagyok az első, aki kiejtette a Rocketset.:D A Memphis-el lehet kicsit túlvállaltam magam, de remélem belehúznak. Keleten meg most 4-6-ig full azonos eredménnyel állnak, szal nem kicsit izgalmas lesz ott még a hajrá.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.17. 07:36:47

Érdekes meccsek voltak, Orlando megverte a teljes letargiában lévő Sixerst, akik ma otthon fogadják a Pacerst!Orlando így beért minket :twisted: :D
Kikapott a Bulls otthon a Wizardstól (Rose-nak megint valami új baja van állítólag :D)!
Rockets megint kikapott a Denvertől, s mivel a Suns meg nyert, így feljött a Phoenix a 8ik még bejutó helyre!
Mióta visszajött Lowry 2-4 a Rockets, s a Blazers meg a Kingset verték, miközben a fontos meccseket mid-mind elbukták!4es zakó sorozatban vannak, össze kell kapják magukat!
Utah-Dallas 3OT-s meccsen végül nyert a Jazz, ahol mindkettőnek kellett volna a W!Mavericks így 2 napon belül 2 hosszabbítást bukott el, s mindkettő létfontosságú lett volna!Big AL egy szolid 28-26al, túloldalt Nowitzki 40-9, Terry is 27 pont!
És a Clippers egy remek második félidővel elintézi az OKC-t, ráadásul akkor mentek el, amikor CP3 ült!És le védekezték a második félidőben Durantet meg Westbrookot OKC meg is halt!

Cumbee írta::D:D Na most mondja valaki James-re, hogy az utolsó negyedben használhatatlan. Az utolsó 5 percben csak ő dobott pontot a Heat-től, ő viszont egyből 17-et vállalt úgy, hogy összesen 1 db rontott dobása volt. Több mint 10 pontos hátrányból megverte szegény Nets-et kb egyedül. Egyébként Spoelstra-ról sok rosszat mondtatok már, de úgy tűnik egy jó tulajdonsága van, mégpedig, hogy tanulékony. Nem elkiabálva semmit, úgy tűnik, hogy neki is bejön az, amit Rivers meghúzott KG-val. Úgy tűnik, hogy ő, akit nem nevezek nevén (nem etetem az avatar trollokat;)) centerben egész jól megállja a helyét, mióta időnként ott játszik, 1-2 pattanó eltalálja, amiket már nem tud nem elkapni.:D
Cumbee én egyikkel sem értek egyet!
Wade nem volt!Jamesnek azt szokták felróni, hogy mikor fontos meccs van, s mindkettő pályán van eltűnik!Hozzáteszem tényleg bármit fog csinálni úgyis megtalálja a sajtó :D
Nem lebecsülve a Netset, de így, hogy Flash nélkül játszott a Heat egy 2012es updated Cavs volt a pályán, s a New Yerseyt azért nem nagy fegyvertény megverni!
Ettől függetlenül a 37 pont 6 pattanó 7 assist nagyon impozáns, s nem is lehet kérdés, hogy ő lesz szerintem az MVP, de 1 meccsből semmi következtetést nem lehet levonni!
Mr. Clutch továbbra is a Black Mamba :D
Játszott már Bosh centerben azelőtt is, az meg hogy a Nets ellen odahullott a kezébe pár pattanó :D Nem láttam a meccset, elfogadható számokat hozott, de azért na :D Nem egy Bynum-Gasol kettős torony volt a festékben ellene :D James is volt már 4es poszton is nem egyszer, attól függ ki az ellenfél!Bosh nem fog centerben játszani hosszútávon!
Spoelstra azért rengeteg érdekes dolgot csinál, az biztos tanulóképes, mégiscsak videókoordinátorból lett vezetőedző!
De egyáltalán nem tartom olyan szinten, hogy komolyan beletudjon nyúlni 1-1 meccsbe!
Miami egyébként a Bulls vereségével megint "csak" 2,5 meccsre az első helytől!

George Hill:
http://www.youtube.com/watch?v=ccMuFJvP ... AAAAAAAEAA
Mekkora, hogy végignézi az elején, hogy mindenki szenved a gyűrű alatt, majd belép :D
James 17 pontja a végén:
http://www.youtube.com/watch?v=jRFzKONZ ... AAAAAAACAA
Carter múltkor ziccerben homályt dobott, most azért valamit megcsillantott:
http://www.youtube.com/watch?v=li7CeaTm ... AAAAAAADAA

Durant MVP, jó játékosnak tartom, de James több elemben is jobb szerintem, viszont nem lehet mindig ő az MVP, így KD35 is fog kapni ez biztos, de idén szerintem egyértelműen James jobb!

Lakersnek meg azért is kell a 3ik hely, hogy ne legyenek az OKC ágán!Dallas meg akármilyen gyenge mostanában azért szerintem az nem lesz egyszerű bári kapja őket!
Nyugat továbbra is megjósolhatatlan mind a bejutás, mind a leendő párharcok :D

Nyugat alja hihetetlen izgalmas lesz!
Jelenleg:
6.Denver 34-27
7.Dallas 34-28
8.PHX 32-29
------------------
9.Rockets 32-29
10.Jazz 32-30
na ebből legyen mindenki okos :D

Dallas
Apr. 18 Houston 8:30
Apr. 20 Golden State 8:30
Apr. 21 at Chicago 8:00
Apr. 26 at Atlanta 8:00

Houston
Apr. 18 at Dallas 8:30
Apr. 19 at New Orleans 8:00
Apr. 21 Golden State 8:00
Apr. 22 at Miami 6:00
Apr. 26 New Orleans 8:00

Denver
Apr. 18 Los Angeles CLIPPERS 9:00
Apr. 21 at Phoenix 5:30
Apr. 22 Orlando 8:00
Apr. 25 at Oklahoma City 8:00
Apr. 26 at Minnesota 8:00

Utah
Apr. 18 at Portland 10:00
Apr. 21 Orlando 10:30
Apr. 24 Phoenix 9:00
Apr. 26 Portland 8:00

Phoenix
Apr. 18 Oklahoma City 10:00
Apr. 19 Los Angeles CLIPPERS 10:30
Apr. 21 Denver 5:30
Apr. 24 at Utah 9:00
Apr. 25 San Antonio 10:30

Tipp :D

Dallas:3-1
Houston: 3-2
Denver:3-2
Utah: 4-0
PHX:3-2

És fogalmam sincs kinél lenne a tiebraker :d
Denver:37-29
Dallas:37-29
Utah:36-30
Rockets:35-31
Suns:35-31

Tuti nem ez lesz :d De iszonyat izgalmak várhatóak, s a Jazz hátralévő 4 meccse hozható!

Ma Knicks-Celtics wááááá:
Kép
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.17. 04:15:30

:D:D Na most mondja valaki James-re, hogy az utolsó negyedben használhatatlan. Az utolsó 5 percben csak ő dobott pontot a Heat-től, ő viszont egyből 17-et vállalt úgy, hogy összesen 1 db rontott dobása volt. Több mint 10 pontos hátrányból megverte szegény Nets-et kb egyedül. Egyébként Spoelstra-ról sok rosszat mondtatok már, de úgy tűnik egy jó tulajdonsága van, mégpedig, hogy tanulékony. Nem elkiabálva semmit, úgy tűnik, hogy neki is bejön az, amit Rivers meghúzott KG-val. Úgy tűnik, hogy ő, akit nem nevezek nevén (nem etetem az avatar trollokat;)) centerben egész jól megállja a helyét, mióta időnként ott játszik, 1-2 pattanó eltalálja, amiket már nem tud nem elkapni.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.16. 23:42:58

Gerard3Piqué írta:BOB régen láttam olyan videókat linkeltél amin esnek a nézők közé a játékosok és baromira bejött azt szeretném kérdezni ,hogy milyen címen keressem ezeket a vidiket???
Jumps into the crowd :D

Sorrend nálam:
Bulls-Miami-Indiana-Celtics-Atlanta-Orlando-NY-Philly
OKC-Spurs-Lakers-Clippers-Memphis-Dallas-Denver-Houston
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.16. 22:12:20

Na a Lakers behúzta Kobe nélkül :) Nagyon faja meccs volt, Sessions jól nyomta.

Ofttopik zárva. :((
scott neal
Barça B

2012.04.16. 22:10:44

Hello!Valaki tudna dobni egy linket a múlt heti meskó zoltán interjúról?Előre is kösz
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.16. 21:36:08

BOB régen láttam olyan videókat linkeltél amin esnek a nézők közé a játékosok és baromira bejött azt szeretném kérdezni ,hogy milyen címen keressem ezeket a vidiket???
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.16. 20:40:13

Felvételről nincsenek ezen full meccsek, csak élőbe ugye. Rojadirectaról tudsz leszedni teljes meccseket. :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
balinteer
Capitá del Barça

2012.04.16. 19:20:58

Ezen az orosz oldalon vannak fennt full mérkőzések is? Az összefoglalók elég jó minőségben vannak,lefordítgatva meg ki lehet rajta igazodni.:)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.16. 18:32:48

balinteer írta:Ennek az orosz oldalnak mi a pontos címe?
www.onhockey.ru
messideco írta:A Red Wingsen kívül még két csapatnak, a New Jersey Devilsnek és az Ottawa Senatorsnak szurkolok, sajnos egyik sem esélyes éppen.
A Detroit és a Devils azért egyáltalán nem esélytelen :wink: Az Ottawanak tényleg nincs sok esélye, de a PO egészen más világ. Ezek közül a Devilsnek adnám a legnagyobb esélyt a győzelemre, sok múlhat Kovalchukon. Világklasszis, de nincs sok PO tapasztalata, annál több a VB rutinja :D
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.16. 17:33:54

balinteer írta: Valamint még egy kérésem lenne,valaki a rojadirectához tudna pontos linket tolni,mert én nem igazodok el rajta,hogy hol lehet találni NHL meccseket?
http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15
NBA, NHL meccseknél mindig van torrent.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
balinteer
Capitá del Barça

2012.04.16. 17:31:28

Ennek az orosz oldalnak mi a pontos címe? Valamint még egy kérésem lenne,valaki a rojadirectához tudna pontos linket tolni,mert én nem igazodok el rajta,hogy hol lehet találni NHL meccseket?

Mindenkinek köszi,aki segített,mától én is bekapcsolódok az NHL nézésbe,bár a játékosokat még nem nagyon ismerem. 8)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.16. 16:57:38

balinteer írta:Én szívesen elkezdeném nézni az NHL-t,csak valaki kérem írjon róla pár alapinformációt? Kiknek vannak jó szurkolói? Melyik csapatoknak érdemes drukkolni? Hol tudom megnézni a meccseket élőben vagy felvételről akár?

Örülnék,ha valaki felvilágosítanai,mindig is szimpatizáltam az NHL-el,csak sosem voltam vele képben.:(
Pittsburgh Penguins! 8) Az egyik legszebb hokit játszó csapat, bár erre igen rácáfoltak tegnap, sajnos átmentek hentesbe, ami mondjuk kicsit érthető is, de még is gusztustalan, így másnap visszagondolva. Mivel a legnagyobb rivális ellen zakóznak már 3 meccse, nevezetesen a Philadelphia Flyers ellen, így mondjuk kicsit érthető is, de még is gusztustalan, így másnap visszagondolva. Én nem ezért szerettem meg őket.

Kanadai csapatoknak vannak elég jó szurkolói.
Ahogy kanty is említette, rojadirectaról lehet töltögetni meccseket, esetleg még van egy orosz oldal ahol van az összes meccshez jó pár link, 1 azért mindig nézhető, ha sopcastos, akkor meg csodaszép az adás :)

Kedvenc csapatnak meg igazából majd kialakul, ha elkezded követni az eseményeket, bár nem tudom, hogy az egész jégkoronggal hogyan állsz, ismersz-e játékosokat, melyik nemzetek a szimpatikusak számodra stb.
PUNK'S NOT DEAD!
daffy
Madridista

2012.04.16. 15:51:54

kanty írta: Idén? :)
Fiatal, sok van benne még, de biztos, h lesz. De nem hiszem, h ez lenne az első számú célja. Jamesnek van kettő, Kobenak egy, ami a gyűrűket illeti tudjuk, h mi a helyzet. :)
Kíváncsi vagyok, h mi lesz az OKC-vel az elkövetkező 5-6 évben, abszolút benne van, h nyernek 2-3 bajnokságot. Náluk is szerintem az áttörés lesz a nehéz, az elsőt megszerezni, ugyanígy gondolom James-el kapcsolatban is.
Amikor nézem Durantot mindig az az érzésem, h még nem teljesen kiforrott játékos, még lesz ennél jobb is. Ha csak ezt nézzük és igazam lesz, akkor begyűjt majd pár mvp címet. Még nincs 24 éves, ha minden jól megy most jönnek a legjobb évei, minden adott, h szép karriert fusson be. Fizikailag megvan benne minden, mentálisan még nem igazán volt tesztelve.
Ha röviden kellene válaszolni, akkor azt mondanám, h az elkövetkező három évben biztos nyer legalább egyet, ha már idén nem ő lesz.
remélem,mert nagyon kedvelem. ami tetszik benne,az a hidegvérűség,a nyugodtság és nem utolsó sorban a hihetetlen finom mozdulatai. nem egy westbrook nah.. :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.16. 15:50:04

daffy írta:szerintetek mikor lesz durantból mvp? lesz-e egyáltalán mvp?
Idén? :)
Fiatal, sok van benne még, de biztos, h lesz. De nem hiszem, h ez lenne az első számú célja. Jamesnek van kettő, Kobenak egy, ami a gyűrűket illeti tudjuk, h mi a helyzet. :)
Kíváncsi vagyok, h mi lesz az OKC-vel az elkövetkező 5-6 évben, abszolút benne van, h nyernek 2-3 bajnokságot. Náluk is szerintem az áttörés lesz a nehéz, az elsőt megszerezni, ugyanígy gondolom James-el kapcsolatban is.
Amikor nézem Durantot mindig az az érzésem, h még nem teljesen kiforrott játékos, még lesz ennél jobb is. Ha csak ezt nézzük és igazam lesz, akkor begyűjt majd pár mvp címet. Még nincs 24 éves, ha minden jól megy most jönnek a legjobb évei, minden adott, h szép karriert fusson be. Fizikailag megvan benne minden, mentálisan még nem igazán volt tesztelve.
Ha röviden kellene válaszolni, akkor azt mondanám, h az elkövetkező három évben biztos nyer legalább egyet, ha már idén nem ő lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2012.04.16. 15:42:35

szerintetek mikor lesz durantból mvp? lesz-e egyáltalán mvp?
Válasz küldése