Érdekes meccsek voltak, Orlando megverte a teljes letargiában lévő Sixerst, akik ma otthon fogadják a Pacerst!Orlando így beért minket

Kikapott a Bulls otthon a Wizardstól (Rose-nak megint valami új baja van állítólag

)!
Rockets megint kikapott a Denvertől, s mivel a Suns meg nyert, így feljött a Phoenix a 8ik még bejutó helyre!
Mióta visszajött Lowry 2-4 a Rockets, s a Blazers meg a Kingset verték, miközben a fontos meccseket mid-mind elbukták!4es zakó sorozatban vannak, össze kell kapják magukat!
Utah-Dallas 3OT-s meccsen végül nyert a Jazz, ahol mindkettőnek kellett volna a W!Mavericks így 2 napon belül 2 hosszabbítást bukott el, s mindkettő létfontosságú lett volna!Big AL egy szolid 28-26al, túloldalt Nowitzki 40-9, Terry is 27 pont!
És a Clippers egy remek második félidővel elintézi az OKC-t, ráadásul akkor mentek el, amikor CP3 ült!És le védekezték a második félidőben Durantet meg Westbrookot OKC meg is halt!
Cumbee írta:
:D Na most mondja valaki James-re, hogy az utolsó negyedben használhatatlan. Az utolsó 5 percben csak ő dobott pontot a Heat-től, ő viszont egyből 17-et vállalt úgy, hogy összesen 1 db rontott dobása volt. Több mint 10 pontos hátrányból megverte szegény Nets-et kb egyedül. Egyébként Spoelstra-ról sok rosszat mondtatok már, de úgy tűnik egy jó tulajdonsága van, mégpedig, hogy tanulékony. Nem elkiabálva semmit, úgy tűnik, hogy neki is bejön az, amit Rivers meghúzott KG-val. Úgy tűnik, hogy ő, akit nem nevezek nevén (nem etetem az avatar trollokat;)) centerben egész jól megállja a helyét, mióta időnként ott játszik, 1-2 pattanó eltalálja, amiket már nem tud nem elkapni.

Cumbee én egyikkel sem értek egyet!
Wade nem volt!Jamesnek azt szokták felróni, hogy mikor fontos meccs van, s mindkettő pályán van eltűnik!Hozzáteszem tényleg bármit fog csinálni úgyis megtalálja a sajtó

Nem lebecsülve a Netset, de így, hogy Flash nélkül játszott a Heat egy 2012es updated Cavs volt a pályán, s a New Yerseyt azért nem nagy fegyvertény megverni!
Ettől függetlenül a 37 pont 6 pattanó 7 assist nagyon impozáns, s nem is lehet kérdés, hogy ő lesz szerintem az MVP, de 1 meccsből semmi következtetést nem lehet levonni!
Mr. Clutch továbbra is a Black Mamba

Játszott már Bosh centerben azelőtt is, az meg hogy a Nets ellen odahullott a kezébe pár pattanó

Nem láttam a meccset, elfogadható számokat hozott, de azért na

Nem egy Bynum-Gasol kettős torony volt a festékben ellene

James is volt már 4es poszton is nem egyszer, attól függ ki az ellenfél!Bosh nem fog centerben játszani hosszútávon!
Spoelstra azért rengeteg érdekes dolgot csinál, az biztos tanulóképes, mégiscsak videókoordinátorból lett vezetőedző!
De egyáltalán nem tartom olyan szinten, hogy komolyan beletudjon nyúlni 1-1 meccsbe!
Miami egyébként a Bulls vereségével megint "csak" 2,5 meccsre az első helytől!
George Hill:
http://www.youtube.com/watch?v=ccMuFJvP ... AAAAAAAEAA
Mekkora, hogy végignézi az elején, hogy mindenki szenved a gyűrű alatt, majd belép

James 17 pontja a végén:
http://www.youtube.com/watch?v=jRFzKONZ ... AAAAAAACAA
Carter múltkor ziccerben homályt dobott, most azért valamit megcsillantott:
http://www.youtube.com/watch?v=li7CeaTm ... AAAAAAADAA
Durant MVP, jó játékosnak tartom, de James több elemben is jobb szerintem, viszont nem lehet mindig ő az MVP, így KD35 is fog kapni ez biztos, de idén szerintem egyértelműen James jobb!
Lakersnek meg azért is kell a 3ik hely, hogy ne legyenek az OKC ágán!Dallas meg akármilyen gyenge mostanában azért szerintem az nem lesz egyszerű bári kapja őket!
Nyugat továbbra is megjósolhatatlan mind a bejutás, mind a leendő párharcok
Nyugat alja hihetetlen izgalmas lesz!
Jelenleg:
6.Denver 34-27
7.Dallas 34-28
8.PHX 32-29
------------------
9.Rockets 32-29
10.Jazz 32-30
na ebből legyen mindenki okos
Dallas
Apr. 18 Houston 8:30
Apr. 20 Golden State 8:30
Apr. 21 at Chicago 8:00
Apr. 26 at Atlanta 8:00
Houston
Apr. 18 at Dallas 8:30
Apr. 19 at New Orleans 8:00
Apr. 21 Golden State 8:00
Apr. 22 at Miami 6:00
Apr. 26 New Orleans 8:00
Denver
Apr. 18 Los Angeles CLIPPERS 9:00
Apr. 21 at Phoenix 5:30
Apr. 22 Orlando 8:00
Apr. 25 at Oklahoma City 8:00
Apr. 26 at Minnesota 8:00
Utah
Apr. 18 at Portland 10:00
Apr. 21 Orlando 10:30
Apr. 24 Phoenix 9:00
Apr. 26 Portland 8:00
Phoenix
Apr. 18 Oklahoma City 10:00
Apr. 19 Los Angeles CLIPPERS 10:30
Apr. 21 Denver 5:30
Apr. 24 at Utah 9:00
Apr. 25 San Antonio 10:30
Tipp
Dallas:3-1
Houston: 3-2
Denver:3-2
Utah: 4-0
PHX:3-2
És fogalmam sincs kinél lenne a tiebraker :d
Denver:37-29
Dallas:37-29
Utah:36-30
Rockets:35-31
Suns:35-31
Tuti nem ez lesz :d De iszonyat izgalmak várhatóak, s a Jazz hátralévő 4 meccse hozható!
Ma Knicks-Celtics wááááá: