Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sok mindenben nem értek egyet, pár pontbanneobarca írta:.....
Köszönöm szépen! Korrekt leírás és működik is!Rinku írta:Töltsd le először is ezt és telepítsd fel: http://photofiltre.en.softonic.com/
Nyiss meg vele egy képet. Jobb gomb, kiválasztod a méretre igazítást és 130x160-as méretre zsugorítod. 130 széles és 160 magas. Célszerű nagyobb képet zsugorítani, mintsem kicsit nagyítani, mert elmosódik és pixeles lesz.
Ha meg vagy, mentsd le és a tinypic.com-ra töltsd fel. Ha feltöltötted, ctrl+c a feltöltési linkre és ctrl+v a profilkép belinkeléséhez a profilodnál.Ennyi a történet, remélem érthető volt!
Off vége.
Köszi !Bob_Marley írta:Jumps into the crowdGerard3Piqué írta:BOB régen láttam olyan videókat linkeltél amin esnek a nézők közé a játékosok és baromira bejött azt szeretném kérdezni ,hogy milyen címen keressem ezeket a vidiket???
Cumbee én egyikkel sem értek egyet!Cumbee írta::D Na most mondja valaki James-re, hogy az utolsó negyedben használhatatlan. Az utolsó 5 percben csak ő dobott pontot a Heat-től, ő viszont egyből 17-et vállalt úgy, hogy összesen 1 db rontott dobása volt. Több mint 10 pontos hátrányból megverte szegény Nets-et kb egyedül. Egyébként Spoelstra-ról sok rosszat mondtatok már, de úgy tűnik egy jó tulajdonsága van, mégpedig, hogy tanulékony. Nem elkiabálva semmit, úgy tűnik, hogy neki is bejön az, amit Rivers meghúzott KG-val. Úgy tűnik, hogy ő, akit nem nevezek nevén (nem etetem az avatar trollokat;)) centerben egész jól megállja a helyét, mióta időnként ott játszik, 1-2 pattanó eltalálja, amiket már nem tud nem elkapni.
Jumps into the crowdGerard3Piqué írta:BOB régen láttam olyan videókat linkeltél amin esnek a nézők közé a játékosok és baromira bejött azt szeretném kérdezni ,hogy milyen címen keressem ezeket a vidiket???
www.onhockey.rubalinteer írta:Ennek az orosz oldalnak mi a pontos címe?
A Detroit és a Devils azért egyáltalán nem esélytelenmessideco írta:A Red Wingsen kívül még két csapatnak, a New Jersey Devilsnek és az Ottawa Senatorsnak szurkolok, sajnos egyik sem esélyes éppen.
http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15balinteer írta: Valamint még egy kérésem lenne,valaki a rojadirectához tudna pontos linket tolni,mert én nem igazodok el rajta,hogy hol lehet találni NHL meccseket?
Pittsburgh Penguins!balinteer írta:Én szívesen elkezdeném nézni az NHL-t,csak valaki kérem írjon róla pár alapinformációt? Kiknek vannak jó szurkolói? Melyik csapatoknak érdemes drukkolni? Hol tudom megnézni a meccseket élőben vagy felvételről akár?
Örülnék,ha valaki felvilágosítanai,mindig is szimpatizáltam az NHL-el,csak sosem voltam vele képben.
remélem,mert nagyon kedvelem. ami tetszik benne,az a hidegvérűség,a nyugodtság és nem utolsó sorban a hihetetlen finom mozdulatai. nem egy westbrook nah..kanty írta: Idén?![]()
Fiatal, sok van benne még, de biztos, h lesz. De nem hiszem, h ez lenne az első számú célja. Jamesnek van kettő, Kobenak egy, ami a gyűrűket illeti tudjuk, h mi a helyzet.![]()
Kíváncsi vagyok, h mi lesz az OKC-vel az elkövetkező 5-6 évben, abszolút benne van, h nyernek 2-3 bajnokságot. Náluk is szerintem az áttörés lesz a nehéz, az elsőt megszerezni, ugyanígy gondolom James-el kapcsolatban is.
Amikor nézem Durantot mindig az az érzésem, h még nem teljesen kiforrott játékos, még lesz ennél jobb is. Ha csak ezt nézzük és igazam lesz, akkor begyűjt majd pár mvp címet. Még nincs 24 éves, ha minden jól megy most jönnek a legjobb évei, minden adott, h szép karriert fusson be. Fizikailag megvan benne minden, mentálisan még nem igazán volt tesztelve.
Ha röviden kellene válaszolni, akkor azt mondanám, h az elkövetkező három évben biztos nyer legalább egyet, ha már idén nem ő lesz.
Idén?daffy írta:szerintetek mikor lesz durantból mvp? lesz-e egyáltalán mvp?