visca el barca írta:Game90 írta:Hmm, talán már harmadjára szerepel ebben a topikban
elnézést

hogy csináljam? kötél vagy golyó?

Nekem az is elég, ha kapsz egy IP bant
Slither írta:
Harden szakáll világos árnyalatban biztos jól mutatna rajtad.

Ez az egyik fele, másik meg, hogy kb. egy 2020-as fórumkosárra lenne ilyen szakállam
Szegény Grizzlies, már a 2. meccsüket bukták el 1 ponttal.
Bekapcsolódtam a Thunder - Mavs meccsbe, de ne várjatok tőlem olyan színvonalas elemzéseket, mint Bob-tól, így 5 sör után
Kidd eddig jó, Harden is hot, 12 pont, 3/3 tripla.
Na, végre találtam egy jó stream-et, ami nem szaggat, zsír.
Mahinmi 4 perc alatt 7 pont, 3 lepattanó, de már beszedett 3 személyit is.
Westy-től már várható volt egy rossz meccs, idáig talán 1 mezőnykosara van.
Ha nem is sokkal, de jobb a Thunder, igazi PO meccs, a Mavs a becsületéért küzd.
Félidő 47-47, Dirk nagyon akar, kb. csak ő nyerheti meg ezt a meccset a Mavs-nek, akit még talán ki lehet emelni, az Kidd. Delonte most az idióta énjét mutatja, aki megszúrta LBJ anyját, Carter - Terry 4/14. Thunder-nél KD-nek rengeteg TO-ja van, Westy-nek nem mennek a középtávolik, ezért inkább a betöréseket erőlteti, Harden nagyon jó.
Ha nem Barkley-ék lennének a szakkomentátorok, akkor bealudtam volna a félidőben.
Dirk gyors 7 pont, 56-50 a Mavs-nek. Na, már Mavs +10.
Nowitzki nem a kedvencem, de továbbra is a legképzettebb PF a ligában.
3. negyed vége, Durant 0/5 tripla, miközben Harden-nek a 2. negyed 7. percében volt utoljára mezőnydobása.
Vége a 3. negyednek, Mavs +13, Dirk mellett Kidd is állatkodik, a tripláival megöli az OKC-t.
Harden vezérletével megnyomta a 4. negyed elejét az Oklahoma, 86-83 a Mavs-nek.
Harden elmebeteg, KD tripla, Dirk 2+1, 91-88 a Dallas-nak.
Westy elveszi a labdát Dirk-től, Ibaka kosár, 92-91 a Thunder-nek.
Fisher is most nyomja a legjobb meccsét az OKC-ben. Durant 8 pontos a 4. negyedben.
Harden! Mavs-nél természetesen mennek a Dirk iso-k.
Itt a végén semmi sem jött be a Dallas-nak, 35-16-os utolsó negyed, a Thunder kisöpörte a tavalyi bajnokot. Ma Harden volt a nyerő ember, hihetetlen, hogy hogyan tud betörni Szakáll.
Like a Bos(s)h: