USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.06. 20:59:23

Igen Bob, nekem egy Alexis vs Rossi meddő vita ugrik be így hirtelen :D De sok dologban egyetértek ( és végülis ebben pl sztem igazam is lett :P ), és hasonlóan gondolkozok :D

Sixersnél picit visszaüt most a sok fiatal, ami pont az erősségük is, a lendület, gyorsaság átmegy kapkodásba, elhamarkodott dobásokba. 3. negyed után 1 pont az előnyük, oda-vissza megy a csata, be kellene vhogy húzni, mert 3-1-ről reális esély mutatkozik a Bulls kiesésére, de 2-2-vel visszamenni Chicagoba...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.06. 20:51:27

Na itt vagyok. Hajrá Philly! Nyerni kell! :D Pont szép Lou andone. Sajna kimaradt a bünti.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.06. 20:14:39

Tocy :D Most hirtelen azért eszembe jutott mi azért "kőkemény" vitákat folytattunk anno igazolásokról válogatottról felállásokról :D

Én szeretek sokat írni, sok hülyeségből mindenki megtalálhat magának valami értelmeset, ez a cél is :P :D Nagyszámok törvény :D

Philly-Bulls
Többször írták Turner-HOLIDAY-Lou elég kaotikus, Williams is volt amikorfelhozta 6-7 mp eltel a támadóidőből rázúdította....Kicsit Philly betegség jött elő, Collins nem hiába sorolta gondolom neki időkérés alatt a statokat, hogy mikre kell figyelni.Hawes viszont nagyon jól helyt áll.
Túloldalt a kispad hozta fel meg Boozer is az utolsó 3 dobását értékesítette.De az mikor kidobta a labdát a 46ik sorba óriási volt :D

Thibo hiányolta a tüzet, küzdeni akarást, Gibson -Lucas meghozták a harcos bikát.Iszonyat érdekes meccs, ilyen körülmények között sima Philly W "kell" legyen.De ahogy pl a Celtics tudott nyerni Atlantában és majdnem fordítva, ez a meccs talán mégsem annyira lefutott.Sokat hibázik a Philly, s legfőképpen sokszor azt érzem kapkod.De nagyon jó kis meccs, szenvedélyes igazi PO csata.

Látható azért van a phillyben erő, de Collinsnak nehéz dolga van a sok csikóval, rapszodikusak meccsen belül is ahogy egész évben.Holiday ma meg katasztrófa.

Jó kis második félidő lesz ez, a Bulls fel lett lelkileg kicsit rázva, s nagyon jót tett nekik a pad jó szereplése.Hamilton-Deng viszont mennyire off ma

Bozzer :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=_a3jVwIh-8g

Beállt a dolog +- pár pont ide-oda, OT is lehet :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.06. 19:41:05

Na, úgy látom NBA-ben ( de sok másban is... ) csak el kell olvasnom Bob hozzászólásait, és beírnom, hogy +1, mert megfogalmazod helyettem :D Ugyanezt gondolom a Thunderről, Durantről, ugyanúgy bírom Perkint és Ibakát, valamint ugyanúgy a Spursnek szurkolok, és őket tartom a legesélyesebbnek Nyugaton. Good job :D

szerk.: közben a Bulls feljött!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.06. 19:37:46

Game90 írta:
Bob_Marley írta: Grat az OKC-nek, azért remélem valaki rálép a tökükre, mert nem szeretem őket :D
OKC-t azért nem szereted, mert csak 3 ember dobálja a pontokat és Westbrook egy idióta? :D Én szimpatizálok velük, fiatalok, tehetségesek, draftról építkeztek, Nyugaton egyértelműen nekik szurkolok. Lakers-t szerintem verik, Spurs ellen meg 50-50.
Draft miatt pozitív, de se Westbrook játéka nem jön be se Duranté.Az egész csapatuk stílusa nem igazán áll közel hozzám, az ilyen rohanós, olykor agyatlan játékot nem szeretem :D
Ibaka-Perkins iránt érzett szimpátiámat háttérbe szorul ha látom Westbrook játékát...:D És nálam Durant értékéből sokat "elvesz", hogy nem védekezik rendesen.
Én nyugaton egyértelműen Spurs, rutin, ÉSZ, remek kispad, jó edző, jó csapatjáték, jó védekezés.

Na itt a Bulls lehet 1 negyed után meghal, egyszerűen senki nem tud pontot dobni náluk, a Philly ezen lerohanásaitól meg kiráz a hideg :twisted: Nem akarom ezt látni egy esetleges Philly-Celtics párharcban :D Remek védekezés a Phillynél, majd abból a villám léptűek indulnak.Nagyon jó kosárlabdát játszanak, s nagyon tetszik a védekezésük.

Na kicsit feljött a Bulls, igaza volt Thibonak nincs küzdés
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.06. 19:44:10-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.06. 19:35:31

Hát az első negyedben a Bulls borzalmas mezőnyből és büntetőből is, lepattanózást simán bukják, és a Sixers megy is 9-cel. Watson eddig nagy 0, de Boozer sem remekel. Nagyon örülnék, ha a Philly kiejtené a Chicagot! :)

OKC-t én se szeretem, de nem nagyon tudom, hogy miért. Westbrookot utálom, Hardent se szeretem, még talán Durant az, aki szimpatikus, meg Perkins. De vhogy mégsem, tényleg csak 3-an rádobnak 70et, aztán majd lesz valami. Még nálunk sem ez megy, itt is azért Chalmers, Miller, Battier bőven kap lehetőséget, sokkal inkább csapatnak tűnik a dolog, mint ott.
PCsabi
aka Game90

2012.05.06. 19:28:30

Bob_Marley írta: Grat az OKC-nek, azért remélem valaki rálép a tökükre, mert nem szeretem őket :D
OKC-t azért nem szereted, mert csak 3 ember dobálja a pontokat és Westbrook egy idióta? :D Én szimpatizálok velük, fiatalok, tehetségesek, draftról építkeztek, Nyugaton egyértelműen nekik szurkolok. Lakers-t szerintem verik, Spurs ellen meg 50-50.
Bob_Marley írta:Clippersnek örülök, Butler játszott :shock: az hogy, mint, miért? :D CP3 továbbra is nagyon jó, szurkolok ebben a párharcban a Clippersnek .
CP3 fia legenda már a sajtótájékoztatókon, most is óriásit nyomott le a kisöreg:
http://www.youtube.com/watch?v=F-slDZNn ... =g-all-lik
Blake Face :D
Butler-nek nem tört el a keze? :D CP3 fia hatalmas, de CP3 is nagyon szimpatikus, szerintem az egyik legokosabb játékos a ligában.
Bob_Marley írta:Ma 19kor Philly-Bulls ki lesz?Game?Eazzy?Slither? Sbody else? :D
Noah se játszik, a "legyőzhetetlen" bika megsebezve fél lábon tántorog már csak.
Aztán a Knicks-Miami 21:30 hajnalban meg jövünk mi :D LETS GO CELTICS
Meg Denver-Lakers 4ik meccs
76ers - Bulls-t kihagyom, nem vonz ez a meccs (sima Philly W), de a Heat - Knicks meccset megnézem.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.06. 19:18:37

Igen sanszos a sima Sixers win 10-0s futás most a Phillytől, s jól is játszanak.
Nincs ki pontot dobjon a Bullsnál, Boozer múltkor jó volt most meg 2/8

Egyik szemem sír a másik nevet, sok fantasy ligában hoztama sixers játékosokat Rose sérülése után, s ha tovább mennek bejön, de pont az eurobarca-s fantasyban vagyok tele chicagoiakkal, mert alapból meg nagydöntőt is kinéztem belőlük :? + a Mavs-et meg kiseperték :twisted:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.06. 18:59:51

Félszemmel nézem majd a Philly meccset. :wink:

Sima 76ers győzelem lesz most, Brand kiváló játékával. :D

Asik jó lesz Bullsnál, kanty rosszul tette hogy lecserélte a fantasy csapatából. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.06. 18:31:10

Rohadt egy világban élünk :D
Sajnálom a Dallast, de már kisírtam magamat söprésre nem számítottam, s a meccseket nézve ez nem is mutatja reálisan a két csapat közti különbséget :lol: Nyilván gyengült a bajnokcsapat tavalyhoz képest, de jövő szempontjából ha megszerzik Williamst jól jöhetnek ki a dologból.
Grat az OKC-nek, azért remélem valaki rálép a tökükre, mert nem szeretem őket :D

Magic majdnem visszajött, de az egész évük kuka, Howardostul mindenestül, sajnálom az Orlandot.Most is OT bukta :?

Clippersnek örülök, Butler játszott :shock: az hogy, mint, miért? :D CP3 továbbra is nagyon jó, szurkolok ebben a párharcban a Clippersnek .
CP3 fia legenda már a sajtótájékoztatókon, most is óriásit nyomott le a kisöreg:
http://www.youtube.com/watch?v=F-slDZNn ... =g-all-lik
Blake Face :D

Spurs-Jazz sima, köv meccset azért remélem tud hozni a zenész csapat, egész évüket figyelembe véve megérdemelnének legalább 1 PO győzelmet.

Ma 19kor Philly-Bulls ki lesz?Game?Eazzy?Slither? Sbody else? :D
Noah se játszik, a "legyőzhetetlen" bika megsebezve fél lábon tántorog már csak.
Aztán a Knicks-Miami 21:30 hajnalban meg jövünk mi :D LETS GO CELTICS
Meg Denver-Lakers 4ik meccs

Hogy vélekednek a NY-ak a Knicks-Heat meccsről :D
http://www.youtube.com/watch?v=4cdXt6fn ... ature=plcp

NBA.com meg felidegel, nem lehet megtalálni semmit :twisted: A boxscore ba nincsen kis ablak a negyedenkénti pontokra, nincs kis ablak a game storyban az összesített statoknak, szutyok az egész :D Mindig ezt csinálják a PO-ra idegesítő :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.06. 10:36:29

Az konkrét! Na miva' Bob? :lol:
Erre azért szerintem senki sem számított, hogy a tavalyi győztest 4-0val ejtik ki :D
Én csak a Pacers meccset néztem, bár sajnos azt sem végig.
Spurs is 4-0 lesz, Clippers nagyon meg fog szenvedni a Macikkal, de talán meglesz az is, 76ers meg még így is megizzad minden pontért.
Mi pedig behúzzuk innen. Rondo the best.
PCsabi
aka Game90

2012.05.06. 02:26:32

visca el barca írta:
Game90 írta:Hmm, talán már harmadjára szerepel ebben a topikban
elnézést :cry: hogy csináljam? kötél vagy golyó? :lol:
Nekem az is elég, ha kapsz egy IP bant :mrgreen:
Slither írta: Harden szakáll világos árnyalatban biztos jól mutatna rajtad. :lol:
Ez az egyik fele, másik meg, hogy kb. egy 2020-as fórumkosárra lenne ilyen szakállam :)

Szegény Grizzlies, már a 2. meccsüket bukták el 1 ponttal.

Bekapcsolódtam a Thunder - Mavs meccsbe, de ne várjatok tőlem olyan színvonalas elemzéseket, mint Bob-tól, így 5 sör után :P

Kidd eddig jó, Harden is hot, 12 pont, 3/3 tripla.

Na, végre találtam egy jó stream-et, ami nem szaggat, zsír.

Mahinmi 4 perc alatt 7 pont, 3 lepattanó, de már beszedett 3 személyit is.

Westy-től már várható volt egy rossz meccs, idáig talán 1 mezőnykosara van.

Ha nem is sokkal, de jobb a Thunder, igazi PO meccs, a Mavs a becsületéért küzd.

Félidő 47-47, Dirk nagyon akar, kb. csak ő nyerheti meg ezt a meccset a Mavs-nek, akit még talán ki lehet emelni, az Kidd. Delonte most az idióta énjét mutatja, aki megszúrta LBJ anyját, Carter - Terry 4/14. Thunder-nél KD-nek rengeteg TO-ja van, Westy-nek nem mennek a középtávolik, ezért inkább a betöréseket erőlteti, Harden nagyon jó.

Ha nem Barkley-ék lennének a szakkomentátorok, akkor bealudtam volna a félidőben.

Dirk gyors 7 pont, 56-50 a Mavs-nek. Na, már Mavs +10.

Nowitzki nem a kedvencem, de továbbra is a legképzettebb PF a ligában.

3. negyed vége, Durant 0/5 tripla, miközben Harden-nek a 2. negyed 7. percében volt utoljára mezőnydobása.

Vége a 3. negyednek, Mavs +13, Dirk mellett Kidd is állatkodik, a tripláival megöli az OKC-t.

Harden vezérletével megnyomta a 4. negyed elejét az Oklahoma, 86-83 a Mavs-nek.

Harden elmebeteg, KD tripla, Dirk 2+1, 91-88 a Dallas-nak.

Westy elveszi a labdát Dirk-től, Ibaka kosár, 92-91 a Thunder-nek.

Fisher is most nyomja a legjobb meccsét az OKC-ben. Durant 8 pontos a 4. negyedben.

Harden! Mavs-nél természetesen mennek a Dirk iso-k.

Itt a végén semmi sem jött be a Dallas-nak, 35-16-os utolsó negyed, a Thunder kisöpörte a tavalyi bajnokot. Ma Harden volt a nyerő ember, hihetetlen, hogy hogyan tud betörni Szakáll.

Like a Bos(s)h:

Kép

Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.05. 21:27:03

visca el barca írta:
Életfogytiglan végrehajtandó kötél általi golyóhalál villamosszékben :D Így jó ? :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 21:16:43

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
scott neal
Barça B

2012.05.05. 21:00:54

Nagyon kíváncsi vagyok erre a Pacers-re.Azért,hogy Keleten 3. tudott lenni,illetve,hogy a Magic-at is gyakorlatilag oktatja nagyon kíváncsi leszek,hogy mire mennek majd a Heat ellen.Szerintetek mi lehet ott?Én egy nagyon szoros 4-3-ra számítok.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.05. 20:47:31

neobarca írta:Slither! Én még inkább remélem, hogy nem, de sajnos elég sanszos... :(
Én a ma esti OKC-DAL derbire gondoltam. :D
A NYK-nak már elkönyveltem a söprést a "poroltó bosszúja" után. :lol:
Game90 írta: Majd megpróbálok addigra egy olyan szakállat növeszteni, amilyen Harden-nek van :D
Harden szakáll világos árnyalatban biztos jól mutatna rajtad. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.05.05. 21:47:52-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.05.05. 20:40:30

visca el barca írta:nah kérem szépen :lol:

Kép
Hmm, talán már harmadjára szerepel ebben a topikban.

De ez volt már?
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m3i81 ... o1_500.gif
Bob_Marley írta:
off2:Game-el látom megy a szurka-piszka off topikban is beszólt.Nem :lol:
Lájkolom a +1 jinxes commentjeidet.Nem :mrgreen:

(én spec idegbajt kapok ettől a Nemezésedtől :lol:)
Miért, most játszottad be 2x, még a végén te is rákapsz.... :lol:
Bob_Marley írta: Fórumkosár felhívást olvastam, én holnap val. másnaposan szétcsavarva fogok dögleni egész nap :D De elakarok menni majd, Game-t le kell alázni :mrgreen: (ha játékba nem megy, akkor Artestesen :lol:)
Majd megpróbálok addigra egy olyan szakállat növeszteni, amilyen Harden-nek van :D

Megyek én is kocsmázni, pár sör után jó lesz belenézni a Thunder - Mavs és a Mayweather - Cotto meccsbe :)
Slither írta: Áh, Csabi a kosárról csak írni szokott, játszani nem. :P
Szoktam, utoljára kb. 4 éve :P
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 20:11:07

nah kérem szépen :lol:

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.05. 20:08:57

Slither! Én még inkább remélem, hogy nem, de sajnos elég sanszos... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.05. 18:38:47

Bob_Marley írta:
Fórumkosár felhívást olvastam, én holnap val. másnaposan szétcsavarva fogok dögleni egész nap :D De elakarok menni majd, Game-t le kell alázni :mrgreen: (ha játékba nem megy, akkor Artestesen :lol:)
Áh, Csabi a kosárról csak írni szokott, játszani nem. :P

Na sztetek meglesz az idei első söprés? :)
(Remélem nem, főleg fantasy miatt :lol: )
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 18:33:15

Bob_Marley írta:
Eazzy írta: Gyere már fórum kosárra! :D
Az egyetlen ember a forumon, aki komolyan tud gondolni a Sixersre :D
Olyan egyedül érzem magam, mint Don Quijote a malmok ellen.
rszergej meg Rataxes meg már alig ír Eagles témában...
Pedig Iverson féle Sixerst "utáltam" mindig szívatattok minket, Bostonban is kaptuk a blowoutokat :lol: Szeretem Collinst meg van tudatosság a játékotokban, ezek mindig tetszenek.

Fórumkosár felhívást olvastam, én holnap val. másnaposan szétcsavarva fogok dögleni egész nap :D De elakarok menni majd, Game-t le kell alázni :mrgreen: (ha játékba nem megy, akkor Artestesen :lol:)
Én is a 11-12-t akarom egyébként, ahogy láthattad, szerintem holnap én is földön fogok csúszni :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 18:25:48

Eazzy írta: Gyere már fórum kosárra! :D
Pedig Iverson féle Sixerst "utáltam" mindig szívatattok minket, Bostonban is kaptuk a blowoutokat :lol: Szeretem Collinst meg van tudatosság a játékotokban, ezek mindig tetszenek.

Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 18:06:53

Bob_Marley írta:Philly-Bulls párharc meg iszonyat érdekes, s grat a Sixersnek, Noah is lehet kidőlt, Dengnek tudjuk a csuklóját, el kell higgye a Philly, hogy itt van esély, s ez a csapat ha mentálisan erős, mindenkire veszélyes.Gyors rohanós kosárlabda mellé párosul önbizalom,, akkor esnek a nehéz kosarak, s a védekezésük meg beton. (nem szívesen akarom őket, ha tovább megy a Celtics meg a Philly is, ha belendül a Sixers :?)
Gyere már fórum kosárra! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 17:34:08

Tocy írta: Most nem azért, de a NY nem véletlenül nem nyert PO meccset ezer éve, igenis nagy öröm lenne, ha egy körrel tovább jutnának.
2001 április 29 Toronto :D Utolsó PO győzelmük, annyiszor mutatták az utóbbi meccseken, hogy nem lehet nem megjegyezni.

Rondo érdekes téma, valóban rosszul játszva is TD, de viccet félre téve Rondo a legjobb támadópattanozója a csapatnak, ami mutatja eme kategóriában lévő hiányunkat :D
Tegnap valóban idegesítő volt 1-1 buta hibája támadásban, s lehet nem kimondott FP, viszont azért az évek folyamán bebizonyosodott, hogy amikor kell Rondo akkor nyújtja a legjobbját.Abból a 20 TD-ből legalább 15+ országos meccsen sikeredett.Én elfogult vagyok vele szemben, mert imádom a kis tökit, főleg, hogy nem agyatlan pontdobó irányító mint ami most a "trend", de 1 ember van akiért elcserélném én is, az CP3.Ő még nála is egy féllépcsőfokkal feljebb áll.S amíg Rondot ilyen társak veszik körül nem kell kimondottan FP játékossá előlépnie, bár hozzáteszem, ahogy talán Fratello mondta, Pierce a Celtics legjobb játékosa, Garnett a legerősebb , Rondo pedig a legfontosabb játékosa.

És amúgy tegnap JVG mondott egy nagyon érdekes mondatot, szerinte ha úgy alakul és a Miami-Boston kerül a konferencia döntőjébe, akkor pályahátrányból ez a Celtics ha kiejtené a Heatet ő úgy fogalmazott az NBA TÖRTÉNETÉNEK legnagyobb meglepetését hajtaná végre :shock:
Nyomják a Miamit rendesen a TV-ben :D

Eszembe sincs JVG-vel vitatkozni (hogy visszacsatoljak a NY-ra annak az utolsó PO győzelemnek ő volt a headcoach-a :D) de matchupra azért nekünk nem olyan rossz a Miami, gyorsak atletikusak, ezt megtudjuk oldani védekezésben, viszont nekik sincs normális centerük, ráadásul Bosh-t megtudjuk enni.Na de ennyire ne menjünk messzire, ráadásul mi még "csak" 2:1re állunk, s úgy érzem még nem teljesen indult be a gépezet, döcögnek a dolgok, de remélhetőleg rendbe jön Allen is meg Bradley is (kopp-kopp) és jók leszünk :D

Philly-Bulls párharc meg iszonyat érdekes, s grat a Sixersnek, Noah is lehet kidőlt, Dengnek tudjuk a csuklóját, el kell higgye a Philly, hogy itt van esély, s ez a csapat ha mentálisan erős, mindenkire veszélyes.Gyors rohanós kosárlabda mellé párosul önbizalom,, akkor esnek a nehéz kosarak, s a védekezésük meg beton. (nem szívesen akarom őket, ha tovább megy a Celtics meg a Philly is, ha belendül a Sixers :?)

Kép

Lakersről annyit, McGee most nagyot játszott, de eddig is tudtuk nem a képességeivel van baj :D Bynumot fogták meg illetve brutálisan kezdtek első 14 percben dobtak 41 pontot :shock: Úgy nyertek, hogy Gallinari elég off volt.Azért örülök, hogy 1 meccset legalább fogott a Nuggets, mert Lawson-Afflalo-Faried-Chandler mind-mind szimpatikus játékosok.

Ezt meg még egyszer nem lehet megunni :twisted:
2012 Celtics BIG Playoffs

off: láttam Tocy szereted Marleyt :D Legalábbis képnek mintha őt láttam volna nálad máshol.Helyes, Marley még mindig óriási amit tudott adni a zenei világnak.

off2:Game-el látom megy a szurka-piszka off topikban is beszólt.Nem :lol:
Lájkolom a +1 jinxes commentjeidet.Nem :mrgreen:

(én spec idegbajt kapok ettől a Nemezésedtől :lol:)
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.05. 17:26:16

Na srácok a TD-t használjuk már megfelelően :D A szelektív olvasásó algoritmusom eléggé megzavarodott, tripla-dupla, Tim Duncan, Touchdown...sok lesz már :D
Válasz küldése