Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Draft miatt pozitív, de se Westbrook játéka nem jön be se Duranté.Az egész csapatuk stílusa nem igazán áll közel hozzám, az ilyen rohanós, olykor agyatlan játékot nem szeretemGame90 írta:OKC-t azért nem szereted, mert csak 3 ember dobálja a pontokat és Westbrook egy idióta?Bob_Marley írta: Grat az OKC-nek, azért remélem valaki rálép a tökükre, mert nem szeretem őketÉn szimpatizálok velük, fiatalok, tehetségesek, draftról építkeztek, Nyugaton egyértelműen nekik szurkolok. Lakers-t szerintem verik, Spurs ellen meg 50-50.
OKC-t azért nem szereted, mert csak 3 ember dobálja a pontokat és Westbrook egy idióta?Bob_Marley írta: Grat az OKC-nek, azért remélem valaki rálép a tökükre, mert nem szeretem őket
Butler-nek nem tört el a keze?Bob_Marley írta:Clippersnek örülök, Butler játszottaz hogy, mint, miért?
CP3 továbbra is nagyon jó, szurkolok ebben a párharcban a Clippersnek .
CP3 fia legenda már a sajtótájékoztatókon, most is óriásit nyomott le a kisöreg:
http://www.youtube.com/watch?v=F-slDZNn ... =g-all-lik
Blake Face
76ers - Bulls-t kihagyom, nem vonz ez a meccs (sima Philly W), de a Heat - Knicks meccset megnézem.Bob_Marley írta:Ma 19kor Philly-Bulls ki lesz?Game?Eazzy?Slither? Sbody else?
Noah se játszik, a "legyőzhetetlen" bika megsebezve fél lábon tántorog már csak.
Aztán a Knicks-Miami 21:30 hajnalban meg jövünk miLETS GO CELTICS
Meg Denver-Lakers 4ik meccs
Nekem az is elég, ha kapsz egy IP bantvisca el barca írta:elnézéstGame90 írta:Hmm, talán már harmadjára szerepel ebben a topikbanhogy csináljam? kötél vagy golyó?
Ez az egyik fele, másik meg, hogy kb. egy 2020-as fórumkosárra lenne ilyen szakállamSlither írta: Harden szakáll világos árnyalatban biztos jól mutatna rajtad.
Életfogytiglan végrehajtandó kötél általi golyóhalál villamosszékbenvisca el barca írta:elnézéstGame90 írta:Hmm, talán már harmadjára szerepel ebben a topikbanhogy csináljam? kötél vagy golyó?
elnézéstGame90 írta:Hmm, talán már harmadjára szerepel ebben a topikban
Én a ma esti OKC-DAL derbire gondoltam.neobarca írta:Slither! Én még inkább remélem, hogy nem, de sajnos elég sanszos...
Harden szakáll világos árnyalatban biztos jól mutatna rajtad.Game90 írta: Majd megpróbálok addigra egy olyan szakállat növeszteni, amilyen Harden-nek van![]()
Hmm, talán már harmadjára szerepel ebben a topikban.visca el barca írta:nah kérem szépen![]()
Miért, most játszottad be 2x, még a végén te is rákapsz....Bob_Marley írta:
off2:Game-el látom megy a szurka-piszka off topikban is beszólt.Nem
Lájkolom a +1 jinxes commentjeidet.Nem
(én spec idegbajt kapok ettől a Nemezésedtől)
Majd megpróbálok addigra egy olyan szakállat növeszteni, amilyen Harden-nek vanBob_Marley írta: Fórumkosár felhívást olvastam, én holnap val. másnaposan szétcsavarva fogok dögleni egész napDe elakarok menni majd, Game-t le kell alázni
(ha játékba nem megy, akkor Artestesen
)
Szoktam, utoljára kb. 4 éveSlither írta: Áh, Csabi a kosárról csak írni szokott, játszani nem.![]()
Áh, Csabi a kosárról csak írni szokott, játszani nem.Bob_Marley írta:
Fórumkosár felhívást olvastam, én holnap val. másnaposan szétcsavarva fogok dögleni egész napDe elakarok menni majd, Game-t le kell alázni
)
Én is a 11-12-t akarom egyébként, ahogy láthattad, szerintem holnap én is földön fogok csúszniBob_Marley írta:Pedig Iverson féle Sixerst "utáltam" mindig szívatattok minket, Bostonban is kaptuk a blowoutokatEazzy írta: Gyere már fórum kosárra!![]()
Az egyetlen ember a forumon, aki komolyan tud gondolni a Sixersre![]()
Olyan egyedül érzem magam, mint Don Quijote a malmok ellen.
rszergej meg Rataxes meg már alig ír Eagles témában...Szeretem Collinst meg van tudatosság a játékotokban, ezek mindig tetszenek.
Fórumkosár felhívást olvastam, én holnap val. másnaposan szétcsavarva fogok dögleni egész napDe elakarok menni majd, Game-t le kell alázni
)
Pedig Iverson féle Sixerst "utáltam" mindig szívatattok minket, Bostonban is kaptuk a blowoutokatEazzy írta: Gyere már fórum kosárra!![]()
Az egyetlen ember a forumon, aki komolyan tud gondolni a Sixersre![]()
Olyan egyedül érzem magam, mint Don Quijote a malmok ellen.
rszergej meg Rataxes meg már alig ír Eagles témában...
Gyere már fórum kosárra!Bob_Marley írta:Philly-Bulls párharc meg iszonyat érdekes, s grat a Sixersnek, Noah is lehet kidőlt, Dengnek tudjuk a csuklóját, el kell higgye a Philly, hogy itt van esély, s ez a csapat ha mentálisan erős, mindenkire veszélyes.Gyors rohanós kosárlabda mellé párosul önbizalom,, akkor esnek a nehéz kosarak, s a védekezésük meg beton. (nem szívesen akarom őket, ha tovább megy a Celtics meg a Philly is, ha belendül a Sixers)
2001 április 29 TorontoTocy írta: Most nem azért, de a NY nem véletlenül nem nyert PO meccset ezer éve, igenis nagy öröm lenne, ha egy körrel tovább jutnának.