Kalap1988 írta:
Hát, hogyne hallgatnék, élek-halok a jó népzenéért és Erdélyért is egyébként

Off vége. Tényleg jó meccs volt, olyannyira, hogy éjjel megnéztem élőben, majd délután felvételről is

Cefet jól játszottunk, jár a labda, kemény a védekezés, ez tetszik. Még a végén olyan top védő csapat leszünk, akik sok pontot is dobnak

( potenciál szerintem a keretben erre meg van a gyors és jól dobó emberek miatt).
Én azért még elég "szkeptikus" vagyok, főleg hogy érzésem szerint túl korán játszunk jól

De a sors így hozta viszont, azért továbbra is a pattanó betegségünk annyira szembetűnő, hogy sír az ember ha látja.
Nekem is mérhetetlenül tetszik ez a pattogós játék, védekezéssel eddig se volt gond de a támadás nagyot lépett előre.De azért nagy örömködésben ne felejtsük el, hiphop nyerünk hatot majd bukunk 8at, ez az idei Celtics "recept" :d
S amit Bazska is mondott érdekes, hogy Rondo statisztikailag is többet fogdossa a labdát, ez annyira fel se tűnt már, azért szerintem ez a sérülés mind a csapatnak mind neki jót tesz, s ez felmerült máshol is, de amúgy érdekesség hogy Doc szerintem a büdös életben nem változtatott volna, eléggé "konzervatív" ember, emlékszem tavaly KG falt gondok miatt véletlen bekerült centerbe, s parádézott, de köv meccsen ugyanúgy ment 4esbe, gyakorlatilag a sérülések hoztak egy olyan döntést ami jót tett, Bradley dettó, most Rondo, szóval ez is paradox, hogy nálunk gyakorlatilag ha sérülés van, abból leszünk jobbak

De tartom ennek a csapatnak egy Po-ba jutás és tisztes helytállás lehet a célja, adott esetben egy második kör elérése.
Illetve azért nagyon fontos megemlíteni, hogy PP a borzasztó hetei után, valami csoda folytán fut, ugrik, pörög, jól dob, ez azért nagyban befolyásolja a játékunkat, kinti szakírók s már nagyon aggódtak, hogy neki aztán tényleg ennyi volt, látványosan visszaesett fizikálisan, most viszont ereje tejében.
Green is sokat javult, de akinek én borzasztóan örülök az Lee, egész offseasonben őt tartottam a legjobb "igazolásunknak" és pocsékul játszott, mostanában viszont végre kezdi nagyon elkapni.
Miaminál meg terjed az influenza

Bosh volt beteg, most már Allen és Wade is, s Bosh biztos kihagyja a mait, de Allen is valószínű, míg a Clippersnél meg pont fordított az ábra, Paul-Griffin-Crawford-Billups játékra kész, érdekes kis csata lesz ez a Heat-Clippers