Sőt, a másodikat is behúzta, 7-6-ra.Gareth Tello írta: Nadal ellenfele, a belga Darcis egyelőre egész jól tartja magát.
szerk.: Olyannyira, hogy 7-6-ra meg is nyerte az első szettet.Rafának nem megy.
Egyéb Sportok
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az Év fórumozója 2013
Roger jól kezdett, 6-3, 6-2, 6-0-val küldte haza a román Hanescut.
A második körben az ukrán Stakhovsky-jal meccsel majd, aki a brazil Dutra Silvát búcsúztatta három szettben.
A német Reister brutális mérkőzést vívott Rosollal, belenéztem a találkozóba, széthajtották magukat mind a ketten, végül Reister 6-3, 4-6, 7-6, 6-7, 6-4-es összesítéssel diadalmaskodott.
Ő Melzerrel játszik majd, aki Fogninit ejtette ki.
Most tolja egyébként Tsonga, Nadal és Gulbis is.
Nadal ellenfele, a belga Darcis egyelőre egész jól tartja magát.
szerk.: Olyannyira, hogy 7-6-ra meg is nyerte az első szettet.
Rafának nem megy.

A német Reister brutális mérkőzést vívott Rosollal, belenéztem a találkozóba, széthajtották magukat mind a ketten, végül Reister 6-3, 4-6, 7-6, 6-7, 6-4-es összesítéssel diadalmaskodott.

Ő Melzerrel játszik majd, aki Fogninit ejtette ki.
Most tolja egyébként Tsonga, Nadal és Gulbis is.
Nadal ellenfele, a belga Darcis egyelőre egész jól tartja magát.

szerk.: Olyannyira, hogy 7-6-ra meg is nyerte az első szettet.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát a szervezők mindent megtettek ezértGareth Tello írta:
Most azt érzem, hogy Djoko fogja nyerni a tornát.

Nadal már a 8ban! összekerülhet Federrerrel, majd a győztes játszik Murrayvel,majd a döntőben ugye jöhet Djokovic...enyhén szólva brutálisan nehezebb az alsó ág,mint a szerbé...
Pedig Wimbledonban nem csak a világranglistát veszik alapul a kiemelésnél,és rangsorolásnál, ennek ellenére megtartották 5.nek Rafát, hát érdekes döntés.
Noh mind1, én bízok benne!
VAMOS RAFA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Eastburnben most nyomják a döntőt egymás ellen.Gareth Tello írta: Simon - Feliciano López

Nézem a meccset, és nem tudom, hanyadjára kell konstatálnom, hogy ez a Simon egy hatalmas makker. A TB-ben 3 olyan pontja volt, hogy leütötte Lopez a pályáról Popsimon visszalöbbölte, és vonalra esett. A legszebb meg az volt, mikor kerettel találta el úgy, hogy abból védhetetlen pont lett. Kezdem komolyan azt hinni, hogy ennek az analfabétának viszonya van Fortunával.
Döntő szettben brékelt Lopez, ezaz. (Lopezt sem szeretem, de ez a Sámson, egy dupla nulla a szememben)
6-0 a döntő szett Lopeznek. Simon

Úgy lesz!Gareth Tello írta: Most azt érzem, hogy Djoko fogja nyerni a tornát.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Off:S.Agüero írta:Asszem meglesz a programom a következő két hétre...
(Amúgy az asszem mióta "szó"? Nem húzza alá pirossal, nem tudok róla, hogy benne lenne a szótárban.)
Szó, mert beépült a nyelvbe. Minden szó nagyjából így születik. Valaki elkezdi használni, aztán mások átveszik.

Nyár van Mátyás, csajozz, ne teniszt nézz folyamatosan.

Érdekes lesz Wimbledon Nadal 5. kiemelésének köszönhetően. Jöhet szépen sorban: Federer, majd Murray, a legvégén pedig Djokivic.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2013.06.23. 23:22:00-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Asszem meglesz a programom a következő két hétre... 
(Amúgy az asszem mióta "szó"? Nem húzza alá pirossal, nem tudok róla, hogy benne lenne a szótárban.
)
Just Monfils. Nem hiába nagy kedvenc.
:
http://youtu.be/zOlnL31GWsM

(Amúgy az asszem mióta "szó"? Nem húzza alá pirossal, nem tudok róla, hogy benne lenne a szótárban.

Just Monfils. Nem hiába nagy kedvenc.

http://youtu.be/zOlnL31GWsM
-
- Az Év fórumozója 2013
Ne is mondd, most, hogy vége van az érettséginek, egész nap Federeréket fogom nézni.Primitive írta:Érdekes lesz, már várom!

Férfiaknál egyébként elég sok brutál meccs lesz már az első fordulóban is:
Simon - Feliciano López
Gasquet - Granollers
Tomic - Querrey
Llodra - Nieminen
Hewitt - Wawrinka
Fognini - Melzer
Verdasco - Malisse
Baghdatis - Cilic
Fed Hanescuval kezd majd.
Most azt érzem, hogy Djoko fogja nyerni a tornát.
- Primitive
- Entrenador del Barça
KATT
Amennyiben ez így van, akkor saját tapasztalatból mondom, hogy az itthoni egészségügy mérföldekkel az angol előtt jár. (mondjuk én is 1 napig szenvedtem, mire el tudták dönteni, hogy akkor megműtsenek, vagy sem)
Amennyiben ez így van, akkor saját tapasztalatból mondom, hogy az itthoni egészségügy mérföldekkel az angol előtt jár. (mondjuk én is 1 napig szenvedtem, mire el tudták dönteni, hogy akkor megműtsenek, vagy sem)
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- visca el barca
- Presidente del Barça
az még hagyján, de ennek mindenhol fogak vannak a szájábanDeus írta:Horgászok figyelem!
Ki látott már olyan halat, amelyik a fogazata hasonlít az emberéhez? o.O Halfaj neve: Sheepshead... Magyarul Juhfej.

http://www.thefeaturedcreature.com/word ... fact11.jpg
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Megvan Federer idei első tornagyőzelme!
Roger a hallei füves pályás torna elődöntőjében három szettben verte Haast, majd a fináléban 6-7, 6-3, 6-4-re győzte le Juzsnyijt.
Fed már hatodik alkalommal diadalmaskodott ezen a tornán.

Roger a hallei füves pályás torna elődöntőjében három szettben verte Haast, majd a fináléban 6-7, 6-3, 6-4-re győzte le Juzsnyijt.
Fed már hatodik alkalommal diadalmaskodott ezen a tornán.

- Deus
- Boixos Nois
Horgászok figyelem!
Ki látott már olyan halat, amelyik a fogazata hasonlít az emberéhez? o.O Halfaj neve: Sheepshead... Magyarul Juhfej.

Picit ledöbbentem...
Eddig a halaknál hegyes fogazatot, illetve kampós/reszelős (pl. Harcsáknál) fogazatokat ismertem, de még ilyennel még nem is találkoztam.

Picit ledöbbentem...

Eddig a halaknál hegyes fogazatot, illetve kampós/reszelős (pl. Harcsáknál) fogazatokat ismertem, de még ilyennel még nem is találkoztam.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Murrayt kifelejtettem, nem véletlen, hiszen távol áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Inkább nyerje Noszály Sanyi a Wimbledont, mint Andy.piton írta:Murray is visszatért, ő nem Halleban hanem a londoni Queen's Clubban játszik. Már pedig ő is nagynak számít, pláne füvön. Könnyen eljuthat a döntőig idén is Wimbledonban, és ott is bárkit képes megverni.
Valahogy ettől nem félek, hogy Ő nyerne. Döntőig még csak-csak, de ott akár Fedex/Djoko/Nadal lenne az ellenfele, nem hiszem, hogy komoly esélyes lenne.
Belenéztem ma a Mahut elleni meccsébe, mondom hátha tesz valami olyat, ami miatt közelebb kerül hozzám. NEM!

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Murray a füves szezonon csak akkor jutott döntőbe, amikor Rafa kihagyta azt. Szerintem ha összekerülnek, most sem fog döntőzni, ha másik ágon lesz, akkor talán lesz esélye.

- piton
- Capitá del Barça
Murray is visszatért, ő nem Halleban hanem a londoni Queen's Clubban játszik. Már pedig ő is nagynak számít, pláne füvön. Könnyen eljuthat a döntőig idén is Wimbledonban, és ott is bárkit képes megverni.
Federerrel nem tudom mi lesz, visszavonulni biztos nem fog, csak nagyon nincs formában idén, pedig tavaly fantasztikus évet produkált. Wimbledonban ő is esélyes természetesen, de ahhoz h megint nyerjen jó formába kéne kerülnie. Talán egy hallei tornagyőzelem jót tenne neki. Lassan fél év eltelt az idényből és trófea nélkül áll, amire legutóbb vagy 7-8 évvel ezelőtt volt példa.
Federerrel nem tudom mi lesz, visszavonulni biztos nem fog, csak nagyon nincs formában idén, pedig tavaly fantasztikus évet produkált. Wimbledonban ő is esélyes természetesen, de ahhoz h megint nyerjen jó formába kéne kerülnie. Talán egy hallei tornagyőzelem jót tenne neki. Lassan fél év eltelt az idényből és trófea nélkül áll, amire legutóbb vagy 7-8 évvel ezelőtt volt példa.

Hattrick: Ádáz Pitonok
- Primitive
- Entrenador del Barça
Beköszöntött a zöld szezon.
Elég érdekes a szememnek a vörös salak után most ez a zöld gyep.
A nagyágyúk közül csak Federer indult Halléban, a többiek még nem vesznek részt egy versenyen sem, viszont páran már próbálgatják magukat a füves borításon, kisebb-nagyobb sikerekkel. Inkább kisebbel!
Az látszik, hogy a nagy adogatók ideje ezzel beköszöntött. Visszatért Del Potro is. Malisse ellen elég langyos volt az argentín. Az Ő jelenlétére is szüksége van az ATP mezőnynek, mert egy nagyon jó játékos. Remélem végérvényesen visszatér a kisebb csukló(?) sérüléséből.
Holnap szerintem egy Gulbis-Haas meccsre befizetek!

Elég érdekes a szememnek a vörös salak után most ez a zöld gyep.

Az látszik, hogy a nagy adogatók ideje ezzel beköszöntött. Visszatért Del Potro is. Malisse ellen elég langyos volt az argentín. Az Ő jelenlétére is szüksége van az ATP mezőnynek, mert egy nagyon jó játékos. Remélem végérvényesen visszatér a kisebb csukló(?) sérüléséből.
Holnap szerintem egy Gulbis-Haas meccsre befizetek!

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tud valaki információt arra vonatkozólag, hol lehet megtekinteni a magyar vízilabda válogatott meccseit?
-
- Az Év fórumozója 2013
Vagy Roger.Bob_Marley írta:Rg "sima" volt, nagyon nem szeretem Nadalt, de a 8 az bizony nyolc, de majd Wimbledonban megfogja Djoko, legalábbis nagyon bízom benne.

Én most úgy érzem, hogy Fed nagyon meg akarja nyerni a Wimbledont - és ha tényleg meg is nyeri, akkor könnyen el tudom képzelni, hogy be is jelenti a visszavonulását.

Megkésve, de én is írnék pár gondolatot.
Számomra nem is a 8 RG győzelem a legdurvább. Hanem, hogy ismét képes volt visszatérni. Nem ez volt az első komoly térdsérülése, de mindig képes felállni és mindig visszatér a csúcsra. Pedig most már kb mindenki leírta, főleg azután, hogy volt egy meglepő veresége egy nevesincs srác ellen a salakszezon elején.
Egy dologban bízok nagyon. Éspedig, hogy jobban kímélni fogja magát. Nem kell hétről-hétre játszania. Nem. Játsszon annyit, hogy a szervezete bírja. Ha ez évi 12-13 tornát jelenet azzal sincs gond.
Most 27 éves, ha marad viszonylag egészséges, akkor még szerintem 2-3 Garros győzelem benne van. Az nem újdonság, hogy az ő játéka a salakra van kitalálva, minden idők legjobbja ezen a borításon. Még két-három évig biztos lesz olyan fizikai állapotban, hogy többé-kevésbé ezt a játékot képes legyen hozni.
Federer GS rekordját szerintem nem fogja megdönteni. Többek között pont a térde miatt, de Sampras meglehet.
A Djokovic elleni meccse pedig classic volt. Minden benne volt, ami miatt a kedvencem.
Számomra nem is a 8 RG győzelem a legdurvább. Hanem, hogy ismét képes volt visszatérni. Nem ez volt az első komoly térdsérülése, de mindig képes felállni és mindig visszatér a csúcsra. Pedig most már kb mindenki leírta, főleg azután, hogy volt egy meglepő veresége egy nevesincs srác ellen a salakszezon elején.
Egy dologban bízok nagyon. Éspedig, hogy jobban kímélni fogja magát. Nem kell hétről-hétre játszania. Nem. Játsszon annyit, hogy a szervezete bírja. Ha ez évi 12-13 tornát jelenet azzal sincs gond.
Most 27 éves, ha marad viszonylag egészséges, akkor még szerintem 2-3 Garros győzelem benne van. Az nem újdonság, hogy az ő játéka a salakra van kitalálva, minden idők legjobbja ezen a borításon. Még két-három évig biztos lesz olyan fizikai állapotban, hogy többé-kevésbé ezt a játékot képes legyen hozni.
Federer GS rekordját szerintem nem fogja megdönteni. Többek között pont a térde miatt, de Sampras meglehet.
A Djokovic elleni meccse pedig classic volt. Minden benne volt, ami miatt a kedvencem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Köszönöm szépen!
A többit meg meglátjuk....
Djokonak még csak hat db Grand Slam győzeleme van..., Rafanak 12...kicsit messze van még.
Bár tény, hogy az utóbbi egy-két évben jobb volt.
A többit meg meglátjuk....

Bár tény, hogy az utóbbi egy-két évben jobb volt.
Bob_Marley írta:Itt megtalálod:yasofix írta:Sziasztok!
Lehet hogy nem idevaló téma, de megkérdezem:
nem-e tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni az idei nadal - djokovic roland garros elődöntö meccsét??
Nem láttam, de szivesen megnézném, még így az eredmény tudatában is!
Vamos RAFA!!!
Előre is köszi!
Forca Barca!!!
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 07-06-2013
Rg "sima" volt, nagyon nem szeretem Nadalt, de a 8 az bizony nyolc, de majd Wimbledonban megfogja Djoko, legalábbis nagyon bízom benne.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Itt megtalálod:yasofix írta:Sziasztok!
nem-e tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni az idei nadal - djokovic roland garros elődöntö meccsét??
Vamos RAFA!!!
Előre is köszi!
Forca Barca!!!
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 07-06-2013
Rg "sima" volt, nagyon nem szeretem Nadalt, de a 8 az bizony nyolc, de majd Wimbledonban megfogja Djoko, legalábbis nagyon bízom benne.

Sziasztok!
Vamos RAFA!!!
Előre is köszi!
Forca Barca!!!
Vamos RAFA!!!
Előre is köszi!
Forca Barca!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Megvan a 8. Garros
és a 12. GS 
Nem volt izgalmas, Nadal a döntőt letudta Djoko ellen, az már izgalmas volt...
Nemsokára kupaátadás, lessük.
Wimbledonra kíváncsi leszek, minden a térdén múlik. Remélem sokáig rendben lesznek, akkor a szerbbel még nagy meccseket fog vívni. Murray-t nem tartom ellenfélnek, míg Federerből én már nem nézek ki 3 nyert szettre menő meccsen győzelmet Rafa ellen. Djoko ellen kérdéses, főleg Wimbledonban, ugye ezt láttuk tavaly.
Murray még talány lehet, ugye az ő ideje tavaly akkor jött el, amikor pont Rafa lesérült,és kihagyta Wimbledont, Olimpiát, Us Opent, Ausztrál Opent, ezeken a skót nagyon stabil volt, és kettőt meg is nyert, a bibi ott kezdődik,h többnyire Rafa szokta kiverni őt az elődöntőkben.
VAMOS RAFA!

Nem volt izgalmas, Nadal a döntőt letudta Djoko ellen, az már izgalmas volt...
Nemsokára kupaátadás, lessük.
Wimbledonra kíváncsi leszek, minden a térdén múlik. Remélem sokáig rendben lesznek, akkor a szerbbel még nagy meccseket fog vívni. Murray-t nem tartom ellenfélnek, míg Federerből én már nem nézek ki 3 nyert szettre menő meccsen győzelmet Rafa ellen. Djoko ellen kérdéses, főleg Wimbledonban, ugye ezt láttuk tavaly.
Murray még talány lehet, ugye az ő ideje tavaly akkor jött el, amikor pont Rafa lesérült,és kihagyta Wimbledont, Olimpiát, Us Opent, Ausztrál Opent, ezeken a skót nagyon stabil volt, és kettőt meg is nyert, a bibi ott kezdődik,h többnyire Rafa szokta kiverni őt az elődöntőkben.
VAMOS RAFA!

- piton
- Capitá del Barça
A győzelemre sok sansza neki se lenne itt, de az biztos, h izgalmasabb meccs lenne mint a mostani. Az a baj, h Ferrernek nincs olyan eszköze, nagy tenyerese, jó szervája, fonákja amivel le tudná tolni, ütni Rafa-t a pályáról.ozsimiki írta: Tudod,h értettem![]()
persze,h más szint, de Rafa ellen RG-n nem lenne SOKKAL izgalmasabb ha Federer állna ott, akkor sem. Vagy ezzel is vitatkozol? Egy izgalmas RG döntőjük volt, nézd meg a többit, pedig akkor még csúcson volt azért bőven a svájci. Vagy nézd meg a mostani Római fináléjukat ami még 1 hónapja sem volt, és írd utána, hogy majd itt jó szoros meccset vívna ma vele.
Mert semmi másról nem szólt az a mondatom amit idéztél, csak arról,h ez a mai döntő Federer ellen sem lenne izgalmasabb. Attól még egyértelmű,h jobb teniszező mint Ferrer.
Azért Federer ha jó formában van, akkor legalább megfuttatja a spanyolt, mivel most nem megy neki ezért a döntőig se jutott el.
Füvön azért könnyebb pontokat szerezni Nadal ellen.

Hattrick: Ádáz Pitonok