A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Persze, ez már természetes, de azért jó lenne, ha legalább egyenlőt fújnának, nagyon sok múlik ezeken, ha nem a bírókon fog múlni a meccs, nyerünk. Ha megint megnyomják őket, szoros lesz, remélem, nem játszanak közre, és nyerünk, mert az szerintem egyértelmű, hogy mi vagyunk most a legjobbak.Alcantara írta:Remélem nem ezen múlik! Matyi, ha végignézed a meccseinket, még egyenlőt sem fújtak egy komoly csapat ellen sem, nemhogy nekünk hazait. Én erre nem is számítok. Azt a játékot várom, amivel a csoportmeccsen begyűrtük őket, azt a szenvedélyes, vehemens vízilabdát, az egyetlent, amivel a szerbeket meg lehet verni.S.Agüero írta:Ha nem fújnak nekik a bírók, megverjük őket.
Az, hogy ez a döntőben mire lesz elég nem tudom, de én egy vereség esetén sem leszek elégedetlen már, nagyon-nagyon jó csapatunk van és maximálisan odateszik magukat minden meccsen. Minden tiszteletem Benedek Tiboré, aki ilyen hamar összerakott, egy ilyen jó közösséget.
Remélem nem ezen múlik! Matyi, ha végignézed a meccseinket, még egyenlőt sem fújtak egy komoly csapat ellen sem, nemhogy nekünk hazait. Én erre nem is számítok. Azt a játékot várom, amivel a csoportmeccsen begyűrtük őket, azt a szenvedélyes, vehemens vízilabdát, az egyetlent, amivel a szerbeket meg lehet verni.S.Agüero írta:Ha nem fújnak nekik a bírók, megverjük őket.

A kis siker is siker!S.Agüero írta:Megvertük a szerbeket!
Utoljára talán 2004-ben vertük meg őket Athénban.
Imádom a vízilabdát, a focinál is jobban, néztem is.Alcantara írta:Nézi valaki a vízilabda EB-t?
Jó kis meccset játszottunk kezdésnek tegnap a spanyolokkal.
Varga Dani nagy formát hozott, a spanyolok partnerek voltak a szép vízilabdában.
Remélem itthon, saját közönség előtt nem aláznak meg a szerbek újra minket, bár most is bombaerősek.
Hátja, kezd kicsit túlzásokba esni a kisgyerek, pár futamot elvihetne azért más is néha (persze leginkább a Dokivisca el barca írta:marquez átmert beast üzemmódba, 7 futam 7 győzelem...![]()
azért milyen komoly volt, sok környi szenvedés után megelőzte dottorét, aztán meg elkezd integetni h esik az eső és visszaesik a 3. helyrevagy ilyenkor vajon van vmi íratlan szabály h esőnél mindenki kézenfogva megy ki cserélni és ugyanabban sorrendben jönnek vissza?

Hátja, ez sikerültvisca el barca írta:uh akkor jól elspoilereztem![]()

Tegnap sajnos nem sikerült, de már itt van a gépemen, a Trónok évzáró után meg is nézem, ha már ennyire hatalmas voltvisca el barca írta:nézte valaki rajtam kivul az évszázad moto gp futamát?miihii benned bízom
![]()