Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 17:36:23

Azt meg, hogy? Max úgy, ha nem indul Alonso! Hiszen Alonsonak azt mondani, hogy bocsi de Hamilton lesz a VB győztes!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 17:27:55

Scorpio írta:Briatore szerint hiba volt Alonso versenyeztetése

Csak az a gond, hogy a FIA nem engedte volna! Hisz botrány után mondták, hogy Alonsot "megvédik" a Mercitől!
Ez a hir szerintem hüleség! Valóban nyilatkozott hasonlot Briatore, de teljesen más tartalommal! f1hirek.hu-n rendesen fenn van! Nem lecserélni kellett volna szerinte Alonsot hanem nem versenyeztetni Hamival...nem ugynaz szerintem. Remélem jol értelmeztem a rendes cikket

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 17:13:45

Tíz évre befagyasztották a motorfejlesztést

Normális a FIA??? 10 év!!! Számomra ez érthetetlen! :evil:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 17:04:37

Briatore szerint hiba volt Alonso versenyeztetése

Csak az a gond, hogy a FIA nem engedte volna! Hisz botrány után mondták, hogy Alonsot "megvédik" a Mercitől!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 16:03:02

Kralo írta:Kép
"Hehe. Rakd csak el azt a képet mert többet ilyen szerkóban nem látsz kocsog Ferraris. Jövőre kinyomom a szemeteket a Renault-val!" :lol: :lol:

vagy: "Azért ezek a Ferrarisok sem olyan távolságtartóak. Ugy látom ebben a csapatban jobban megbecsülik az embert, ha már az ellenséggel is ilyenek...lehet oda kellett volna Schumi helyett aláirni???"

G.
California Love
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 15:56:30

ozsimiki írta:Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban :wink:

Gondolkodás inkább Rád férne rá :wink: :?
Pont hogy gondolkodtam mikor irtam a választ, mert én arra reagáltam hogy szerintem Alonso is esett ki, sőt többször is teljesen önhibáján kivül, szóval hagyjuk már azt hogy Schumi csak a Ferrari hibája miat nem nyert! Nem a ti vitátokhoz szóltam hozzá!

Másrészt meg nem sírok, hanem véleményt osztok meg! Jó lenne ha nem igy irnál, hogy ha nem BIROK értelmezni akkor ne SIRJAK! Mindenki másként értelmez dolgokat mert rávetiti a saját előitéleteit. És mégegyszer hangsulyozom nem sirok, maximum te, hisz neked van okod Schumi elvesztett cime miatt. Ha valmai nem világos akkor meg privibe ird meg. Szefo....

G.
California Love
Boixos
Llegenda del Barça

2007.10.24. 10:23:35

Érdekes.
Milyen gondolatok tásulhatnak ehhez a képhez Alonsotól?
"ha sok paellát eszek, én is ekkora állat leszek, mint ez itt mellettem, akinek egyébként a mélcímét is tudom."
PUYOL-XAVI-INIESTA
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.24. 10:12:44

Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 21:37:41

Érdekes kép! Szerintem nincs jelentősége!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.23. 20:47:03

Kép

Érdekes.
Milyen gondolatok tásulhatnak ehhez a képhez Alonsotól?

Megcsináltuk! Nem lett Hamilton vb! :lol:
Nemsokára nekem is ilyen piros szerkóm lesz. :twisted:

Mert ugye azt, hogy szimplán jófej ki se nézne belőle senki. :D
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.23. 20:26:00

Scorpio írta:Montezemolo: Massa világbajnok lehetett volna

Massa és a VB gyózelem egy vicc :!:
Ahogy azis, hogy állandóan csak híreket másolsz be és nincs 2 sorosnál hosszabb hsz-ed. :roll:
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.23. 20:24:07

G-Jay írta:
ozsimiki írta:Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban :wink:
Mert Alonsonak tavaly nem állt meg a Renault mi?? Már megint nem gondolkozol csak irsz. Avagy mondjam még azt is hogy Alonsonak a béna szerelő nem rakta fel jól a kereket és az is minusz 10 pont volt, vagy mondjam azt h megbüntették vkinek a "feltartásáért"?
Javits ki ha rosszul gondolom, de te ezek ellenére is azt hiszed hogy Alo bemákolta azt a vbt.

G.
Na figyi!

Gondolkodás inkább Rád férne rá :wink: :?

Azért írtam,h szétment a moci,mert azt írta,h Alonso megverte a TÖKÉLETES FERRARIT,ezért írtam,nem tehetek róla,h neked ez nem világos :? Egy betűvel sem írtam azt se,h Alonso Renaultja tökéletes volt...ha nem bírsz értelmezni egy hsz-t,inkább ne is írj....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
elprat
Capitá del Barça

2007.10.23. 19:17:43

Nem igazán olvasgattam lejjebb csak picit,megoszlanak a vélemények....szeretném az enyémet közölni,ha tetszik ha nem 8)

Nem igazán értek a F1-hez,viszont évek óta nézegetem ha időm engedi és Kimi nekem kb azóta szimpi, mióta beszállt ebbe a cirkuszba(mert ez már valóban egy nagy cirkusz-sajnos).
Na szóval azért örülök győzelmének,mert már régóta+ és keményen dolgozik (a csapattal 1ütt persze), ez kijárt neki ,persze jó adag szerencse is kellett-de megérte várni!
Ezt nem gondoltam volna,rettenetesen örülök-megérdemelte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Ennyi....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 19:13:08

Mert Alonsonak tavaly nem állt meg a Renault mi?? Már megint nem gondolkozol csak irsz. Avagy mondjam még azt is hogy Alonsonak a béna szerelő nem rakta fel jól a kereket és az is minusz 10 pont volt, vagy mondjam azt h megbüntették vkinek a "feltartásáért"?
Javits ki ha rosszul gondolom, de te ezek ellenére is azt hiszed hogy Alo bemákolta azt a vbt.

G.
California Love
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.23. 19:02:21

Nem nagyon értek a F1-hez így tv előtt ülve, de Schumit lényegesn kevesebb technikai probléma akadályozta sikeres pályafutása során, mint a többi versenyzőt. Köszönhető ez a Ferrarinak! Azért ez is kellett a tudása mellé. Szerintem, ha (utálom a ha-s mondatokat) nem ilyen megbízható a Ferrari (kivétel az a bizonyos Japán nagydíj), egy-két világbajnoki címmel kevesebbje lenne.
Más: Most olvastam valahol, hogy a Mercisek szerint nem Hamilton nyomott rossz gombot (???), hanem érintkezési hiba miatt lassult le Hamilton gépe. Hát ez a két különböző magyarázat is erősíti bennem, hogy itt valami nagyon érdekes dolog történhetett. Ez volt az ára a kémbotránynak? Nem nyerhetett Mercis egyéni VB címet??? Gyanús, nagyon gyanús...
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 19:01:52

Montezemolo: Massa világbajnok lehetett volna

Massa és a VB gyózelem egy vicc :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.23. 18:39:14

haze71 írta:Le a kalappal Schumi előtt. Én őt azért nem szerettem, mert rengetegszer nyert úgy, hogy semmit nem kockáztatva megvárta, míg előle kipotyognak. Aztán mint egy gép, hibátlanul végigment a pályán. Mondom, nekem az volt vele a bajom, hogy olyan volt, mint egy beprogramozott gép. Ebben fantasztikus volt, de nekem ebben nem volt semmi "emberi". Egy hibátlan ember egy hibátlan járművel nyerte sorba a versenyeket. Aztán Alonso megmutatta 2006-ban, hogy kell legyőzni a tökéletes Ferrarikat...
Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban :wink:

+amit írtál,h Schumi megvárta még kiesnek előle :?: :shock: :shock: :) ez azért messze nem igaz,biztos volt olyan verseny,amikor így volt,de hogy ez legyen rá jellemző,az nem igaz.
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.23. 18:30:51

Le a kalappal Schumi előtt. Én őt azért nem szerettem, mert rengetegszer nyert úgy, hogy semmit nem kockáztatva megvárta, míg előle kipotyognak. Aztán mint egy gép, hibátlanul végigment a pályán. Mondom, nekem az volt vele a bajom, hogy olyan volt, mint egy beprogramozott gép. Ebben fantasztikus volt, de nekem ebben nem volt semmi "emberi". Egy hibátlan ember egy hibátlan járművel nyerte sorba a versenyeket. Aztán Alonso megmutatta 2006-ban, hogy kell legyőzni a tökéletes Ferrarikat...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.23. 17:56:43

A 2005-ös évben valószínűleg taroltak volna a Ferrarik, de az új gumikra vonatkozó szabály miatt kikaptak, mert a Bridgestone képtelen volt normális gumit gyártani. Egyébként meg Kiminek kellett volna a VB-nek lennie akkor is... 3xor is esett ki az első helyről, és azokat a versenyeket Alonso mákolta be.

Egy jó videó, amiben benne van, hogy Raikkönen nem is olyan félénk.: http://www.youtube.com/watch?v=7iKpa1-aDm4 :lol:
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.23. 17:16:37

haze71 írta:Én akkor sem a Ferrarinak tulajdonítom Sumi 7 világbajnoki győzelmét, mint ahogy nem a "gyenge" Ferrarinak tulajdonítom Alonso 2 címét...
Hát most nem igen erről vitáztam,hanem,h miért akkor vonult vissza Schumi amikor tette.
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.23. 16:01:38

Én akkor sem a Ferrarinak tulajdonítom Sumi 7 világbajnoki győzelmét, mint ahogy nem a "gyenge" Ferrarinak tulajdonítom Alonso 2 címét...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.23. 15:46:24

haze71 írta:
ozsimiki írta:Kralo!

Amúgy Schumi évekkel ezelőtt megmondta,h akkor visszavonúl,ahogy jön egy fiatalabb,aki legyőzi,és 2006ban úgy érezte,h mindent megtett (Ferrari motor nem :? ),és nem sikerült,visszavonult....ha Kimi ül a Renaultban,akkor valszínű miatta vonul vissza.
Kétszer verte meg Alonso Sumit. Az első után nem vonult vissza...
A ha-val kezdődő mondatokat meg hagyjuk... Ha nem büntetik meg a Hungaroringen, akkor Alonso a világbajnok. Ha a "nem tudom mi történt Hamilton autójával" kérdés nélkül meg Hamilton nyert volna...
:roll:

haze! Ha :lol: :lol: követted az F1et 2005ben akkor tudhatnád,h nem Schumi miatt nem volt esély a Vébé címre,akkor a Ferrari nem találta önmagát,esélytelen volt az elejétől szinte,és az egész év Alonso-Kimi párharcát hozta,tehát teljesen más a 2005ös szezon és a 2006os...
2006ban esélye lett volna Vébé lenni,nem sikerült,vissza is vonult, 2005ben azért nem tette meg ezt,mert nem tehetett semmit a Vébéért....
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2007.10.23. 14:44:50

Gratulálok kiminek megérdemelte a vb-t.
Gratulálok ron dennisnek is!
Alonsót meg sokan nem bírják de mi az ő szurkolói mindig kitartunk mellette!!
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.23. 14:29:02

ozsimiki írta:Kralo!

Amúgy Schumi évekkel ezelőtt megmondta,h akkor visszavonúl,ahogy jön egy fiatalabb,aki legyőzi,és 2006ban úgy érezte,h mindent megtett (Ferrari motor nem :? ),és nem sikerült,visszavonult....ha Kimi ül a Renaultban,akkor valszínű miatta vonul vissza.
Kétszer verte meg Alonso Sumit. Az első után nem vonult vissza...
A ha-val kezdődő mondatokat meg hagyjuk... Ha nem büntetik meg a Hungaroringen, akkor Alonso a világbajnok. Ha a "nem tudom mi történt Hamilton autójával" kérdés nélkül meg Hamilton nyert volna...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.23. 14:14:59

barca99 írta:Alonso büntetése a Hungaroringen igazságtalan? :lol: Há' me' má' mé'? :D Ott Hamilton kezdte, de Alonso szabályellenesen vágott vissza. Hamilton egy íratlan szabályt szegett meg.
Hát nemtom, szerintem Hamiltont ezért nem büntették volna meg, max egy kis ejnye-bejnye lett volna. Nem mellesleg szerintem ott bukta a vb-t Alonso! Szerintem ha élröl indul ott nyer, na de mindegy, már vége és igy jó ahogy történt minden.

G.
California Love
Válasz küldése