Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a hir szerintem hüleség! Valóban nyilatkozott hasonlot Briatore, de teljesen más tartalommal! f1hirek.hu-n rendesen fenn van! Nem lecserélni kellett volna szerinte Alonsot hanem nem versenyeztetni Hamival...nem ugynaz szerintem. Remélem jol értelmeztem a rendes cikketScorpio írta:Briatore szerint hiba volt Alonso versenyeztetése
Csak az a gond, hogy a FIA nem engedte volna! Hisz botrány után mondták, hogy Alonsot "megvédik" a Mercitől!
"Hehe. Rakd csak el azt a képet mert többet ilyen szerkóban nem látsz kocsog Ferraris. Jövőre kinyomom a szemeteket a Renault-val!"Kralo írta:
Pont hogy gondolkodtam mikor irtam a választ, mert én arra reagáltam hogy szerintem Alonso is esett ki, sőt többször is teljesen önhibáján kivül, szóval hagyjuk már azt hogy Schumi csak a Ferrari hibája miat nem nyert! Nem a ti vitátokhoz szóltam hozzá!ozsimiki írta:Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban
Gondolkodás inkább Rád férne rá![]()
![]()
"ha sok paellát eszek, én is ekkora állat leszek, mint ez itt mellettem, akinek egyébként a mélcímét is tudom."Érdekes.
Milyen gondolatok tásulhatnak ehhez a képhez Alonsotól?
Ahogy azis, hogy állandóan csak híreket másolsz be és nincs 2 sorosnál hosszabb hsz-ed.
Na figyi!G-Jay írta:Mert Alonsonak tavaly nem állt meg a Renault mi?? Már megint nem gondolkozol csak irsz. Avagy mondjam még azt is hogy Alonsonak a béna szerelő nem rakta fel jól a kereket és az is minusz 10 pont volt, vagy mondjam azt h megbüntették vkinek a "feltartásáért"?ozsimiki írta:Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban![]()
Javits ki ha rosszul gondolom, de te ezek ellenére is azt hiszed hogy Alo bemákolta azt a vbt.
G.
Mert Alonsonak tavaly nem állt meg a Renault mi?? Már megint nem gondolkozol csak irsz. Avagy mondjam még azt is hogy Alonsonak a béna szerelő nem rakta fel jól a kereket és az is minusz 10 pont volt, vagy mondjam azt h megbüntették vkinek a "feltartásáért"?ozsimiki írta:Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban![]()
Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006banhaze71 írta:Le a kalappal Schumi előtt. Én őt azért nem szerettem, mert rengetegszer nyert úgy, hogy semmit nem kockáztatva megvárta, míg előle kipotyognak. Aztán mint egy gép, hibátlanul végigment a pályán. Mondom, nekem az volt vele a bajom, hogy olyan volt, mint egy beprogramozott gép. Ebben fantasztikus volt, de nekem ebben nem volt semmi "emberi". Egy hibátlan ember egy hibátlan járművel nyerte sorba a versenyeket. Aztán Alonso megmutatta 2006-ban, hogy kell legyőzni a tökéletes Ferrarikat...
Hát most nem igen erről vitáztam,hanem,h miért akkor vonult vissza Schumi amikor tette.haze71 írta:Én akkor sem a Ferrarinak tulajdonítom Sumi 7 világbajnoki győzelmét, mint ahogy nem a "gyenge" Ferrarinak tulajdonítom Alonso 2 címét...
haze71 írta:Kétszer verte meg Alonso Sumit. Az első után nem vonult vissza...ozsimiki írta:Kralo!
Amúgy Schumi évekkel ezelőtt megmondta,h akkor visszavonúl,ahogy jön egy fiatalabb,aki legyőzi,és 2006ban úgy érezte,h mindent megtett (Ferrari motor nem),és nem sikerült,visszavonult....ha Kimi ül a Renaultban,akkor valszínű miatta vonul vissza.
A ha-val kezdődő mondatokat meg hagyjuk... Ha nem büntetik meg a Hungaroringen, akkor Alonso a világbajnok. Ha a "nem tudom mi történt Hamilton autójával" kérdés nélkül meg Hamilton nyert volna...
Kétszer verte meg Alonso Sumit. Az első után nem vonult vissza...ozsimiki írta:Kralo!
Amúgy Schumi évekkel ezelőtt megmondta,h akkor visszavonúl,ahogy jön egy fiatalabb,aki legyőzi,és 2006ban úgy érezte,h mindent megtett (Ferrari motor nem),és nem sikerült,visszavonult....ha Kimi ül a Renaultban,akkor valszínű miatta vonul vissza.
Hát nemtom, szerintem Hamiltont ezért nem büntették volna meg, max egy kis ejnye-bejnye lett volna. Nem mellesleg szerintem ott bukta a vb-t Alonso! Szerintem ha élröl indul ott nyer, na de mindegy, már vége és igy jó ahogy történt minden.barca99 írta:Alonso büntetése a Hungaroringen igazságtalan?Há' me' má' mé'?
Ott Hamilton kezdte, de Alonso szabályellenesen vágott vissza. Hamilton egy íratlan szabályt szegett meg.