Grat a Bruinsnak, legalább ők megörvendezték Boston városát

De majd jövőre a Rangers
Miután Dalembert inkább a Heat-tel kokettál, ezért más fele keresgélünk, s felmerült Stevenson, Chandler neve a friss bajnok Mavstől!Ezek persze csak pletykaszintűek, mindenki ezerrel készül a draftra ami 8 nap múlva esedékes!
A jövő évi bajnoki címre már megvannak az oddsok:
◦Heat: 2-1
◦Bulls: 6-1
◦Mavs: 7-1
◦Thunder: 7-1
◦Lakers: 7-1
◦Celtics: 8-1
◦Spurs: 15-1
◦Magic: 20-1
◦Nuggets: 25-1
PP (Eazzy kedvence

), addig is tengeti idejét Las Vegasban a WSOP-n, s tudjuk nem egy szerény gyerek, ha már neki van, feltette a 2008as gyűrűt, s lazán napszemcsiben, kapucniban őrjíti a profikat

Phil Laak fekete kiadásban ebben a szerkóban
Eazzy írta:.....
Miután csoport riválisok vagytok, annyira azért ne erősödjetek
Nocioni-t nem hagytad ki?Őt is el kellene passzoljátok szerintem!
Alapvetően brutál ponterős a padotok, Young-gal, s Lou-val, de valóban Holidaynek kicsit többet kellene passzolnia, s feljebb nyomni az assist átlagát!Bár ugye azért sokszor Igoudala „irányított”, s ő osztogatta ki a labdákat trííre a betörések után, ha ő elmegy akkor azért változhat a helyzet!Amúgy Bazska mondott egy nagyon érdekes dolgot, a döntőben, hogy kezd átalakulni nagyon a játék, s inkább a 2es 3as pozíciók a legfontosabbak, s nincs a legyen egy jó passzolós PG-d és burtális Centered!Az egyetemekről is nagyon sok olyan magas jön ki, aki igazából simán 3as, csak nagydarab, de nem megy be „verekedni” a palánk alá, hanem középtávolizik, triplát dobál!Elgondolkodtató, hogy klasszikus Centerből nagyon kevés van a ligában!És új generációs irányítók közül is a legtöbb scorer!Régen egy Kidd-Nash adott 15-20 assitot, s dobott egy „szerény” 10-15 pontot, most agyatlan Westbrookunk van
Na de elkanyarodtunk, szerintem Monta Ellis-szel nem járnátok jól, kapnátok egy Igoudala 2-t, aki nem tudni, hogy viseli a nyomást!Mert oké jó játékos, de azért (nem lebecsülve a Warriorst), a GSW-ben nem ugyanaz mint a Sixersben!A Warrioirs igazi öröm kosárlabdát játszik, dobnak 140-et kapnak 141et, vagy 139et

Az eredmények másodlagosak, Curryvel-Wrighttal jól el vannak 3an, de amikor ténylegesen eredményekért kellene küzdeni, PO-ért, végig kereszttűzben, nem tudom hogy viselné!Ráadásul összehasonlíthatatlanul jobb védő Iggy!Úgyhogy szerintem Monta kapufa, Kaman viszont érdekes!Jól járnátok vele, ha egészséges!
Összeségében Turner szerintem az idény végén is megmutatta van benne, Youngot kötelező megtartanotok,de nála azért kérdéses, hogy kezdőként is tudja-e azt produkálni amit csereként!Én megpróbálnám Al Jeffersont ha esetleg nem jönne össze Kaman cenyába, én bírom Big Al játékát, kár, hogy Bostonba nem tudjuk visszahozni!Utah is benne lenne szerintem, Kirilenko lejárós, tudnak takarítani, s kapnak egy ponterős 3ast AK47 helyére!
Holiday-Turner-Young-Brand-Kaman, Collins biztos ki tudná hozni belőlük, hogy jók legyetek, de így úgy érzem Lou a padon meg talán Meeks kicsit vékonyka, meg ugye Hawes!Sok van még nagyon, ha megegyeznek időben, s lesz szezon, akkor biztos, hogy Iggyért tudtok kapni valaki nagyon jót is, de addig nem hiszem, hogy bármelyik GM is kockáztatna, mert ugye új CBA megszorítások minden!De nagyon fiatal jó kis csapat ez a Sixers, tényleg egy igazi nagy vezér kellene, s center posztra talán még Okafor is jó lenne!Tényleg az a baj, hogy igazi klasszikus Center kevés van a ligában, Dalembertet nem szabadott volna elcserélni!
Meg mondjuk FA DeAndre Jordan, esetleg őt is meglehetne próbálni!De több opció is van!Akár lehetne kopogtatni a Hornetsnél Ariza-Okafor pakkért, nem kapnátok egy kimondott szupersztárt, de 2 jó védő lenne, s lehetne Youngot Arizát cserélgetni 3as poszton, vagy small ballozni ha egyszerre pályán vannak, persze ehhez az is kell, hogy Turner folyamatosan hozzon egy 15-20 pontos átlagot!