Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hosszasan most annyira nem taglalnám, Irving középiskolai szint felett játszott pár meccset, míg Williams March Madness heroként robbant be. Mindkettő franchise talent, Irvingnek pl. előnye az Wallhoz képest hogy tud dobni, Williams meg amolyan rich man's Michael Beasley. Utóbbival a legnagyobb probléma az, hogy tweener, nincs igazi posztja.balinteer írta:Sziasztok! Ebben az idényben nem nagyon követtem az NBA-t,cska a nagyobb meccseket láttam. Lenne pár kérédsem,örülnék ha valaki bennfentes válaszolna: Lesz megint olyan kiemelten NO1-es drafter,mint tavaly Griffin? Ha már Griffin,első szezonjában a Clippersben milyen volt? Szerintetek Chris Paul vált? Hangát elvihetné mondjuk a Nets,szerintetek?
Őszintén szólva lehet, hogy hülyének néztek, de én ennél jóval többet várok Turnertől. Igazából nekik kellene a csapat húzó emberévé lépnie pár éven belül.Bob_Marley írta:persze ehhez az is kell, hogy Turner folyamatosan hozzon egy 15-20 pontos átlagot!
Ha követted volna az NCAA-t akkor se nagyon láthattad volna, mert összesen 9 meccset játszott, utána meg lesérült.Bob_Marley írta: Kyrie Irving az 1/1 jelölt, NCAA-t nem követem rendszeresen, de róla sok jót hallanai, de Zolee val. többet tud ha már Cavs![]()
Na ma csak a részegedés a témaRobcsyy írta:részegen kóborolt a Dallas bajnoka
ahogy megláttam, fogadni mertem volna, hogy ez csak DeShawn barátunk lehet
http://www.mynbadraft.com/2011-NBA-Mock-Draftbalinteer írta:Sziasztok! Ebben az idényben nem nagyon követtem az NBA-t,cska a nagyobb meccseket láttam. Lenne pár kérédsem,örülnék ha valaki bennfentes válaszolna: Lesz megint olyan kiemelten NO1-es drafter,mint tavaly Griffin? Ha már Griffin,első szezonjában a Clippersben milyen volt? Szerintetek Chris Paul vált? Hangát elvihetné mondjuk a Nets,szerintetek?
Megnézném egy heads up-ban Ivey ellen...Bob_Marley írta: PP (Eazzy kedvence), addig is tengeti idejét Las Vegasban a WSOP-n, s tudjuk nem egy szerény gyerek, ha már neki van, feltette a 2008as gyűrűt, s lazán napszemcsiben, kapucniban őrjíti a profikat
![]()
Mindkét delikvens lejárósMessiFan írta:Stevenson meg Chandler? Most rögtön aláírnám azt a transzfert ha nincs benne Rondo![]()
Am espn-es akármin be se lehet Chandlert meg Stevensont
Nekem ez jött ki: Allen+Bradley cserél J.Terry-vel meg Mahinmivel
![]()
Ezt másik fórumon nem merném beírni mert szétszednének
Ezt tényleg csak kíváncsiságból csináltam meg, nem gondoltam komolyan. Mahinmi egy hentes de a 6. meccsen az első kosaránál én állva tapsoltam hogy tud ilyet is?![]()
Am szerintem semmi nem lesz ebből a draft előrébbjutásból
Miután csoport riválisok vagytok, annyira azért ne erősödjetekEazzy írta:.....
Energiaital helyett cola lesz nálam, de bírom az éjszakázást. Had szóljon, győzzön a jobb!Krojf írta:Van energiaitalod rendesen?
Lehet, hogy hosszú lesz az éjszaka...
K.
Van energiaitalod rendesen?VictorValdes19 írta:Ehh, köszi Krojf, hogy mondod! Teljesen kiment a fejemből, hogy rájátszásban már nincs szétlövés.
![]()
6. éve minden Stanley Kupa-döntőt élőben nézek.VictorValdes19 írta:Lesz még valaki rajtam kívül aki fenn marad megnézni a döntőt? 2-kor lesz a Sport2-ön.
Szétlövés nincs!!!!VictorValdes19 írta:A mai nekem is fárasztó volt, már most tudnék aludni, de évente 1x van csak Stanley-Cup döntő.Igen, ha már fent maradunk megnézni fél5-5ig, akkor ne egy gól szülessen, akkor már legyenek szétlövések.
belenézni biztos belenézek, meglátjuk kibírom e ébren, eléggé fárasztó napok voltak az utóbbiakVictorValdes19 írta:Lesz még valaki rajtam kívül aki fenn marad megnézni a döntőt? 2-kor lesz a Sport2-ön.