USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.16. 00:02:14

Lesz még valaki rajtam kívül aki fenn marad megnézni a döntőt? 2-kor lesz a Sport2-ön.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.15. 22:09:33

Nowitzkit hogyan draftolták? Mármint van valami története? Pl hogy németben nagyon jó volt és a szülei rááldozták az összes pénzüket hogy kimehessen ámérikába hogy kapjon 1 lehetőséget, mint a Góóól c. fílmben? :lol: :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.15. 22:03:01

Sziasztok!
Kérnék egy kis véleményezést tőletek!
Nyilván most a csapatépítgetések mennek már az NBA-ben, így a Phillynél is ez most az elsődleges téma.
Először is kik akik biztosan maradnak?
PG - Jrue Holiday és Lou Will megoldják tökéletesen (bár őszintén szólva egyikőjük sem olyan Rondo féle irányító, inkább scorerek, főleg Lou, uh remélem Holiday ebben fejlődik majd...)
SG - Egyértelműen Turner, neki nagyon lehetőség bizonyításra a kövi év, és kell is.
SF - ?, Thadd Young, ha sikerül megtartani, ehhez még lesz mindjárt fűzni valóm, Kapono mint csere ugye
PF - Brand bá, Thadd Young ide is elfér simán, valamint Brackins mint csere még
C - na itt van gond. Hawes annyira nem vált be, visszasírom Dalembertet nem kicsit.

Ami elsőre mindenkinek feltűnhet az az, hogy Igoudala kimaradt. Nos ez nem véletlen, idén ő lesz a cserealap nálunk. Félig meddig sajnálom, de igazából az már rég kiderült, hogy franchise player soha nem lesz már belőle. Itt jön be, hogy a szerződésével pénzt is tudunk spórolni, így Youngot megtarthatjuk, illetve hely is lennne neki. Valamint ő az egyetlen olyan emberünk, akiért jelenleg olyat tudunk hozni, aki sztár.

Csere lehetőségek:
Felröppent pár lehetőség, kettőt szeretnék kicsit megmutatni. Az egyik Monta Ellis lenne, a másik Chris Kaman.
Mindkettőben van jó is, meg rossz is.
Monta biztos pontokat jelentene, tudnánk még ennél is jobban rohanni, a Jrue - Ellis - Turner trió nagyon jó lehet, de két kérdést vet fel. Nem venné e el a teret Turnertől? A másik meg, hogy Turner így nyilván 3-as posztra menne fel, kérdés, hogy ott hogyan él meg.
Kaman: na ő jelentené a megoldást a center posztra, nagyon kellene is. Két probléma van vele. Egyik az, hogy sérülékeny sajnos, márpedig Branddel már van egy ilyen jó dolgunk sajna. A másik gond, hogy neki lejáró szerződése lesz, márpedig egy évre elég rossz lenne a dolog, hogy lelépjen utána. Viszont ha sikerülne hosszabbítani vele, akkor nagyon nagyot húzhatnánk. Agresszív, kemény. A piacon nagyon nehéz nála jobb centert találni.
Nyilván a legjobb Howard érkezése lenne, de rá nincs szerintem lehetőség. Egyszerűen nincs rá jetta. Turner és Holiday szerződését is hamarosan hosszabbítani kell.
Egyébként Iggy mellett Speights is cserés lesz, Brackins simán jobb lesz hamarosan nála, ő pedig nem váltotta be a nagy reményeket. Kérdés mennyit ér ő.

A végére még egy érdekes dolog:
A 98-as drafton a Sixers Larry Hughes-t választotta, ezzel tovább passzolta Paul Pierce-t és Dirk Nowitzkit is...annak örülök, hogy az a majom PP nincs itt (bocsi Bob, de ki nem állhatom), viszont Nowoval A.I.-nak lett volna gyűrűje szerintem :cry:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.15. 13:38:22

MessiFan írta:Jövőre ha Allen visszavonul visszahozhatnák... :D
Erre csak akkor lesz esély ha van rá elég ember cserébe..
Amúgy tényleg nem semmi 20 perc alatt 1,79 steal. Az ilyen statokat a hivatalos honlapról szeded?
NBA.comról vannak a statok!
fent stats fül, individual, s utánna lehet szépen jobbra-balra csemegézni :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.15. 13:14:19

Jövőre ha Allen visszavonul visszahozhatnák... :D
Erre csak akkor lesz esély ha van rá elég ember cserébe..
Amúgy tényleg nem semmi 20 perc alatt 1,79 steal. Az ilyen statokat a hivatalos honlapról szeded?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.14. 21:41:51

Ok amiért elment TA, több játékpercet szeretett volna a rotációban, s picivel több pénzt!Mi raktunk elé egy korrekt azt hiszem 3 milliós ajánlatot 2 évre!Ő meg aláírt ugyanennyiért 3ra!És 6ik illetve kezdő ember Memphisben!Nálunk nagyon jó volt, amikor épp nem volt sérült!Támadásban azért olykor 4en voltunk ha fent volt, de az a munka, alázat szív, s minden amit védekezésben odatett az páratlan!Most is Top 5 labdalopó, pedig messze a legkevesebbet játszotta a többiekhez képest!
Alapszakaszban
1 Chris Paul , NOH 36.0; 2.35
2 Rajon Rondo , BOS 37.2; 2.25
3 Monta Ellis , GSW 40.3; 2.1
4 Russell Westbrook , OKC 34.7;1.89
5 Tony Allen , MEM 20.8; 1.79
20,8 perc alatt szedett 1,79 labdát, brutális stat :shock:
És steals/TO mutatóban is nagyon ott van!
Jó szezonja volt nagyon a Memphisben!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.14. 19:50:09

Amúgy én máig nem értettem meg, hogy miért vált meg a Boston T.Allentől? Mondjuk akkor még nem értettem még ennyire se az NBA-hoz mint most (csak ültem a tv előtt és néztem a meccseket), de akkor én Robinsont, Allent és Perkinset csipáztam legjobban a csapatból. Perkinset az ördög tekintete miatt, Robinsont a magassága és pontossága miatt, Tony-t meg egyszerűen a tudása miatt..
Ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg :D
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.14. 19:43:38

Bob_Marley írta:.........Azt teljesen adom, hogy okosan is lehet, s nem kell mega szerződéseket kötögetni!OKC ebből a szempontból igen dicséretes.....
Olyannyira "szimpatizálok" a Miamival, hogy mióra az eszemet tudom Cavs szurkoló vagyok. Na most a Decision és egyéb nyári történések miatt gondolhatod mennyire "kedvelem" őket. De ha haterkedünk, csináljuk normálisan. :lol:

Nyilván nem az nem tetszik (micsoda szófordulat) akkor neked ahogy pénzügyi szempontból történtek a dolgok, hanem az, hogy "megbeszéljük nyáron és összeállunk" produkció. Ezt így adom teljesen.

OFF vége
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.14. 16:09:09

Nem jutunk be a Po-ba? Azért gyerekek ne vicceljetek már. Egy év persze számít, de egy az idén 60-70 meccsig a kelet elsőségért harcoló csapatról beszélünk, akik annyira nem változtak azért meg a Perk csere után sem ( ráadásul majdnem biztos vagyok benne, hogy jövőre Greennek, ha marad, sokkalta jobban fog menni). Egy évvel idősebbek vagyunk, de egy ennyire energikus Allen ( idén megmutatta, hogy benne legalább 2-3 év van még, persze nem biztos, hogy itt) egy néha emberfeletti Pierce és egy nem állandó formájú, de még így is hasznos KG, Rondoval kiegészülve nehogy már ne az első 5-ben legyen keleten! Ne vicceljünk. Nem úgy megy, hogy egyik évben még majdnem kelet elsők, a másikban meg már tolókocsival járnak a játékosok...... Szerintem nem fog annyira meglátszani ez az egy év, szerencsés igazolások esetén még bajnokesélyesek is lehetünk, ha nem is a fő favoritok. Én hiszek ebben és ismerve a játékosok paramétereit, akik jövőre sem rokkantkártyával autóznak még, van is erre esély. Nem beszélve arról, hogy igen nagy a játékospiac, a szűk lehetőségek közt is egy olyan dörzsölt vezetés, mint Ainge-ék, kitalálhatnak valamit és hozhatnak ide neveket. Dalembert nagyon kell, inkább, mint Oden ( csak a sérülékenysége miatt), de más nevekkel nem akarok dobálózni, mert nincs lexikon a fejemben, nem ismerem mind a több száz vagy ezer lehetőséget.
Szerk: Emlékszem, hogy Török Péter már 2007-08-ban - egyébként minden tiszteletem az övé- elmondta, hogy ennek a csapatnak az első és utolsó lehetősége a 2008-as bajnoki cím, mert nincs több bennük. Ehhez képest azóta azért volt pár szezon, amikor mindig a cím közelében voltunk... Még idén sem álltunk tőle messze, ha őszinték akarunk lenni..... Szóval egyik évről a másikra szerintem egy év öregedés miatt ne írjunk le egy csapatot sem. Ugyanez a véleményem a Dallasról is, maximum nekik a motivációval lehet gond ( Terrynél mondjuk és Kidd szerintem már ennyire sem erőlteti majd), nálunk ilyen probléma nincs.
PCsabi
aka Game90

2011.06.14. 16:01:06

Bob_Marley írta:Még azt is kinézem belőle elhozza A.I-t csere PG-nek, ez csak vicc persze, de nála tényleg minden elképzelhetetlen benne van!
Na, akkor nem tudom, hogy mi lenne velem... :D

Ha már Iverson:
http://articles.philly.com/2011-06-10/s ... en-iverson

Iverson wants back in the NBA, despite age, feeble Turkey leg.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.14. 15:56:37

A végén nyertek a Macik 5-2-re. Így lesz 7. meccs! 8)

A tegnapi meccs végleg elbizonytalanított, hogy kinek szurkoljak, így csak annyit kérek, hogy legyen egy fantasztikus, végig kiélezett utolsó mérkőzés.
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.14. 15:35:39

Kérdésesnek kérdéses, de azért az hogy ne legyünk PO csapat elképzelni se tudom!240 évesen is össze tudunk hozni egy 50%ot, s az Kelten 5-6ik hely :lol:
Mint írtam Shaq visszavonult, de nyomja a capet!Véleményem szerint huh de nagy bajok nincsenek Bostonban!Persze ezerszer eljátszottuk, hogy mindenki mondta nem lehet építeni egy koros csapatra, de már azért a múltban is többször megcáfolták a srácok!D12re érzésem szerint még ha lesz capünk, nem sok esélyt látok!Reálisan gondolkozok, hiába lesz helyünk, nem leszünk huh de nagy potenciál, s Floridából átjönni a jeges Bostonba….nem tudom, s igazán nem leszünk bajnok esélyese csapat!Persze jó lenne de az még hála Istennek csak jövőre van!Idén az FA lista:
http://basketball.realgm.com/src_freeagents/2011/
Lehet csemegézni, Odenen el lehet gondolkozni, ha a Heat elhozza előlünk Dalembertet!A fájós térde pont beleillik a csapat összhatásba :lol:
Amúgy érdekes, hogy idén is nem azzal volt a baj, hogy a BIG 3 sérült volt, mert KG kiesett a Pistons ellen (de ott is egy ártalmatlan esetnél zsákolás közben), de PP, s Allen is bírta!A cserék voltak állandóan sérültek, West csukló, BigBaby új ha jól emlékszem, Daniels agyrázkódás, nyak, Wafer boka,Perk térd, s JO SHaqet meg se említem….szóval magában a BIG 3ben van még szerintem, KG egy 30 perces, de Allen simán bír 35-40 percet, s PP is még, Rondoank év elején nem volt cseréje, utána be is fásult kicsit!Meglássuk, azért én nem temetném a C’s-t!És AIngeben meg mindig lehet bízni, hogy hoz egy váratlant (persze öreget :lol: )Még azt is kinézem belőle elhozza A.I-t csere PG-nek, ez csak vicc persze, de nála tényleg minden elképzelhetetlen benne van!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.14. 15:16:42

Hát ahogy elnézem, elég nagy a blama arrafelé. Nálunk szerintem Bibby elmegy, nincs is szerződése(jobb is...), Chalmerssel hosszabbítunk ő lesz a kezdő, James-Wade-Bosh 3as alap, és egy Centert kéne szerezni, valszeg ezt Dalembertel oldjuk meg(remélem, mert Anthony nagyon nem kezdő szint, cserének tök jó, de kezdőnek... Dömper szerintem visszavonul, Ilga még 1 évet marad 3. opciónak, Haslem tuti marad, Miller is, Jonessal valszeg hosszabbítunk, és Juwan Howarddal is ha nem vonul vissza. PG cserét meg vagy felhozzuk Beverleyt a D-ligából, vagy kukázunk eggyet, inkább az utóbbira tippelek, és max Beverley marad, mert Housenak van Player optionje, amit szerintem kifog használni.. Javaris Varnadot, Da'Sean Butlert és Robert Doziert elöző két évben draftoltuk, és mivel (felsőbb kérésre) elutasították a nekik nyújtott szerződésajánlatot ezért opciónk van szerződtetni őket( ez Butlerre nem vonatkozik). Illetve Dex Pittmannak is van a kövi évre szerződése. Meg lehet hogy érkezik Barea is, szvsz ő a legesélyesebb a PG cserére. Valami ilyesmi jöhet ki:
PG: Chalmers, ?(Barea), Beverley(?), House
SG: Wade, Miller
SF: LBJ, Jones, Butler(jól jönne ide)
PF: Bosh, Haslem, Howard
C: Dalembert(?), Anthony, Ilga, Dex

ez 16 ember, Dex vagy Beverley megy ha így leszünk(vagy Beverley marad D-ligában)

Vagy pedig elhozzuk D12őt és CP3at FA-ről és tökéletes :lol: :lol:

Egyébként itt meglehet nézni a Boston fizetések, szerződések, opciók stb: http://hoopshype.com/salaries/boston.htm

Van pár ami már nem aktuális: Ugye Shaq, Krstic.

szerk.: Közben levágtam, hogy Butlert elvitte a Spurs, így meg nem igen hozzuk vissza.... :?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2011.06.14. 15:16:06

MessiFan írta:Szerintem el kéne kezdeni építeni a jövő kezdő 5-ösét. Rondo és Pierce mindenképp ott lesz szerintem.
A jövő kezdő 5-ösét a közel 34 éves PP-vel? :)

Lehet, hogy csak én gondolom így, de nekem eléggé kérdéses, hogy mi lesz a Bostonnal. A Big3 nem sokáig fogja bírni, PigBaby és Green kiegészítő embernek jó, de semmi több, marad az egy szem Rondo. Nektek az lenne a legjobb, ha valahogy be tudnátok húzni Howard-ot.

http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... uj_ruhaja/

Tegyük tisztába: fizikálisan LeBron minden idők talán legjobb játékosa. 28/7/7-es átlagot úgy tud hozni az alapszakaszban, hogy gyakorlatilag meg sem izzad, állandó tripla-dupla veszély. DE. Ez mind nagyon kevés, ha a végső győzelmet és Jordan örökét nézzük. Egy igazi vezérnek akkor kell tudni előlépni, amikor a legfontosabb. Az átlagai és fizikai adottságai miatt korszakos játékos ugyan, de fejben gyenge és nem is próbál meg erőlködni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.14. 14:52:33

MessiFan írta:Értem. Akkor most jövőre ha nem lesz lockout akkor örüljünk ha bejutunk a PO-ba... Szerintem el kéne kezdeni építeni a jövő kezdő 5-ösét. Rondo és Pierce mindenképp ott lesz szerintem.
Green szerintem mindenképp kell, Big Baby nem tudom, Allen visszavonulhatna :D JO pedig vagy sérült vagy nem..
Bradley nekem nagy kedvencem..
Hát nem tudom :D
Azért a PO-ba „fél lábbal” is bejutunk!Építgetni lehetne, de ezt már szerintem írtam, nagy mozgástér nincs!Van 2 lejárósunk KG-Allen, akik 31 milliót tesznek ki, ők ezt az évet lenyomják kifutnak!És azért nem olyan rossz ez a csapat, az alapszakasz kuka, ez egyértelmű, teljesen felesleges is róla beszélni 4-8ig helyig be kell jutni oszt csoki!És a PO-ra meg még utoljára szerintem felszívják magukat a srácok!Olvastam esetleg Oden jönne, jól hangzik, de nála minden év pár meccs, majd térdműtét!Drafton előrébb akarunk mozogni, akármennyire is „gyenge” a felhozatal, nagyon hátul vagyunk a 25ik hellyel, s Docék szerint lehetne húzni egy jó magast!Egy biztos, ez a csapat nem tudom elképzelni, hogy ne essen be a PO-ba, onnan meg bármi lehet!Jövőre azért a Miami-Chicago-Knicks elég durva lesz Keleten, de mint írtam először legyen draft, aztán FA-ról lehet csemegézni, s mondjuk Big Baby-vel egy sign and tradet el tudok képzelni!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.14. 14:43:15

Értem. Akkor most jövőre ha nem lesz lockout akkor örüljünk ha bejutunk a PO-ba... Szerintem el kéne kezdeni építeni a jövő kezdő 5-ösét. Rondo és Pierce mindenképp ott lesz szerintem.
Green szerintem mindenképp kell, Big Baby nem tudom, Allen visszavonulhatna :D JO pedig vagy sérült vagy nem..
Bradley nekem nagy kedvencem..
Hát nem tudom :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.14. 14:33:17

MessiFan írta:Szerintetek ha maradt volna Perkins, jobban jártunk volna mind a PO-ban, mind a mostani cserebeléseknél?
Így visszagondolva úgy érzem, hogy igen is meg nem is :lol: JO nagyon szépen helyt állt a PO-ban, egy rossz szavunk sem lehetett rá, s Perkben sem lett volna több pont, esetleg 1-2 meccsen jobban védte volna a gyűrűt, de ő pl perimeteren nem tud olyan jól védekezni, s látszódott is OKC-ben, hogy sokszor „kiszorult” a palánk alól, s nem is volt olyan hatékony!A csere mozgatórugója Jeff Green volt, aki egy kis atletikusságot hoz(hat)ott a csapatba!De ő nem tudta felvenni a ritmust!Nálunk ahogy az egész idényben Rondon múlt minden!Sok mindent el lehet mondani a Miami párharcról, úgy gondolom a védekezés, jól ment, így Perk kérdése lecsökken, de támadásban fásult volt a társaság, illetve Rondo sérülése döntő volt!Szóval ezek alapján azt mondom, Perk nem segített volna, viszont azt a csapategységet, s nagy családot, illetve mítoszt ami kialakult a kezdőötös verhetetlenségéről elvesztettük, ez tény!Az alapszakazsban is az a pár meccs amíg bódultan támolyogtak a játékosok, vagy épp sírtak az öltözőben nem tett jót, s buktuk folyamatosan a meccseket!Perk jelenléte fontos volt!Nélküle azért év elején szépen hoztuk a meccseket!
Amit akkor is elmondtam szvsz 19re húztunk egy lapot, Ainge úgy gondolta, hogy a 2 öregróka (JO, SHaq) megoldja, még ha sérültek is, s Daniels kiesésével, meg kellett egy ember PP, Allen mögé!Green nagyon jónak tűnt, de hirtelen egy teljesen más közeg, a fiatal OKC-ből a „nyugdíjas” Celticsbe, a gyors kosárlabdából a „megfontoltba”!És nem tudta feldolgozni!
Összességében visszagondolva nem volt rossz döntés, mert hiába lett volna Perk, nem lett volna 2es,3as cserénk!Valakit be kellett áldoznunk, s az se volt benne, hogy BigBaby elfelejt kosarazni!

szerk:Howardot én is olvastam, Jun 30ig még van ideje!Azért érdekes lenne, ha nem írná alá a hosszabbítást, menne FA-ra, s addigra lesz új CBA, s jó pár millától elesik!De szerintem maradni fog Orlandoban, 1-2 változás kellene, lehet elvetemült ötlet (mert ritka gyenge volt GA amikor láttam), de esetleg Nelson-t elcserélni, Hedoval együtt, s megpróbálni építkezni!2 nagyon rossz szerződésük van GA, s a török, s őket nehéz lesz lepasszolni!No mindegy jöjjön először a draft, s utánna Howard is vagy aláírja vagy nem, s lehet találgatni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.14. 14:43:28-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.14. 14:12:34

Szerintetek ha maradt volna Perkins, jobban jártunk volna mind a PO-ban, mind a mostani cserebeléseknél?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.14. 12:55:54

Bob_Marley írta:
Olvastam Chalmers korlátozott FA lesz, amennyit most keres az elég bagó, s el tudnám képzelni Rondo mögé Bostonba, de a Heat val. megtudja tartani, de ha nem???? :lol:
Qualifying offert adhatunk neki, most 847 ezer dollárt keres, és az Qualifying offerben 1,1 M$ kell hogy legyen legalább a keresete, szerintem meg fogjuk neki adni, szóval ne örülj, nem lesz ki félpályáról szórjon nálatok, csakis nálunk :lol:

Amúgy Nowitzki nálam hihetetlen szimpatikus lett a döntőben... Eltudnám képzelni FoshyFosh helyén :D

szerk.: hoppácska: http://www.nba.com/2011/news/06/13/dwig ... ef:nbahpt2 érdekes :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.14. 09:15:40

Azt teljesen adom, hogy okosan is lehet, s nem kell mega szerződéseket kötögetni!OKC ebből a szempontból igen dicséretes!Miami-val én nem szimpatizálok, te igen, mindketten leírtuk a gondolatainkat, itt is ott is van ráció, de közös nevező nem lesz :lol:
Lehet írogatni a múltban is volt rá példa, s igen szabadügynök volt, nem akart maradni, gyűrűt akar bla bla bla, „elárulta” a csapatát, eddig sem volt egy mindenki kedvence LBJ, ez a nagy herce-hurca ami nevetséges volt, tetézte!És az ő lelkiismerete sem tiszta….persze elment WC-re a meccsbemutatásnál a Cavs ellen….annyi gerinc nem volt benne, hogy kiálljon, mert tudta, hogy 20 ezer ember fogja utálni….Nem oktalanul!De tényleg hagyjuk ezt a dolgot!

És akkor a szokásos celticslife-s „odaszúrás”
Kép :lol: No Ring, No King

Olvastam Chalmers korlátozott FA lesz, amennyit most keres az elég bagó, s el tudnám képzelni Rondo mögé Bostonba, de a Heat val. megtudja tartani, de ha nem???? :lol:

'Not 1, not 2, not 3, not 4, not 5, not 6, not 7... but already 8 years in this league without a ring!' :lol: Nagy poén :lol:
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.14. 03:16:50

Bob_Marley írta:.............Mikor a BIG3 összeállt Bostonban nem volt Most a Miami Jamesért küldött 2 első körös és 2 második körös picket.....Boshért meg adtak egy első köröst!
Ilyen még nem volt az NBA-ben, hogy valaki kitisztítsa a capet, s "szotyiért" hozzon 2 embert!
Mi 8 játékost adtunk anno KG-ért és Allenért, s KG pl azért is jött hozzánk, mert jobb csomagot adtunk, s nem akarta [auto_cenzúra] hagyni a Wolvest....

Nem szimpátia verseny, s mindenki úgy ér el sikereket ahogy tud, csak azért a HOGYAN eléggé szembeötlő!
Meloért a Knicks is odaadta a félcsapatát, s senki nincs "ellenvetése"!........
:lol:
A Bostoni blockbuster 20-at adunk 2 emberért cserék sem túl etikusak illetve szimpatikusak non Celtics szurkerek számára, főleg úgy hogy Jeffersonból lett egyedül meghatározó játékos. Ilyen cserék mindig voltak, lesznek. Gasol to Lakers, Jamison to Cavs, Webber to Philly, anno Knicks tradek, T-Mac to Rockets, stb. Lehet sorolni jópárat.

James FA volt, ez nem így működik hogyha eligazol valaki nyáron akkor kötelező érte valamit kapni, amolyan "vígaszdíjként". Mindkét csapat kapott 15-17 milliós TPE-t ez sem elhanyagolható, nyilván kevés ez egy NY-i csomaghoz képest, de az megint egy másik dolog. Anthonyért is azért kapott valamit a Nuggets, mert még élő szerződése volt 1 évig, jövőre le se ütötte volna a labdát Denverben, ezért cserét kért.

Szotyiért? Miről van szó? Nem vet.min-ért írt alá egyik sem. Az hogy Rileyék minden szerződést kipucoltak a 2010-es nyárra, az az ő kvalitásukat igazolja,
erre a nyárra készültek évek óta úgy ahogy a Knicks, és a Bulls is. De akkor gondolom a Knicks se szimpatikus, nekik is véletlenül pont tavaly nyáron lett ennyi a capspace. Amareért se adtak semmit a Sunsnak. OFF: Az a tulajdonos aki nem tud luxusadót fizetni az komolytalan. A Lakers és a Boston is rohadt sokat költ, de ők legalább sikeresek, viszont pl. Pistons is elég szép összeget szabadított fel anno, és elköltötték Villanuevára meg Gordonra. A profizmus. Lehet még sorolni a csapatokat nem kell tovább menni, pl. Orlando. Nagyon sok múlik a GM-eken tele van a liga olyan szerződésekkel, ami világröhej volt már akkor amikor aláírták. Idén az OKC 25.-ik, a Bulls 26.-ik, a Knicks 24.-ik volt a listán mint legtöbbet költött csapat a 30-ból. (és akkor még aztmondom a Miami 15.-ik helye is rendben van.) Kis pénzből is lehet contendert, betonbiztos PO csapatot összehozni, csak okosan kell igazolni.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.14. 03:12:27

Visszajátszásból nézve, valóban nem a legjobban jött a korong, de egy fejben teljesen ott lévő H.Sedinnek ez nem okozna gondot.

Harmad vége fele kezdett éledezni a Vancouver.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2011.06.14. 03:20:10-kor.
PUNK'S NOT DEAD!
maki
Jugador del Barça

2011.06.14. 02:47:29

VictorValdes19 írta:Beindult a Boston! :D A Vancouveriek mintha az öltözőbe maradtak volna, a meccs legeleji H.Sedin kihagyott helyzete is ezt sugallja.

Azért nem volt az olyan könnyű.

10 perc alatt 4-0 :shock: Lehet már csak azt várom meg, hogy elszálljon valakinek az agya és bunyó legyen :D
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.14. 02:39:02

Beindult a Boston! :D A Vancouveriek mintha az öltözőbe maradtak volna, a meccs legeleji H.Sedin kihagyott helyzete is ezt sugallja.

szerk.: Vazeee, 4-0 :shock: Ha ez így folytatódik, csúnya vége lesz Vancouveri szempontból.
PUNK'S NOT DEAD!
maki
Jugador del Barça

2011.06.14. 02:35:51

Bostonban lehet, hogy megint mészárlás lesz, már 2-0 7 perc után :?
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Válasz küldése