Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NBA.comról vannak a statok!MessiFan írta:Jövőre ha Allen visszavonul visszahozhatnák...
Erre csak akkor lesz esély ha van rá elég ember cserébe..
Amúgy tényleg nem semmi 20 perc alatt 1,79 steal. Az ilyen statokat a hivatalos honlapról szeded?
Olyannyira "szimpatizálok" a Miamival, hogy mióra az eszemet tudom Cavs szurkoló vagyok. Na most a Decision és egyéb nyári történések miatt gondolhatod mennyire "kedvelem" őket. De ha haterkedünk, csináljuk normálisan.Bob_Marley írta:.........Azt teljesen adom, hogy okosan is lehet, s nem kell mega szerződéseket kötögetni!OKC ebből a szempontból igen dicséretes.....
Na, akkor nem tudom, hogy mi lenne velem...Bob_Marley írta:Még azt is kinézem belőle elhozza A.I-t csere PG-nek, ez csak vicc persze, de nála tényleg minden elképzelhetetlen benne van!
A jövő kezdő 5-ösét a közel 34 éves PP-vel?MessiFan írta:Szerintem el kéne kezdeni építeni a jövő kezdő 5-ösét. Rondo és Pierce mindenképp ott lesz szerintem.
Azért a PO-ba „fél lábbal” is bejutunk!Építgetni lehetne, de ezt már szerintem írtam, nagy mozgástér nincs!Van 2 lejárósunk KG-Allen, akik 31 milliót tesznek ki, ők ezt az évet lenyomják kifutnak!És azért nem olyan rossz ez a csapat, az alapszakasz kuka, ez egyértelmű, teljesen felesleges is róla beszélni 4-8ig helyig be kell jutni oszt csoki!És a PO-ra meg még utoljára szerintem felszívják magukat a srácok!Olvastam esetleg Oden jönne, jól hangzik, de nála minden év pár meccs, majd térdműtét!Drafton előrébb akarunk mozogni, akármennyire is „gyenge” a felhozatal, nagyon hátul vagyunk a 25ik hellyel, s Docék szerint lehetne húzni egy jó magast!Egy biztos, ez a csapat nem tudom elképzelni, hogy ne essen be a PO-ba, onnan meg bármi lehet!Jövőre azért a Miami-Chicago-Knicks elég durva lesz Keleten, de mint írtam először legyen draft, aztán FA-ról lehet csemegézni, s mondjuk Big Baby-vel egy sign and tradet el tudok képzelni!MessiFan írta:Értem. Akkor most jövőre ha nem lesz lockout akkor örüljünk ha bejutunk a PO-ba... Szerintem el kéne kezdeni építeni a jövő kezdő 5-ösét. Rondo és Pierce mindenképp ott lesz szerintem.
Green szerintem mindenképp kell, Big Baby nem tudom, Allen visszavonulhatnaJO pedig vagy sérült vagy nem..
Bradley nekem nagy kedvencem..
Hát nem tudom
Így visszagondolva úgy érzem, hogy igen is meg nem isMessiFan írta:Szerintetek ha maradt volna Perkins, jobban jártunk volna mind a PO-ban, mind a mostani cserebeléseknél?
Qualifying offert adhatunk neki, most 847 ezer dollárt keres, és az Qualifying offerben 1,1 M$ kell hogy legyen legalább a keresete, szerintem meg fogjuk neki adni, szóval ne örülj, nem lesz ki félpályáról szórjon nálatok, csakis nálunkBob_Marley írta:
Olvastam Chalmers korlátozott FA lesz, amennyit most keres az elég bagó, s el tudnám képzelni Rondo mögé Bostonba, de a Heat val. megtudja tartani, de ha nem????
A Bostoni blockbuster 20-at adunk 2 emberért cserék sem túl etikusak illetve szimpatikusak non Celtics szurkerek számára, főleg úgy hogy Jeffersonból lett egyedül meghatározó játékos. Ilyen cserék mindig voltak, lesznek. Gasol to Lakers, Jamison to Cavs, Webber to Philly, anno Knicks tradek, T-Mac to Rockets, stb. Lehet sorolni jópárat.Bob_Marley írta:.............Mikor a BIG3 összeállt Bostonban nem volt Most a Miami Jamesért küldött 2 első körös és 2 második körös picket.....Boshért meg adtak egy első köröst!
Ilyen még nem volt az NBA-ben, hogy valaki kitisztítsa a capet, s "szotyiért" hozzon 2 embert!
Mi 8 játékost adtunk anno KG-ért és Allenért, s KG pl azért is jött hozzánk, mert jobb csomagot adtunk, s nem akarta [auto_cenzúra] hagyni a Wolvest....
Nem szimpátia verseny, s mindenki úgy ér el sikereket ahogy tud, csak azért a HOGYAN eléggé szembeötlő!
Meloért a Knicks is odaadta a félcsapatát, s senki nincs "ellenvetése"!........
VictorValdes19 írta:Beindult a Boston!A Vancouveriek mintha az öltözőbe maradtak volna, a meccs legeleji H.Sedin kihagyott helyzete is ezt sugallja.