USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.13. 22:27:41

Most néztem meg a meccset..
JÍÍÍHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
A PO alatt én lettem itt a legnagyobb Mavs szurker! :D
Édes istenem.. Terry elképesztő tempói és hármasai, Barea pedig emberfeletti... Kidd védekezése 38 évesen hihetetlen. Nowitzki röhejes volt a félidőben, sőt még utána is de azért bedobta a középtávolikat..

Fúú.. Most már Boston, Bulls és Mavs szurker vagyok :D

Nem elemzek, nem érdekel semmi. Wadet nagyon sajnálom. Imádom a palit. Elképesztő ez az ember. Sajnálom, hogy nem kaphatta meg a második gyűrűjét.

GO BOSTONBULLSMAVS! :lol: :lol:

Amúgy már a másik fórumon felvilágosítottak hogy nagy marhaság az Allen + JO csere Evansal meg a 2 cenyával :D
messideco
Presidente del Barça

2011.06.13. 22:19:12

Annak örülök legjobban, hogy a San Jose Sharks nem jutott a döntőbe... Így viszont szinte semleges vagyok, de a Vancouver jobban megérdemelné...
Kép
"And my heart will leave you never."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.13. 22:14:29

:) Jaja, elégé kétarcú a Boston a döntőbe. A Boston évek óta ott van a döntő közelébe, a Vancouver meg az idei teljesítménye alapján, ahogy messideco is írta, megérdemelné a kupát.

Ha lesz valaki a meccs folyamán fórumon, akkor én is felnézek.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
maki
Jugador del Barça

2011.06.13. 22:13:10

Én is a Canucksért szorítok itt a döntőben. Én egy elég egyszerű "elv" alapján választok NHL-ben. Ha nem játszik a Kings, akkor annak drukkolok, ahol több svéd játszik :lol:
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 21:58:05

VictorValdes19 írta:Idén nem nagyon követtem az NBA-t, nem is értek hozzá, de örülök a Dallas sikerének, főleg Nowitzki miatt.

Magyar idő szerint éjjel 2-kor lesz az NHL döntő 6. meccse. Eldőlhet a kupa sorsa ma éjszaka. Bostonba lesz a meccs, de 3-2-re vezet a Vancouver győzelmek tekintetében.
Idén csak nagyon keveset láttam a döntőből eddig, ezt lehet végignézem tesa.

Viszont azért nem semmi,hogy otthon porig alázza a Boston az ellent, és idegenben egyet se tudott még elhozni...pedig az ember azt hinné,hogy mennyivel jobbak,aztán mégis óriási csaták árán (ahogy olvastam,és látva az eredményeket) behúzza a hazaiakat a Vancouver...

egyik csapatot se igen ismerem, szal szurkolok a game 7ért! azaz ma a Bostonnak!:)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2011.06.13. 21:55:31

Inkább nyerjen a kanadai csapat. Az alapszakaszt is simán nyerték...
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.13. 21:34:51

Így van, legyen 7 meccsig tartó döntő! :D

Egyik csapat sem a szívem csücske, így még mindig nem tudtam teljesen eldönteni, hogy melyiknek a sikerének szorítsak, de.... Chara személye annyira irritál, hogy inkább Go Canucks! Persze majd a 7. meccsen. :twisted:
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.13. 21:28:23

VictorValdes19 írta:
Magyar idő szerint éjjel 2-kor lesz az NHL döntő 6. meccse. Eldőlhet a kupa sorsa ma éjszaka. Bostonba lesz a meccs, de 3-2-re vezet a Vancouver győzelmek tekintetében.
Eddig Bostonban simázott a Bruins kétszer is(4-0,8-1),úgyhogy gyanús,hogy 7. meccs lesz. Persze bármi történhet!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.13. 21:22:54

Idén nem nagyon követtem az NBA-t, nem is értek hozzá, de örülök a Dallas sikerének, főleg Nowitzki miatt.

PUNK'S NOT DEAD!
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.13. 17:46:24

A felhajtással egyetértek, az engem is idegesít még Heat-fanként is, gondolom a többieknek milyen lehet...nem túl jó. Az meg szerintem nem értékelhető érv, hogy azért mert valakiért többet adnak, akkor az nem tisztességtelen, bezzeg ha valakit szotyiért hoznak akkor az pedig az :D Nem tudom, lehet csak nekem furcsa ez, de hát mind1. Nem tudjuk egymást meggyőzni az fix :) Let's go HEAT! :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.13. 16:45:12

Mikor a BIG3 összeállt Bostonban nem volt ekkora "felháborodás"
Miért is?
Garnettért adtuk:Jefferson, Ryan Gomes, Gerald Green, Telfair, Ratliff és 2 első körös dratf
Allenért:
Delonte West, Szczerbiak, Jeff Green és kaptuk még a 35ik picket, ami BigBaby volt
Anno a Gasol trade is kiverte a biztosítékot, mert nem kicsit semmizték ki a Memphist!

Most a Miami Jamesért küldött 2 első körös és 2 második körös picket.....Boshért meg adtak egy első köröst!
Ilyen még nem volt az NBA-ben, hogy valaki kitisztítsa a capet, s "szotyiért" hozzon 2 embert!
Mi 8 játékost adtunk anno KG-ért és Allenért, s KG pl azért is jött hozzánk, mert jobb csomagot adtunk, s nem akarta [auto_cenzúra] hagyni a Wolvest....

Nem szimpátia verseny, s mindenki úgy ér el sikereket ahogy tud, csak azért a HOGYAN eléggé szembeötlő!
Meloért a Knicks is odaadta a félcsapatát, s senki nincs "ellenvetése"!

Azt meg aláírom szerződés ügyeskedéssel összelehet hozni jó csapatot, de azért aki többet áldoz rá (több pénze van), nagyobb eséllyel lép harcba!csekély a különbség, mert minden lében elmondható, hogy van 8-10 csapat aki esélyes, s nem olyan mint a soccer, de tényszerűen mégis van némi különbség lehetőségek között a csapatoknál!De ez lényegtelen!

A hype még tettézte a dolgokat, de mindentől függetlenül a jövő évi MLE-vel még brutálisabb lesz a Heat, s nagyon nehéz lesz őket megfogni!
De LETS GO CELTICS
:lol:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.13. 16:43:20

Bejött a tippem, hogy nagy eséllyel már az első idegenbelin meg lehet a Mavsnek. Csapatként jobbak voltak a Heatnél, pad is erősebb, ráadásul ez az első szezonja együtt a Wade-James-Bosh hármasnak, szerintem ez a döntő is szép tőlük, ha lesz jövőre szezon, és nem sérülnek , akkor úgy érzem összejön nekik is. A Dallas meg tényleg félelmetes volt a rájátszásban, főleg ahogyan néhány meccsen visszajöttek, a söprés a LAL ellen meg külön dícséretes. Remélem jövőre még ennél is jobb szezont láthatunk.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.13. 16:33:31

Tocy írta:Továbbra sem értem mi a konkrét baj most ezzel a Miamival. Oké, vettek egy Jameset, aki nem épp fair módon jött el Clevelandből, de végülis 7 évig küzdött ott...Bosht én nem tartom szupersztárnak, jó játékos és annyi. Tehát egyedül James a probléma? Wade itt van már pár éve...és akkor továbbra is mondhatnám hogy Lakers mit csinált? Elhozta Shaqet, aztán elhozta Gasolt és nyert velük bajnokságokat. Az nem baj, csak fújJames mégis hogyan jött el a Cavstől :) Nekem ez nem kerek így. Oké, utáljátok a Heatet, mert James nem szimpi, nem érdekel. De ez továbbra is nevetséges érv, hogy összevásárolták a csapatot...nem! tudatosan készültek erre, hogy elférjenek így a sapka alatt, megszerezték LeBront meg jött még egy Bosh, aki csak a hype stb miatt lett BIG3 tag, igazából köze sincs a másik kettőhöz. A Celticset meg sem említem...ha már összevásárlás :) Garnett, Allen, stb...mind1 is :) Csak unalmas már 1 éve ezeket olvasni :)
Pontosan. Összevásárlás itt nincs, ezt meg kéne érteni...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.06.13. 16:20:37

Sokaknak az sem tetszett, hogy a Celtics-Bulls páros is a Miami által lett kiütve :roll:
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.13. 15:41:20

Tocy írta:Továbbra sem értem mi a konkrét baj most ezzel a Miamival. Oké, vettek egy Jameset, aki nem épp fair módon jött el Clevelandből, de végülis 7 évig küzdött ott...Bosht én nem tartom szupersztárnak, jó játékos és annyi. Tehát egyedül James a probléma? Wade itt van már pár éve...és akkor továbbra is mondhatnám hogy Lakers mit csinált? Elhozta Shaqet, aztán elhozta Gasolt és nyert velük bajnokságokat. Az nem baj, csak fújJames mégis hogyan jött el a Cavstől :) Nekem ez nem kerek így. Oké, utáljátok a Heatet, mert James nem szimpi, nem érdekel. De ez továbbra is nevetséges érv, hogy összevásárolták a csapatot...nem! tudatosan készültek erre, hogy elférjenek így a sapka alatt, megszerezték LeBront meg jött még egy Bosh, aki csak a hype stb miatt lett BIG3 tag, igazából köze sincs a másik kettőhöz. A Celticset meg sem említem...ha már összevásárlás :) Garnett, Allen, stb...mind1 is :) Csak unalmas már 1 éve ezeket olvasni :)
Én nem írtam semmi ilyesmit, nekem a kosárlabda szempontjából vannak érveim. A Celticset azért szerettem meg, mert egy nagybetűs csapat, ahol minden "összevásárolt" sztár tudja a helyét és teszi a dolgát. Ennek az írmagját sem látom a Miamiban. A védekezés már összeállt, de ez inkább egyéni, mint sem csapat. Mindegy, szerintem nem kötelező szeretni egy csapatot, még csak szimpatikus sem kell, hogy legyen.
szerk: Egyébként szerintem ami a legtöbb embernek unszimpatikus az a nagy hype ( fúj de csúnya idegen szó, maradjunk felhajtásban :D ), a sok beszéd és a kevés tett.
Messideco! Te úgy látod hogy ez a Po-ban kezdődött? Mert szerintem itt az összes Miamit támadónak már az év elején ez volt a véleménye....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.06.13. 16:30:03-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.13. 15:35:54

Továbbra sem értem mi a konkrét baj most ezzel a Miamival. Oké, vettek egy Jameset, aki nem épp fair módon jött el Clevelandből, de végülis 7 évig küzdött ott...Bosht én nem tartom szupersztárnak, jó játékos és annyi. Tehát egyedül James a probléma? Wade itt van már pár éve...és akkor továbbra is mondhatnám hogy Lakers mit csinált? Elhozta Shaqet, aztán elhozta Gasolt és nyert velük bajnokságokat. Az nem baj, csak fújJames mégis hogyan jött el a Cavstől :) Nekem ez nem kerek így. Oké, utáljátok a Heatet, mert James nem szimpi, nem érdekel. De ez továbbra is nevetséges érv, hogy összevásárolták a csapatot...nem! tudatosan készültek erre, hogy elférjenek így a sapka alatt, megszerezték LeBront meg jött még egy Bosh, aki csak a hype stb miatt lett BIG3 tag, igazából köze sincs a másik kettőhöz. A Celticset meg sem említem...ha már összevásárlás :) Garnett, Allen, stb...mind1 is :) Csak unalmas már 1 éve ezeket olvasni :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.13. 15:24:31

Bob_Marley írta:Azért emeltem ki a hogyan szót!Nem tudták kivárni, rendben!Leírtam kosárlabdát a Dallas játszotta a túloldal az egyéniség!Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni, majd Kalap vagy valaki még leírja!
Kép
Ez meg LOL :lol:
Én ebbe már nem folyok bele, mert érzékenységek és elfogultságok vannak, tehát értelmetlen. Számomra a Miami egy abszolút pozitív csapat volt, 2006-ban még nekik is szorítottam a Po-ban, de most már nem azok. 2006-ban még nem volt kedvenc csapatom, így a Miami sem, de kb szimpátia alapján nekik szorítottam, mint ahogy most a Mavsnek a Boston kiesése után. Az eredmények önmagukért beszélnek, a jobb lett a bajnok és reméljük jövőre pedig újra a legjobb lesz az :)
Jamest nem is Jordanhez kell hasonlítani, ez egyértelmű. Egy dolog hiányzik: dobhat ő 17-18 pontot és játszhat gyengébben egy meccsen, de neki, mint franchise playernek az utolsó percekben kell villantania ( kb úgy mint ellenünk), mert csak akkor lesz bajnokhoz méltó. Lásd Nowitzkit. Még nem láttam végig a meccset, de úgy tudom, hogy elég gyengén ment neki, ehhez képest a végén megmutatta, hogy mit tud. Ilyen Jason Terry is, akit mondjuk emberileg semmire nem tartok, de itt a kosárlabdáról van szó.
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.13. 14:55:01

Bob_Marley írta:
Zolee23 írta:Akármennyire jól esik ezt az összevásárlást hangoztatni, az NBA-ben ilyen nem létezik. Ez nem soccer hogy 600 milliárdokért vesszünk játékosokat, minden korlát nélkül, akinek több pénze van alapon.
................Vissza a Miamihoz, tényleg rogyásig beszéltük, de pl akinek van kedvenc csapat, s kiesik, kinek fog szurkolni?????
Egy Dallasnak, ahol Kidd pattogtat, s jó eséllyel rajta nő fel, illetve egy német kosaras, aki nem HAGYTA EL a csapatát, még ha [auto_cenzúra] volt akkor sem!!!!!!Vagy Jason Terry, akit lehet utálni, mert nagyszájú, s mutogat, de kb szívét lelkét kiteszi, s ő is összeforrt a Dallas-szal!

Vagy a túloldal, hetekig tartó huzavona után, mint valami atyaúristen a TV-ben bejelenti, hogy megyek South Beachre kosarazni, s nyerek 12324234234 bajnokságot!
Írtam már hype, de ilyet nem mondunk!Igen FA volt, kapott a Cavs pickeket, meg pénzt.....
OFF: Nem lenne probléma ezzel, ha normálisan meglenne indokolva a dolog. Mindenki a fociból példálozik ha összevásárlásról van szó egy major sportban, pedig ennek köze nincs az európai rendszerhez. Az hogy kinek mi szimpatikus meg mi nem, senkit nem érdekel, mindenki úgy építi fel a bajnokcsapatát ahogy tudja/akarja. Az meg bohóckodás része hogy vannak gazdagabb/szegényebb franchiseok - ezért is lesz hard cap - vannak persze, de aki nem tud évente 60 milliót kicsengetni, az adja el a csapatát, aztán nyisson egy pizzériát. Ha hülye vagy (Otis Smith), költhetsz akármennyit, nem leszel bajnok, míg ha okos és kijön a lépés a formaidőzítéssel/sérüléssel, 65-70 millióból bajnokcsapatod lehet.

Relax, senki nem mondta hogy nem a Dallas a szimpatikusabb csapat.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.13. 14:33:35

Bob_Marley írta:Azért emeltem ki a hogyan szót!Nem tudták kivárni, rendben!Leírtam kosárlabdát a Dallas játszotta a túloldal az egyéniség!Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni, majd Kalap vagy valaki még leírja!
Kép
Ez a kép mekkora :lol: Értem én egyébként, csak nyár óta divat utálni a Miamit egy bizonyos LeBron James miatt, ahogy a Barcát is divat utálni már 2009 óta. Sajnos. És igen, ezzel egyetértek, sajnos a Dallas volt a jobb, ezt el kell ismerni, és gratulálni. A jobbik győzött és ez most a Dallas volt. Ugyan itt nincs ha, de mégis ha: nem adjuk le az utolsó negyedben az előnyöket, akkor talán meglehetett volna kb 4-2vel. 2ik meccsen +15ről, 4iken +9ről, csak az 5ik és a 6ik meccsen éreztem azt, hogy a Dallas nem nekünk köszönheti a győzelmet. Ettől függetlenül, 2006ban mi nyertünk, most ők, és ez így van rendjén. Kiddnek és Nowitzkinek is kijárt már. Igaz Jamesnek is kijárna már az egyénisége és a tehetsége miatt, de Kiddnek ez last chance volt, és Nowitzki is 32-33 körül jár már, míg James csak 26 szóval bőven van ideje.

ezt is írtam még ma reggel: "Már 2007ben is meg kellett volna tanulnia, hogy nem akkor leszek "King James" hogyha hülyeségeket nyilatkozok össze vissza. Fogja be a pofáját és csinálja a munkáját, és akkor meg lesz a gyűrű.... "
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.13. 14:26:33

Azért emeltem ki a hogyan szót!Nem tudták kivárni, rendben!Leírtam kosárlabdát a Dallas játszotta a túloldal az egyéniség!Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni, majd Kalap vagy valaki még leírja!
Kép
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.13. 14:15:41

el kell fogadni őt így ahogy van, és nem hurrogni őt már 1 éve....
bár megfogadnád te is Vettel-nél... a következetesség a kulcsszó!

az meg, h másképp nem megy, elég vicces érv egy barcástól, ugyanis "mi" éppen ezért szoktuk cikizni a Madridot...

más szemében a szálkát, a sajátodban a gerendát sem...

jah egyébként 2006-ban is csak azért nyert a Miami, mert akkor is tettek egy kört a nagybani piacon, a Spurs meg akkoriban még "csak" páratlan évben nyert bajnokságot ;) (szóval csak annyi a különbség, h akkor azonnal megnyerték a gyűrűt, most nem jött össze)

az a baj, h egyáltalán nem érted a párhuzamot, attól, h más sport még nagyon is idevág a dolog... elég lenne beismerni és könnyebb lenne
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.13. 14:12:11

Bob_Marley írta:
Vagy a túloldal, hetekig tartó huzavona után, mint valami atyaúristen a TV-ben bejelenti, hogy megyek South Beachre kosarazni, s nyerek 12324234234 bajnokságot!
Írtam már hype, de ilyet nem mondunk!Igen FA volt, kapott a Cavs pickeket, meg pénzt...Wade, s Chalmers nekem szimpi!
Csak érted, oké, kö**ög g***k meg minden, de ha másképp nem megy? leírtam nemrég az előző évek eredményeit. 2006ban oké hogy nyertünk, de akkor ott volt, amég valamennyire fénykorát élő Shaq is....szóval.... James is 26 éves csak, nem azért volt ott a Cavsben, hogy a középsőjét vakargassa.... Boshnak pedig a Raptorssal még hangyányi esélye sem volt... mit vársz? Oké, Nowo meg hasonlók kivárták, James nem ez a típus, ez van, el kell fogadni őt így ahogy van, és nem hurrogni őt már 1 éve....ráadásul nem az volt hogy, "hm, első év, nem nyertünk, jól van megyek innen a ......ba", várt 7 évet....
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.13. 14:00:42

Zolee23 írta:Akármennyire jól esik ezt az összevásárlást hangoztatni, az NBA-ben ilyen nem létezik. Ez nem soccer hogy 600 milliárdokért vesszünk játékosokat, minden korlát nélkül, akinek több pénze van alapon.
Ezerszer megbeszéltük, de ahogy Bazska is mondta ez a Miami soha nem lesz szimpatikus, ahogyan összejött!Az igaz van egy korlát, amiért tradelsz, de ezért is jó pl, hogy lejjebb akarják vinni a capet, mert most azért az a csapat amelyiknek van pénze, fizeti ezerrel a luxusadót!
Nem olyan volumenű a különbség, de vannak gazdagabb, s szegényebb franchiseok!
Vissza a Miamihoz, tényleg rogyásig beszéltük, de pl akinek van kedvenc csapat, s kiesik, kinek fog szurkolni?????
Egy Dallasnak, ahol Kidd pattogtat, s jó eséllyel rajta nő fel, illetve egy német kosaras, aki nem HAGYTA EL a csapatát, még ha [auto_cenzúra] volt akkor sem!!!!!!Vagy Jason Terry, akit lehet utálni, mert nagyszájú, s mutogat, de kb szívét lelkét kiteszi, s ő is összeforrt a Dallas-szal!

Írtam már hype, de ilyet nem mondunk!Igen FA volt, kapott a Cavs pickeket, meg pénzt...Wade, s Chalmers nekem szimpi!

A HOGYAN itt a lényeg!!!!És általánosságban elmondható aki nem Miami szurkoló, az a Mavsnek szorított, s nem csak azért, mert fúj Miami, hanem maga mint KOSÁRLABDA!Az ész a csapatjáték, a szív győzött az atletikusság, hatalmas hype ellen!
Ezt még mindig 5en játsszák, s lsd Dallas támadások 3szor körbe ment a labda, s a végén dobócselek, betörés ziccer!
Túloldalt James betörés (az a pár), vagy Wade megpróbált, s osztotta tovább!Mindenki úgy ér el sikereket ahogy tud, van 2 szupersztárjuk, de valahol a kosárlabdát mint játékot a Dallas játszotta!

Na de a lényeg, hogy izgalmas idény volt!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.13. 13:56:50

ozsimiki írta:
James-ről már csak annyit írnék,hogy statjai alapján hiába lehetne egy lapon említeni Jordannel, tegyük fel alapszakasz+POs teljesítményét is. De amíg nagy döntőben ilyen teljesítményt nyújt addig egy lapra nem írnám le a nevüket. És mielőtt jönnél Messithebest vmivel, előtte nézz meg felvételről pár Jordan nagydöntőt, mert én megtettem. Neki nem csak a statjai kiemelkedőek egész évben többnyire (alap+PO) hanem azok valósan adják vissza hogy mennyit is tett egy-egy Chicago elsőségért.
Valahogy éreztem a bekezdés elején már, hogy szóba kerülök. De nyugodj meg, ez szerintem is orbitális badarság. Jordannel szinte senki nem említhető egy lapon, sőt én már lassan azt a "King" jelzőt is áttenném Wade neve mögé.....(jelenlegiek közül, ha régiek akkor pedig Jordan neve mögé)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 13:48:25

Tocy írta:A Mavs megérdemelte. Meg Nowitzki is. Meg Kidd is. A Heat meg nem...sajnos.
Röviden ennyi kb :)

Pedig inkább a Miaminak drukkoltam,de ez az edző :lol: :lol: nem érdemel gyűrűt, a 6 meccs alapján még James-sem érdemel gyűrűt. Itt aki érdemelt volna egyben 3at is, az Wade. Kár hogy jött az a sérülés, képes lett volna szerintem megnyerni egy 100%os Waddel a Miaminak.

2000 óta követem az NBA-t.
Most néztem a legtöbb játékpercet olyan nagy döntőben ahol nem szerepel a Lakers (ott az meccs összes percét nézem) és ha most néztem volna először NBA-t ez a döntő megkedveltette volna velem az biztos. Óriási meccsek voltak, persze én laikus vagyok, de akik szakmai szemmel is vizsgálják, ez annak köszönhető,hogy főleg a Miami nem tudott váltani, óvódás megoldásokat választottak amikor tartani kellett az előnyt, és ebben az edző is nagyon sáros. De ennek köszönhetően lett felejthetetlen ez a nagy döntő.

James-ről már csak annyit írnék,hogy statjai alapján hiába lehetne egy lapon említeni Jordannel, tegyük fel alapszakasz+POs teljesítményét is. De amíg nagy döntőben ilyen teljesítményt nyújt addig egy lapra nem írnám le a nevüket. És mielőtt jönnél Messithebest vmivel, előtte nézz meg felvételről pár Jordan nagydöntőt, mert én megtettem. Neki nem csak a statjai kiemelkedőek egész évben többnyire (alap+PO) hanem azok valósan adják vissza hogy mennyit is tett egy-egy Chicago elsőségért.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése