Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idén csak nagyon keveset láttam a döntőből eddig, ezt lehet végignézem tesa.VictorValdes19 írta:Idén nem nagyon követtem az NBA-t, nem is értek hozzá, de örülök a Dallas sikerének, főleg Nowitzki miatt.
Magyar idő szerint éjjel 2-kor lesz az NHL döntő 6. meccse. Eldőlhet a kupa sorsa ma éjszaka. Bostonba lesz a meccs, de 3-2-re vezet a Vancouver győzelmek tekintetében.
Eddig Bostonban simázott a Bruins kétszer is(4-0,8-1),úgyhogy gyanús,hogy 7. meccs lesz. Persze bármi történhet!VictorValdes19 írta:
Magyar idő szerint éjjel 2-kor lesz az NHL döntő 6. meccse. Eldőlhet a kupa sorsa ma éjszaka. Bostonba lesz a meccs, de 3-2-re vezet a Vancouver győzelmek tekintetében.
Pontosan. Összevásárlás itt nincs, ezt meg kéne érteni...Tocy írta:Továbbra sem értem mi a konkrét baj most ezzel a Miamival. Oké, vettek egy Jameset, aki nem épp fair módon jött el Clevelandből, de végülis 7 évig küzdött ott...Bosht én nem tartom szupersztárnak, jó játékos és annyi. Tehát egyedül James a probléma? Wade itt van már pár éve...és akkor továbbra is mondhatnám hogy Lakers mit csinált? Elhozta Shaqet, aztán elhozta Gasolt és nyert velük bajnokságokat. Az nem baj, csak fújJames mégis hogyan jött el a CavstőlNekem ez nem kerek így. Oké, utáljátok a Heatet, mert James nem szimpi, nem érdekel. De ez továbbra is nevetséges érv, hogy összevásárolták a csapatot...nem! tudatosan készültek erre, hogy elférjenek így a sapka alatt, megszerezték LeBront meg jött még egy Bosh, aki csak a hype stb miatt lett BIG3 tag, igazából köze sincs a másik kettőhöz. A Celticset meg sem említem...ha már összevásárlás
Garnett, Allen, stb...mind1 is
Csak unalmas már 1 éve ezeket olvasni
Én nem írtam semmi ilyesmit, nekem a kosárlabda szempontjából vannak érveim. A Celticset azért szerettem meg, mert egy nagybetűs csapat, ahol minden "összevásárolt" sztár tudja a helyét és teszi a dolgát. Ennek az írmagját sem látom a Miamiban. A védekezés már összeállt, de ez inkább egyéni, mint sem csapat. Mindegy, szerintem nem kötelező szeretni egy csapatot, még csak szimpatikus sem kell, hogy legyen.Tocy írta:Továbbra sem értem mi a konkrét baj most ezzel a Miamival. Oké, vettek egy Jameset, aki nem épp fair módon jött el Clevelandből, de végülis 7 évig küzdött ott...Bosht én nem tartom szupersztárnak, jó játékos és annyi. Tehát egyedül James a probléma? Wade itt van már pár éve...és akkor továbbra is mondhatnám hogy Lakers mit csinált? Elhozta Shaqet, aztán elhozta Gasolt és nyert velük bajnokságokat. Az nem baj, csak fújJames mégis hogyan jött el a CavstőlNekem ez nem kerek így. Oké, utáljátok a Heatet, mert James nem szimpi, nem érdekel. De ez továbbra is nevetséges érv, hogy összevásárolták a csapatot...nem! tudatosan készültek erre, hogy elférjenek így a sapka alatt, megszerezték LeBront meg jött még egy Bosh, aki csak a hype stb miatt lett BIG3 tag, igazából köze sincs a másik kettőhöz. A Celticset meg sem említem...ha már összevásárlás
Garnett, Allen, stb...mind1 is
Csak unalmas már 1 éve ezeket olvasni
Én ebbe már nem folyok bele, mert érzékenységek és elfogultságok vannak, tehát értelmetlen. Számomra a Miami egy abszolút pozitív csapat volt, 2006-ban még nekik is szorítottam a Po-ban, de most már nem azok. 2006-ban még nem volt kedvenc csapatom, így a Miami sem, de kb szimpátia alapján nekik szorítottam, mint ahogy most a Mavsnek a Boston kiesése után. Az eredmények önmagukért beszélnek, a jobb lett a bajnok és reméljük jövőre pedig újra a legjobb lesz azBob_Marley írta:Azért emeltem ki a hogyan szót!Nem tudták kivárni, rendben!Leírtam kosárlabdát a Dallas játszotta a túloldal az egyéniség!Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni, majd Kalap vagy valaki még leírja!
Ez meg LOL
OFF: Nem lenne probléma ezzel, ha normálisan meglenne indokolva a dolog. Mindenki a fociból példálozik ha összevásárlásról van szó egy major sportban, pedig ennek köze nincs az európai rendszerhez. Az hogy kinek mi szimpatikus meg mi nem, senkit nem érdekel, mindenki úgy építi fel a bajnokcsapatát ahogy tudja/akarja. Az meg bohóckodás része hogy vannak gazdagabb/szegényebb franchiseok - ezért is lesz hard cap - vannak persze, de aki nem tud évente 60 milliót kicsengetni, az adja el a csapatát, aztán nyisson egy pizzériát. Ha hülye vagy (Otis Smith), költhetsz akármennyit, nem leszel bajnok, míg ha okos és kijön a lépés a formaidőzítéssel/sérüléssel, 65-70 millióból bajnokcsapatod lehet.Bob_Marley írta:................Vissza a Miamihoz, tényleg rogyásig beszéltük, de pl akinek van kedvenc csapat, s kiesik, kinek fog szurkolni?????Zolee23 írta:Akármennyire jól esik ezt az összevásárlást hangoztatni, az NBA-ben ilyen nem létezik. Ez nem soccer hogy 600 milliárdokért vesszünk játékosokat, minden korlát nélkül, akinek több pénze van alapon.
Egy Dallasnak, ahol Kidd pattogtat, s jó eséllyel rajta nő fel, illetve egy német kosaras, aki nem HAGYTA EL a csapatát, még ha [auto_cenzúra] volt akkor sem!!!!!!Vagy Jason Terry, akit lehet utálni, mert nagyszájú, s mutogat, de kb szívét lelkét kiteszi, s ő is összeforrt a Dallas-szal!
Vagy a túloldal, hetekig tartó huzavona után, mint valami atyaúristen a TV-ben bejelenti, hogy megyek South Beachre kosarazni, s nyerek 12324234234 bajnokságot!
Írtam már hype, de ilyet nem mondunk!Igen FA volt, kapott a Cavs pickeket, meg pénzt.....
Ez a kép mekkoraBob_Marley írta:Azért emeltem ki a hogyan szót!Nem tudták kivárni, rendben!Leírtam kosárlabdát a Dallas játszotta a túloldal az egyéniség!Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni, majd Kalap vagy valaki még leírja!
Ez meg LOL
bár megfogadnád te is Vettel-nél... a következetesség a kulcsszó!el kell fogadni őt így ahogy van, és nem hurrogni őt már 1 éve....
Csak érted, oké, kö**ög g***k meg minden, de ha másképp nem megy? leírtam nemrég az előző évek eredményeit. 2006ban oké hogy nyertünk, de akkor ott volt, amég valamennyire fénykorát élő Shaq is....szóval.... James is 26 éves csak, nem azért volt ott a Cavsben, hogy a középsőjét vakargassa.... Boshnak pedig a Raptorssal még hangyányi esélye sem volt... mit vársz? Oké, Nowo meg hasonlók kivárták, James nem ez a típus, ez van, el kell fogadni őt így ahogy van, és nem hurrogni őt már 1 éve....ráadásul nem az volt hogy, "hm, első év, nem nyertünk, jól van megyek innen a ......ba", várt 7 évet....Bob_Marley írta:
Vagy a túloldal, hetekig tartó huzavona után, mint valami atyaúristen a TV-ben bejelenti, hogy megyek South Beachre kosarazni, s nyerek 12324234234 bajnokságot!
Írtam már hype, de ilyet nem mondunk!Igen FA volt, kapott a Cavs pickeket, meg pénzt...Wade, s Chalmers nekem szimpi!
Ezerszer megbeszéltük, de ahogy Bazska is mondta ez a Miami soha nem lesz szimpatikus, ahogyan összejött!Az igaz van egy korlát, amiért tradelsz, de ezért is jó pl, hogy lejjebb akarják vinni a capet, mert most azért az a csapat amelyiknek van pénze, fizeti ezerrel a luxusadót!Zolee23 írta:Akármennyire jól esik ezt az összevásárlást hangoztatni, az NBA-ben ilyen nem létezik. Ez nem soccer hogy 600 milliárdokért vesszünk játékosokat, minden korlát nélkül, akinek több pénze van alapon.
Valahogy éreztem a bekezdés elején már, hogy szóba kerülök. De nyugodj meg, ez szerintem is orbitális badarság. Jordannel szinte senki nem említhető egy lapon, sőt én már lassan azt a "King" jelzőt is áttenném Wade neve mögé.....(jelenlegiek közül, ha régiek akkor pedig Jordan neve mögé)ozsimiki írta:
James-ről már csak annyit írnék,hogy statjai alapján hiába lehetne egy lapon említeni Jordannel, tegyük fel alapszakasz+POs teljesítményét is. De amíg nagy döntőben ilyen teljesítményt nyújt addig egy lapra nem írnám le a nevüket. És mielőtt jönnél Messithebest vmivel, előtte nézz meg felvételről pár Jordan nagydöntőt, mert én megtettem. Neki nem csak a statjai kiemelkedőek egész évben többnyire (alap+PO) hanem azok valósan adják vissza hogy mennyit is tett egy-egy Chicago elsőségért.
Röviden ennyi kbTocy írta:A Mavs megérdemelte. Meg Nowitzki is. Meg Kidd is. A Heat meg nem...sajnos.