USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.08. 09:36:03

Hát komolyan mondom ez a Heat...nem érdemel bajnoki címet. Nézem ezeket a meccseket, de hogy 4-5 játékosnál többnek a neve sem rémlik...mert lókukit se csinálnak. Az a vicces, hogy James nagyon nem érdemel gyűrűt. Ez nem méltó egy nagydöntőhöz amit művel. Ilyenkor kicsit megint előjön bennem az, hogy olyan playerek, akik egyedül a hátukon vitték a csapatukat, és brillíroztak, mégsem kapnak gyűrűt, míg olyanok mint a Miami padja, akikról kb holnap elfeledkezik mindenki, illetve James, aki elmenekült és beállt kis puncinak Wade meg Bosh mellé...na ezek meg kapnak...
Csak pár név: Karl Malone, Vince Carter, Allen Iverson...

Viszont D Wade mindenképpen megérdemelné, mert egy állat amit csinál. Igazából én neki szurkolok, nem a Miaminak. Ő megérdemelne még egyet. Védekezik, támad, minden. Kár azért az utolsó hibáért, de egyedül nem fog menni...
Dirk meg betegen játszott.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.08. 09:17:36

Én is így vagyok vele, majd este megnézem :lol:
Ez jó kis kedvcsináló

Kép :mrgreen:

Points in the Paint: 40 38 na ez így már kiegyenlítettebb!
Stojakovic 2 kemény mp-t játszott, Barea még mindig.....8 pont tőle!De Boshy Bosh 24 pont, megvillant a Beverly Hills-i Bosh :lol:
Na de majd a meccset megnézem, s savazom egy kicsit :lol:

szerk:
Ray-Ray lehívja a játékos opcióját, s marad még egy évet 10 M fizetéssel!ÍGy úgy gondolom KG is marad!Ha lesz szezon akkor még egy utolsónak nekimegyünk!Jelenleg 6 játékosnak van szerződése!S nagyon úgy tűnik elmarad az Orlandoban rendezett Summer League, amire általában megy a Celtics, ez is mutatja, kicsinyke az esély a jövőbeli szezonra, de azért imádkozzunk!

Nagyon kemény kép

Illetve Mark Jackson remélem jó lesz a GSW-nél, én csípem a fazont, „Hands down, Men down” klasszikus ordítás tőle!Így megüresedett egy hely, mondom én jövőre JVG, Mike Breen és Shaq fog közvetíteni :lol: Meglátjuk, szimpi kis fiatal csapat a Warriors, s ha egyszer még védekezni is megtanulnának, s nem az lenne a cél, hogy dobjunk 150 pont, s lehetőleg csak 149et kapni, akkor besurranhatnak a PO-ba…..!

szerk2:
The 10 greatest NBA players without a championship
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.08. 09:41:43-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 09:05:32

Messithebest írta:
ozsimiki írta: Meredek lesz amit írok, de ha az utolsó Dallasi meccset nem nyeri meg a Miami, szerintem elvesztették a bajnokságot.

3-2 után
Mert ez a Dallas, ettől a hibáiból SEMMIT sem tanuló Heat-től, egyet elhoz még idegenből.
Szerintem, ha behúzzák, akkor Game 6ban nyerni fogunk, utána Game 7ben pedig akármi lehet.... De igen, 1et nem elég behúzni a 3 dallasi meccsből, 2 kell minimum, ebből ugye 1 már megvan! De ez könnyen lehet fordítva is, de az szólhat mellettünk hogy otthon vagyunk. Szerintem nem az edző miatt veszítettünk, hanem azért, mert James ma egy hulladék volt, és a 2ik félidőben már Bosh sem csinált sokat, és Wade egyedül nem tud meccset nyerni sajnos.

Egyébként meg 86-83 nem 83-86 :?
NBA-ben hátra írják a hazai csapatot, ezért 83-86. Persze nem ez a lényeg, majd este megnézem a meccset, főként Marion védekezésére vagyok kíváncsi, mert ez az LBJ 8 pont elég szégyenletes. Elkiabáltam a Boston és Chicago sorozatok után, hogy végre férfivá érett?
PCsabi
aka Game90

2011.06.08. 06:21:49

Utolsó 4,5 percre felkeltem, 80-78 a Mavsnek.

Ami a végjátékban volt, az valami katasztrófa, főleg az utolsó Heat támadás.

De ahogy hallom most is vezetett 74-65-re a Heat...4 meccsen be lehetett volna húzni... :roll:

Nézegetem a statokat, Terry és Dirk kicsit betlizett, Wade szokásos, Bosh is most hozta a legjobbját, de így is sikerült kikapni. James 10 pont alatt :roll:

Nem tudom, hogy megnézzem-e az ismétlést és szabjak el 3 órát az életemből, amikor a lényeget úgyis láttam.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.08. 05:53:27

ozsimiki írta: Meredek lesz amit írok, de ha az utolsó Dallasi meccset nem nyeri meg a Miami, szerintem elvesztették a bajnokságot.

3-2 után
Mert ez a Dallas, ettől a hibáiból SEMMIT sem tanuló Heat-től, egyet elhoz még idegenből.
Szerintem, ha behúzzák, akkor Game 6ban nyerni fogunk, utána Game 7ben pedig akármi lehet.... De igen, 1et nem elég behúzni a 3 dallasi meccsből, 2 kell minimum, ebből ugye 1 már megvan! De ez könnyen lehet fordítva is, de az szólhat mellettünk hogy otthon vagyunk. Szerintem nem az edző miatt veszítettünk, hanem azért, mert James ma egy hulladék volt, és a 2ik félidőben már Bosh sem csinált sokat, és Wade egyedül nem tud meccset nyerni sajnos.

Egyébként meg 86-83 nem 83-86 :?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.08. 05:49:49

Dallas-Miami 83-86

Akinek nincs kedvence, és a döntő alapján választ, tuti nem a Miami-t választaná.... esetleg játékos szinten Wade-t, mert amit Ő nyújt, na az világklasszis, James nagy hype miatt, kb neki kellene ilyet. Wade zseniális. De ez a Miami, élen az edzőjükkel :roll:

4.meccsen is vezetnek 8-9el a 4.negyedben, majd 5-6al, és erőlteti Bosht...:D igaz,h most előtte jöttök a pontok, de hogy zsinórban 4 támadást is rá játszanak ki, amiből 3 hibázott dobás, egy labdaeladás, akkor amikor az ellenfél folyamatosan kosarakat szerez, hát :lol: :lol: :lol:

Jellemző,hogy 5 percig kosarat se dobott a Miami, azért ez az edző sara is, hogy 3.meccsen zsinórban semmit sem tudnak kezdeni a Dallas felzárkózásával, sőt...segítenek nekik.

Meredek lesz amit írok, de ha az utolsó Dallasi meccset nem nyeri meg a Miami, szerintem elvesztették a bajnokságot.

3-2 után

Persze ha addig megjön az edzőjük rutinja hirtelen, vagy esze, akkor esetleg meg tudja mondani,hogy a biztos vezetést hogy tartsák, növeljék esetleg, hogy nyerjenek is kettőt egymás után, ahogy illene...

Szóval most 2-2, utolsó Dallasi meccset nyernie kell véleményem szerint Wadeknek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.08. 04:12:15

Senki nem nézi a 4ik meccset??? 47-45el megyünk a nagy félidőben. Bosh, 8/12 FG, 16pts, végre valami.... James csak 4 pont... kicsit kevés, reméljük belelendül.

Wade. Ez az ember egy igazi vadállat...

Áááá istenem :x :x :x :x Wade is a legjobbkor rontotta el... na mind1 kövit be kell húzni! James egyébként a hulladék volt és a 2ik félidőre B(F)osh is az lett....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.06.08. 05:50:30-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2011.06.06. 19:44:12

Félidőben kicsit bealudtam, most néztem meg a 2. félidőt :)

Heat mostanában előszeretettel adogatja le a nagy előnyöket :? Wade volt a nyerő ember, LBJ nem erőltette meg magát (9 assziszt azért szép), Bosh se volt annyira rossz (3 lepattanó azért elég rosszul néz ki...), Chalmers 4 triplája nagyon jól jött.

Mavs utolsó 14 pontját Dirk dobta, de most Marion nem tudott pluszt hozni, Barea és Terry megint off. Chandler-nek csak 2 faultja volt 40 perc alatt, vicc.

Most valamiért úgy érzem, hogy 6 meccs alatt behúzza a Heat.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.06. 19:33:05

Megnéztem az ismétlését a meccsnek, a végén Haslem nem semmit védekezett Nowitzki ellen :o :shock: 8)
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.06. 12:16:02

Eazzy írta:
neobarca írta:Elnézés, hogy belekotnyeleskedem, de én úgy tudom, ha jól értesültem róla, hogy Európában 2 lépés, de Amerikában 3 lépés is engedélyezett. :oops:
Nem igazán értem miért nem olvasod el amit írtam, ott van hogy NBA hivatalos szabályzatból idézve, két lépés engedélyezett.

De hogy mi is számít két lépésnek akkor pontosítom:

Az első lépésnek számít:
- A labda megkapásakor valamelyik lábbal érinti a padlót, miközben kapja a labdát
- Ha az egyik lába, vagy egyszerre mind a kettő érinti a padlót a labda megkapása után, abban az esetben, ha mindkét lába a levegőben volt előtte.

Második lépés:
- A játékos az első lépés után megállhat, és sarkazhat, a hátsó lábát használva.
- A játékes a második lépés után áll meg, akkor is sarkazhat szintén a hátső lábát használva
- Ha a második lépés után egyik láb sincs előrébb, akkor mindegy melyikkel sarkazik.
- A labdának az előtt el kell hagynia a kezét, mielőtt a sarkazó láb elhagyná a padlót
- Ha a labdát birtokló sarkazó lába elemelkedik, még azelőtt el kell dobnia a labdát mielőtt újra földet érne a lába.

A lényeg az, hogy kettőt lehet lépni az NBA-ben is.
Most megint megnéztem, és James szerintem akkor is ellépte ezt, mert nem veszed bele, hogy pattintás után a hátsó lába is elemelkedik.
Nagyon véleményes. Én akárhányszor nézem, nem igazán látom azt a komoly emelkedést, ráadásul mi lassítást nézünk..... Az elsőt meg azért nem ítélném meg, mert nincs komoly lassítás és nem lehet számolni rendesen, hogy 3 vagy 4 vagy több step van. Szerintem csak 3.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.06. 12:15:08

Slither írta:LOL, lépéshibákon ne akadjatok fent, mert NBA-ben még 4 lépést is elnéznek néha. :wink: :D
Nem fennakadunk, csak beszélgetünk róla, hogy akkor most mi is minősül annak elvileg. Ebből is lehet tanulni :wink:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.06.06. 12:07:32

LOL, lépéshibákon ne akadjatok fent, mert NBA-ben még 4 lépést is elnéznek néha. :wink: :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.06. 12:06:23

neobarca írta:Elnézés, hogy belekotnyeleskedem, de én úgy tudom, ha jól értesültem róla, hogy Európában 2 lépés, de Amerikában 3 lépés is engedélyezett. :oops:
Nem igazán értem miért nem olvasod el amit írtam, ott van hogy NBA hivatalos szabályzatból idézve, két lépés engedélyezett.

De hogy mi is számít két lépésnek akkor pontosítom:

Az első lépésnek számít:
- A labda megkapásakor valamelyik lábbal érinti a padlót, miközben kapja a labdát
- Ha az egyik lába, vagy egyszerre mind a kettő érinti a padlót a labda megkapása után, abban az esetben, ha mindkét lába a levegőben volt előtte.

Második lépés:
- A játékos az első lépés után megállhat, és sarkazhat, a hátsó lábát használva.
- A játékes a második lépés után áll meg, akkor is sarkazhat szintén a hátső lábát használva
- Ha a második lépés után egyik láb sincs előrébb, akkor mindegy melyikkel sarkazik.
- A labdának az előtt el kell hagynia a kezét, mielőtt a sarkazó láb elhagyná a padlót
- Ha a labdát birtokló sarkazó lába elemelkedik, még azelőtt el kell dobnia a labdát mielőtt újra földet érne a lába.

A lényeg az, hogy kettőt lehet lépni az NBA-ben is.
Most megint megnéztem, és James szerintem akkor is ellépte ezt, mert nem veszed bele, hogy pattintás után a hátsó lába is elemelkedik.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.06. 11:52:08

Nem hiszem, mert Eazzy az NBA official rules-ból másolta ide. Mindenesetre a vita parttalan, mert 2 lépés volt LBJ második zsákja ( az tuti, mert lassítják) az első annyira gyors, hogy nehezen tudom kivenni, de az is 3 stepnek tűnik, ami két darab lépés ( ha három lenne, akkor a sarkazás is lépésnek számítana....)
neobarca
Director del Fútbol

2011.06.06. 11:42:41

Elnézés, hogy belekotnyeleskedem, de én úgy tudom, ha jól értesültem róla, hogy Európában 2 lépés, de Amerikában 3 lépés is engedélyezett. :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.06. 11:26:48

Eazzy írta:Hát ez igen érdekes, én eddig egész életemben úgy kosaraztam, hogy csak kettőt lehet lépni, valamit akkor nagyon rosszul tanítottak nekem...
Egyébként:

"A kosárlabda lepattintása (labdavezetés) nélkül a labdával nem lehet két lépésnél többet haladni. Ha ezt a játékos nem tartja be, akkor lépéshibát ítélnek ellene, és az ellenfél folytathatja a játékot."

Sőt, megtaláltam neked az NBA official rules között is:
"A player who receives the ball while he is progressing or upon completion of a dribble, may use a two-count rhythm in coming to a stop, passing or shooting the ball."
Bocsánat, igazad van a konkrét szabályt illetően, mégpedig azért, mert egy lépés akkor lépés, ha mindkét lábad elmozdítod az eredeti helyéről. Igen, így igaz, de nálam ugye berögzülve van a ziccer előtti lépés koordináció és az 3 mozzanatból áll és azért írtam le rosszul a dolgot. Ugye az utolsó lepattintás után előrelépek bal lábbal, jobb lábbal és bal lábbal arról pedig ugrok ziccerbe. Ez két lépés valóban, csak a 3 mozzanat miatt nálam mindig 3-ként ugrik be. Viszont James a két szituációnál ( a másodiknál ki is vehető) ugyanezt csinálja. Leütés, 3 topogás és zsák. Ez pedig két lépés..... Tehát rosszul írtam le, de ettől még a szabály ez. Jó nagy hülye vagyok :) jobb lábról ugrom fel, tehát első lépés a jobbal indul :D A többi ugyanaz.
Bob! Most olvasom! Hát nem nyertünk, a 5-ból 3-ak lettünk, de ez ahhoz képest, hogy mindenki fiatal csapat volt, nálunk pedig csak én voltam a 20-as éveimben, nem rossz. Mindenkivel játszottunk, két győzelem, két vereség. Mondjuk az első meccs gáz volt, én gyomorrontással érkeztem és összesen egy félidőt ( 10 perc) játszottam, azt is minek. Aztán a két meccsünk közt kiürítettem magam, nem volt már minek kijönnie, és olyan voltam mint Jordan 98-ban a Utah ellen :) Persze ez csak vicc, de már volt értelme a pályán lennem. Aztán kettőt húztunk zsinórban, az utolsón pedig a későbbi győztestől 7-el kikaptunk egy nagyon éles meccsen ( jól mutatja azt, hogy az elsőért mennyire kárt volt, hogy ott 17-el kaptunk ki egy gyengébb ellenféltől....). Jól védekeztünk ezen az utolsó meccsen, de az első félidei 9 pontos előnyüket nem tudtuk behozni, mert a támadásban elég sok volt a hiba ( ezen az amatőr szinten nem mindenki teljesen felemelt fejjel vezette a labdát és emlékszem legalább 3 olyan szituációra, hogy üres befutóra be lehetett volna adni valamelyikünknek a labdát, de elkésett az irányító). Na mindegy, múltkor a bronzmeccsen kikaptunk ( akkor 6 csapat volt), most magunk mögé utasítottuk azt a csapatot, akik akkor 3-ak lettek. A következő kupán megint előrelépünk remélem ( csak betegség se legyen). Bőven reális.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.06. 11:24:39

Kalap1988 írta: ütött Bazska azon gondolata, hogy Chalmers a Heat harmadik legjobb játékosa a sorozatban...).
Az a baj, hogy sajnos így van. Boshy csak keresi magát, 1-2 meccse van csak jó, míg SuperMario tríket szór, irányít, osztogat, egyszóval jól játszik mikor benn van. csak itt is jön egy sajnos, hogy Spo Bibby-t erőlteti, aki finoman szólva is tré.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 11:09:29

Kalap1988 írta:Nézd én 2004 óta kosarazom és akkor tanítottak először szabály szerint, játszottam olyan meccsen, ahol bíró is volt. Már akkor is 3-at lehetett lépni. Ez a része tuti. A Kidd-esben nem vagyok biztos.
Én csak hobbiszinten kosarazgattam (utálta is az edzőm), s a telepen egy 3as lépésnél kiheréltek :lol: De ez régen volt, valóban azóta már „simulékonyabbak” a sporik!
Off most jut eszembe mi volt Május 28-án kedves Big Ticket Kalap???Nyertetek azon a kosaras tornán?
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.06. 11:00:50

Kalap1988 írta:
Eazzy írta:Nézem az összefoglalót, van benne az elején két LBJ zsák...csak szerintem lépi el kummára mind a kettőt? Nézzétek már meg, hogy az én szemem csal, vagy nem veszek észre valamit, de szerintem 3-at lép mindkétszer...
Sajnos sok a lépéshiba, de ez a két akció pont nem az. Hármat még pont lehet lépni, minden szabálykönyv szerint. :wink:
Hát ez igen érdekes, én eddig egész életemben úgy kosaraztam, hogy csak kettőt lehet lépni, valamit akkor nagyon rosszul tanítottak nekem...
Egyébként:

"A kosárlabda lepattintása (labdavezetés) nélkül a labdával nem lehet két lépésnél többet haladni. Ha ezt a játékos nem tartja be, akkor lépéshibát ítélnek ellene, és az ellenfél folytathatja a játékot."

Sőt, megtaláltam neked az NBA official rules között is:
"A player who receives the ball while he is progressing or upon completion of a dribble, may use a two-count rhythm in coming to a stop, passing or shooting the ball."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.06. 10:59:27

Bob_Marley írta:Ez nagyon fontos volt amit írtál, hogy össze vissza változnak a dolgok :lol: De én ezek szerint lemaradtam valamiről, mert úgy tudom 2őt lehet lépni!Mióta lehet 3at lépni a labdával????De igazából annyira dinamikus a játék, hogy csak a nagyon kirívó eseteket lehet észrevenni, meg a lassítások árulkodnak, olykor a sarkazások se a nagykönyv szerint mennek!
Nézd én 2004 óta kosarazom és akkor tanítottak először szabály szerint, játszottam olyan meccsen, ahol bíró is volt. Már akkor is 3-at lehetett lépni. Ez a része tuti. A Kidd-esben nem vagyok biztos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 10:57:49

Ez nagyon fontos volt amit írtál, hogy össze vissza változnak a dolgok :lol: De én ezek szerint lemaradtam valamiről, mert úgy tudom 2őt lehet lépni!Mióta lehet 3at lépni a labdával????De igazából annyira dinamikus a játék, hogy csak a nagyon kirívó eseteket lehet észrevenni, meg a lassítások árulkodnak, olykor a sarkazások se a nagykönyv szerint mennek!Klasszikus felfogásban Kidd totyija nem fér bele, de tényleg felfogás kérdése!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.06. 10:45:14

Eazzy írta:Nézem az összefoglalót, van benne az elején két LBJ zsák...csak szerintem lépi el kummára mind a kettőt? Nézzétek már meg, hogy az én szemem csal, vagy nem veszek észre valamit, de szerintem 3-at lép mindkétszer...
Sajnos sok a lépéshiba, de ez a két akció pont nem az. Hármat még pont lehet lépni, minden szabálykönyv szerint. :wink: Egyébként tegnap legalább befújtak 2-3 lépéshibát, nekem emiatt kifejezetten tetszett a játékvezetés. Párat elengedtek, de nem volt vészes, más meccseken, ahogy fel is róttam múltkor a dolgot, ez sokkal rosszabb. A meccsről: Pokoli kemény volt és ezt nagyon megérdemelte volna a Dallas. Bosh kosara döntött ez igaz, de azért az nem volt clutch dobás :D Még volt 40 másodperc, a Miaminak 1, a Dallasnak két akciója volt, amiből egyet értékesíteni kellett volna. Nowora erőltették mindkettőt, persze jogosan, mert a meccsen csak ő volt kiegyensúlyozottan állat ( :D ) a Dallasból ( a többiek szakaszosan), de most hibázott a német. Mindenesetre a küzdelemért járt volna a Dallasnak, persze le a kalappal a Heat előtt is. Végig vezettek szinte, ugyanakkor többször hagyták feljönni a Mavs-t, amit nem szabad. Ez újfent Wade-Nowitzki csata, mert LBJ csak keresi magát, Bosh sosem találta :D ( ütött Bazska azon gondolata, hogy Chalmers a Heat harmadik legjobb játékosa a sorozatban...). Nem temetném még őket, bár pokoli nehéz lesz. Még pedig azért nem temetném, mert ebben a párharcban nincs könnyű meccs, mindegyik ilyen nyögvenyelős lesz valószínűleg és bármikor bedobhatja Nowitzki az utolsó dobást. Benne aztán bőven benne van.... Most persze sorozatban hozni kéne a két hazait, aztán a 6-7-ből egyet, tehát összesen 4-ből 3-at. Nem lesz egyszerű. Mindenesetre a 4-ből 2 sem könnyű..... GO Mavs, előre Kidd és Nowitzki bajnoki címéért, LBJ és Wade még úgy is nyer!
Bob: A dobócselnél Kidd topogása én azt hiszem belefér, 10-15-20 évvel ezelőtt nem, Európában talán még ma sem, de nekem az rémlik, hogy annyit változott mostanság a szabály, hogy a tempó előtti 1-2 lépés pattintás nélkül, még belefér. Aztán lehet tévedek. Minket még úgy tanítottak, nem is oly rég, hogy a ziccer előtt is üssem le, ami ma már Európában sem élő szabály.... Szóval ki tudja, hogy mennyit változott a szabályzat, vagy a bírói útmutatás.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 10:20:21

Sajnos nem a te szemed csal, gyakorlatilag minden játék lépéshibás…. :? Kidd rendszeresen totyog bele a dobócselbe, Nowitzki is volt úgyhogy egy laza 4et tippeget….James meg nem egyszer a betörésnél a hóna alá kapja a lasztit, s steppel párat Fletley módra….
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.06. 10:12:48

Nézem az összefoglalót, van benne az elején két LBJ zsák...csak szerintem lépi el kummára mind a kettőt? Nézzétek már meg, hogy az én szemem csal, vagy nem veszek észre valamit, de szerintem 3-at lép mindkétszer...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 07:55:45

Ezzel gyakorlatilag kicsengettek…..Zsinór 3at nem hiszem, hogy innen nyer a Dallas, s még ha meg is lenne a 2hazai, 6 és 7ik meccs nem hiszem, hogy meglenne, főleg egy esetleges 7ik Miamiban!84-78nál aludtam el :lol:
Points in the Paint: 40 22 :shock:
Boshtól 18 pont még egész jó is lenne, ha csak a statokat nézem, bár a meccs vicces volt a részéről, de az a 3pattanó az gyalázatosan kevés!
Barea katasztrófa, mióta Miss Puerto Ricoval van együtt, leszívja a kisembert :lol:
Kép
Bazskáék is beszélték, hogy milyen volt a fújás, az biztos, hogy meglepően sok Loose ball foult fújtak a sporik, de a mezőnyben korrekt fújások voltak!

Nehéz helyzetben a Dallas, de némi remény van, bár pontosan nem emlékszem talán 94%ban az nyeri a döntőket, akik 1-1es állás után megnyerik a 3ikat…..
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése