fcbarca0827 írta:
Bosh játékára meg azt tudnám mondani, amit egyszer Tőrös Balázs mondott: A mezén a "B" betű helyére, nyugodtan fel lehetne varrni egy "F" betűt.

Hát igen, Bazska többször is beoltotta Bosh-t

"Fizetése felét felajánlhatná jótékony célokra", "Bosh lemondott a Big3 címről"
Bob_Marley írta:Game várom az összefoglalót, kíváncsi vagyok a véleményedre!
+15-nél már elkezdtem fogalmazni a hsz-emet, ami kb. így hangzott volna: tejóégezakétembermekkorátjátszottmekkoragyőzelem...

Aztán kicsit változott a felállás...
Mavsnek volt egy jó periódusa a félidő vége felé, azon kívül kb. a Heat irányította a meccset, főleg Wade, azt csinált az ember, amit akart. Egyszerűen nem tudom, hogy mi történt +15 után, mintha elhitték volna, hogy ez már megvan. Wade alig ért labdához utána, James labdázgatott, majd a támadóidő lejárta előtt 2x is hármast akart dobni emberről, persze, hogy nem ment be. Miért nem lehetett DW-t erőltetni a végén, betörés vagy valami?

Mavsnek meg bement minden, Marion egyértelműen X-Faktor, Dirk is összekapta magát a végére, 3/10-zel kezdett, végére 10/22. Végéről ne is beszéljünk, amikor Chrissy fogta Nowitzkit, vicc...
BoshBoshBosh: ez az ember egy nulla, igen, nulla. Döntőbeli teljesítménye eddig: 9/34, 31 pont, 17 lepattanó, 3 gólpassz. Laza 25%-kal dob mezőnyből...
Na mindegy, remélem a hatalmas pofon után észhez térnek a Heat játékosok, Dallasban MINIMUM egyet hozni kell, Jamestől és Wade-től megint plusz kell, Chalmersnek/Bibbynek be kell vágni a hármasokat, Miller helyett Jones-t kéne játszatni, MM láthatóan nem 100%-os. Védekezés úgy ahogy rendben van, csak Marion ellen kéne valami ellenszer.