Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bocs, hogy csak most válaszolok, de szerintem időszerűMessithebest írta: Vettelt szerintem itt hagyjuk.... Azért nem lett volna szerintem hülyeség, mert lehet hogy dobott volna 2 büntit és ugyan ez, de több idő lett volna még hátra, nem 3,4ről kellett volna Wadenek félpályáról rádobni, esetleg egy közeli 3as mehetett volna.
Kalap: Pár hónapja, még szerintem nem volt ennyire 0, sőt.... néha egész szépen is játszott... de most.....
Nem tudom, én ma valamiért bízok benne.Bob_Marley írta: Tényleg nem akarok belerúgni szerencsétlen Boshba még egyet, de kap egy sapit, majd lefekszik....![]()
Wade eddig megint brutális
Tényleg nem akarok belerúgni szerencsétlen Boshba még egyet, de kap egy sapit, majd lefekszik....Game90 írta:
![]()
Bosh-tól 25+ pontot várok.
Bibby triplával kezdődött a meccs.
Bob_Marley írta: szerk:off Game most olvastam a másik topikban, köszi ha csinálsz még egy pakkot, jöhet minden, elvontabb, kemény gengszter rap bármi!Lusta vagyok keresgélni a gépen, s új zenéket meg nem ismerek annyira![]()
BME-BMF a neve a letöltöttnek, elég komoly![]()
Itt leszek, de a Mavs tábort erősítem![]()
Lövés és mellé!Game90 írta:A 3. meccs 2kor fog kezdődni, Szaniszló Csabi, Dávid Kornél és Török Péter lesz. Már úgyis régen hallottam a portlandi füves sztorit meg hogy LBJ túlsúlyos...![]()
Nem sziporkázott, de kivételesen több 3ast dobott mint szokott.MessiFan írta: Bibby jó volt a támadásban?
ozsimiki írta:javítsatok ki ha tévednék, de ennél is jóval nagyobb ökör lett volna ha ott és akkor FaultolMessithebest írta: 93-93nál, mikor van hátra 7 mp, Nowo megindul, neki van még egy Faultja, de ő végig nézi ahogy megnyerik a meccset. Király.ugyanis, akkor biztos dob két büntetőt Nowo, és az 99%ban +2pontot jelent, 3másodperccel a vége előtt. Ilyenkor tilos faultolni. Míg ha "elengedi" még mindig kihagyhatja + azért voltak mögötte még vagy 3an.
Az persze hiba, hogy ő fogta ott és akkor, de az már nem, hogy nem faultolta, legalábbis véleményem szerint.
Bezzeg amikor mi oltottuk hónapokkal ezelőtt Bosht, akkor csúnya elfogult, és veled packázó Celtics fanok voltunk, mi ? Hát sajnos eznincs ígx, a futballhoz kevésbé értek, azt próbálom tanulni azoktól, akik játsszák, de azért a kosárhoz van némi közöm, mert játszom is, így bizton állítottam már akkor is, hogy Bosh kevés és valszeg az is lesz.Messithebest írta:Balázs úrnak, kivételesen igaza volt BoshyBosh-al kapcsolatban. 1-2 meccsen ki tud emelkedni, de a meccsek 60%ban egy 0.....Ha odaadnák, nyugodt szívvel elcserélném egy Stoudemire-re vagy egy Griffinre....Komolyan pl emlékszem erre: "Jelenleg Haslem közelebb van a Big3 3ik tagjának címéhez, mint Bosh" - igaza volt.... De az volt a legnagyobb vicc, mikor Nowo dobta a győztes dobást, Boshnak még volt egy Faultja, nyugodtan benyomhatott volna egyet, de nem, ő nyugodtan végig nézi, ahogy a Dallas megnyeri a meccset. Grat....
Millert pedig rossz volt nézniNem kéne túl sokat játszania, látszik ahogy szenved. Mindene fáj, 1-2 meccs pihi nem árthat neki. És igen, Jones jó megoldás lenne, legalább jönne 1-2 3as is, amit Bibby kihagy.....
Egyébként nagy szerencséjük volt a 3. negyedben, Marion tartotta őket. Na ha ott őt is meg fogtuk volna, akkor sima. Így meg nézhettük ahogy Boshy a végén mit szerencsétlenkedik, 93-93nál, mikor van hátra 7 mp, Nowo megindul, neki van még egy Faultja, de ő végig nézi ahogy megnyerik a meccset. Király.
Majd talán észreveszi saját magátFecooo írta:húúúha, de magas labda ez... annyira magas labda, h nincs szívem leütni...Messithebest írta:
Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?
Nem értem hogy lehet valakit ennyire utálni....
Ozsinak átengedném a lehetőséget, ha erre jár
javítsatok ki ha tévednék, de ennél is jóval nagyobb ökör lett volna ha ott és akkor FaultolMessithebest írta: 93-93nál, mikor van hátra 7 mp, Nowo megindul, neki van még egy Faultja, de ő végig nézi ahogy megnyerik a meccset. Király.
húúúha, de magas labda ez... annyira magas labda, h nincs szívem leütni...Messithebest írta:
Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?
Nem értem hogy lehet valakit ennyire utálni....
Hát igen, Bazska többször is beoltotta Bosh-tfcbarca0827 írta: Bosh játékára meg azt tudnám mondani, amit egyszer Tőrös Balázs mondott: A mezén a "B" betű helyére, nyugodtan fel lehetne varrni egy "F" betűt.
+15-nél már elkezdtem fogalmazni a hsz-emet, ami kb. így hangzott volna: tejóégezakétembermekkorátjátszottmekkoragyőzelem...Bob_Marley írta:Game várom az összefoglalót, kíváncsi vagyok a véleményedre!