USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.06. 07:24:43

MEGVAAAAAAAAAAAAAAN 8) 88-86 :D 2-1 ide :D :D Na és kidobta a győztes dobást? persze hogy BOSHYBOSH :D Persze, ettől még fekália volt, de 1 +pont. meccset sajna nem láttam, nekem ez a 2 óra korai.... majd holnap megnézem a 4ik meccset lehet :D 3-1el menni a 3. dallasi meccsre mekkora istencsászárság lenne 8) LETS GO HEAAAAAAAAAAAAT!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.06. 03:57:10

Messithebest írta: Vettelt szerintem itt hagyjuk.... Azért nem lett volna szerintem hülyeség, mert lehet hogy dobott volna 2 büntit és ugyan ez, de több idő lett volna még hátra, nem 3,4ről kellett volna Wadenek félpályáról rádobni, esetleg egy közeli 3as mehetett volna.

Kalap: Pár hónapja, még szerintem nem volt ennyire 0, sőt.... néha egész szépen is játszott... de most.....
Bocs, hogy csak most válaszolok, de szerintem időszerű :) Bosh sem a szezonban, sem a Po-ban nem tudott kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani és lelkileg kevés ehhez a társasjátékhoz. A tehetségét nem vitattuk, de mindez meccsről-meccsre kijön. Inkább az az üdítő kivétel, amikor a jóvoltából nyertek meccset. A mairól: Go Mavs, kezdik magukat összeszedni az öregek és brutál a védekezés ( mindkét oldalon, de főleg a Mavsnél)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 03:54:39

Nagyon nagyot védekezik a Dallas most!!!!Chandler meg végre nem engedi, hogy átjáróház legyen a festék!
Volt 10 feletti is az előny, de most már meccs van kérem szépen, s visszajött a texasi gárda!
GO MAVS :lol:
Kép
Kép
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.06.06. 03:13:44

Majdnem megint csúnya lett a negyed vége :D Megint összeszedte magát a végére a Mavs, nagyon kellett.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 03:12:50

Na ez szép futás itt a végén a Dallastól!
Kung FU Wade szépen eltakarította az öreget!
Igaza volt Bazskának, amiket pl PP szokott művelni, dobócsel odateszem a vállam mozdulatok :lol: az gáz!!!!Itt nem vlt rest Kidd, bumm bele :lol:
Bosh 2/9 az derék!
Chandlertől várnék többet, ott van, de egyszerűen nem tudja összeszedni a pattanókat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.06. 03:18:52-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.06. 02:53:40

Bosh-t kezdem sajnálni. Semmi nem jön össze neki.

LBJ eddig hagyja DW-t játszani.

Wade ma nyerni akar.

14 pontos előnyből maradt 5 a félidő végére...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.06. 03:12:53-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 02:36:27

Borzasztó ez a 16-2es adat a festékből...
És még itt a végén SuperMario is....
A Dallas meg ki van szorítva, hihetetlen jól védekezik a Miami!
Bareanak mióta új nője van, nem megy....
Kép
Kép
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.06.06. 02:34:57

Jáj, ez nem kellett volna a végére.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
PCsabi
aka Game90

2011.06.06. 02:17:51

Bob_Marley írta: Tényleg nem akarok belerúgni szerencsétlen Boshba még egyet, de kap egy sapit, majd lefekszik.... :lol:
Wade eddig megint brutális :shock:
Nem tudom, én ma valamiért bízok benne.

De ez a fetrengés...Bazska megint elkezdte oltani :lol:

LBJ 6 perc után 0 rádobás.

Bazska közben írogat nba1.hu-ra is... :D

Csálmöööörsz!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 02:14:16

Game90 írta:
:lol:

Bosh-tól 25+ pontot várok.

Bibby triplával kezdődött a meccs.
Tényleg nem akarok belerúgni szerencsétlen Boshba még egyet, de kap egy sapit, majd lefekszik.... :lol:
Na jó egy kicsit megcsapták :lol:
Wade eddig megint brutális :shock:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.06. 02:07:56

Bob_Marley írta: szerk:off Game most olvastam a másik topikban, köszi ha csinálsz még egy pakkot, jöhet minden, elvontabb, kemény gengszter rap bármi!Lusta vagyok keresgélni a gépen, s új zenéket meg nem ismerek annyira :lol:
BME-BMF a neve a letöltöttnek, elég komoly :lol:
Itt leszek, de a Mavs tábort erősítem :P :lol:
:lol:

Na, akkor összehozok neked valamit :wink:

Bosh-tól 25+ pontot várok.

Bibby triplával kezdődött a meccs.

Rendesen bekezdtek a csapatok, főleg Wade.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.05. 23:26:09

Na rettegjetek maradok én is :lol:
Ez a 2 órai kezdés ez belefér!
Kár hogy nincs Török Petya bá, de a 2csapat gondoskodni fog róla, hogy jól szórakozzunk!
http://www.youtube.com/watch?v=KfODgnEi ... r_embedded
Nagy kár érte, még ezen a press confon is poénkodott a jó öreg Shaq :lol:
Kép
:mrgreen:
Remélem ma este is pityeregni fognak! :lol:

szerk:off Game most olvastam a másik topikban, köszi ha csinálsz még egy pakkot, jöhet minden, elvontabb, kemény gengszter rap bármi!Lusta vagyok keresgélni a gépen, s új zenéket meg nem ismerek annyira :lol:
BME-BMF a neve a letöltöttnek, elég komoly :lol:
Itt leszek, de a Mavs tábort erősítem :P :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.05. 23:17:36

Game90 írta:A 3. meccs 2kor fog kezdődni, Szaniszló Csabi, Dávid Kornél és Török Péter lesz. Már úgyis régen hallottam a portlandi füves sztorit meg hogy LBJ túlsúlyos... :D
Lövés és mellé!

Bazska írt nba1.hu-ra:
Ma: Csabi, Kornél és én
Kedden: Zümi, Kornél és én

TP nincs... :(

Várom már a meccset 8)
IraHeatBeat
LeBron James, at shootaround, "I will be in attack mode tonight. Six free throws in games from me is unacceptable, as simple as that."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.05. 21:03:22

MessiFan írta: Bibby jó volt a támadásban?
Nem sziporkázott, de kivételesen több 3ast dobott mint szokott.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.05. 20:38:50

Egyik ismétlést sem láttam szóval megszívtam... Minden esetre +15-ről nyerni az derék dolog :D
Bibby jó volt a támadásban? ilyet is ritkán hallani. Én a 2003 live-ban hősként tekintettem rá a Kingsnél.. :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.05. 16:05:16

Na ma 3. meccs, lehet hogy leszek, 2 nekem még kicsit korai...
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.05. 15:03:01

A 3. meccs 2kor fog kezdődni, Szaniszló Csabi, Dávid Kornél és Török Péter lesz. Már úgyis régen hallottam a portlandi füves sztorit meg hogy LBJ túlsúlyos... :D

Report: Messina Agrees To Join Lakers Coaching Staff
Italian coach Ettore Messina has agreed to work for the L.A. Lakers on coach Mike Brown's staff.
According to Zeno Pisani of Rivista Ufficiale NBA, Italy, a deal was agreed to on Friday. Pisani notes Messina will serve as "consultant to the head coach" in a full-time position.
It would seem Messina will help Brown in a similar capacity that Tex Winter served former Laker coach Phil Jackson.
Other names linked to the Lakers staff are Chuck Person, John Kuester, Tim Grgurich and Mike Malone, who is first interviewing with the Golden State Warriors for the head coaching job.

Lil Wayne pedig kinézett a Miami - Dallas meccsre...Lakers-ös pólóban :D (azért durván néz ki ez az ember...):

Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.06.04. 23:15:40

Egy másik palánk fog döngeni vasárnap hajnali 02:00-tól a Sport2 és az ESPN America élő közvetítésében.
Vancouver Canuks-Boston Bruins Stanley Kupa döntő Game2 következik!
A döntő állása 1-0 a Vancouver javára!
Hajrá Vancouver!
Szerezd vissza a Kupát az őshazának!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.04. 05:36:24

ozsimiki írta:
Messithebest írta: 93-93nál, mikor van hátra 7 mp, Nowo megindul, neki van még egy Faultja, de ő végig nézi ahogy megnyerik a meccset. Király.
javítsatok ki ha tévednék, de ennél is jóval nagyobb ökör lett volna ha ott és akkor Faultol :wink: ugyanis, akkor biztos dob két büntetőt Nowo, és az 99%ban +2pontot jelent, 3másodperccel a vége előtt. Ilyenkor tilos faultolni. Míg ha "elengedi" még mindig kihagyhatja + azért voltak mögötte még vagy 3an.

Az persze hiba, hogy ő fogta ott és akkor, de az már nem, hogy nem faultolta, legalábbis véleményem szerint.

Vettelt szerintem itt hagyjuk.... Azért nem lett volna szerintem hülyeség, mert lehet hogy dobott volna 2 büntit és ugyan ez, de több idő lett volna még hátra, nem 3,4ről kellett volna Wadenek félpályáról rádobni, esetleg egy közeli 3as mehetett volna.

Kalap: Pár hónapja, még szerintem nem volt ennyire 0, sőt.... néha egész szépen is játszott... de most.....
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.04. 00:15:13

Messithebest írta:Balázs úrnak, kivételesen igaza volt BoshyBosh-al kapcsolatban. 1-2 meccsen ki tud emelkedni, de a meccsek 60%ban egy 0.....Ha odaadnák, nyugodt szívvel elcserélném egy Stoudemire-re vagy egy Griffinre....Komolyan pl emlékszem erre: "Jelenleg Haslem közelebb van a Big3 3ik tagjának címéhez, mint Bosh" - igaza volt.... De az volt a legnagyobb vicc, mikor Nowo dobta a győztes dobást, Boshnak még volt egy Faultja, nyugodtan benyomhatott volna egyet, de nem, ő nyugodtan végig nézi, ahogy a Dallas megnyeri a meccset. Grat....

Millert pedig rossz volt nézni :? Nem kéne túl sokat játszania, látszik ahogy szenved. Mindene fáj, 1-2 meccs pihi nem árthat neki. És igen, Jones jó megoldás lenne, legalább jönne 1-2 3as is, amit Bibby kihagy.....

Egyébként nagy szerencséjük volt a 3. negyedben, Marion tartotta őket. Na ha ott őt is meg fogtuk volna, akkor sima. Így meg nézhettük ahogy Boshy a végén mit szerencsétlenkedik, 93-93nál, mikor van hátra 7 mp, Nowo megindul, neki van még egy Faultja, de ő végig nézi ahogy megnyerik a meccset. Király.
Bezzeg amikor mi oltottuk hónapokkal ezelőtt Bosht, akkor csúnya elfogult, és veled packázó Celtics fanok voltunk, mi ? Hát sajnos eznincs ígx, a futballhoz kevésbé értek, azt próbálom tanulni azoktól, akik játsszák, de azért a kosárhoz van némi közöm, mert játszom is, így bizton állítottam már akkor is, hogy Bosh kevés és valszeg az is lesz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.04. 00:07:26

Fecooo írta:
Messithebest írta:
Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?
Nem értem hogy lehet valakit ennyire utálni....
húúúha, de magas labda ez... annyira magas labda, h nincs szívem leütni...
Ozsinak átengedném a lehetőséget, ha erre jár :D
Majd talán észreveszi saját magát :), abba a hszébe írtam már, ahol ezt írta, de itt nem akarok jobban belemenni, On-ozzanak csak szépen tovább :)
Messithebest írta: 93-93nál, mikor van hátra 7 mp, Nowo megindul, neki van még egy Faultja, de ő végig nézi ahogy megnyerik a meccset. Király.
javítsatok ki ha tévednék, de ennél is jóval nagyobb ökör lett volna ha ott és akkor Faultol :wink: ugyanis, akkor biztos dob két büntetőt Nowo, és az 99%ban +2pontot jelent, 3másodperccel a vége előtt. Ilyenkor tilos faultolni. Míg ha "elengedi" még mindig kihagyhatja + azért voltak mögötte még vagy 3an.

Az persze hiba, hogy ő fogta ott és akkor, de az már nem, hogy nem faultolta, legalábbis véleményem szerint.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.03. 21:00:26

Messithebest írta:
Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?
Nem értem hogy lehet valakit ennyire utálni....
húúúha, de magas labda ez... annyira magas labda, h nincs szívem leütni...
Ozsinak átengedném a lehetőséget, ha erre jár :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.03. 20:34:50

Tök jók ezek a statcube-ok nba.com-on.
Most pl azt tudtam meg belőle, hogy Terry 31%-os FG mutatóval rendelkezik amikor Wade a pályán van, míg 60%-os amikot Wade ücsörög...ez azért kicsit komoly nem?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 19:47:31

Balázs úrnak, kivételesen igaza volt BoshyBosh-al kapcsolatban. 1-2 meccsen ki tud emelkedni, de a meccsek 60%ban egy 0.....Ha odaadnák, nyugodt szívvel elcserélném egy Stoudemire-re vagy egy Griffinre....Komolyan pl emlékszem erre: "Jelenleg Haslem közelebb van a Big3 3ik tagjának címéhez, mint Bosh" - igaza volt.... De az volt a legnagyobb vicc, mikor Nowo dobta a győztes dobást, Boshnak még volt egy Faultja, nyugodtan benyomhatott volna egyet, de nem, ő nyugodtan végig nézi, ahogy a Dallas megnyeri a meccset. Grat....

Millert pedig rossz volt nézni :? Nem kéne túl sokat játszania, látszik ahogy szenved. Mindene fáj, 1-2 meccs pihi nem árthat neki. És igen, Jones jó megoldás lenne, legalább jönne 1-2 3as is, amit Bibby kihagy.....

Egyébként nagy szerencséjük volt a 3. negyedben, Marion tartotta őket. Na ha ott őt is meg fogtuk volna, akkor sima. Így meg nézhettük ahogy Boshy a végén mit szerencsétlenkedik, 93-93nál, mikor van hátra 7 mp, Nowo megindul, neki van még egy Faultja, de ő végig nézi ahogy megnyerik a meccset. Király.
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.03. 19:31:03

fcbarca0827 írta: Bosh játékára meg azt tudnám mondani, amit egyszer Tőrös Balázs mondott: A mezén a "B" betű helyére, nyugodtan fel lehetne varrni egy "F" betűt. :lol:
Hát igen, Bazska többször is beoltotta Bosh-t :lol: "Fizetése felét felajánlhatná jótékony célokra", "Bosh lemondott a Big3 címről" :lol:
Bob_Marley írta:Game várom az összefoglalót, kíváncsi vagyok a véleményedre!
+15-nél már elkezdtem fogalmazni a hsz-emet, ami kb. így hangzott volna: tejóégezakétembermekkorátjátszottmekkoragyőzelem... :) Aztán kicsit változott a felállás... :D :?

Mavsnek volt egy jó periódusa a félidő vége felé, azon kívül kb. a Heat irányította a meccset, főleg Wade, azt csinált az ember, amit akart. Egyszerűen nem tudom, hogy mi történt +15 után, mintha elhitték volna, hogy ez már megvan. Wade alig ért labdához utána, James labdázgatott, majd a támadóidő lejárta előtt 2x is hármast akart dobni emberről, persze, hogy nem ment be. Miért nem lehetett DW-t erőltetni a végén, betörés vagy valami? :roll: Mavsnek meg bement minden, Marion egyértelműen X-Faktor, Dirk is összekapta magát a végére, 3/10-zel kezdett, végére 10/22. Végéről ne is beszéljünk, amikor Chrissy fogta Nowitzkit, vicc... :roll: :lol:

BoshBoshBosh: ez az ember egy nulla, igen, nulla. Döntőbeli teljesítménye eddig: 9/34, 31 pont, 17 lepattanó, 3 gólpassz. Laza 25%-kal dob mezőnyből...

Na mindegy, remélem a hatalmas pofon után észhez térnek a Heat játékosok, Dallasban MINIMUM egyet hozni kell, Jamestől és Wade-től megint plusz kell, Chalmersnek/Bibbynek be kell vágni a hármasokat, Miller helyett Jones-t kéne játszatni, MM láthatóan nem 100%-os. Védekezés úgy ahogy rendben van, csak Marion ellen kéne valami ellenszer.
Válasz küldése