USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Zolee23
Capitá del Barça

2011.06.03. 19:07:51

Nem lenne semmi gond azzal, ha idén a Mavs behúzná. Nekik az utolsó évük nyerni valamit, a Heatnek még van 7-8.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.03. 19:00:08

Messithebest írta:
fcbarca0827 írta: A lényeg, hogy ne nyerjen egyelőre James gyűrűt, úgyhogy a Dallasnak drukkolok. :D :P
Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?
Nem értem hogy lehet valakit ennyire utálni....
De tudtam, hogy ezt idézni fogod. \:D/ Nem utálom, csak nem kedvelem. Fog ő nyerni nem is egyet (sőt, kívánom is neki), de még ne most, ráér vele. :lol: Nyerjen csak Nowitzki és Kidd. Nekik szurkolok. E va.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
maki
Jugador del Barça

2011.06.03. 18:41:14

Azért van miért félnie a Heatnek a továbbiakban. Úgy veszítették el ezt a meccset, hogy 3 és fél negyeden keresztül jól játszottak. Wade és James szinte tökéletes volt, Bibby támadásban, Haslem és Anthony védekezésben tette hozzá, amit kellett, Chalmers is elfogadhtaó volt. Ennél többet tényleg csak Boshtól lehetne várni, mondjuk tőle jelentősen.
Ezzel szemben a Dallasból Marionon és Chandleren kívül mindenki szenvedett 3 és fél negyeden keresztül. Kiddnél érthetetlen hibák, ziccert hagyott ki, lépéshibák, szörnyű passzok, Stojakovic 0, Terry esett-kelt, majd 6 perc alatt Nowitzki és Terry -15-ről fordít. A Dallasban sokkal több tartalék van még.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
bali 15
Director del Fútbol

2011.06.03. 18:33:04

csapatok? rám lehet húzni a divatdrukkerséget, De Spurs és Lakers Razz
Nekem fogalmam sincs a jelenlegi erőviszonyokról a sportágban.
Hallok Lakerst, hallok Miamit....
De nekem bizonyos múltbéli okok miatt a Bulls jut eszembe mindig.
Amúgy iszonyat sok kártyám gyűlt össze. Majd összeszámolom, lehet, hogy mennek vatera-ra.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 18:30:18

fcbarca0827 írta: A lényeg, hogy ne nyerjen egyelőre James gyűrűt, úgyhogy a Dallasnak drukkolok. :D :P
Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?
Nem értem hogy lehet valakit ennyire utálni....

másik sportra váltva, Vettel-t hogy lehet? :D nem értem, pedig ő nem is koccolt le :D Ozsi

Egyébként ami engem illet, Duncant és a Spurst utálom, Kobe még elmegy, Lakers sem tartozik a kedvenceim közé, akiknek szurkolok még az Griffin és a Clippers, illetve szimpi nekem a Knicks.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.06.03. 18:33:06-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
bali 15
Director del Fútbol

2011.06.03. 18:28:25

Csak úgy kapcsolgattam a TV-t azt láttam, hogy kosárlabda megy.
Eléggé izgis végkimenetel lett 93-95 :shock: .
Lehet, hogy rákattanok a kosárlabdára. :D
mondjuk, ha nincs a Space Jam annak idején, lehet, h nem kezdek el érdeklődni az amerikai kosár iránt Laughing Laughing
Basszus, ja. Az a film egy etalon. Tulajdonképpen sosem láttam kosárlabdameccset a 90-es években de kis pöcként szorgalmasan gyűjtöttem a kártyákat. Megvolt a komplett Bulls: Jordan,Pipen,Rodman,Kukoc stb.
Dennis Rodmant sem a pályáról ismertem meg :wink: :D

Szerk: Shaq jól táncol :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.03. 18:08:31

Az utolsó negyedet nem láttam éjjel, így azt csak most néztem meg. Nem vagyok Miami drukker, de még én is ideges lettem a végén, hogy a Dallas már megint felállt ekkora hátrányból és nyert, ráadásul ilyen játékkal... Heat oldalról Bosh amit csinált az egy katasztrófa volt, Wade viszont az ellenkezője. Kiváncsi leszek a dallasi meccsekre, ha kettőt hoz a Mavs, akkor már elég nagy esélyük van, az utolsó két idegenbeli meccsből meglehet egy.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.03. 18:05:39

Fecooo szép kis elemzés volt :lol:
Hát igen a jó öreg kosaras kártyák, suliból újságos-szombaton meg Go Pecsa cserélgetni :lol: Mindig van egy Jordan utód, de ez ugyanolyan butaság mint fociban!De Kobe a legmeghatározóbb játékos a 2000res évek elejéről, közepéről mindenféleképpen!Nem hiába lett ő 24-es ezzel is le akarta győzni Jordant :lol:
Igaz nekem PP volt a kedvencem abból az időből, de elismerem Kobe azért nem volt piskóta :lol:
És grat a vizsgához, lassan kezdődhet a nagybetűs élet :lol: Yeah-Yeah

És egy kis Shaq ökörködés, igaz Bieberrel, de jól mozog a dízel

És tényleg a Space Jam, de a Zsákolj ha tudsz is vicces volt!Fehér ember nem ugrik magasra :lol:
Ami még alap mű a Játék ördöge, Ray Allennek valamikor még haja is volt :lol:
Scooby Bent Bwoy írta:, az utolsó két idegenbeli meccsből meglehet egy.
Tavaly mi is így gondoltuk, s cseszhettük :D
Sok van még hátra, alap, hogy az első kettőből hozni kell minimum egyet az idegenbelinek, ez a Heat leeresztéssel sikerült, de nagyon messze a vége, sajnos a Miami már egyből vissza veszi érzésem szerint az előnyt :twisted: a köv. meccsen, de ne legyen így, s LETS GO MAVS :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.03. 18:11:52-kor.
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.03. 17:54:59

Most néztem az ismétlést. De nagy meccs volt. 8) A lényeg, hogy ne nyerjen egyelőre James gyűrűt, úgyhogy a Dallasnak drukkolok. :D :P Mi vége volt a meccsnek. :shock: Há, még üvöltöztem is, mint a kommentátorok. :lol:

Bosh játékára meg azt tudnám mondani, amit egyszer Tőrös Balázs mondott: A mezén a "B" betű helyére, nyugodtan fel lehetne varrni egy "F" betűt. :lol:
Fecooo írta:mondjuk, ha nincs a Space Jam annak idején, lehet, h nem kezdek el érdeklődni az amerikai kosár iránt :lol: :lol:
De jó kis film is volt az. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.03. 17:20:08

Bob_Marley írta:
te is szereted az NBA-t?Nem is tudtam, tudtuk, adódik a kérdés kedvenc csapat, játékos, kis bemutatkozás :lol:
az túlzás, h szeretem, inkább szerettem, manapság csak ritkán nézek meccseket, teljesen más ez már, mint anno az ezredfordulón... hol vannak már a Payton,Malone,Olajuwon,Robinson,Mourning,Hill,Miller szintű játékosok? (nem beszélve Stocktonról...) Tony Parker is már önmaga karikatúrája...
mint jóminőségű csernobili évjáratú ember, sztem nem mondok neked újat, ha azt mondom, h a 90-es évek végefelé az upperdeck és fleer kártyák miatt kezdett el érdekelni az enbíéj :D

kedvenc játékosom/játékosaim az idősebb generáció képviselői, Duncan és Kobe természetesen :P

emlékszel biztos a debütáló idényére, amikor azonnal ráhúzták Bryantre a "Jordan utód" jelzőt ;) amikor először volt neki 30 pont feletti pontátlaga, ez akkoriban sokkal ritkább volt, mint manapság...

csapatok? rám lehet húzni a divatdrukkerséget, De Spurs és Lakers :P

a 2000-es LAL csapat örök kedvenc marad: Bryant, Shaq, a hárompontos menő Robert Horry, Ron Harper és Derek Fisher

mondjuk, ha nincs a Space Jam annak idején, lehet, h nem kezdek el érdeklődni az amerikai kosár iránt :lol: :lol: (azaz nem kezdem el gyűjteni a kártyákat, amiből meg kialakult a szimpátia a sport iránt ;) )
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 15:41:43

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:
Ha jól tudom Jordan miatt nem használható a Heatben a 23as mez.(by. Wiki, de hogy miért fogalmam sincs, azt hiszem Riley vonultatta vissza, tiszteletből)
Így van, ráadásul úgy lóg fent, hogy fele chicagoi fele washingtoni és 23as mez, egyébként van még egy emberke aki a New Orleans Jazzben játszott, s a jogutód Utah is és a NO Hornets is visszavonultatta a mezét!
Amúgy érdekességként Jordanről, hogy nem csak 23asban játszott :lol: Volt 12es egyszer a Magic ellen egy alapszakasz meccsen, mert ellopták az öltözőből a mezt :shock: :lol: , s gondolták akkor kérnek a szurkolóktól, akik szívesen adtak is volna csak nem ment rá a jó öreg Májkölre :lol:
Illetve az első visszavonulása után visszavonultatták a 23ast, s mikor visszajött nem engedték, hogy visszakapja, így pár meccsig 45ösben játszott, mert baseballban is az volt a meze!
Sokan tudták, de hátha valakinek újak voltak a sztorik! :lol:
egyébként ha jól tudom, ezért vették sokan biztosra hogy LBJ a Bullsban köt ki, mert hogy előtte közölte, hogy 6os lesz az új mezszáma, és na vajon hol volt még 23?:D De szerencsére nem Bulls lett belőle(szerintem egyébként verhetetlenek lennének Roseval karöltve)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.03. 15:27:03

Messithebest írta:
Ha jól tudom Jordan miatt nem használható a Heatben a 23as mez.(by. Wiki, de hogy miért fogalmam sincs, azt hiszem Riley vonultatta vissza, tiszteletből)
Így van, ráadásul úgy lóg fent, hogy fele chicagoi fele washingtoni és 23as mez, egyébként van még egy emberke aki a New Orleans Jazzben játszott, s a jogutód Utah is és a NO Hornets is visszavonultatta a mezét!
Amúgy érdekességként Jordanről, hogy nem csak 23asban játszott :lol: Volt 12es egyszer a Magic ellen egy alapszakasz meccsen, mert ellopták az öltözőből a mezt :shock: :lol: , s gondolták akkor kérnek a szurkolóktól, akik szívesen adtak is volna csak nem ment rá a jó öreg Májkölre :lol:
Illetve az első visszavonulása után visszavonultatták a 23ast, s mikor visszajött nem engedték, hogy visszakapja, így pár meccsig 45ösben játszott, mert baseballban is az volt a meze!
Sokan tudták, de hátha valakinek újak voltak a sztorik! :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 14:23:45

Bob_Marley írta:
szerk: egy kis "kvíz", de könnyen kitalálható, főleg szerintem többen tudják is!
Ha már Miami akkor, Lebron miért nem a megszokott 23as mezében játszik???? :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.03. 07:48:30

Basszus nem láttam a meccset, de jó volt végigolvasni srácok Ráadásul kikapott a Miami :mrgreen:
De továbbra sem hiszem, hogy nagy gond lenne a floridai csapatnál, ritkán bukik valaki +15ről, megtörtént, de a Mavs mint beszéltük már nem fog 3at hozni (bár adja Isten, hogy megcáfoljanak), de az biztos ez már nem lesz olyan "sima" 4-1!
Azért ha van csapat aki képes fordítani meccseket akkor az a Dallas, lsd Thunder ellen is meg Lakers ellen is a pokolból jöttek vissza!Game várom az összefoglalót, kíváncsi vagyok a véleményedre!

Fecooo te is szereted az NBA-t?Nem is tudtam, tudtuk, adódik a kérdés kedvenc csapat, játékos, kis bemutatkozás :lol:

szerk: egy kis "kvíz", de könnyen kitalálható, főleg szerintem többen tudják is!
Ha már Miami akkor, Lebron miért nem a megszokott 23as mezében játszik???? :lol:
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.03. 07:22:51

nincs a szabályok között, h csak a Miami nyerhet több, mint 10 pontos hátrányból :D

a bikák ellen ők nyertek így, most az van, ami Game első animációján látszódik :D
kimondottan nem kedvelem őket, mert a legutóbbi gyűrűt is úgy nyerték, h nagybevásárlást tartottak, idén sem elsősorban azért döntőznek, mert hosszú, szisztematikus csapatépítés folyt...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 05:58:31

Hát kb. Most én is mennék aludni, de nekem suli.... persze ezért megérte felkelni 3kor.......+15ről... még mindig nem hiszem el...
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.03. 05:55:46

Egyelőre csak ennyit, majd ha felkelek, írok a meccsről...

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 05:46:27

A jó édes istenit.... Nowo szépen megnyerte nekik... ómájgád..... vagyis hogy mi csesztük el.... +15ről te jó isten.... nevetséges.

De az is mekkora vicc már, hogy ráállít egy Bosh-t, aki addig semmit sem csinált....
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.06.03. 05:42:36

Mekkora meccs, te jó isten! :D -15-ről 6 perc alatt visszajönni 8)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 05:38:48

ezt nem hiszem el. +15ről visszaengedjük őket.... ómájgád.... 90-90..... és így csesszük el..... nem hiszem el.. istenem.... még Nowo is bedobja.... egész meccsen alig dobott valamit, erre a legvégén amikor kell még egész pályáról is bedobná. Vicc. HOPPPP CHALMERS :D Na még nincs elveszve semmi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.06.03. 05:42:52-kor.
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.06.03. 05:21:48

Game90 írta:Hehe :D :
Wade and Lebron are honoring Shaq with their FT shooting.
És meg is van a magyarázat, miért tudott a Mavs játékban maradni 3 negyeden keresztül úgy, hogy tőlük csak Marion nyújt elfogadhatót. Sajnos ez eldőlt.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 05:19:49

AZ MEKKORAAAAAA!! WADEEEEEEEE!!!!! INNEN MÁR NEM LEHET ELVESZTENI +15RŐL!
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.03. 05:11:58

Hehe :D :
Wade and Lebron are honoring Shaq with their FT shooting.

Anthony nagy forma, 25 perc 0 rádobás :D

Most Bibby hozza azt, amit Mario az 1. meccsen, nagyon kellenek az ő triplái.

Bosh és Terry nulla.

Mavs csak Marion-ban és Dirk-ben bízhat.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 04:59:52

ANTHONY!!!!! MVP MVP MVP!!!!

Na 71-75, egész szépen visszahozták, de innen már meg kell lennie! GO MIAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 04:54:44

Joel MVP Anthony tanári védekezését láthatták és hallották kérem szépen. :D
Kép
Válasz küldése