Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De tudtam, hogy ezt idézni fogod.Messithebest írta:Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?fcbarca0827 írta: A lényeg, hogy ne nyerjen egyelőre James gyűrűt, úgyhogy a Dallasnak drukkolok.![]()
![]()
Nem értem hogy lehet valakit ennyire utálni....
Nekem fogalmam sincs a jelenlegi erőviszonyokról a sportágban.csapatok? rám lehet húzni a divatdrukkerséget, De Spurs és Lakers Razz
Aztán mért ne nyerjen? Mert megvan neki tiltva vagy mi?fcbarca0827 írta: A lényeg, hogy ne nyerjen egyelőre James gyűrűt, úgyhogy a Dallasnak drukkolok.![]()
![]()
Basszus, ja. Az a film egy etalon. Tulajdonképpen sosem láttam kosárlabdameccset a 90-es években de kis pöcként szorgalmasan gyűjtöttem a kártyákat. Megvolt a komplett Bulls: Jordan,Pipen,Rodman,Kukoc stb.mondjuk, ha nincs a Space Jam annak idején, lehet, h nem kezdek el érdeklődni az amerikai kosár iránt Laughing Laughing
Tavaly mi is így gondoltuk, s cseszhettükScooby Bent Bwoy írta:, az utolsó két idegenbeli meccsből meglehet egy.
De jó kis film is volt az.Fecooo írta:mondjuk, ha nincs a Space Jam annak idején, lehet, h nem kezdek el érdeklődni az amerikai kosár iránt![]()
![]()
az túlzás, h szeretem, inkább szerettem, manapság csak ritkán nézek meccseket, teljesen más ez már, mint anno az ezredfordulón... hol vannak már a Payton,Malone,Olajuwon,Robinson,Mourning,Hill,Miller szintű játékosok? (nem beszélve Stocktonról...) Tony Parker is már önmaga karikatúrája...Bob_Marley írta:
te is szereted az NBA-t?Nem is tudtam, tudtuk, adódik a kérdés kedvenc csapat, játékos, kis bemutatkozás
egyébként ha jól tudom, ezért vették sokan biztosra hogy LBJ a Bullsban köt ki, mert hogy előtte közölte, hogy 6os lesz az új mezszáma, és na vajon hol volt még 23?:D De szerencsére nem Bulls lett belőle(szerintem egyébként verhetetlenek lennének Roseval karöltve)Bob_Marley írta:Így van, ráadásul úgy lóg fent, hogy fele chicagoi fele washingtoni és 23as mez, egyébként van még egy emberke aki a New Orleans Jazzben játszott, s a jogutód Utah is és a NO Hornets is visszavonultatta a mezét!Messithebest írta:
Ha jól tudom Jordan miatt nem használható a Heatben a 23as mez.(by. Wiki, de hogy miért fogalmam sincs, azt hiszem Riley vonultatta vissza, tiszteletből)
Amúgy érdekességként Jordanről, hogy nem csak 23asban játszottVolt 12es egyszer a Magic ellen egy alapszakasz meccsen, mert ellopták az öltözőből a mezt
![]()
, s gondolták akkor kérnek a szurkolóktól, akik szívesen adtak is volna csak nem ment rá a jó öreg Májkölre
![]()
Illetve az első visszavonulása után visszavonultatták a 23ast, s mikor visszajött nem engedték, hogy visszakapja, így pár meccsig 45ösben játszott, mert baseballban is az volt a meze!
Sokan tudták, de hátha valakinek újak voltak a sztorik!
Így van, ráadásul úgy lóg fent, hogy fele chicagoi fele washingtoni és 23as mez, egyébként van még egy emberke aki a New Orleans Jazzben játszott, s a jogutód Utah is és a NO Hornets is visszavonultatta a mezét!Messithebest írta:
Ha jól tudom Jordan miatt nem használható a Heatben a 23as mez.(by. Wiki, de hogy miért fogalmam sincs, azt hiszem Riley vonultatta vissza, tiszteletből)
Ha jól tudom Jordan miatt nem használható a Heatben a 23as mez.(by. Wiki, de hogy miért fogalmam sincs, azt hiszem Riley vonultatta vissza, tiszteletből)Bob_Marley írta:
szerk: egy kis "kvíz", de könnyen kitalálható, főleg szerintem többen tudják is!
Ha már Miami akkor, Lebron miért nem a megszokott 23as mezében játszik????
És meg is van a magyarázat, miért tudott a Mavs játékban maradni 3 negyeden keresztül úgy, hogy tőlük csak Marion nyújt elfogadhatót. Sajnos ez eldőlt.Game90 írta:Hehe:
Wade and Lebron are honoring Shaq with their FT shooting.