Bob_Marley írta:
te is szereted az NBA-t?Nem is tudtam, tudtuk, adódik a kérdés kedvenc csapat, játékos, kis bemutatkozás
az túlzás, h szeretem, inkább szerettem, manapság csak ritkán nézek meccseket, teljesen más ez már, mint anno az ezredfordulón... hol vannak már a Payton,Malone,Olajuwon,Robinson,Mourning,Hill,Miller szintű játékosok? (nem beszélve Stocktonról...) Tony Parker is már önmaga karikatúrája...
mint jóminőségű csernobili évjáratú ember, sztem nem mondok neked újat, ha azt mondom, h a 90-es évek végefelé az upperdeck és fleer kártyák miatt kezdett el érdekelni az enbíéj
kedvenc játékosom/játékosaim az idősebb generáció képviselői, Duncan és Kobe természetesen
emlékszel biztos a debütáló idényére, amikor azonnal ráhúzták Bryantre a "Jordan utód" jelzőt

amikor először volt neki 30 pont feletti pontátlaga, ez akkoriban sokkal ritkább volt, mint manapság...
csapatok? rám lehet húzni a divatdrukkerséget, De Spurs és Lakers
a 2000-es LAL csapat örök kedvenc marad: Bryant, Shaq, a hárompontos menő Robert Horry, Ron Harper és Derek Fisher
mondjuk, ha nincs a Space Jam annak idején, lehet, h nem kezdek el érdeklődni az amerikai kosár iránt

(azaz nem kezdem el gyűjteni a kártyákat, amiből meg kialakult a szimpátia a sport iránt

)