Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát nem tudom,ha bűnösek akkor magasról leszharják,h konstruktőri címet elvesztik...egyéni odakerül sajnos nagyon úgy néz ki....és az azért nem lenne semmi,h alonso úgy nyerné a vébét,h köze van a kém ügyhözLG írta:Sztem is ez a legmegfelelőbb büntetés.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Olasz lapértesülések szerint már megszületett a döntés a kémbotrány ügyében: a McLaren-Mercedes elveszíti a konstruktőri pontjait (és ezzel körülbelül 25 millió eurótól esik el), míg a versenyzők büntetés nélkül megússzák az esetet.
http://www.formula.hu
sztem se,nagyon gyengék a piros kocsik,és ez igyis marad,holnap megint nem lesznek sehol...kovinho írta:1. Alonso
2. Hamilton
3. Massa
Nagyon rossz a Ferrari, megint nyert Csalonzó.![]()
Nem baj, Yamamoto beleszáll Alonsoba, Sato meg Hamiltonba és Ferrari győzelem lesz.
Eddig én is Hamiltonnak szurkoltam inkább és azt mondtam hogy ne vegyék el a Alonso és Lewis pontjait mert ők valószínűleg nem tudtak semmiről vagy csak nagyon kevés dologról ezügyben. De ez így már erősen elítélendő. Szóval én is azt mondom hogy ha elveszik a versenyzők pontjait akkor az teljesen jogos lesz.....varga tamás írta:Én kevesellem a döntést. Ugyanis, ha De la Rosa és Alonso e-mailjei útján taglalta a Ferrari fejlesztéseit, a gumiabroncsok terén bekövetkező változásokat, ez azt jelenti, hogy ők is tudtak mindenről. Tehát bűnösök, azaz a büntetés őket is megilleti.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Olasz lapértesülések szerint már megszületett a döntés a kémbotrány ügyében: a McLaren-Mercedes elveszíti a konstruktőri pontjait (és ezzel körülbelül 25 millió eurótól esik el), míg a versenyzők büntetés nélkül megússzák az esetet.
Hát az Alonso-nak csúfos lett volna sztemozsimiki írta:Mintha ezt nem tudnánkKralo írta:
Schumisoknak, és a médián lovaglóknak:
Michael Schumacher elismerte, hogy visszavonulásának eldöntésében Fernando Alonso pályán nyújtott teljesítménye is szerepet játszott.
„Mindig is mondtam, hogy az a nap, amikor egy fiatalabb versenyző leelőz, azt fogja jelenteni, hogy elérkezett a visszavonulásom ideje."Már lenyilatkozta kb 2005 végén,és még jó,h a spanyol is szerepett játszott benne,hisz úgy érezte,h már kevés h mindent kihoz magából,a sikerhez. Persze azért megnéztem volna azonos autóban őket.
Én kevesellem a döntést. Ugyanis, ha De la Rosa és Alonso e-mailjei útján taglalta a Ferrari fejlesztéseit, a gumiabroncsok terén bekövetkező változásokat, ez azt jelenti, hogy ők is tudtak mindenről. Tehát bűnösök, azaz a büntetés őket is megilleti.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Sztem is ez a legmegfelelőbb büntetés.Scorpio írta:Sajtó: Elveszik a McLaren pontjait?
Mintha ezt nem tudnánkKralo írta:
Schumisoknak, és a médián lovaglóknak:
Michael Schumacher elismerte, hogy visszavonulásának eldöntésében Fernando Alonso pályán nyújtott teljesítménye is szerepet játszott.
„Mindig is mondtam, hogy az a nap, amikor egy fiatalabb versenyző leelőz, azt fogja jelenteni, hogy elérkezett a visszavonulásom ideje."
2 hónapja mondtam, hogy lassan eljutunk oda, hogy Alonso volt a kém.
Ez csak a magyar cuccra,a váltóra szól...azért nem kaptak mást,mert ott már amúgy is meg voltak bűntetve,nem kapott a csapat egy pontot sem....a nagy cucc: kémügy,az még hátravanDrigo írta:Amíg jobban követtem az F1-t a McLarennel szimpatizáltam, de a szabályokat akkor is be kell tartani. Felháborító ez a "büntetés". Ennél még az is jobb lett volna, hogyha meg sem büntetik. 50 ezer dollár mi az? (Persze nem nekünk)
Amíg jobban követtem az F1-t a McLarennel szimpatizáltam, de a szabályokat akkor is be kell tartani. Felháborító ez a "büntetés". Ennél még az is jobb lett volna, hogyha meg sem büntetik. 50 ezer dollár mi az? (Persze nem nekünk
HADrigo írta:Miért nem lep meg ez engem. Azért ez elég undorító dolog, lehet, hogy nem éppen a legjobb a viszonya a csapattal, de akkor is...