USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.02. 19:52:19

Messithebest írta:
Tocy írta:
szerk.: amúgy én meg írhatnám, hogy fő a nagyképűség, mert mi az h "remélem kaptok megint egy alázást"?
Írhatod, mert ez nem az. Én optimistán és magabiztosan nézek a dolgokba. Most hogy álljak hozzá, úgy hogy úgyis elveszítjük az összes meccset azt csőőőő?
Nem, de ez egyszerűen nagyképűség, semmi más :) de a többire nem reagáltál :wink:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.02. 19:47:56

Tocy írta:
szerk.: amúgy én meg írhatnám, hogy fő a nagyképűség, mert mi az h "remélem kaptok megint egy alázást"?
Írhatod, mert ez nem az. Én optimistán és magabiztosan nézek a dolgokba. Most hogy álljak hozzá, úgy hogy úgyis elveszítjük az összes meccset azt csőőőő?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.02. 19:41:23

Messithebest írta:
Tocy írta:Hát a jó kezdés megvan, csak az a baj, hogy ez egy kivétel meccs volt szerintem. Nekünk minden bejött, Bostonnak semmi...minden dobásunk bement, ott Rondo és Garnett is gyengus volt. Hiába nyertünk, úgy gondolom, max még 1et be tudunk húzni és kész :?
Úgy van, fő a pesszimizmus...... nem értem hogy mi az istenért kell így hozzáállni??????
Azért mert realista vagyok, és nem pesszimista. Ha láttad a meccset, láthattad azt, amit írtam...hogy Wade kiemelkedő mezőnyszázalékkal dobott, LeBron is szórt azért, míg a túloldalon Rondo és Garnett halvány volt. Persze ebben a mi jó védekezésünk is szerepet játszott. De úgy gondolom, hogy még max 1 ilyen meccsünk lesz, de talán annyi sem, mikor ennyire bejönnek a dobásaink, és megy a két nagyágyúnak, miközben a túloldalon ennyire nem. Aztán ne legyen igazam :)

Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.02. 19:37:00

Tocy írta:Hát a jó kezdés megvan, csak az a baj, hogy ez egy kivétel meccs volt szerintem. Nekünk minden bejött, Bostonnak semmi...minden dobásunk bement, ott Rondo és Garnett is gyengus volt. Hiába nyertünk, úgy gondolom, max még 1et be tudunk húzni és kész :?
Úgy van, fő a pesszimizmus...... nem értem hogy mi az istenért kell így hozzáállni??????
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.02. 19:23:42

Hát a jó kezdés megvan, csak az a baj, hogy ez egy kivétel meccs volt szerintem. Nekünk minden bejött, Bostonnak semmi...minden dobásunk bement, ott Rondo és Garnett is gyengus volt. Hiába nyertünk, úgy gondolom, max még 1et be tudunk húzni és kész :?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.02. 18:49:19

Eazzy írta:Fú hogy utálom én ezt a Pírszt, hálistennek hogy kivágták. Gusztustalan egy ember. Legközelebb is így menjen neki.
Én se bírom a csókát..... Remélem kivágják pár meccsre... Kedden is kaptok egy alázást remélem :D GO MIAMI!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.02. 10:46:24

Most látom csak, hogy Wade is kapott T-t, úgyhogy javítom magam :lol:
Rivers elég erősen kritizálta a játékvezetést!Ma még puffog pár ember tőlünk,de lecseng hamar!És val. el is törlik a T-jét PP-nek!Ma is 2 érdekes meccs!Dallas nem fogja könnyen adni a bőrét, s kíváncsi vagyok Bryanték felvették-e már a valódi utazósebességet!Másik meccsen, úgy érzem a Bulls átlendült a kezdeti idegességen, s azon a nyomáson ami rájuk nehezedik a liga elsőséggel!Bár ezt az Atlantát egész évben mindig leírta mindenki, s Pál fordulatot vettek a PO-ra, de ma egy biztosabb 10-15 pont körüli Bulls győzelmet jósolok, a másik meccs viszont még OT is lehet :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.05.02. 10:02:41

Fú hogy utálom én ezt a Pírszt, hálistennek hogy kivágták. Gusztustalan egy ember. Legközelebb is így menjen neki.

Wade meg zseniális. Szétaláz már megint. Ennek ellenére szerintem a Boston megy tovább 7. meccsen.

A Memphis meg zseniálisan tolja neki. Meglepően jók. A Spurs kiejtése óriási önbizalommal látta el őket, ami akár a különbséget is jelentheti. OKC nehéz helyzetben, bár nem kétlem, hogy képesek megfordítani nyugodtan a dolgot.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.02. 07:48:53

Game90 írta:
Bob! Ne izgulj, ti is megfogjátok kapni a hazai pályát. De nektek a bírói segítség ellenére is le kell győznötök valahogy a Miamit a 2. vagy az 5. meccsen.
Nem izgulok, most már „lenyugodtam”, hiszek benne, hogy 4-2vel továbbmegyünk :P :lol:
Az biztos, kulcsszitukban nem nekünk kedveztek a sporik, s PP-t is akkor szórták ki, mikor bevágott pár triplát!

I told Wade I will fuck his mom like how my man D. West did his mans. Thats why I got ejected
PP on twitter
I can't imagine anyone would believe Pierce would actually say that. The tweet has since been removed. For the record according to CBS Sports referee crew chief Dan Crawford gave the following explanation for the 2nd technical that ejected Pierce:

"It's what we call a verbal taunt. He directed profanity towards (Dwyane) Wade. And in the rulebook, that is a verbal taunt. And it just so happened to be Pierce's second technical foul."
Nem tudom mi volt az a hú de nagy verbális beszólás...
celticsblogon keményebben fogalmaznak...
Szigorú ítélet volt, főleg, hogy Wadenek is lehetett volna T-t adni!
Thibo papa meg az év edzője lett, nagy gratula neki, nem semmi, hogy a csikó csapatból alapszakasz elsőt csinált!

Shaqet össze kell drótozni, ha csak fent van 2 percig, s leüt valakit, már megérte felvinni!Nem sportszerűtlenül, csak annyira hogy érezze az ellen!Első meccset általában könnyebb elhozni, nem jött össze, a másodikra meg kell találni a dobóformát, s be kell húzni!9 pont lett közte, úgyhogy finoman szólva sem voltunk csúcsformában, úgyhogy bizakodok!Azért az a 18-32es büntiarány még mindig furcsán néz ki a boxscoreban :?
Kedden leszel game? :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.02. 06:52:09

WAAAAAADDEEEEEEEE 8) Szép volt! GO KEDD MIAMI!!!
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.05.02. 00:32:10

Szép W! Másodikat is be kell húzni.

1. Wade egy állat, 14/21, 38 pont. Másik oldalon PP, KG és Rondo dobott összesen 33-at.
2. Jaaaaaaames...Jones :) Élete meccse, 5/7 3-pontos, 10/10 büntető, 25 pont. Jó lenne, ha a Boston ellen tudna átlagolni 10-13 pontot.
3. LBJ se volt rossz. Bosh...ááá, papírkutya.
4. Anthony mit érezhet, amikor a közönség ordibálja, hogy MVP, MVP...? :D
5. Örülök, hogy Allen kivételével sikerült mindenkit megfogni.

Dwyane Wade (38 points), LeBron James (22 points) and James Jones (25 points) combined to score 85 of Miami's 99 points.

Bob! Ne izgulj, ti is megfogjátok kapni a hazai pályát. De nektek a bírói segítség ellenére is le kell győznötök valahogy a Miamit a 2. vagy az 5. meccsen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.02. 00:30:46

Mivel a Boston az ősi ellenség, így GRT A MIAMINAK! Remélem ki is ütik a Celtics-t.

Viszont ha a Chicago is továbbmegy, akkor Keleten a Bulls győzelméért fogok drukkolni. (szerintem Chicago ellen több esélye lenne Kobéknak.)

Nyugaton meg evidens, hogy GO LAKERS :!: 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
salas9
Entrenador del Barça

2011.05.02. 00:30:16

Bob_Marley írta:Grat a Miaminak, készülhetünk keddre!
Wade kimagasló volt, nálunk Allen hozta amit kell, PP is kezdett belelndülni, de nem engedték tovább!2 meccsből az egyik elment, a következőt kötelező hoznunk!Második félidőben többször voltak fellángolások, de azt az 5-10 pontos hátrányt nem tdtuk túllépni!
Úgy érzem a Miami is tud ennél többet!
Nem tett jót az 1 hét pihi, ez a dobásokon meglátszott!
Jones meg a másik, aki mindent bedobált, de ahogy összerántottuk a védekezést, egyből maradtak kis a dobásaik!
Bizakodok, támadásban jóval többet tudunk, s a védekezésben meg voltak jó jelek!
Az biztos, Crawford, meg az a fehér gyerek spori, most ne menjen az öltöző közelébe se, mert KG-k szétüik a fejüket egy vasdarabbal......
Erre teljes mértékben nyomok egy lájkot! Remélem kedden már nem csak fellángolásaink lesznek, hanem kezünkbe vesszük az irányítást és be is húzzuk a mérkőzést. A mi részünkről Rondot tartottam kicsit halványnak a túloldalról meg Bosh volt az aki elmaradt a várttól.

Hajrá Boston :!:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.02. 00:23:01

Grat a Miaminak, készülhetünk keddre!
Wade kimagasló volt, nálunk Allen hozta amit kell, PP is kezdett belelndülni, de nem engedték tovább!2 meccsből az egyik elment, a következőt kötelező hoznunk!Második félidőben többször voltak fellángolások, de azt az 5-10 pontos hátrányt nem tdtuk túllépni!
Úgy érzem a Miami is tud ennél többet!
Nem tett jót az 1 hét pihi, ez a dobásokon meglátszott!
Jones meg a másik, aki mindent bedobált, de ahogy összerántottuk a védekezést, egyből maradtak kis a dobásaik!
Bizakodok, támadásban jóval többet tudunk, s a védekezésben meg voltak jó jelek!
Az biztos, Crawford, meg az a fehér gyerek spori, most ne menjen az öltöző közelébe se, mert KG-k szétüik a fejüket egy vasdarabbal......
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.01. 23:55:48

Na celticslife.com-ban bízok, ahogy a klasszikusról le lehetett hozni, érdekes ítéleteket, úgy ma mi NEM NYERHETÜNK, s remélem lesz egy videóösszevágás!!!!!!!
Én aztán tényleg ritkán foglalkozok a bírókkal, de ez nevetséges,!
Büntetőarány 26-13, Wade lepattan a blokkról erre T PP-nek, de írhatnám Oneill blokkját, ami fault, vagy Big Baby kigarcol egy belemenést, természetesen a sporik befújják faultnak, JO a semmire flagrantet kap....És valahogy úgy időzítik, hogy amikor feljövünk 10 pont körülre!
Wade-James fantasztikus ehhez kétség sem fér, de ha 1; nem engednek kemény védekezést akkor no comment, s minden szutykot befújnak!
Most is Rondoról megy ki a labda...persze!
Jöjjön csak a bajszos Crawford Bostonba, kiherélik :twisted:

szerk: ha most ez megy mi menne egy 7ik meccsen!
Gyengék vagyunk támadásban, sok open kimaradt, de ez a PP ejection kiverte a biztosítékot
Kép
Kép
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2011.05.01. 23:51:36

Ez kellett még, hogy PP kipontozódjon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2011.05.02. 00:02:42-kor.
Kép
daffy
Madridista

2011.05.01. 23:51:08

ez mi már?! a bíró gondolom miami-i lakos. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.01. 23:20:53

Kicsit emeltünk a védekezésen, ez is pl blokk volt, még Van Gundy szerint is, de faultot fújnak JO-ra, no mindegy, LBJ megöl minket a, mikor meglenne a lehetőség, nyomott 2 elég laza 2est! :twisted:
szerk: James megölt minket, + a hazai segítség is megvolt!Rayen kívül mindenki alulteljesít, nem igazán tett jót az 1 hét pihi!
-14 csoda kellene, s lehetőleg mikor futásban vagyunk nem elvenni a labdát mindenféle flagrant fújásokkal....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.05.01. 22:51:29

Félidő, Heat +15 8) Néhány észrevétel:
1. Boston védekezése tavaly/tavalyelőtt sokkal jobb volt.
2. Miami viszont rendesen odateszi magát védekezésben.
3. Wade God-módban.
4. Bosh nulla, LBJ összességében jó.
5. Jones eddig az X-Faktor.
6. Rondo szerencsére hamar összeszedett 3 szabálytalanságot, csak 8-9 percet játszott.
7. KG és PP eddig csendes, Allen idáig a legjobb.
daffy
Madridista

2011.05.01. 22:49:51

wade 26ot dobott eddig,pp,kg és rondo együtt 8at. szerencséje a bostonnak,hogy legalább allen dobál 1-2 pontot. a 36%os mezőnykísérlet elég kevés az 53mal szemben. ez eldőlni látszik sajnos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.01. 22:21:57

Örülök, hogy szétfújnak minket......Oké, hiogy 13 oda, s borzalmasak vagyunk támadásban, de nem is csoda, állandóan cserélnünk kell, a folyamatos fújások miatt!
http://livetv.ru/webplayer.php?t=yycast ... &ci=3&si=3
ez jónak tűnik!
szerk: 1. félidő, nagyon jól védekezik a Miami, olyan mintha 10en lennének, elől meg Wade megállíthatalan, s így átcsapott a meccs egy nagy rohangálásba, s kapkodásba, ahogy egy picit feljöttünk, egyből jött egy utolsó mp-s tripla!
Wade tényleg fantasztikus, remélem most már odacsap neki valaki, mert ez nem állapot, hogy 2-3 emberrel a nyakán dobálja be.....
Rondotól több kell, nem mintha eddig mutatott volna valamit a rohadt fault problémája miatt :cry:
Nagyon remélem még nincs lefutva, s Doc összeszedi a népet, mert ez eddig kevés, főleg támadásban vagyunk totál impotensek!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.05.01. 22:14:38

Bosh eddig hulladék, LBJ is inkább hagyja Wade-et dobálgatni, szerencsére sülnek a dobások DW-nek.

Miami védekezés nagyon jó, Rondo 0/4.

Wade vs. Allen :)

Tetszett ez a periódus 8)

Végre egy normális stream:
http://www.deportesvidea.blogspot.com/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.01. 22:10:13

http://www.rojadirecta.es/goto/www.eventosppv.com/
Ennél jobb nicns valóban!
Nagy a kapkodás nálunk, s közben még egy ok, hogy ne szeressem a Miamit :lol: J-Lo féle lalalalazás a számuk, ezt nyomatják orrba szájba :lol:
esetleg ez:
http://livetv.ru/webplayer.php?t=yycast ... &ci=3&si=3

szerk: Rondora ez fault?
Meg előtte Big Baby kiharcol egy támadót, csak a sporik szerint nem!
Kép
Kép
Kép
socio66

2011.05.01. 22:02:45

köszi,itt-ott akadozik állandóan az összes,hülye hirdetések jönnek be,rohadt idegesítő.
az egyetlen momentum amit eddig láttam az james blokkja volt rondoval szemben asszem.
lijacska
Jugador del Barça

2011.05.01. 21:57:16

Válasz küldése