Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, de ez egyszerűen nagyképűség, semmi másMessithebest írta:Írhatod, mert ez nem az. Én optimistán és magabiztosan nézek a dolgokba. Most hogy álljak hozzá, úgy hogy úgyis elveszítjük az összes meccset azt csőőőő?Tocy írta:
szerk.: amúgy én meg írhatnám, hogy fő a nagyképűség, mert mi az h "remélem kaptok megint egy alázást"?
Írhatod, mert ez nem az. Én optimistán és magabiztosan nézek a dolgokba. Most hogy álljak hozzá, úgy hogy úgyis elveszítjük az összes meccset azt csőőőő?Tocy írta:
szerk.: amúgy én meg írhatnám, hogy fő a nagyképűség, mert mi az h "remélem kaptok megint egy alázást"?
Azért mert realista vagyok, és nem pesszimista. Ha láttad a meccset, láthattad azt, amit írtam...hogy Wade kiemelkedő mezőnyszázalékkal dobott, LeBron is szórt azért, míg a túloldalon Rondo és Garnett halvány volt. Persze ebben a mi jó védekezésünk is szerepet játszott. De úgy gondolom, hogy még max 1 ilyen meccsünk lesz, de talán annyi sem, mikor ennyire bejönnek a dobásaink, és megy a két nagyágyúnak, miközben a túloldalon ennyire nem. Aztán ne legyen igazamMessithebest írta:Úgy van, fő a pesszimizmus...... nem értem hogy mi az istenért kell így hozzáállni??????Tocy írta:Hát a jó kezdés megvan, csak az a baj, hogy ez egy kivétel meccs volt szerintem. Nekünk minden bejött, Bostonnak semmi...minden dobásunk bement, ott Rondo és Garnett is gyengus volt. Hiába nyertünk, úgy gondolom, max még 1et be tudunk húzni és kész
Úgy van, fő a pesszimizmus...... nem értem hogy mi az istenért kell így hozzáállni??????Tocy írta:Hát a jó kezdés megvan, csak az a baj, hogy ez egy kivétel meccs volt szerintem. Nekünk minden bejött, Bostonnak semmi...minden dobásunk bement, ott Rondo és Garnett is gyengus volt. Hiába nyertünk, úgy gondolom, max még 1et be tudunk húzni és kész
Én se bírom a csókát..... Remélem kivágják pár meccsre... Kedden is kaptok egy alázást remélemEazzy írta:Fú hogy utálom én ezt a Pírszt, hálistennek hogy kivágták. Gusztustalan egy ember. Legközelebb is így menjen neki.
Nem izgulok, most már „lenyugodtam”, hiszek benne, hogy 4-2vel továbbmegyünkGame90 írta:
Bob! Ne izgulj, ti is megfogjátok kapni a hazai pályát. De nektek a bírói segítség ellenére is le kell győznötök valahogy a Miamit a 2. vagy az 5. meccsen.
Erre teljes mértékben nyomok egy lájkot! Remélem kedden már nem csak fellángolásaink lesznek, hanem kezünkbe vesszük az irányítást és be is húzzuk a mérkőzést. A mi részünkről Rondot tartottam kicsit halványnak a túloldalról meg Bosh volt az aki elmaradt a várttól.Bob_Marley írta:Grat a Miaminak, készülhetünk keddre!
Wade kimagasló volt, nálunk Allen hozta amit kell, PP is kezdett belelndülni, de nem engedték tovább!2 meccsből az egyik elment, a következőt kötelező hoznunk!Második félidőben többször voltak fellángolások, de azt az 5-10 pontos hátrányt nem tdtuk túllépni!
Úgy érzem a Miami is tud ennél többet!
Nem tett jót az 1 hét pihi, ez a dobásokon meglátszott!
Jones meg a másik, aki mindent bedobált, de ahogy összerántottuk a védekezést, egyből maradtak kis a dobásaik!
Bizakodok, támadásban jóval többet tudunk, s a védekezésben meg voltak jó jelek!
Az biztos, Crawford, meg az a fehér gyerek spori, most ne menjen az öltöző közelébe se, mert KG-k szétüik a fejüket egy vasdarabbal......