USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.12. 22:45:04

Dotn93 írta:Imádom az OKC-t, nyugati kedvencem, fiatalos, lendületes csapat, de amennyire láttam őket nem a védekezés az erősségük, a Lakersnek meg igen, szóval nálam már itt megbicsaklik a dolog. Kelet megtippelhetetlen.
Azért Perkinssel erősödött a védelmük,de ettől függetlenül én is a Lakers tartom a favoritnak a rutin miatt.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.12. 22:26:46

Imádom az OKC-t, nyugati kedvencem, fiatalos, lendületes csapat, de amennyire láttam őket nem a védekezés az erősségük, a Lakersnek meg igen, szóval nálam már itt megbicsaklik a dolog. Kelet megtippelhetetlen.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.12. 17:59:28

MessiFan írta::lol:
A Thunder nagyon fiatal és jók de nem hinném hogy megnyerik nyugatot.
A Thunder sokkal jobb jelenleg mint a Lakers. És nem, egy szóval nem mondtam hogy jobbak vagytok, csupán a csapatok jelenlegi formáját néztem, nálam ez jött ki.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.12. 17:30:40

:lol:
A Thunder nagyon fiatal és jók de nem hinném hogy megnyerik nyugatot.
Kelet már esélyesebb, de ne feledd, hogy ez az egy vereség nem azt jelenti, hogy most a Heat sokkal-sokkal jobb. Bulls pedig szerintem a döntőben megverné a Heatet és egy jól felpörgött Celticset is!
Ha nem gond én csak a finálét tippelném meg: Boston-Lakers :)
Igen, megint :lol:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.12. 17:26:27

Szerintem a Bulls kiveri a Pacerst, a Magic az Atlantát, a Miami a Sixers-t, míg szerintem a Knicks esélyes is lehet a Boston ellen. Melo és Stoudemire össze hozhatnak valamit, de nehéz dolguk lesz az biztos.
Azért tippelnék egyet:

Nyugat
Spurs-Grizzlies 4-2 :arrow: Spurs
Thunder-Nuggets 4-3 :arrow: Thunder
Mavericks-Hornets 4-1 :arrow: Mavericks
Lakers-Trail Blazers 4-2 :arrow: Lakers

Spurs-Thunder 3-4 :arrow: Thunder
Mavericks-Lakers 4-3 :arrow: Mavericks

Thunder-Mavericks 4-2 :arrow: THUNDER

Kelet
Bulls-Pacers 4-1 :arrow: Bulls
Magic-Hawks 4-2 :arrow: Magic
Heat-Sixers 4-1 :arrow: Heat
Celtics-Knicks 4-3 :arrow: Celtics

Bulls-Magic 4-3 :arrow: Bulls
Heat-Celtics 4-2 :arrow: Heat

Bulls-Heat 3-4 :arrow: HEAT

Döntő
THUNDER-HEAT 2-4 :arrow: MIAMI HEAT

(Lehet elfogultságból, de én így érzem :lol: )

Egyébként egy Thunder-Bulls-t is eltudnék képzelni :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.12. 13:11:20

Game90 írta:Na, csak megvan a 2. hely, örülök neki, Boston meg csak játszon a Knicks-szel :P Miami ellen pedig csak a Bullsnak és a Spursnek van pályaelőnye. Lakers elkezdett betlizni, ha nem vigyáznak, még az Oklahoma is befoghatja őket.

Nyugat érdekes lesz, a "gyengébbik" csapatokat sem lehet leírni, szerintem simán lehet, hogy pl. a Memphis továbbjut. Amúgy nem tudom miért, de a Spurs-től nem várok döntőt...

Keleten az első kör simább lesz, kivétel a Boston - NY rangadót. NY fanok nagyon fel lesznek tüzelve Spike Lee-vel az élen, mert kb. 7 éve nem voltak rájátszásban. 2. kör már sokkal érdekesebb lehet egy esetleges Bulls - Magic és Celtics - Heat párharccal. A Magic nekem sötét ló, simán benne van egy 4-2-es Bulls vagy egy 4-3-as Magic továbbjutás. Celtics - Heat párharcról már ne is beszéljünk... :)
Valamelyest lehet jó is, hogy a Knicksel játszunk, pont amit írtál, hogy fel lesz tüzelve az MSG könzönsége, a sajtó minden, ez kihozhat minket a mostani anomáliánkból!
És ha feltüzeltek lesznek a srácok, akkor azért meglesz a New York, főleg, hogy védekezés az nincs a Knicksnél, szóval Allen meg PP parádézhat!
Sixersnél meg remélem Lou felépül, s akkor megszoríthatják a Miamit!Az biztos ha marad a helyzet, akkor a Nuggets-OKC, s a Celtics-NYK párharc igazi csemege lesz!Nyugatról nem várok meglepetést, ha egészséges marad Bynum akkor a Lakers nyeri a konferenciát szerintem, keleten nem jósolok! mert úgyis mi nyerünk :P :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.04.12. 12:26:47

Na, csak megvan a 2. hely, örülök neki, Boston meg csak játszon a Knicks-szel :P Miami ellen pedig csak a Bullsnak és a Spursnek van pályaelőnye. Lakers elkezdett betlizni, ha nem vigyáznak, még az Oklahoma is befoghatja őket.

Nyugat érdekes lesz, a "gyengébbik" csapatokat sem lehet leírni, szerintem simán lehet, hogy pl. a Memphis továbbjut. Amúgy nem tudom miért, de a Spurs-től nem várok döntőt...

Keleten az első kör simább lesz, kivétel a Boston - NY rangadót. NY fanok nagyon fel lesznek tüzelve Spike Lee-vel az élen, mert kb. 7 éve nem voltak rájátszásban. 2. kör már sokkal érdekesebb lehet egy esetleges Bulls - Magic és Celtics - Heat párharccal. A Magic nekem sötét ló, simán benne van egy 4-2-es Bulls vagy egy 4-3-as Magic továbbjutás. Celtics - Heat párharcról már ne is beszéljünk... :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.12. 09:36:51

Azért az Bostonban sem mindegy szerintem, hogy a New Yorkot vagy a Philyt kapják első körben, így nem értem, hogy miért adta fel ilyen könnyen a második hely megszerzését a Celtics. Így a Miami is nyert egy kis pihenőt, mert az utolsó meccsre már nem kell kifutni teljes "harci díszben".

A Bulls szerintem második körig fogja bírni. Nehezen tudnám elképzelni, hogy beverekedik magukat a döntőbe. Ha összekerül a Boston és a Miami, akkor kulcsfontosságú lesz, hogy a C's-ből mindenki bevethető lesz e, mert szerintem most elég erős lett az idény végére a Miami ahhoz, hogy elverjen simán egy 80%-os Bostont...

Nyugat nagyon érdekes. (mint mindig) Szerintem megjósolhatatlan. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy a Lakers hogy áll. A Spurs viszont meggyőzött és szerintem van esélyük, de valamiért meglepetést várok nyugaton...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.12. 08:28:13

Kalap1988 írta:Igen kikaptunk, viszont ebből a meccsből csak pozitív következtetést tudok levonni: Egyrészről kiderült, hogy a 2. hely kérdése nem érdekli a csapatot ( bár szerintem hibásan, de akár jól is kijöhetünk belőle a relatíve fáradékonyabb csapatunkkal), hiszen gyakorlatilag feladtuk azzal, hogy Kristicen kívül csak cserék játszottak ( ha lesz Shaq, ő sem kezdő). Ennek ellenére pozitívum, hogy jól védekeztünk ( 84 kapott pont Washingtonban), nyertük a lepattanózást ( az örök probléma) és a cserék tartották magukat, több igen jó teljesítmény is volt ( Green 20 pont 15 pattanó, Davis 20 pont, J Oneill 15 pont 13 pati, és a "kezdő másik két tagja sem teljesített rosszul a maguk 11-11 pontjával). Ez azt mutatja, hogy azért elég mély lehet ez a pad. A két Oneillel és főleg Shaq-el pedig a palánk alatti problémáink sem lesznek olyan kitűnőek, és talán Ray is kapni fogja a szükséges zárásokat. Sajnálom a 2-ik hely elúszását, de hagyj bízzák el magukat a Heat szurkolók, teher rajtuk van, nem rajtunk....
Ez így van, tökéletesen leírtad a gondolataimat, kár, hogy elúszott a második hely, de ha tavaly sikerült akkor idén is sikerülnie KELL, hogy pályahátrányokból jutunk tovább!
De ez a Knicks-Heat-Bulls ág elég kemény dió, bár a papírforma dőlni szokott, szóval lehet nem is kell mindig pályahátrányból játszani :lol:
Én pl nem írnám le a Magicet, ha összekerül a Chicagoval.....0 tapasztalat a Bullsnál, s több betlire hajlamos játékosuk van, de sok van még odáig.....
JO 36 percet játszott, s volt egy hatalmas blokkja, ráadásul Vafer megnyerhette volna nekünk, csak teljesen üresben rárakta a gyűrűre a zsákolást…..Ami viszont borzasztó rossz hír:MEGSÉRÜLT WEST……De Shaq a Knicks ellen elvileg már játszik majd a PO első meccsén, bár róla ezt már párszor írták, hogy ekkor meg akkor már játszik……..

Szerdán jön a Knicks, aztán kezdődik a PO a Knicks-szel klasszikus párharc, Melo nagy formában, s nyerik is folyamatosan a meccseket, borzasztó kemény lesz az első meccs, s szenvedni fogunk….Mostanában a nehezebb meccseink miatt kicsit tartok tőle, lehet az egész párharc nagyon izzadságos lesz, de az első meccs tényleg sok mindent el fog árulni hol is tartunk valójában!
Lets GO CELTICS

Szerk: S Green nagyon nagyot játszott, mostanában nagyon eltűnt, óriási szükség lesz arra az intenzitásra amit Oklahomában is mutatott a padról beszállva!JO perceit meg azért írtam, mert azt jelenti kezd rendben lenni, mutatja a pattanózás, s a blokkjai száma is, hogy végre fel is tud ugrani!Már csak Rondot kell felturbózni lelkileg, tőle függ minden, s akkor jók lsezünk, de tényleg a vereség ellenére is, nagyon bíztató volt a tegnapi meccs!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.12. 08:25:16

Kalap1988 írta:Igen kikaptunk, viszont ebből a meccsből csak pozitív következtetést tudok levonni: Egyrészről kiderült, hogy a 2. hely kérdése nem érdekli a csapatot ( bár szerintem hibásan, de akár jól is kijöhetünk belőle a relatíve fáradékonyabb csapatunkkal), hiszen gyakorlatilag feladtuk azzal, hogy Kristicen kívül csak cserék játszottak ( ha lesz Shaq, ő sem kezdő). Ennek ellenére pozitívum, hogy jól védekeztünk ( 84 kapott pont Washingtonban), nyertük a lepattanózást ( az örök probléma) és a cserék tartották magukat, több igen jó teljesítmény is volt ( Green 20 pont 15 pattanó, Davis 20 pont, J Oneill 15 pont 13 pati, és a "kezdő másik két tagja sem teljesített rosszul a maguk 11-11 pontjával). Ez azt mutatja, hogy azért elég mély lehet ez a pad. A két Oneillel és főleg Shaq-el pedig a palánk alatti problémáink sem lesznek olyan kitűnőek, és talán Ray is kapni fogja a szükséges zárásokat. Sajnálom a 2-ik hely elúszását, de hagyj bízzák el magukat a Heat szurkolók, teher rajtuk van, nem rajtunk....
Ámen! Már régóta látszott, hogy ez az alapszakasz már abszolúte nemérdekli a Bostont. Davis rég dobott ilyen jól. Én is sajnálom a második helyet, de nem biztos, hogy sokkal jobban jártunk volna. A Miami meg majd ha esetleg pofára esik, akkor hiába mondják, hogy 23 ponttal nyertek és másodikok lettek :)
Nagyon várom már Shaq visszatérését. Nagyon fontos tagja a csapatnak.
GO CELTICS, GO!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.12. 08:10:39

Igen kikaptunk, viszont ebből a meccsből csak pozitív következtetést tudok levonni: Egyrészről kiderült, hogy a 2. hely kérdése nem érdekli a csapatot ( bár szerintem hibásan, de akár jól is kijöhetünk belőle a relatíve fáradékonyabb csapatunkkal), hiszen gyakorlatilag feladtuk azzal, hogy Kristicen kívül csak cserék játszottak ( ha lesz Shaq, ő sem kezdő). Ennek ellenére pozitívum, hogy jól védekeztünk ( 84 kapott pont Washingtonban), nyertük a lepattanózást ( az örök probléma) és a cserék tartották magukat, több igen jó teljesítmény is volt ( Green 20 pont 15 pattanó, Davis 20 pont, J Oneill 15 pont 13 pati, és a "kezdő másik két tagja sem teljesített rosszul a maguk 11-11 pontjával). Ez azt mutatja, hogy azért elég mély lehet ez a pad. A két Oneillel és főleg Shaq-el pedig a palánk alatti problémáink sem lesznek olyan kitűnőek, és talán Ray is kapni fogja a szükséges zárásokat. Sajnálom a 2-ik hely elúszását, de hagyj bízzák el magukat a Heat szurkolók, teher rajtuk van, nem rajtunk....
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.12. 06:24:37

messideco írta:A két meccsből egy megvan a Miaminak, a Hawks legyőzetett 90-98 arányban.
Szerdán az utolsó alapszakaszmeccs az egyetlen kanadai, aToronto Raptors ellen. :)
Igen, és be is biztosult már a 2. hely! Mivel a Boston 94-95re kikapott a Wizardstól! MEGVAN! :D Szép volt Miami :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.12. 04:36:40

A két meccsből egy megvan a Miaminak, a Hawks legyőzetett 90-98 arányban.
Szerdán az utolsó alapszakaszmeccs az egyetlen kanadai, aToronto Raptors ellen. :)
Kép
"And my heart will leave you never."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.04.11. 21:18:19

Vége az NHL alapszakaszának.
Rájátszás első körének párosításai;
Keleten:
Washington Capitals(1.) - New York Rangers(8.)
Philadelphia Flyers(2.) - Buffalo Sabres(7.)
Boston Bruins(3.) - Montreal Canadiens(6.)
Pittsburgh Penguins(4.) - Tampa Bay Lightning(5.)

Nyugaton:
Vancouver Canucks(1.) - Chicago Blackhawks(8.)
San José Sharks(2.) - Los Angeles Kings(7.)
Detroit Red Wings(3.) - Phoenix Coyotes(6.)
Anaheim Ducks(4.) - Nashville Predators(5.)

A vastag betűsök fognak szerintem továbbmenni. Bár a hokiba sose lehet megmondani a tutit, a rájátszásba meg főleg nem lehet.

Let's Go Pens!
8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.11. 18:14:05

Messithebest írta:...
A micimackósban :lol:
Azért mondtam ezt hogy legyen egy kis önbizalmam a csapat felé mert ilyen teljesítmény láttán legszívesebben azt mondanám, hogy: ők a harmadikok?

Ezek a srácok sokkal többre képesek. Meg tudták volna verni a Bullst és a Miamit, de nem tették!

Még mindig ahhoz tartom magam amit az előbb írtam: Felpörögve, tele önbizalommal, Shaqkel elmenetelnek a döntőig és vagy megnyerik ez ellenfelet, vagy nem! Képesek rá!

Mert nincs olyan erő,
Ami tőlünk elveheti már
A hitet, mit csak mi értünk
De a végtelenen át.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.11. 16:49:09

MessiFan írta:...
Tegnap olyan ideges voltam hogy 2 óránál többet biztos nem aludtam.
Ezt a szánalmas teljesítményt már nem lehet alulmúlni.
Na de mind1... 3-1 akkor is. PO-ba szétalázunk mindenkit a Heat meg kibukik azt csáá!
Melyik pizsidben álmodtad? :lol: :lol: Ilyen játékkal esélytelenek vagytok ... De PO-ba kikaptok ezt most megmondom :D Én előre tippelnék pár döntő párosítást:
Bulls-Lakers
Bulls-Spurs
Heat-Spurs
Lakers-Heat
Celtics-Lakers

Én ezeket tartom esélyesnek. Celtics-Lakers már unalmas.....inkább legyen egy Heat-Spurs :D Miami győzelemmel zárva persze :D

messideco: Jaja nekem is bejön :) Messis is nagyon jó sztem, de ez egy picit off.

Na letöltöm a meccset, mivel este a sz*r streamek miatt nem tudtam nézni. Remélem van valahol 360px-be, 720-as nekem már akad....
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.11. 14:55:33

MessiFan írta:...
Na de mind1... 3-1 akkor is. PO-ba szétalázunk mindenkit a Heat meg kibukik azt csáá!
Peace, meg szerényen, mert még aztán a Sixers kipakol minket már az első körben :lol:
Kép

What's more, according to Synergy Sports, Allen ranks second in the NBA in field goals attempted off of screens (350 field goal attempts) and on those plays is tops among qualifiers (more than 200 plays) in both field goal percentage (45.4 percent) and points per play (1.04). Allen also ranks among the top four players in the league averaging 4.4 shots off screens per game.

It's worth noting that Allen is averaging only 2.2 attempts off screens per game over his last five games. And since the Kendrick Perkins trade, he's down from 4.7 attempts per game to 3.6. Perkins was one of the team's top pick-setters.

Ezt is beszéltük, s íme a statisztika is Allen megjátszhatatlan….sajnos!
Fú de nehéz még mindig felfogni, hogy így elporoltak minket :?
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.11. 14:43:02

...
messideco
Presidente del Barça

2011.04.11. 14:04:43

A Chicago alig jutott be a po-ba :lol:
Ezért is jó az NHL, mert kiegyenlített, lehetetlen megjósolni a bajnokot. Egy bizonyos hierarchia van, de változik minden :)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.11. 14:03:01

messideco írta:Ezek szerint négy nyert meccsig játszanak?
Ugyanaz, mint az NBA-ben 4 nyert meccsig tart, 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 kiemelésűek kerülnek össze a konferenciában!Bár most én annyira nem vágom az erősorrendet, láttam pl a Chicago azt hiszem 6ik lett, pedig tavaly megnyerték a Stanley kupát, gondolom volt egy csomó változás a keretükben!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.11. 13:54:14

Az USA-tudásom befuccsolt :( :D
Ezek szerint négy nyert meccsig játszanak?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.11. 13:48:50

messideco írta:Nagyon jó a Wade-videó, Messithebest :)

Akkor ma jön a Miaminak az Atlanta Hawks.

Két nap szünet az NHL-ben a Detroit számára, majd kezdődik a playoff 8)
Szerdán és szombaton idegenben a Phoenix Coyotes ellen, Texasban.
Nem belekötni akarok, de Phoenix az Arizona-ban van, s nem Texasban, viszont így a PO-ra már én is komolyabban nézegetem a hokisokat, :D
És mivel a Rangers is érdekelt, nem is lesz olyan érdektelen számomra!Igaz a Capitals az ellenfél, de ahogy tavaly megtréfálta a Montreal őket, idén remélem a NY okoz egy kis meglepetést, bár ha már nem 4:0al zuhannánk ki jó lenne!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.11. 13:40:18

Nagyon jó a Wade-videó, Messithebest :)

Akkor ma jön a Miaminak az Atlanta Hawks.

Két nap szünet az NHL-ben a Detroit számára, majd kezdődik a playoff 8)
Szerdán és szombaton idegenben a Phoenix Coyotes ellen, Texasban.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.11. 09:36:59

Bob_Marley írta:
Tocy írta: Tuti, hogy jobbak lesztek addigra. Most nem tudtatok rendesen felpörögni, oké, hogy rangadó, de 3x megvertetek már minket, stb...hát most elég csúnyán visszakaptátok. Az elején 11-2-nél, de még egálnál is azt hittem, hogy szokásos sima Boston-győzelem lesz, +10nél kezdtem reménykedni, de még akkor is bennem volt, h dobtok egy 3ast, aztán jön James önzőzése...szerencsére nem így lett. Ez most jólesett :D

Az viszont tuti, hogy a rájátszásban totál más a hangulat, ott nem fogtok ennyit sétálni, meg nézegetni. Még mindig azt mondom, hogy ti vagytok az esélyesek Keleten :)
ÁMEN :lol:
Tavaly picit másabb volt a helyzet, most az arcokon is rajta van a teljes letargia, de ahogy tavaly is az kellett, hogy Q-Richet Garnett pofán könyökölte, s attól elindultunk felfelé a PO-ban, így idénre is kell valami impulzus!Más a PO, ezt én is ezerszer leírtam, csak nem mindegy kitől kapsz ki, s hogyan, nem volt túl jó nézni, hogy fieszta hangulat van Miamiban, miközben nálunk a padon meg mintha 12 Emo-s kölök ült volna, akik felakarják vágni az ereiket, túloldalon meg Jamesék dalolásznak!
És akkor még nem is írtam, azokat a buta hibákat, amiket sikerült produkálni!
De valahogy túl kell ezen lépni ez igaz, még ha azért fájó is volt a vereség!Pedig az első 5-6 perc C’s kosárlabda volt, utána nehéz jelzőket találni….
+ Hamilton is 8ik lett, szóval nem volt egy vidám vasárnap a tegnapi :?
Anything is possible, továbbra is ez a jelmondat, mindentől függetlenül! :lol:
A buta hibák valószínűleg nem fordulnak elő a PO-ban....meg 5-6 percig megmutattátok, hogy mit tudtok ti.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.11. 09:31:07

Tocy írta: Tuti, hogy jobbak lesztek addigra. Most nem tudtatok rendesen felpörögni, oké, hogy rangadó, de 3x megvertetek már minket, stb...hát most elég csúnyán visszakaptátok. Az elején 11-2-nél, de még egálnál is azt hittem, hogy szokásos sima Boston-győzelem lesz, +10nél kezdtem reménykedni, de még akkor is bennem volt, h dobtok egy 3ast, aztán jön James önzőzése...szerencsére nem így lett. Ez most jólesett :D

Az viszont tuti, hogy a rájátszásban totál más a hangulat, ott nem fogtok ennyit sétálni, meg nézegetni. Még mindig azt mondom, hogy ti vagytok az esélyesek Keleten :)
ÁMEN :lol:
Tavaly picit másabb volt a helyzet, most az arcokon is rajta van a teljes letargia, de ahogy tavaly is az kellett, hogy Q-Richet Garnett pofán könyökölte, s attól elindultunk felfelé a PO-ban, így idénre is kell valami impulzus!Más a PO, ezt én is ezerszer leírtam, csak nem mindegy kitől kapsz ki, s hogyan, nem volt túl jó nézni, hogy fieszta hangulat van Miamiban, miközben nálunk a padon meg mintha 12 Emo-s kölök ült volna, akik felakarják vágni az ereiket, túloldalon meg Jamesék dalolásznak!
És akkor még nem is írtam, azokat a buta hibákat, amiket sikerült produkálni!
De valahogy túl kell ezen lépni ez igaz, még ha azért fájó is volt a vereség!Pedig az első 5-6 perc C’s kosárlabda volt, utána nehéz jelzőket találni….
+ Hamilton is 8ik lett, szóval nem volt egy vidám vasárnap a tegnapi :?
Anything is possible, továbbra is ez a jelmondat, mindentől függetlenül! :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése