Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Perkinssel erősödött a védelmük,de ettől függetlenül én is a Lakers tartom a favoritnak a rutin miatt.Dotn93 írta:Imádom az OKC-t, nyugati kedvencem, fiatalos, lendületes csapat, de amennyire láttam őket nem a védekezés az erősségük, a Lakersnek meg igen, szóval nálam már itt megbicsaklik a dolog. Kelet megtippelhetetlen.
A Thunder sokkal jobb jelenleg mint a Lakers. És nem, egy szóval nem mondtam hogy jobbak vagytok, csupán a csapatok jelenlegi formáját néztem, nálam ez jött ki.MessiFan írta:![]()
A Thunder nagyon fiatal és jók de nem hinném hogy megnyerik nyugatot.
Valamelyest lehet jó is, hogy a Knicksel játszunk, pont amit írtál, hogy fel lesz tüzelve az MSG könzönsége, a sajtó minden, ez kihozhat minket a mostani anomáliánkból!Game90 írta:Na, csak megvan a 2. hely, örülök neki, Boston meg csak játszon a Knicks-szelMiami ellen pedig csak a Bullsnak és a Spursnek van pályaelőnye. Lakers elkezdett betlizni, ha nem vigyáznak, még az Oklahoma is befoghatja őket.
Nyugat érdekes lesz, a "gyengébbik" csapatokat sem lehet leírni, szerintem simán lehet, hogy pl. a Memphis továbbjut. Amúgy nem tudom miért, de a Spurs-től nem várok döntőt...
Keleten az első kör simább lesz, kivétel a Boston - NY rangadót. NY fanok nagyon fel lesznek tüzelve Spike Lee-vel az élen, mert kb. 7 éve nem voltak rájátszásban. 2. kör már sokkal érdekesebb lehet egy esetleges Bulls - Magic és Celtics - Heat párharccal. A Magic nekem sötét ló, simán benne van egy 4-2-es Bulls vagy egy 4-3-as Magic továbbjutás. Celtics - Heat párharcról már ne is beszéljünk...
Ez így van, tökéletesen leírtad a gondolataimat, kár, hogy elúszott a második hely, de ha tavaly sikerült akkor idén is sikerülnie KELL, hogy pályahátrányokból jutunk tovább!Kalap1988 írta:Igen kikaptunk, viszont ebből a meccsből csak pozitív következtetést tudok levonni: Egyrészről kiderült, hogy a 2. hely kérdése nem érdekli a csapatot ( bár szerintem hibásan, de akár jól is kijöhetünk belőle a relatíve fáradékonyabb csapatunkkal), hiszen gyakorlatilag feladtuk azzal, hogy Kristicen kívül csak cserék játszottak ( ha lesz Shaq, ő sem kezdő). Ennek ellenére pozitívum, hogy jól védekeztünk ( 84 kapott pont Washingtonban), nyertük a lepattanózást ( az örök probléma) és a cserék tartották magukat, több igen jó teljesítmény is volt ( Green 20 pont 15 pattanó, Davis 20 pont, J Oneill 15 pont 13 pati, és a "kezdő másik két tagja sem teljesített rosszul a maguk 11-11 pontjával). Ez azt mutatja, hogy azért elég mély lehet ez a pad. A két Oneillel és főleg Shaq-el pedig a palánk alatti problémáink sem lesznek olyan kitűnőek, és talán Ray is kapni fogja a szükséges zárásokat. Sajnálom a 2-ik hely elúszását, de hagyj bízzák el magukat a Heat szurkolók, teher rajtuk van, nem rajtunk....
Ámen! Már régóta látszott, hogy ez az alapszakasz már abszolúte nemérdekli a Bostont. Davis rég dobott ilyen jól. Én is sajnálom a második helyet, de nem biztos, hogy sokkal jobban jártunk volna. A Miami meg majd ha esetleg pofára esik, akkor hiába mondják, hogy 23 ponttal nyertek és másodikok lettekKalap1988 írta:Igen kikaptunk, viszont ebből a meccsből csak pozitív következtetést tudok levonni: Egyrészről kiderült, hogy a 2. hely kérdése nem érdekli a csapatot ( bár szerintem hibásan, de akár jól is kijöhetünk belőle a relatíve fáradékonyabb csapatunkkal), hiszen gyakorlatilag feladtuk azzal, hogy Kristicen kívül csak cserék játszottak ( ha lesz Shaq, ő sem kezdő). Ennek ellenére pozitívum, hogy jól védekeztünk ( 84 kapott pont Washingtonban), nyertük a lepattanózást ( az örök probléma) és a cserék tartották magukat, több igen jó teljesítmény is volt ( Green 20 pont 15 pattanó, Davis 20 pont, J Oneill 15 pont 13 pati, és a "kezdő másik két tagja sem teljesített rosszul a maguk 11-11 pontjával). Ez azt mutatja, hogy azért elég mély lehet ez a pad. A két Oneillel és főleg Shaq-el pedig a palánk alatti problémáink sem lesznek olyan kitűnőek, és talán Ray is kapni fogja a szükséges zárásokat. Sajnálom a 2-ik hely elúszását, de hagyj bízzák el magukat a Heat szurkolók, teher rajtuk van, nem rajtunk....
Igen, és be is biztosult már a 2. hely! Mivel a Boston 94-95re kikapott a Wizardstól! MEGVAN!messideco írta:A két meccsből egy megvan a Miaminak, a Hawks legyőzetett 90-98 arányban.
Szerdán az utolsó alapszakaszmeccs az egyetlen kanadai, aToronto Raptors ellen.
A micimackósbanMessithebest írta:...
Melyik pizsidben álmodtad?MessiFan írta:...
Tegnap olyan ideges voltam hogy 2 óránál többet biztos nem aludtam.
Ezt a szánalmas teljesítményt már nem lehet alulmúlni.
Na de mind1... 3-1 akkor is. PO-ba szétalázunk mindenkit a Heat meg kibukik azt csáá!
Peace, meg szerényen, mert még aztán a Sixers kipakol minket már az első körbenMessiFan írta:...
Tegnap olyan ideges voltam hogy 2 óránál többet biztos nem aludtam.
Ezt a szánalmas teljesítményt már nem lehet alulmúlni.
Na de mind1... 3-1 akkor is. PO-ba szétalázunk mindenkit a Heat meg kibukik azt csáá!
Ugyanaz, mint az NBA-ben 4 nyert meccsig tart, 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 kiemelésűek kerülnek össze a konferenciában!Bár most én annyira nem vágom az erősorrendet, láttam pl a Chicago azt hiszem 6ik lett, pedig tavaly megnyerték a Stanley kupát, gondolom volt egy csomó változás a keretükben!messideco írta:Ezek szerint négy nyert meccsig játszanak?
Nem belekötni akarok, de Phoenix az Arizona-ban van, s nem Texasban, viszont így a PO-ra már én is komolyabban nézegetem a hokisokat,messideco írta:Nagyon jó a Wade-videó, Messithebest
Akkor ma jön a Miaminak az Atlanta Hawks.
Két nap szünet az NHL-ben a Detroit számára, majd kezdődik a playoff![]()
Szerdán és szombaton idegenben a Phoenix Coyotes ellen, Texasban.
A buta hibák valószínűleg nem fordulnak elő a PO-ban....meg 5-6 percig megmutattátok, hogy mit tudtok ti.Bob_Marley írta:ÁMENTocy írta: Tuti, hogy jobbak lesztek addigra. Most nem tudtatok rendesen felpörögni, oké, hogy rangadó, de 3x megvertetek már minket, stb...hát most elég csúnyán visszakaptátok. Az elején 11-2-nél, de még egálnál is azt hittem, hogy szokásos sima Boston-győzelem lesz, +10nél kezdtem reménykedni, de még akkor is bennem volt, h dobtok egy 3ast, aztán jön James önzőzése...szerencsére nem így lett. Ez most jólesett![]()
Az viszont tuti, hogy a rájátszásban totál más a hangulat, ott nem fogtok ennyit sétálni, meg nézegetni. Még mindig azt mondom, hogy ti vagytok az esélyesek Keleten![]()
Tavaly picit másabb volt a helyzet, most az arcokon is rajta van a teljes letargia, de ahogy tavaly is az kellett, hogy Q-Richet Garnett pofán könyökölte, s attól elindultunk felfelé a PO-ban, így idénre is kell valami impulzus!Más a PO, ezt én is ezerszer leírtam, csak nem mindegy kitől kapsz ki, s hogyan, nem volt túl jó nézni, hogy fieszta hangulat van Miamiban, miközben nálunk a padon meg mintha 12 Emo-s kölök ült volna, akik felakarják vágni az ereiket, túloldalon meg Jamesék dalolásznak!
És akkor még nem is írtam, azokat a buta hibákat, amiket sikerült produkálni!
De valahogy túl kell ezen lépni ez igaz, még ha azért fájó is volt a vereség!Pedig az első 5-6 perc C’s kosárlabda volt, utána nehéz jelzőket találni….
+ Hamilton is 8ik lett, szóval nem volt egy vidám vasárnap a tegnapi![]()
Anything is possible, továbbra is ez a jelmondat, mindentől függetlenül!
ÁMENTocy írta: Tuti, hogy jobbak lesztek addigra. Most nem tudtatok rendesen felpörögni, oké, hogy rangadó, de 3x megvertetek már minket, stb...hát most elég csúnyán visszakaptátok. Az elején 11-2-nél, de még egálnál is azt hittem, hogy szokásos sima Boston-győzelem lesz, +10nél kezdtem reménykedni, de még akkor is bennem volt, h dobtok egy 3ast, aztán jön James önzőzése...szerencsére nem így lett. Ez most jólesett![]()
Az viszont tuti, hogy a rájátszásban totál más a hangulat, ott nem fogtok ennyit sétálni, meg nézegetni. Még mindig azt mondom, hogy ti vagytok az esélyesek Keleten