Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi az, hogy lehet?messideco írta:MessiFan: lehet, hogy tévedtem
Ez mekkora.Fecooo írta:ilyen kosarat sem gyakran lát az ember
Sajnos.... De még visszaszerezhető a dolog. Bostonék ma mennek Chicagoba, ha ott vesztenek, gyakorlatilag megint egál, és utána a Vasárnapi rangadó dönt(Boston-Miami).messideco írta:
Messithebest:Többet ne bocsátkozz jóslatokba
Sajnos kikaptunk a Milwaukee-től 90-85-re, így sajnos marad a harmadik hely...
Pénteken lehet javítani a Charlotte Bobcats ellen.
Jelen pillanatban játszottunk ugyanannyi meccset, tehát szerintem ez számít, nem az, hogy ti még ma játszatok-e vagy sem... Az egymás elleni eredmény pedig 3-0, úh egálnál már mindenképp mi lesz a 2-ok....Messithebest írta:Rosszul tudod...MessiFan írta: Tudtommal még a Boston a második..![]()
A Miami a második
(vagyis, egál most, de a Miami ma játszik
)
Na mind1, lényeg, szét lesztek szedve vasárnap, aztán 2ik-ként besétálunk a POba![]()
Rosszul tudod...MessiFan írta: Tudtommal még a Boston a második..![]()
Nektek pedig a Bobcats isBob_Marley írta:Messithebest ezt vasárnap „lebokszoljuk”, hozhatnék számtalan példát arra mikor picit lesajnáltak minket, öregek fáradtak, stb….Ez rangadó lesz a javából s átérzi mindenki a súlyát, persze az is lehet kapunk egy nagy zakót, de majd megint valakit előhúzunk a kalapból, s a padról beszállva megnyeri a meccset (esetleg egy West…vagy Green)!
Azt picit túlzásnak érzem, hogy 85 % esélye van a Bullsnak ellenünk, otthon lesznek ők is, de azért picit több esélyt adnék magunknak!Rangadókon mindig odatettük magunkat s akkor kell jól teljesíteni nem a Wizardsok ellen, bár a Heatnek a Cavs is rágós falat volt, nemde![]()
Nyugi ugratlak, mielőtt felsorolnád a mi szép buktáinkat, Vasárnap 21:30 eldől minden
Ez nehéz leszBob_Marley írta: aztán vasárnap felforraljuk a Heat-et![]()
+1Kalap1988 írta:Na, nyertünk a Philly ellen, és ez nagyon magabiztos játékkal ment, bizakodó vagyok. A Chicago nyert, őket már nem hiszem, hogy megfoghatjuk, akkor sem, ha nyerünk ellenük, de a LAL, főleg a mostani veresége után, szerintem simán befogható Bob! egy meccsel vagyunk mögöttük és van nekünk 4-5 meccs hátra... Sokkal fontosabb lenne szerintem, mint a Chicago befogása, akkor is, ha a Bulls borzasztó erős. Persze félek a Bullstól is, de mégis csak a rutinosabb, sorozatban 3-ik bajnoki címére készülő Lakers, akitől jobban tartok, viszont nagyon örülnék a klasszikus döntőnek, már csak azért is, hogy a tavalyiért visszavágjunk!
Tudom, nem egy gyakori párosítás, de ez a két kedvenc csapatomBob_Marley írta: Chelsea, Barcelona ajjaj hát valamelyiket válasszuk![]()
Na akkor én pont a vereséget néztem meg, a másik kettőről lemaradtam, úgyhogy itt az ideje, hogy egy győzelmet is lássakBob_Marley írta: Season Series: BOS 2-1
11/5 - CHI 105 @ BOS 110 12/3 - CHI 92 @ BOS 104 1/8 - BOS 79 @ CHI 90
Chelsea, Barcelona ajjaj hát valamelyiket válasszukDotn93 írta: Köszi, a Chelsea fórumon is regisztrálva vagyok, és ott eleve nem lehet X felett idézni, úgyh megszoktam, hogy ezzel nem kell törődnöm.
Oden iszonyat jó Center lenne....csak hát neki nagyon fiatalon szétment a térde!Alapból a kórház a város szélén csapat a Portland, ott mindig van 2-3 meghatározó játékos aki sérült…..Dotn93 írta:
Azért a Trail Blazers tényleg nem gyenge, Roy-Wallace-Aldridge, igaz Roy sokat sérült. Egyébként Oden milyen játékos? Mert játékban jó, de valóságban nézem, hogy egy darab meccset nem játszott idén. És most nézem, hogy Chris Johnson játszott nálunk 4 meccsen idén?? http://www.nba.com/playerfile/chris_johnson/index.html
Nekem fel se tűnt...ő ki?
Season Series: BOS 2-1Dotn93 írta: Egyébként szerintem most a 76erst verjük, a Washingtont is, én azt érzem, hogy nagyon odatéve magunkat a Bullst is üthetjük, de azért az necces (tényleg velül idén miket játszottunk? Mer egy vereségre emlékszem) a Heat elleni meccsre pedig nem tippelek, ha addigra meglesz a 2. hely, akkor leadjuk, ha 3. hely lesz meg csak, és nincs esély feljebb lépni, akkor is, de ha lesz tétje számunkra, akkor megint [auto_cenzúra] őket
Köszi, a Chelsea fórumon is regisztrálva vagyok, és ott eleve nem lehet X felett idézni, úgyh megszoktam, hogy ezzel nem kell törődnöm.Bob_Marley írta:off:illetve dotn93 vigyázz a piramisokra, mert büntetik a moderátor urak
Azért a Trail Blazers tényleg nem gyenge, Roy-Wallace-Aldridge, igaz Roy sokat sérült. Egyébként Oden milyen játékos? Mert játékban jó, de valóságban nézem, hogy egy darab meccset nem játszott idén. És most nézem, hogy Chris Johnson játszott nálunk 4 meccsen idén?? http://www.nba.com/playerfile/chris_johnson/index.htmlBob_Marley írta: on:
Azért tegnapról a Lakers meccs jó volt, azt láttam végig, s bizony ez a Nuggets így Melo nélkül védekezik, s szimpatikus csapattá vált a szememben!
A többi nagyjából papírforma, igaz a Dallas kihasználhatta volna a Lakers buktát, de Portland ellen azért nehéz, a Toronto meg már egy totálisan Po-ra hangoló Magicet vert meg, az Orlando meg 4ik lesz már tuti, így gyakorlatilag lényegtelenek a meccsek!
Nekünk Philly jön ,majd csütörtök Chicagoba utazunk, fogadjuk a Wizardsot, s a hétvégén vasárnap 21:30kor Miami-Boston
Akkor ezen a héten eldől a helyezésünk is. Ha megcsípünk 4-ből, 4-et, akkor a keleti első hely sem kizárt, de a 2-ikkal is meg lennék elégedve. Fontosnak tartom, hogy valahogy megcsípjük a Chicagot, de ha nem sikerülne, akkor sem dőlök a kardomba, talán még fontosabb, hogy a Lakerset megelőzzük.... Ugyanis szerintem, ha hozzuk keletet, akkor velük döntőzünk és szerintem a hullámvölgyek után nagyon erősek lesznek a PO-ban, tartalékolnak erősen egész szezonban.Bob_Marley írta:off: ncore akart lenni, illetve dotn93 vigyázz a piramisokra, mert büntetik a moderátor urak
on:
Azért tegnapról a Lakers meccs jó volt, azt láttam végig, s bizony ez a Nuggets így Melo nélkül védekezik, s szimpatikus csapattá vált a szememben!
A többi nagyjából papírforma, igaz a Dallas kihasználhatta volna a Lakers buktát, de Portland ellen azért nehéz, a Toronto meg már egy totálisan Po-ra hangoló Magicet vert meg, az Orlando meg 4ik lesz már tuti, így gyakorlatilag lényegtelenek a meccsek!
Nekünk Philly jön ,majd csütörtök Chicagoba utazunk, fogadjuk a Wizardsot, s a hétvégén vasárnap 21:30kor Miami-Boston
hogy honnanMessithebest írta: Én mindig n*oreról szedem a friss meccseket. Pl most néztem meg a Nets-Heatet is.
na olyanom nincsMessithebest írta: Én mindig n*oreról szedem a friss meccseket. Pl most néztem meg a Nets-Heatet is.