Azért a fénykorában lévő K. G. beférne Messithebest a csapatodba simán. Bőven 20 feletti pont és 13 feletti lepattanóátlaga volt meccsenként, nem beszélve arról, hogy akkor is ilyen szent örült volt, zseniálisan védekezett és hát a teste évekkel fiatalabb volt. Peche, hogy eddig volt a Wolvesban ( nincs ezzel egyedül így a nba játékosok közül...), bár velük is ezt-azt el tudott érni, de bajnokesélyes csapattá nem nőttek. Ha pedig szintén a közelmúltból akarsz egy klasszis PF-et, akkor ajánlok szíves figyelmedbe egy bizonyos Karl Malone-t

Nálam K.G a favorit, még a monogrammunk is egyezik

, de Malone egy kolosszális játékos volt. Az általatok felsoroltak közül Griffint még túlzásnak érzem, hiszen gyakorlatilag rookie szezont fut, várnék még vele ( persze nagyon tetszik nekem is), Gasol egy csodás játékos, de nálam nem Malone-K.G. kategória és szerintem nem is lesz, Boshról szintén azt gondolom, mint Gasolról, Odomot azért nem sorolnám a világklasszis játékosok közé, hiszen egy nagyon jó kiegészítő játékos, 1-2 éve kifejezetten jó, de azért már nem túl fiatal és nem mutatott fel annyit, hogy megérdemelje nálam a klasszis címet. Talán az általatok említettek közül Stoudemire a leginkább tehetséges és akinek lehet helye egy ilyen névsorban, de egyelőre még ő sem az szerintem. Nem elég kiegyensúlyozott, nem hajszolja a csapatát eléggé a sikerbe és engem nagyon érdekelne, hogy egy igazán jó védelemben hogyan védekezne, mert így nem igazán tudom felmérni a védőképességeit, az én féllaikus szemem ehhez kevés. Talán a válogatottban...
Ja Love-ot kifelejtettem.... Én őt nagyon szeretem, mégpedig az intelligenciája miatt. Hiszen messze nincs olyan teste, mégis a liga legjobb lepattanózója, jól dob mindenhonnét és a többi. Ettől függetlenül szkeptikus vagyok, hogy az NBA-ben meg lehet e élni manapság komoly fizikum nélkül. Remélem igen, mert nagyon szeretem ezt a srácot.
Az én 5-ösöm ( nem leszek elfogult, mert akkor csak Celtics játékos kerülne bele, még úgy is, hogy egy csapatból nincs kettő

):
Rondo-Bryant-Durant-Stoudemire-Howard
A Lebron fanok ne haragudjanak, de Durantat jobban kedvelem, csak ez döntött a választásnál
Második 5-ös:
Rose-Wade-Durant-Garnett-Howard
3-ik:
Westbrook-Bryant-Lebron-Griffin(csak, hogy örüljetek)-Howard
4-ik
CP3-Allen-Lebron-Stoudemire-Howard
5-ik
D-Will-Ellis-Pierce-Love-Howard
Lehetne még sok ilyet, de egy biztos és ez egyrészről Howard dícsérete, másrészről a centerek szégyene. Az ő posztja, helye megkérdőjelezhetetlen. Csak az övé!
Nagyon látszik, hogy Melot még Lebrontól is kevésbé kedvelem ?

Sebaj, ettől függetlenül ide-oda beférne ő is