Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
rondo,bryant,wade(ide is befér),duncan,howard[/quote]Egyébként nekem is lenne egy kérdésem.
Ha össze kéne állítanotok 1 olyan kezdőt, ahol 1 csapatból csak 1 embert rakhatsz be akkor nektek milyen lenne a felállás?
V1: 1. Rose 2. Wade 3. Artest 4. Garnett 5. Howard
V2: 1. Nash 2. Wade 3. Pierce 4. Pau Gasol 5. Howard
Ja azt nem is néztem, akkor...MessiFan írta:Mondom 1 csapatból csak 1 ember
A Baseball szerintem hót unalmas sport,és ezért bocsi MichaaBeeMessiFan írta:Nem akarlak megbántani, de szerintem a baseball a legunalmasabb sport amit valaha láttam. Az egy dolog, hogy nem értem a szabályokat, de sosem tudnék megnézni 1 teljes meccset mert elaludnékMichaaBee írta: Khm.Ezt kikérem magamnak.
Foci után a 2. kedvenc sportágam. Egyáltalán nem bonyolultak a szabályok, csak rá kell szánni 10 percet, hogy megértsd.
![]()
.
Egyébként nekem is lenne egy kérdésem.
Ha össze kéne állítanotok 1 olyan kezdőt, ahol 1 csapatból csak 1 embert rakhatsz be akkor nektek milyen lenne a felállás?
V1: 1. Rose 2. Wade 3. Artest 4. Garnett 5. Howard
V2: 1. Nash 2. Wade 3. Pierce 4. Pau Gasol 5. Howard
Nem akarlak megbántani, de szerintem a baseball a legunalmasabb sport amit valaha láttam. Az egy dolog, hogy nem értem a szabályokat, de sosem tudnék megnézni 1 teljes meccset mert elaludnékMichaaBee írta: Khm.Ezt kikérem magamnak.
Foci után a 2. kedvenc sportágam. Egyáltalán nem bonyolultak a szabályok, csak rá kell szánni 10 percet, hogy megértsd.
![]()
hát ha valahol tudnám nézni akkor még lehet hogy érdekelne is, de így nem igazán fogom rászánni magam hogy akár 1 meccset is megnézzek angol kommentárralMichaaBee írta: Más: nem számítok nagy érdeklődésre, de azért felteszem a kérdést: baseballt követi valaki?![]()
Nem követem de sztem követném ha adná valamelyik magyar adó,mondjuk a sport 1.(nem is biztos,h hülyeség lenne részükről,úgyse maradt semmi amit adhatnának meg aztán lehet úgy járnának vele mint az nfl közvetítésekkel)MichaaBee írta: Más: nem számítok nagy érdeklődésre, de azért felteszem a kérdést: baseballt követi valaki?[/color]
MichaaBee írta: Khm.Ezt kikérem magamnak.
![]()
pedig nem sok egyszerűbb sport vancsababarca írta: Ez az a sport szvsz amit még az amcsik se értenek, de azért nézik.
Én meg sose fogom megérteni a szabályokat.
Ott leragadtam, hogy dobnak, ütnek, meg hazafutnak.
Khm.csababarca írta:Ez az a sport szvsz amit még az amcsik se értenek, de azért nézik.MichaaBee írta:Más: nem számítok nagy érdeklődésre, de azért felteszem a kérdést: baseballt követi valaki?[/color]
Ez az a sport szvsz amit még az amcsik se értenek, de azért nézik.MichaaBee írta:Más: nem számítok nagy érdeklődésre, de azért felteszem a kérdést: baseballt követi valaki?[/color]
Steve Nash, Rajon Rondo, Dirk Nowitzki, ha nagyon választani kell. De annyira nem rajongok senkiért, csapatként pedig a Golden State Warriors-t szeretem egyébként. (+ Phoenix Suns esetleg)kanty írta:Kinek ki a kedvenc játékosa?
Ki a favoritom? Nagyon nehéz választani mert egyértelműen a "mágikus négyes"-ből választanék a Bostonból.kanty írta:Más:
Kinek ki a kedvenc játékosa? Lehet, h volt már róla szó, ha igen akkor bocsi.
Nekem a legnagyobb kedvenc természetesen Kobe, de bírom még Odom-ot, Wade-t és Ginobili is szimpatikus.
Lakers fanként, egyértelmű, hogy Bryant. Illetve az óriásbébi: Shaq.kanty írta:Kinek ki a kedvenc játékosa?
jordan anno. wade most.kanty írta: Más:
Kinek ki a kedvenc játékosa? Lehet, h volt már róla szó, ha igen akkor bocsi.
Nekem a legnagyobb kedvenc természetesen Kobe, de bírom még Odom-ot, Wade-t és Ginobili is szimpatikus.
Allen Iverson. Mostani mezőnyben nincs olyan emberke, akiért annyira rajonganék, mint AI-ért. De akikkel jobban szimpatizálok: LBJ, Wade, Kobe, Howard, DeRozan, Jennings, Gallinari.kanty írta:Kinek ki a kedvenc játékosa? Lehet, h volt már róla szó, ha igen akkor bocsi.