USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2011.02.05. 19:49:53

messideco írta:Holnap hánytól lesz a Super Bowl?
23:15kor kezdődik a közvetítés, a meccs passz, de szerintem éjfél előtt nem kezdik el.

Snoop Dogg már készül a döntőre, Steelers-fan :) :
http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... z7T2C700r1
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 19:40:30

Holnap hánytól lesz a Super Bowl?
Kép
"And my heart will leave you never."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.02.05. 17:20:04

NBA: Rockets, Spurs, Celtics
NFL: Ravens, Steelers
NHL: (nem követem) Devils
MLB: (nem követem) Yankees
maki
Jugador del Barça

2011.02.05. 17:17:24

Csak a kaliforniai csapatok jöhetnek szóba nálam :)

NFL: San Diego Chargers
NBA: Los Angeles Lakers
NHL: Los Angeles Kings (bár mostanában kevés meccset nézek)
MLB: Az idei playofftól kezdtem nézni, így még nem sikerült választani a Padres, Angels, Dodgers hármasból.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.05. 13:28:45

NHL: Pittsburgh Penguins
NBA: Detroit Pistons (hát öhm), NYK és az OKC, még velük szimpatizálok
NFL: Green Bay Packers
MLB: fogalmam sincs a játékról :D
miihii
KHAL

2011.02.05. 13:20:02

Bányász írta:Én a Clevelandi Indiánoknak szurkolok.De csakis Ricky Vaughn és Pedro Cerrano miatt. :)

Ricky Vaughn

A Kerge Kacsáknak Charlie Conway miatt a Knicksnek meg Stacy Patton miatt. :)
Ugyanez :D
MLB: sosem néztem meg egy meccset sem,de a film miatt csakaCleveland 8)
NHL: nagyon régen rá voltam kattanva egy ideig,akkor az Anaheim-Dallas-Chicago hármas volt a favoritom. A kedvenc playám pedig Eric Lindros volt.
NBA: aktív kosaras koromban még erősen figyeltem az eseményeket,de azóta ez is kikopott.Akkoriban nagy Bulls fan voltam,az a legendás Chicago elkápráztatott MJ-vel,a Féreggel,Scottie bácsival és Toni Kukoccal.
NFL: időtlen idők óta a Cowboys a csapatom,de mióta láthatom is eme remek sportot,csatlakozott mellé a Saints is és tulajdonképpen mindenki,aki nem a Pats-Colts-Giants :twisted: Legnagyobb kedvenc: Michael Vick.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
szajko
Director del Fútbol

2011.02.05. 12:36:52

NBA:Lakers
NFL:Arizona
NHL:anno Detroit volt,de már egyáltalán nem követem...
MLB:-
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.05. 12:27:06

Kalap1988 írta:....
Mavs minden évben PO-ra kifullad, Heat ellen is 2006ban művészet volt elbukni a döntőt!Kicsit a város sajátossága minden major sportra elmondható szinte, hogy nagyon jó játékosok vannak, de a sikerek elmaradnak!Akár a Stars, Cowboys, s Mavs!
Meglátjuk nyugat nagyon érdekes számomra, mert a Spurs nagyon fut, de a Lakers meg tipikus PO csapat, s akkor még ott van a Mavs meg Jazz, s Thunder!A meccset még nem láttam, s most nem is tudom megnézni!
Rondora csak annyit írnék, hogy felháborítóan dobja a büntiket!!!!50% környékén egy irányító...és sok az eladott labdája!Én ha stabilan hozna 10-15 pontot akkor pontokban is segítene, de amíg nem megy a közép távoli, s a büntető, addig.....Hiába tör be, mert leütik a büntiket meg kihagyja, perimeteren, meg senki nem védekezik rajta, mert nem tudja bedobni!Rodno erős túlzással, csak lerohanáskor eredményes mezőnyből!

Akit még kiemelnék "negatívan" az Robinson, most már egyre több helyen olvasom cserélné akarjuk!Most egy picit össze is szedte magát az utóbbi pár meccsen!Katasztrofális néha a tripla mutatója, s csak shoot shoot....pedig nagyon kellene egy jó Robinson a PO-ban, mert olyan impulzust tud adni a csapatnak, hogy hihetetlen, s egy Heatet pl a padok elleni csatában kell megverni!
Én szeretem Nate-t, de én meg azért üvölteném le a fejét, amikor pályán van megáll az "élet", nem folyik a labda, csak Robinson 1-1-se megy és dobóedzése!Ha behozzák kettesbe, akkor meg megáll a sarokba, s onnan shoot!Pedig van a srácban!

De majd jön West lassan, s lesz egy kis játék is a pdatól :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.05. 11:01:48

Egy kis bostoni elemzés: A Mavs elég jó csapatnak tűnik idén, nem lesznek harcban a bajnoki címért szerintem Caron hiányában, de így is borzasztó erősek. Okozhatnak bárki ellen meglepetést, ha tartani tudják a szintet és nem lesz több sérült. A meccset alapvetően a Celtics irányította, csak sajnos nem tudtunk ellépni tőlük időben,így végig a meccsben maradtak. Ez nagy hiba volt, mert nálunk volt pár gyengébb teljesítmény, míg a Mavsnél ahogy néztem majdnem mindenki hozta a tőle elvárhatót. Minden idők legjobb irányítója pedig büntetett a triplájával... Ez van, egy ilyen vereség belefér, Big Baby volt gyengébb, de csak összefoglalót láttam, így nem tudom, hogy miként történhetett meg, hogy 20 percet játszott ( ez még elképzelhető) és csak 1/3-at dobott. Lesérült, vagy a 3 dobásból látszott, hogy mennyire nem megy neki és ezért nem erőltette Doc? Emellett a kezdő ötösből Shaq hiányában jó meccse volt Perkinsnek, szerintem Garnettnek sem volt rossz, Allennek pedig a mostanában megszokott extra mérkőzés. Pierce most nem tudott vezér lenni, ez azért benne van mindig, viszont a magam részéről az ilyen ki-ki meccseken pontban többet várnék Rondotól. Ebben fejlődnie kellene. Itt, ha 8 helyett 12-öt dob, már nyerünk. Ez nem nagy kérés szerintem. Jó lenne, ha stabil 15-16 pontos játékos lenne. Akkor nem sokan vitáznának azon, hogy ki a liga legjobb irányítója... Nem akarom bántani, de jó lenne, ha fejlesztené ezeket a dolgokat, mert sérülés mindig benne van, ráadásul a 3 nagy esetében a gyengébb meccsek is benne vannak, kevésbé kiegyensúlyozottak mint egy 25-26 éves ereje teljében lévő fiatal ( legalábbis papíron, mert amit pl. Allen művel meccsről-meccsre....). Ilyenkor neki kellene előlépnie és pótolnia ez esetben Big Baby pontjait. A védekezést nem tudom megítélni, mert nem láttam a teljes meccset, de a 100 pont még nem tűnik vészesnek. Amitől még megörülök Rondo esetében az az, hogy nagyon egykezes a ziccereknél. A nba.com-on Rondo drive cím alatt futó videóban ugyan teljesen lényegtelen szituációban dobta el baloldalról jobb kézzel kifordulva a ziccert ( lényegtelen, mert nem védekeztek rajta), de ettől meg tudok örülni. Főleg, mert ő védővel a nyakán is szokott hasonlót csinálni. Edzőként ezért leszidnám....
Allen viszont kőkemény volt, ahogy visszanyomta Chandlert :twisted: Elképesztő az öreg idén ! Aki eddig kételkedett benne, az az idei szezon alapján láthatja, hogy milyen is a fiatalosan lendületes Ray. Én helyet adnék neki a Hall of fame-ben. Főként, ha idén bajnokok leszünk a vezényletével. :wink:
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 09:50:34

Sajnos kikapott a Detroit, méghozzá 3-0-ra a Columbustól :(
Egyéb eredmények:

New Jersey Devils–Florida Panthers 3–4 – hosszabbítás után
Pittsburgh Penguins–Buffalo Sabres 3–2
Detroit Red Wings–Columbus Blue Jackets 0–3
Tampa Bay Lightning–Washington Capitals 2–5
St. Louis Blues–Edmonton Oilers 5–3
Vancouver Canucks–Chicago Blackhawks 4–3

Hogy ne csak rossz legyen, a Miami Heat a Charlotte Bobcats ellenében :)
Eredmények:

Charlotte Bobcats–Miami Heat 97–109
Indiana Pacers–Portland Trailblazers 100–87
Philadelphia 76ers–New York Knicks 100–98
Toronto Raptors–Minnesota Timberwolves 111–100
Washington Wizards–Orlando Magic 92–110
Atlanta Hawks–Los Angeles Clippers 101–100
Detroit Pistons–New Jersey Nets 92–82
Boston Celtics–Dallas Mavericks 97–101
Memphis Grizzlies–Cleveland Cavaliers 112–105
Phoenix Suns–Oklahoma City Thunder 107–111
Sacramento Kings–San Antonio Spurs 100–113
Denver Nuggets–Utah Jazz 106–113
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.02.05. 05:43:44

Mihu írta:
L.Messi 10 írta:
NHL:-
NBA: LA Lakers
NFL: NE Patriots

Arról lehet már valamit tudni, hogy lesz-e NFL "jövőre"?
....
Március 4. egészen pontosan az utolsó időpont, amíg létrejöhet a megegyezés, pontosabban a jelenlegi CBA addig biztosítja a működést, de az idei draft még meg lenne tartva azért. Sajnos elég valószínű, hogy nem lesz megállapodás, például mindkét fél (játékosszervezet és tulajdonosok) bebiztosította már magát az esetleges lockoutra, nem túl fényes a helyzet :?
Én egy esetleges lockout esetén viszont nem tartom olyan rossznak a helyzetet. Felhoztad példának az NHL-t, hogy ott csökkent a népszerűség, ami természetesen itt is megtörténne valószínűleg, de a két sport népszerűsége összehasonlíthatatlan, például az egyetemi amerikai foci is népszerűbb kint, mint az NHL... A nézettségi adatokról nem is beszélve. Szeptember óta a 20 legnézettebb műsorból 18 NFL meccs volt az USA-ban, a tavalyi Super Bowlt több, mint 100 millióna nézték élőben ( összehasonlításként a Lakers-Celtics 7. meccsét csak 28 millióan, NHL, MLB messze lemaradva).
Összességében szerintem túl nagy jelenleg a különbség ahhoz, hogy kint elveszítse az NFL a vezetőszerepét egyetlen év kihagyás miatt.
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.05. 01:44:07

L.Messi 10 írta:

A Népsporton vagy akár kint az NSO főoldalon biztos lett volna róla cikk, ha sikerült volna a megállapodás. De mivel nincs, és nem is volt, így a legutóbbi információm az az, amit Faragó Ricsiék elmondtak a főcsoport döntőn. Egy apró pici lépést történt, de ha a Super Bowl-ig nem történik megegyezés, akkor sajnos lockout lesz :( :( :( És mivel semmilyen hír nincs, a hétfő éjjel pedig vészesen közeleg, így én már próbálom elfogadtatni magamban hogy jövőre biztosan, de valószinűleg utána is NFL nélkül maradok :( :( :(

Sajnos tényleg az lesz amit mondtak Ricsiék is. Ha kihagynak akár csak egy évet is, az olyan súlyos következményekkel járna, hogy a sportág korántsem lenne olyan népszerű mint volt azelőtt. Ilyen adatok hogy Amerikában a 10 legnézettebb műsor között 8 NFL mérkőzés van...egy fél perces reklám az NFL közben 170 millió forint. Ilyenekről később nem is álmodhatnának szerintem. Ez pedig azzal járna, hogy a sportág veszít a népszerűségéből, mind Amerikában, mind a világon. Úgyhogy szerintem nem is igazán jutna el hozzánk se :? Láthatjuk hogy mi lett az NHL-el. A szünet előtt a Sport TV nyomta orrba-szájba a jégkorongot, szinte minden ajánlóban volt egy NHL-es spot. Most meg alig látok ajánlót, és a közvetítések is nagyon ritkák. Félek hogy ugyan ez lenne az NFL-el. De jó nagy birkák a tulajdonosok, ha nem tudnak megegyezni. Óriási pénzkiesés lenne. Mondjuk nem igazán látok bele. Ha nem érné meg nekik az hogy egy szezon kuka, a jövő pedig jelentősen kisebb pénzt ígér, akkor biztos nem lenne ekkora balhé belőle.
sneco7
Capitá del Barça

2011.02.05. 01:17:55

Minden téren a Chicago :) A Bulls még annak idején a Jordan fémjelezte csapat miatt,na meg Rodman miatt:P Aztán utána valamiért a Chicago maradt meg minden sportban. Lehetséges,h sorozatok illetve filmek behatásai miatt...Mostanában inkább csak NFL-t néztem,de azért néha ránézek a többi sportra is,kivéve a baseballt.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.02.05. 00:30:48

Én a Clevelandi Indiánoknak szurkolok.De csakis Ricky Vaughn és Pedro Cerrano miatt. :)

Ricky Vaughn

A Kerge Kacsáknak Charlie Conway miatt a Knicksnek meg Stacy Patton miatt. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.02.05. 00:11:09

NBA: Phoenix Suns (Steve Nash kedvenc playa :wink: )
NFL: Kétség nem férhet hozzá hogy Pats :)
NHL: NHL játékokból kiindulva Dallas Stars
MLB: New York Yankees- na jó nem láttam még egy meccset se csak ezt a csapatot ismerem :)
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.04. 23:47:45

NBA: Los Angeles Lakers
NFL: New Orleans Saints
NHL: Carolina Hurricanes (igazából, nem nagyon követem, de velük megnyertem egy szezont valamelyik enédzselbe. :lol: )
MLB: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.02.05. 12:38:26-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.04. 23:41:59

NBA: Régebben gyakrabban követtem, most már kevésbé, de szerintem vissza fogok rá szokni: San Antonio Spurs
NFL: Ebben az évben néztem csak egy pár meccset, de amiket láttam, a Pittsburgh játéka tetszett.
Többi amerikai sport nem nagyon tud izgalomba hozni :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 23:39:34

NHL: Pittsburgh Penguins
NBA: nekem is inkább kedvenc játékosom van, de ha már csapat akkor: Phoenix Suns
NFL: nem annyira követem, de szimpi: Pittsburgh Steelers
MLB: nem nézem
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.04. 15:34:08

Sziasztok! Újra aktívan és provokatívan :D ( na jó ez csak vicc). Az adott kérdésre könnyen tudok válaszolni, mert számomra csak a kosárlabda nézhető sport a felsoroltak közül. Pedig a baseball-on kívül mindegyiket próbáltam, de egyáltalán nem kötött le. A hoki még hagyján, de ott csak a magyar válogatottat szoktam megnézni, mert annyira még sem köt le.
A kosárlabdában egyértelműen Celtics, de mint írtam régebben, egyelőre még nem a klubhoz kötődöm oly szinten, mint pl a Barcelona esetében. Még akkor is, ha egyre közelebb vagyok hozzá. Ez köszönhető annak, hogy mikor először volt lehetőségem kosárlabdát nézni ( 2005 tájékától a sporttv-én, netem csak 2007 óta van), akkor pl a Boston sehol sem volt, nem is adták a meccseiket, a többi csapat pedig hullámzott. Aztán játékosok alapján döntöttem. Viszont a nagy hármas összeállása óta pernamensen Celtics és kezdem a klubot is megszeretni. Kobe az egyik kedvenc 2-esem a játéktudása alapján, de sem őt, sem a klubját nem szerettem sosem az egyéniségük miatt. Miami-ból kezdetben Wade nagy kedvenc volt ( most is), 2006-ban végig nekik szorítottam, de még sem akkora favorit már. Allstar nekem sem a kedvencem, azért azt tegyük hozzá, hogy a régi meccsek jobbak voltak és látványosabbak is. Kicsit egyhangú lett. A rookie-k a másodévesek ellen rangadó színvonalasabb szokott lenni...
Bob! Ment pü....
messideco
Presidente del Barça

2011.02.04. 15:23:13

Bányász írta:Jövőre ha minden igaz Basekosár lesz az NFL helyett. :)
Jaja, valami hasonló :D
http://www.imdb.com/title/tt0131857/
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.02.04. 15:06:35

NBA: kedvenc csapat nincs, csak játékos(ok), de ha muszáj választani, akkor: 1. Heat, 2. Knicks, 3. Raptors.
NFL: 1. Eagles, 2. Saints, 3. Ravens.
NHL: nincs. Régebben néztem a meccseket, de most már nem érdekel.
MLB: nincs, és szerintem nem is lesz :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2011.02.04. 14:44:56

Bányász írta:Jövőre ha minden igaz Basekosár lesz az NFL helyett. :)
az :D

biztos vagyok benne h lesz. tul nagy blama lenne az egesz miliőnek ami ott kint van

NHL: Ottawa Senators (kb. 15 éve :wink: )
NFL: San Diego Chargers
MLB: San Diego Padres
NBA: számomra érdektelen, nem szeretem
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.02.04. 14:38:06

Jövőre ha minden igaz Basekosár lesz az NFL helyett. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.04. 14:33:50

messideco írta:Ha már itt vagyunk, megkérdezném hogy kik a kedvenceitek:
NHL: Detroit Red Wings
NBA: Miami Heat
NFL: Oakland Raiders
MLB: nem nézem

Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.04. 14:27:10

messideco írta:Ha már itt vagyunk, megkérdezném hogy kik a kedvenceitek:
NBA: Lakers

A többit nem követem.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése