P.U.Y.O.L. írta:Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!

Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
Én bírom az öreget, s a szorijai tök jók a XIV századi kosárlabdáról

Mond baromságokat, de nála érzem a pártatlanságot!Én elviselem TP ökörségeit

LBJ meg hát tényleg a legjobb játékos ha streetballról lenne szó!Meg iszonyat reklámértékű emberke, de valmi hiányzik belőle!Nem járt egyetemre, s ez meg is látszik rajta, s nem rossz indulatból mondom!Dobálhatnék olyanokat, hogy alázat csapatjáték...stb!De nem véletlen, hogy a bombaerős Cavssel nem tudott mit kezdeni!Állítom Jordannek nem voltak ilyen játszópajtásai a legendás Bullsban és mégis nyertek nyertek és nyertek!LBJ egy 4:0s nagydöntőt tud felmutatni!De korunk legjobbja ez vitathatatlan, de hál istennek, 5en vannak a pályán!!!!
Kalap úrral meg egyet értek, s elolvasva csak KG-Bosh párharcot tartja picit másnak mint én!Bár PPnél szerintem a védekezése fontosabb Jamesen!És ha jönnek a külső dobások, akkor be tud törni, ő is meg Rondo is!Rondo állítása szerint gyakorolta a büntiket (gyalázat az 55-60%), s hát PP meg nagy színész (utálom is a dobócsel beleugrok az emberbe büntetőit, de szabály szerint az fault )!Boshékra visszatérve, tavaly az összes Celtics meccset láttam, s sajnos Bosh mondhatnám az egyedüli aki ellen szenvedni szokott KG!Nem hiába az a neve Boshnak, hogy Gazella, állandóan pattog, s ott van a tűz közelében!Tavaly Howard mellett (D12 nem is ember) ő szedte a legtöbb támadó pattanót!És nekünk meg ez volt a legnagyobb pronlémánk!JO térde mindig kérdéses Shaq meg már csak kilót ntud a palánk alá rakni ha őszinte akarok lenni!Így KGre marad, hogy tartsa Bosht!Támadásban jobbnak érzem Garnettet, mert nagyobb a repertoár, de nálunk a védekezésből indul ki minden!Elől úgyis behajítja valaki!Spec Boshtól jobban "tartok" mint LBJtől!De meglátjuk!Az teljesen igaz, hogyha Rondo hozza a magát, és tud faultokat kiharcolni, akkor üldögélhetnek a Heat játékosok a padon!
Lényeg, hogy nyerjünk, s mutassuk meg, hogy egy Big 3 van a világon