USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:15:14

Akkor várjuk a jelentkezőket és ha összegyűlnénk szép számmal, akkor valamely moderátor úr valszeg szívesen segít megszervezni :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:14:41

Kalap1988 írta:Én nem, egész egyszerűen azért, mert körülbelül 5-6 éve tudom nézni értékelhetően a kosárlabdát :D Persze névről ismertem és a többi, de semmi egyéb. Tudsz zsákolni ? Kosarazol csapatszinten, vagy csak jók a rúgóid?
UI: Csak egy felvetés: Eurobarca kosáron nem gondolkodtatok, ha már foci van ?:D
Sajnos nem voltam soha egyesületben. (majd esetleg egy összeröffenés, sörözés, meccsnézés alkalmával szívesen beszélek ilyesmiről) Igen tudok. Bár sajnos az utóbbi pár évben nagyon ritkán jutottam el odáig, hogy játsszak és sajnos a védekezés - passz - ugrás maradt már csak meg. Dobni már nem tudok olyan jól, bár a triplákkal azért nem állok teljesen hadilábon. Amúgy a halovány sörhas ellenére is még elég sok figura megy. (kb. 14 éves koromtól 20-21 évesig elég sokat vádliztam. Főleg télen. Most már évek óta csak ritkán állok neki...)

Szerk: kosarazás tőlem is mehet, ha időm engedi.

Slither: Barkleyt én is csíptem és amúgy még a mai napig van több, mint 100 Kemp kártyám valahol... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára P.U.Y.O.L. 2010.10.26. 23:16:07-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.10.26. 23:12:15

P.U.Y.O.L. írta:Amúgy mindenki Jordan miatt szeretett bele a kosárlabdába? (csak mert én nem :) ) Nekem Shawn Kemp volt az abszolút kedvenc és mindaddig drukkoltam az éppen aktuális csapatának, amíg abba nem hagyta. (bár a pályafutása vége felé már nem nagyon lehetett ráismerni. Óóóóó azok a régi szép Sonicsos idők....) Amúgy az én játékom is nagyban hasonlít a fénykorában lévő Kempére. Feladják....zsákolok. :lol:
Sir Charles for prez!!!
NBA-t azóta nézek csak, mióta van Sport1-em, előtte csak a kosaras kártyákat gyűjtöttem. :lol:
Kalap1988 írta: UI: Csak egy felvetés: Eurobarca kosáron nem gondolkodtatok, ha már foci van ?:D
Én benne lennék, legalább a talikon nem csak néző lennék. :oops: :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:06:29

P.U.Y.O.L. írta:Amúgy mindenki Jordan miatt szeretett bele a kosárlabdába? (csak mert én nem :) ) Nekem Shawn Kemp volt az abszolút kedvenc és mindaddig drukkoltam az éppen aktuális csapatának, amíg abba nem hagyta. (bár a pályafutása vége felé már nem nagyon lehetett ráismerni. Óóóóó azok a régi szép Sonicsos idők....) Amúgy az én játékom is nagyban hasonlít a fénykorában lévő Kempére. Feladják....zsákolok. :lol:
Én nem, egész egyszerűen azért, mert körülbelül 5-6 éve tudom nézni értékelhetően a kosárlabdát :D Persze névről ismertem és a többi, de semmi egyéb. Tudsz zsákolni ? Kosarazol csapatszinten, vagy csak jók a rúgóid?
UI: Csak egy felvetés: Eurobarca kosáron nem gondolkodtatok, ha már foci van ?:D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 23:03:43

Amúgy mindenki Jordan miatt szeretett bele a kosárlabdába? (csak mert én nem :) ) Nekem Shawn Kemp volt az abszolút kedvenc és mindaddig drukkoltam az éppen aktuális csapatának, amíg abba nem hagyta. (bár a pályafutása vége felé már nem nagyon lehetett ráismerni. Óóóóó azok a régi szép Sonicsos idők....) Amúgy az én játékom is nagyban hasonlít a fénykorában lévő Kempére. Feladják....zsákolok. :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:58:39

P.U.Y.O.L. írta:Nem LeBront akarom védeni, mert egyáltalán nem kedvencem, csak az egyik játékos, akinek tetszik a játéka, de ezekből tudnék sorolni bőven. Viszont Jordannak nem voltak olyan jó csapattársai? :shock: Harper, Pippen, Grant, Kukoc, Rodman....(simán felér azzal a Clevelanddal szvsz) Viszont természetesen Jordanból csak 1 volt, nehogy valaki elkezdjen most dobálózni azzal, hogy összehasonlítgatok. :)
Igen, viszont az első csapata gyengébb volt Chicagoban. A Pippen-Rodman időszak már valóban egy egységes és kiforrott csapatot hozott, de előtte elég szedett-vedett volt. Na meg Lebron esetében nem éreztem azt azokon a playoff párharcokon, ahol kihullottak, hogy rajta nem múlott semmi. Ritkán volt arról szó, hogy egy egyértelműen jobb csapat ellen mentek. Dobott mondjuk 40 pontot, 10 assist, meg 10 reb és meghalt a pályán, azaz csak akkor tehetett volna többet hozzá, ha klónoztatja magát. Ilyen nem volt. Rajta is múlott, ő sem hozta a legjobbját. Nem elég győztes típus. Persze a társai sem voltak azok egy-két kivétellel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2010.10.26. 23:04:24-kor.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:57:08

Nem LeBront akarom védeni, mert egyáltalán nem kedvencem, csak az egyik játékos, akinek tetszik a játéka, de ezekből tudnék sorolni bőven. Viszont Jordannak nem voltak olyan jó csapattársai? :shock: Harper, Pippen, Grant, Kukoc, Rodman....(simán felér azzal a Clevelanddal szvsz) Viszont természetesen Jordanból csak 1 volt, nehogy valaki elkezdjen most dobálózni azzal, hogy összehasonlítgatok. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.26. 22:46:42

P.U.Y.O.L. írta:
Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!
:shock: Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
Én bírom az öreget, s a szorijai tök jók a XIV századi kosárlabdáról :lol: Mond baromságokat, de nála érzem a pártatlanságot!Én elviselem TP ökörségeit :wink:
LBJ meg hát tényleg a legjobb játékos ha streetballról lenne szó!Meg iszonyat reklámértékű emberke, de valmi hiányzik belőle!Nem járt egyetemre, s ez meg is látszik rajta, s nem rossz indulatból mondom!Dobálhatnék olyanokat, hogy alázat csapatjáték...stb!De nem véletlen, hogy a bombaerős Cavssel nem tudott mit kezdeni!Állítom Jordannek nem voltak ilyen játszópajtásai a legendás Bullsban és mégis nyertek nyertek és nyertek!LBJ egy 4:0s nagydöntőt tud felmutatni!De korunk legjobbja ez vitathatatlan, de hál istennek, 5en vannak a pályán!!!!

Kalap úrral meg egyet értek, s elolvasva csak KG-Bosh párharcot tartja picit másnak mint én!Bár PPnél szerintem a védekezése fontosabb Jamesen!És ha jönnek a külső dobások, akkor be tud törni, ő is meg Rondo is!Rondo állítása szerint gyakorolta a büntiket (gyalázat az 55-60%), s hát PP meg nagy színész (utálom is a dobócsel beleugrok az emberbe büntetőit, de szabály szerint az fault )!Boshékra visszatérve, tavaly az összes Celtics meccset láttam, s sajnos Bosh mondhatnám az egyedüli aki ellen szenvedni szokott KG!Nem hiába az a neve Boshnak, hogy Gazella, állandóan pattog, s ott van a tűz közelében!Tavaly Howard mellett (D12 nem is ember) ő szedte a legtöbb támadó pattanót!És nekünk meg ez volt a legnagyobb pronlémánk!JO térde mindig kérdéses Shaq meg már csak kilót ntud a palánk alá rakni ha őszinte akarok lenni!Így KGre marad, hogy tartsa Bosht!Támadásban jobbnak érzem Garnettet, mert nagyobb a repertoár, de nálunk a védekezésből indul ki minden!Elől úgyis behajítja valaki!Spec Boshtól jobban "tartok" mint LBJtől!De meglátjuk!Az teljesen igaz, hogyha Rondo hozza a magát, és tud faultokat kiharcolni, akkor üldögélhetnek a Heat játékosok a padon!

Lényeg, hogy nyerjünk, s mutassuk meg, hogy egy Big 3 van a világon :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:43:47

P.U.Y.O.L. írta:Ouch.....
fél 5-kor indulnom kell itthonról. Nem valószínű, hogy addig befejezik, de szerintem kihagyom az alvást és megnézem, amíg tudom. Amúgy én ebben az évben a Miaminak drukkolok. Bostonnak csak akkor szorítottam, amikor odakerült Garnett, mert nagyon kijárt már neki a bajnoki gyűrű. Most ugyan ezt érzem Jamesnél...(persze sok más csapattal is szimpatizálok, de idén legyen csak bajnok a Miami :wink: )
Hát szerintem ez a kijár Jamesnél erős. Nem teszi magát oda annyira és hihetetlen buta játékos. Majd utólag, ha valóban megérdemli, akkor elismerem, de eddig a szememben nulla. Egy KG 100-szor annyit ér bármilyen környezetben, de mondhatnék még neveket Bostonon kívülről is.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.10.26. 22:39:58

P.U.Y.O.L. írta: Bostonnak csak akkor szorítottam, amikor odakerült Garnett, mert nagyon kijárt már neki a bajnoki gyűrű. Most ugyan ezt érzem Jamesnél...
Hát azért eléggé más a két játékos helyzete. KG nem a pályája csúcsán, hanem 31 évesen ment csak el gyűrűt nyerni... James meg pár év sikertelenség (ami nem is volt olyan sikertelen hiszen alapszakasz győzelmek, egész tűrhető keret, igazából ő nem tudott eleget felmutatni) után feladta és összeállt az országos all-star cimboráival. Jordanékkal értek egyet, ezeknek nincs elég vér a pucájukban. :roll:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:29:02

Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!
:shock: Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:25:40

Ouch.....
fél 5-kor indulnom kell itthonról. Nem valószínű, hogy addig befejezik, de szerintem kihagyom az alvást és megnézem, amíg tudom. Amúgy én ebben az évben a Miaminak drukkolok. Bostonnak csak akkor szorítottam, amikor odakerült Garnett, mert nagyon kijárt már neki a bajnoki gyűrű. Most ugyan ezt érzem Jamesnél...(persze sok más csapattal is szimpatizálok, de idén legyen csak bajnok a Miami :wink: )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.26. 22:24:24

fcbarca0827 írta:
P.U.Y.O.L. írta:Boston - Miamit adja a Sport1/2?
Persze. Élőben 01:15-től. Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs lesz a két kommentátor.
Tuti, hogy ők lesznek a kommentárorok?
Tőrös Balázs is jó, de Csaba emberke néha olyanokat tud visítani, bár legalább nem alszok el, bár ilyen meccset nem is lehet kihayni :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.26. 22:21:59

Sport 1 1:15től kezdődik a műsor, de hát kb 40 körül kezdik el!
Nem bánnám, ha nem lenne magyar közvetítés hanem adnák rendesen, mert utálom, hogy belepofáznak mikor megy a bemutatós videó!KG üvöltés meg PP (CAN YOU HEAR IT?)
Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!
De a lényeg SPORT 1
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:21:26

Bob_Marley írta:Hát összehasonlításképp (bár tudom semmi értelme nincs)!
R9 gondolom nem kell ecsetelni jobb gyorsabb irányító, mint akár Arroyo vagy House (we miss you), néha elkapja Rajont az ékszíj, de nagyon intelligens PG!
Ray-Wade párosításnál Wade gyors sokszor betör, bár most hogy megérkezett a másik labdát csak örökölni lehet tőle playa, nem tudom mit játszik WADE, de itt picit jobb a Miami!De ha Ray Ray elkapja a fonalat simán benne van 3-6 tripla!
PP-LBJ, itt okés Lebron jobb támadásban, de a kőkemény kelta védelem tavaly is elvette a kedvét a kosérlabdától, s biztos vagyok benne, hogy DOC-ék kitalálnak egy kollektív védekezést a betöréseire!Első ütésre mindenkit megver 1-1ben de jó kettőzésekkel ki lehet harcolni nála egy két belemenést!KG-BOSH!Hát Bosh gyorsabb (sajnos), de KG a rutin a szív meg minden!És tudom, hogy nem PO, mert akkor KG feltöröltetné Chris babával a padlót, de első meccs, s szerintem odateszi magát rendesen Garnett!Ez lehet a kulcsa a meccsnek!Tavaly iszonyat szenvedtünk a pattanókkal, Bosh meg top patis!Ha sok támadót szed, végünk!Mert annyira nem védekezhetünk jól!Centerben meg akármelyik Oneill jobb mint Haslem!Padban meg sokkal erősebbek vagyunk és Doc is jobb edző mint Spoelstra (bár tudjuk ki irányítja Miamiban a dolgokat a-z-ig)
Ray Allen lehet a kulcs, mert szívós kis emberke védekezésben is, s ha elől szórja a trojkákat mi is betudunk törni, s hát a Miami padot megverjük!Ez lehet a kulcs!Jó kinti dobások, s pattanók gyűjtése!Val elfogultsággal írtam eme sorokat, de engedtessék meg :lol:
R9 kapcsán egyetértek, itt még azt is hozzátenném, hogy azért rajta is állhat vagy bukhat a meccs. Ha egy tripla-duplás formát elkap azzal megnyeri a meccset tutira szinte a Celtics. Inkább csak rajta áll, mert azért tud úgy is nyerni a csapat, ha ő gyengébb. Viszont úgy gondolom, hogy idénre már még egyértelműbben ő lesz a franchise player a Bostonban. Ray és Wade már nem egy kategória, de valóban egy 3-6 triplával és a védekezésével megnyerheti Ray a meccset. Láttunk ,hogy Kobe-n is milyen jól képes védekezni, pedig ott is van súly és magasság különbség, ha nem is nagy. PP és James párharcában pedig a szív, rutin és az ész van PP oldalán, ami nem kevés. Persze Jamesből egy ilyen alapszakasz meccsen könnyen előjöhet egy tripla-dupla közeli és 30 pontos meccs, de még is az első tétmeccsen valszeg feszült lesz (ahogy a playoff meccseken szokott) és akkor meg lehet zavarni. Én nagyon nem szeretem, épp azért, mert nem egy Einstein :D Pedig az ő képességeivel... KG és Bosh párharcában viszont csak a kor szólhat Bosh mellett, egyébként bármennyire tehetséges a lába nyomába nem ér a jó KG-nek. Persze benne lehet a következő években, de én annyira nem látom azt a kiugró teljesítményt a mentalitása és a butasága okán. Centerben leírtakkal egyetértek. Hogy min fog múlni? Ray védekezésén, illetve esetleges hármasain, PP támadójátékán, illetve legfőképp Rondon. Én így látom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2010.10.26. 22:24:52-kor.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:19:55

Persze. Élőben 01:15-től. Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs lesz a két kommentátor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.26. 22:17:32

Boston - Miamit adja a Sport1/2?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.10.26. 22:15:55

Bob_Marley írta: Szerk:
Slither:
Ma van a Rockets Lakers! 4:30tól!
Az már bőven holnap van nekem. :lol:
Amúgy úgyis kihagyom, annyira nem fontos hogy élőben lássam. :oops:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.26. 22:04:29

Hát összehasonlításképp (bár tudom semmi értelme nincs)!
R9 gondolom nem kell ecsetelni jobb gyorsabb irányító, mint akár Arroyo vagy House (we miss you), néha elkapja Rajont az ékszíj, de nagyon intelligens PG!
Ray-Wade párosításnál Wade gyors sokszor betör, bár most hogy megérkezett a másik labdát csak örökölni lehet tőle playa, nem tudom mit játszik WADE, de itt picit jobb a Miami!De ha Ray Ray elkapja a fonalat simán benne van 3-6 tripla!
PP-LBJ, itt okés Lebron jobb támadásban, de a kőkemény kelta védelem tavaly is elvette a kedvét a kosérlabdától, s biztos vagyok benne, hogy DOC-ék kitalálnak egy kollektív védekezést a betöréseire!Első ütésre mindenkit megver 1-1ben de jó kettőzésekkel ki lehet harcolni nála egy két belemenést!KG-BOSH!Hát Bosh gyorsabb (sajnos), de KG a rutin a szív meg minden!És tudom, hogy nem PO, mert akkor KG feltöröltetné Chris babával a padlót, de első meccs, s szerintem odateszi magát rendesen Garnett!Ez lehet a kulcsa a meccsnek!Tavaly iszonyat szenvedtünk a pattanókkal, Bosh meg top patis!Ha sok támadót szed, végünk!Mert annyira nem védekezhetünk jól!Centerben meg akármelyik Oneill jobb mint Haslem!Padban meg sokkal erősebbek vagyunk és Doc is jobb edző mint Spoelstra (bár tudjuk ki irányítja Miamiban a dolgokat a-z-ig)
Ray Allen lehet a kulcs, mert szívós kis emberke védekezésben is, s ha elől szórja a trojkákat mi is betudunk törni, s hát a Miami padot megverjük!Ez lehet a kulcs!Jó kinti dobások, s pattanók gyűjtése!Val elfogultsággal írtam eme sorokat, de engedtessék meg :lol:

Szerk:
Slither:
Ma van a Rockets Lakers! 4:30tól!
PCsabi
aka Game90

2010.10.26. 21:50:51

daffy írta:nba-t esetleg valaki?
ma kezdődik a szezon,egyből egy pofás boston - miami meccsel. én-ha fogadni kéne-a bostonra tennék. egyrészt a hazai pálya miatt,másrészt sokkal összeszokottabbak.
Én is nézni fogom.

Én a Miami-ra fogadnék :)

Új Nike reklám LeBron-nal:
http://www.youtube.com/watch?v=cdtejCR413c

(Akit érdekel, az nba1.hu-n találhat szezonelőzetest.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.26. 21:49:38

Bob_Marley írta:
ma kezdődik a szezon,egyből egy pofás boston - miami meccsel. én-ha fogadni kéne-a bostonra tennék. egyrészt a hazai pálya miatt,másrészt sokkal összeszokottabbak.
Na hál istennek valaki más is nézi az NBA-t!
Hatalmas Celtics rajongó vagyok és egyértelmű, hogy a Gardenben győzni kell!
Nem tartok a Miamitól, bár igaz bomba erősek, s biztos sokat is gyakoroltak, de nem működhet olajozottan a LBJ-Wade kettős, bár ki tudja!
Sajnos Perk hiányát megérezzük, hiába jött a 2 Oneill, szerintem nem tudják pótolni a faarcú Kendricket :lol:
Tavaly nem igazán volt hazai pálya a TD Garden, de kezdésnek egy laza 15 pontos győzelmet elfogadnék egy R9 tripla duplával :lol: De ha PP dob egy buzzert a végén az se baj!
LETS GO CELTICS

Szerk:
Ráadásul 2 nagyon jó kis nyugati meccs is lesz, de azt már meg nem nézem :lol:
Sajnos D. West nem játszik nálunk, de Bradleyre kíváncsi vagyok, s Ray Ray is tudott pihenni, s kipihent bokával tudjuk mire képes :wink:
S Oneill meg remélem mutat valamit a régi formájából, s összecsap Boshhal!
Szintén Lets Go Celtics :D Valami hasonlót elfogadnék, ahogy te is írod. R9 (mióta a futballban nincs beszennyezve ez a logó :D ) a kedvenc játékosom, illetve Garnett, már csak azért is, mert az én monogrammom is K.G. :D és valami kicsit hasonlót (rosszabb fizikummal :D ) játszottam gimnáziumban és játszok azóta is hobbi szinten. Persze jobban :D A testcsel egyik irányba majd lefordulós dobás a másikba elég sűrűn bejön nekem is és a kedvencem :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.10.26. 21:48:42

Nézném ha nem hajnalban lenne... Sima C győzelem lesz, Wade játéka meg kétséges.

Engem inkább a holnapi LAL-HOU meccs érdekel. Kiváncsi vagyok Yao rendes meccsen mit tud felmutatni, és végül milyen rotációval játszatja majd RA az iszonyat mély keretet. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.26. 21:39:23

Na hál istennek valaki más is nézi az NBA-t!
Hatalmas Celtics rajongó vagyok és egyértelmű, hogy a Gardenben győzni kell!
Nem tartok a Miamitól, bár igaz bomba erősek, s biztos sokat is gyakoroltak, de nem működhet olajozottan a LBJ-Wade kettős, bár ki tudja!
Sajnos Perk hiányát megérezzük, hiába jött a 2 Oneill, szerintem nem tudják pótolni a faarcú Kendricket :lol:
Tavaly nem igazán volt hazai pálya a TD Garden, de kezdésnek egy laza 15 pontos győzelmet elfogadnék egy R9 tripla duplával :lol: De ha PP dob egy buzzert a végén az se baj!
LETS GO CELTICS

Szerk:
Ráadásul 2 nagyon jó kis nyugati meccs is lesz, de azt már meg nem nézem :lol:
Sajnos D. West nem játszik nálunk, de Bradleyre kíváncsi vagyok, s Ray Ray is tudott pihenni, s kipihent bokával tudjuk mire képes :wink:
S Oneill meg remélem mutat valamit a régi formájából, s összecsap Boshhal!
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.10.26. 21:34:12

Szegény Dallast még az ág is húzza... Tony Romo Kulcs csont törése nem jött jókor:S remélem hamar felépűl:)

Hajrá Arizona, meg Falcons:P
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.26. 21:12:08

miihii írta:
ozsimiki írta:Valaki még megnézi élőben a Dallas-Giants-et, vagy még mindig hajnali 8kor nyitnak a sulik? (gonosz smile :lol: )

2.30tól kezdődik a közvetítés sport 2sen.

GO Döntetlen! :D na jó, pár komám miatt is hajrá Dallas!
Sajna hiába játszik épp a kedvencem a MNF-on,éjszakás vagyok a héten,így élőt bebuktam.Felvételről is igen zaklatott lesz a bugi,mert felkelek korán,megnézem 13tól úgy a 3. negyed közepéig talán,aztán go edzés.Utána futás haza és a második ismétléssel bepótolom a maradékot.

Remélem a srácok belekapaszkodnak (illetve mostanra már kapaszkodTak) az utolsó szalmaszálba és elgyepálták a kismenningéket. [-o<
sajna nem így történt, pont gazdag egy meccs volt. élő közben bealudtam,így nemrég láttam végig az esti ismétlésnél.

így már szinte biztos kuka ez az év nektek,de ennyi hibával nem is csoda. Fájó lehet,hiszen az SB nálatok lesz, gondolom ki is rúgnak pár arcot az edzői stábból. Van valami hír ezzel kapcsolatban?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése