Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sajnos nem voltam soha egyesületben. (majd esetleg egy összeröffenés, sörözés, meccsnézés alkalmával szívesen beszélek ilyesmiről) Igen tudok. Bár sajnos az utóbbi pár évben nagyon ritkán jutottam el odáig, hogy játsszak és sajnos a védekezés - passz - ugrás maradt már csak meg. Dobni már nem tudok olyan jól, bár a triplákkal azért nem állok teljesen hadilábon. Amúgy a halovány sörhas ellenére is még elég sok figura megy. (kb. 14 éves koromtól 20-21 évesig elég sokat vádliztam. Főleg télen. Most már évek óta csak ritkán állok neki...)Kalap1988 írta:Én nem, egész egyszerűen azért, mert körülbelül 5-6 éve tudom nézni értékelhetően a kosárlabdátPersze névről ismertem és a többi, de semmi egyéb. Tudsz zsákolni ? Kosarazol csapatszinten, vagy csak jók a rúgóid?
UI: Csak egy felvetés: Eurobarca kosáron nem gondolkodtatok, ha már foci van ?:D
Sir Charles for prez!!!P.U.Y.O.L. írta:Amúgy mindenki Jordan miatt szeretett bele a kosárlabdába? (csak mert én nem) Nekem Shawn Kemp volt az abszolút kedvenc és mindaddig drukkoltam az éppen aktuális csapatának, amíg abba nem hagyta. (bár a pályafutása vége felé már nem nagyon lehetett ráismerni. Óóóóó azok a régi szép Sonicsos idők....) Amúgy az én játékom is nagyban hasonlít a fénykorában lévő Kempére. Feladják....zsákolok.
Én benne lennék, legalább a talikon nem csak néző lennék.Kalap1988 írta: UI: Csak egy felvetés: Eurobarca kosáron nem gondolkodtatok, ha már foci van ?:D
Én nem, egész egyszerűen azért, mert körülbelül 5-6 éve tudom nézni értékelhetően a kosárlabdátP.U.Y.O.L. írta:Amúgy mindenki Jordan miatt szeretett bele a kosárlabdába? (csak mert én nem) Nekem Shawn Kemp volt az abszolút kedvenc és mindaddig drukkoltam az éppen aktuális csapatának, amíg abba nem hagyta. (bár a pályafutása vége felé már nem nagyon lehetett ráismerni. Óóóóó azok a régi szép Sonicsos idők....) Amúgy az én játékom is nagyban hasonlít a fénykorában lévő Kempére. Feladják....zsákolok.
Igen, viszont az első csapata gyengébb volt Chicagoban. A Pippen-Rodman időszak már valóban egy egységes és kiforrott csapatot hozott, de előtte elég szedett-vedett volt. Na meg Lebron esetében nem éreztem azt azokon a playoff párharcokon, ahol kihullottak, hogy rajta nem múlott semmi. Ritkán volt arról szó, hogy egy egyértelműen jobb csapat ellen mentek. Dobott mondjuk 40 pontot, 10 assist, meg 10 reb és meghalt a pályán, azaz csak akkor tehetett volna többet hozzá, ha klónoztatja magát. Ilyen nem volt. Rajta is múlott, ő sem hozta a legjobbját. Nem elég győztes típus. Persze a társai sem voltak azok egy-két kivétellelP.U.Y.O.L. írta:Nem LeBront akarom védeni, mert egyáltalán nem kedvencem, csak az egyik játékos, akinek tetszik a játéka, de ezekből tudnék sorolni bőven. Viszont Jordannak nem voltak olyan jó csapattársai?Harper, Pippen, Grant, Kukoc, Rodman....(simán felér azzal a Clevelanddal szvsz) Viszont természetesen Jordanból csak 1 volt, nehogy valaki elkezdjen most dobálózni azzal, hogy összehasonlítgatok.
Én bírom az öreget, s a szorijai tök jók a XIV századi kosárlabdárólP.U.Y.O.L. írta:Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!Olyan emberrel se beszéltem még, akinek ez lenne a véleménye. A lexikális tudás az vitathatatlan nála, de mellette irdatlan nagy baromságokat szokott mondani, engem kifejezetten irritál...
Hát szerintem ez a kijár Jamesnél erős. Nem teszi magát oda annyira és hihetetlen buta játékos. Majd utólag, ha valóban megérdemli, akkor elismerem, de eddig a szememben nulla. Egy KG 100-szor annyit ér bármilyen környezetben, de mondhatnék még neveket Bostonon kívülről is.P.U.Y.O.L. írta:Ouch.....
fél 5-kor indulnom kell itthonról. Nem valószínű, hogy addig befejezik, de szerintem kihagyom az alvást és megnézem, amíg tudom. Amúgy én ebben az évben a Miaminak drukkolok. Bostonnak csak akkor szorítottam, amikor odakerült Garnett, mert nagyon kijárt már neki a bajnoki gyűrű. Most ugyan ezt érzem Jamesnél...(persze sok más csapattal is szimpatizálok, de idén legyen csak bajnok a Miami)
Hát azért eléggé más a két játékos helyzete. KG nem a pályája csúcsán, hanem 31 évesen ment csak el gyűrűt nyerni... James meg pár év sikertelenség (ami nem is volt olyan sikertelen hiszen alapszakasz győzelmek, egész tűrhető keret, igazából ő nem tudott eleget felmutatni) után feladta és összeállt az országos all-star cimboráival. Jordanékkal értek egyet, ezeknek nincs elég vér a pucájukban.P.U.Y.O.L. írta: Bostonnak csak akkor szorítottam, amikor odakerült Garnett, mert nagyon kijárt már neki a bajnoki gyűrű. Most ugyan ezt érzem Jamesnél...
Bob_Marley írta:Bár Török Péter nagyon nagy arc és iszonyat lexikális tudása van!
Tuti, hogy ők lesznek a kommentárorok?fcbarca0827 írta:Persze. Élőben 01:15-től. Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs lesz a két kommentátor.P.U.Y.O.L. írta:Boston - Miamit adja a Sport1/2?
Sport 1 1:15től kezdődik a műsor, de hát kb 40 körül kezdik el!P.U.Y.O.L. írta:Boston - Miamit adja a Sport1/2?
R9 kapcsán egyetértek, itt még azt is hozzátenném, hogy azért rajta is állhat vagy bukhat a meccs. Ha egy tripla-duplás formát elkap azzal megnyeri a meccset tutira szinte a Celtics. Inkább csak rajta áll, mert azért tud úgy is nyerni a csapat, ha ő gyengébb. Viszont úgy gondolom, hogy idénre már még egyértelműbben ő lesz a franchise player a Bostonban. Ray és Wade már nem egy kategória, de valóban egy 3-6 triplával és a védekezésével megnyerheti Ray a meccset. Láttunk ,hogy Kobe-n is milyen jól képes védekezni, pedig ott is van súly és magasság különbség, ha nem is nagy. PP és James párharcában pedig a szív, rutin és az ész van PP oldalán, ami nem kevés. Persze Jamesből egy ilyen alapszakasz meccsen könnyen előjöhet egy tripla-dupla közeli és 30 pontos meccs, de még is az első tétmeccsen valszeg feszült lesz (ahogy a playoff meccseken szokott) és akkor meg lehet zavarni. Én nagyon nem szeretem, épp azért, mert nem egy EinsteinBob_Marley írta:Hát összehasonlításképp (bár tudom semmi értelme nincs)!
R9 gondolom nem kell ecsetelni jobb gyorsabb irányító, mint akár Arroyo vagy House (we miss you), néha elkapja Rajont az ékszíj, de nagyon intelligens PG!
Ray-Wade párosításnál Wade gyors sokszor betör, bár most hogy megérkezett a másik labdát csak örökölni lehet tőle playa, nem tudom mit játszik WADE, de itt picit jobb a Miami!De ha Ray Ray elkapja a fonalat simán benne van 3-6 tripla!
PP-LBJ, itt okés Lebron jobb támadásban, de a kőkemény kelta védelem tavaly is elvette a kedvét a kosérlabdától, s biztos vagyok benne, hogy DOC-ék kitalálnak egy kollektív védekezést a betöréseire!Első ütésre mindenkit megver 1-1ben de jó kettőzésekkel ki lehet harcolni nála egy két belemenést!KG-BOSH!Hát Bosh gyorsabb (sajnos), de KG a rutin a szív meg minden!És tudom, hogy nem PO, mert akkor KG feltöröltetné Chris babával a padlót, de első meccs, s szerintem odateszi magát rendesen Garnett!Ez lehet a kulcsa a meccsnek!Tavaly iszonyat szenvedtünk a pattanókkal, Bosh meg top patis!Ha sok támadót szed, végünk!Mert annyira nem védekezhetünk jól!Centerben meg akármelyik Oneill jobb mint Haslem!Padban meg sokkal erősebbek vagyunk és Doc is jobb edző mint Spoelstra (bár tudjuk ki irányítja Miamiban a dolgokat a-z-ig)
Ray Allen lehet a kulcs, mert szívós kis emberke védekezésben is, s ha elől szórja a trojkákat mi is betudunk törni, s hát a Miami padot megverjük!Ez lehet a kulcs!Jó kinti dobások, s pattanók gyűjtése!Val elfogultsággal írtam eme sorokat, de engedtessék meg
Persze. Élőben 01:15-től. Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs lesz a két kommentátor.P.U.Y.O.L. írta:Boston - Miamit adja a Sport1/2?
Én is nézni fogom.daffy írta:nba-t esetleg valaki?
ma kezdődik a szezon,egyből egy pofás boston - miami meccsel. én-ha fogadni kéne-a bostonra tennék. egyrészt a hazai pálya miatt,másrészt sokkal összeszokottabbak.
Szintén Lets Go CelticsBob_Marley írta:Na hál istennek valaki más is nézi az NBA-t!daffy írta:nba-t esetleg valaki?
ma kezdődik a szezon,egyből egy pofás boston - miami meccsel. én-ha fogadni kéne-a bostonra tennék. egyrészt a hazai pálya miatt,másrészt sokkal összeszokottabbak.
Hatalmas Celtics rajongó vagyok és egyértelmű, hogy a Gardenben győzni kell!
Nem tartok a Miamitól, bár igaz bomba erősek, s biztos sokat is gyakoroltak, de nem működhet olajozottan a LBJ-Wade kettős, bár ki tudja!
Sajnos Perk hiányát megérezzük, hiába jött a 2 Oneill, szerintem nem tudják pótolni a faarcú Kendricket![]()
Tavaly nem igazán volt hazai pálya a TD Garden, de kezdésnek egy laza 15 pontos győzelmet elfogadnék egy R9 tripla duplávalDe ha PP dob egy buzzert a végén az se baj!
LETS GO CELTICS
Szerk:
Ráadásul 2 nagyon jó kis nyugati meccs is lesz, de azt már meg nem nézem![]()
Sajnos D. West nem játszik nálunk, de Bradleyre kíváncsi vagyok, s Ray Ray is tudott pihenni, s kipihent bokával tudjuk mire képes![]()
S Oneill meg remélem mutat valamit a régi formájából, s összecsap Boshhal!
Nézném ha nem hajnalban lenne... Sima C győzelem lesz, Wade játéka meg kétséges.daffy írta:nba-t esetleg valaki?
Na hál istennek valaki más is nézi az NBA-t!daffy írta:nba-t esetleg valaki?
sajna nem így történt, pont gazdag egy meccs volt. élő közben bealudtam,így nemrég láttam végig az esti ismétlésnél.miihii írta:Sajna hiába játszik épp a kedvencem a MNF-on,éjszakás vagyok a héten,így élőt bebuktam.Felvételről is igen zaklatott lesz a bugi,mert felkelek korán,megnézem 13tól úgy a 3. negyed közepéig talán,aztán go edzés.Utána futás haza és a második ismétléssel bepótolom a maradékot.ozsimiki írta:Valaki még megnézi élőben a Dallas-Giants-et, vagy még mindig hajnali 8kor nyitnak a sulik? (gonosz smile)
2.30tól kezdődik a közvetítés sport 2sen.
GO Döntetlen!na jó, pár komám miatt is hajrá Dallas!
Remélem a srácok belekapaszkodnak (illetve mostanra már kapaszkodTak) az utolsó szalmaszálba és elgyepálták a kismenningéket.