Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi az Info-t.VIII.Henrik írta:Tegnap futtattak vele egy TD-t az első negyedben, de aztán talán nem is ment be többet. 25 yardot futott összesen.
Na jó,legyen Eli a döntőben.D cs h ez a CHARGERS jól elfenekelje őket!!!messi1918 írta:Amúgy szeritnem jövőhéten a Giants se jut tovább. Ebben az idényben is nagy meglepetés lesz, mint tavaly. Innentől, ha a Giantsnak nem jön össze nem bánnám az Arizonát. Vagy még talán a Miami. De inkább ne legyen "Manning-mentes Super bowl"
Már eleve sérüléssel bajlódott,messze nem 100%-osan kezte a meccset.Ezért nem is kockáztattak vele szerintem,cs minimálisat játszatták.Végig ott volt a vonal mellett,de egy ilyen Sproles-szal nem is volt rá szükségbali 15 írta: Tomlinson mennyi időre sérült le?
hát azért az az-atl is elég kemény meccs volt, igaz ott nem volt annyira izgalmas a vége, mint a másikon. mindenesetre az látszik, h itt nincs olyan, h papírforma.Barcaforever írta:Nah ki ütötte ki idén is a Colts-t?Hát persze, h a San Diego.![]()
![]()
Go Chargers
Engem ez a meccs már csak az összefoglaló alapján is sokkal nagyobb tűzbe hozott, mint az Arizona-Atalanta.
http://www.nfl.com/gamecenter?game_id=5 ... gamecenter
Megérdemelték a hazaiak, bár még jobb lett volna ha nincsen két akkora hiba a vendégek részéről, dehát minden dicséretet megérdemelnek így is az Arizonaiak...miihii írta:Nah,az első Wild Cardosnak vége.
Arizona-Atlanta egy remek meccsen 30:24.
Gyönyörű játékok,hullámzó meccs,sok pont,ezt szeretem!Aki nem látta,bánhatja!
Mindjárt kezdődik a San Diego-Indianapolis.
Remélem ez sem lesz rosszabb szórakozás,mint az első meccsünk.![]()
És ismét GO CHARGERS!
Csak gyengébbek és lustábbak kedvéért újra íme!Krojf írta:És hogy az előttünk álló wild-card-hétvége hol és miként alakul?
NASN, szombat, 22:30: Atlanta-Arizona,
vasárnap hajnali 02:00: Indianapolis-San Diego,
vasárnap este 19:00: Baltimore-Miami,
valamint 22:30: Philadelphia-Minnesota.
A Sport1 mindkét napon a 22:30-kor kezdődő meccseket adja,
így ki tudjátok böngészni őket!
Akinél pedig van otthon NASN, az minden Playoff-meccset élőben
láthat!
K.
Pöttyet visszaolvasva Krojf Koma már közzétette jó szokásához híven a közvetítéseketbali 15 írta:A sport 2-n lesz az első rájátszás meccs.
22:15-kor.
Csak azt nem tudom hogy kik játszanak.
Szóval elvették a Pro Bowl-t? Miami-ban akarják tartani?
Szerintem Los Angeles-ben kéne tartani,a Memorial Coliseumban.
Nagyon jó stadion. 115 ezres. És itt volt a legelső Super Bowl 1967-ben.
http://www.lacoliseum.com/content/1/hom ... mtitle.jpg