Master19 írta:Krojf írta:Valamint Antiimperialista koma tiszteletére 14:30(f.!): Dallas-Philadelphia.
K.
Kedves Krojf koma a Dallas-Philly meccset melyik tv közvetiti?Mert a sport1 műsorát megnéztem,de ott nem találtam!

Krojf Koma az NASN nevezetű csatornára értette sztem a Jets-Miami-n kívüli derbiket.
De neten is tudsz meccset nézni (rojadirecta.com) én épp a Saints-Carolina csörtét követem.Naon jó kis meccs és még izgi is lehet a vége.Az első félidőben elhúzott a Panthers 20-3ra,azóta meg kapaszkodik a NO.Brees naon viszi a csapatot.Az tusó negyedre fordulva még -13.Most beért a NO,majd 1-2-3-puntra kényszerítették a Párducokat.Így a zsuga a Szenteknél,még 4 perc.
És 2 gyönyörű játékkal máris a 20 yardon.
Brees megdöntheti az egy idényben elért legtöbb yardot,Marino csúcsát.402 yardot kellene csinálnia.
SZZZÉÉPP PASSSZ,DREW!
TD!Jó a jutalom is,vezet a Saints a végére!
Már cs 16 yard kell Drewnak és NFL RECORD.
Hú mekkora derbiiii!GO SAINTS!
Jah,és egy másik rekordgyanú:a Lions ég a Sajtfejűek ellen 10 ponttal,6 perccel a vége előtt.Meglehet könnyen a 0:16
Szerk.:
Nyert a Carolina egy FG-vel a végén.Egy mp-e maradt a NO-nak egy felívelésre,de nem találta a célpontját Brees.Így se győzelem,se rekord a QB-nak.Azért második playaként 5000 yard fölött dobni,megsüvegelendő!
Szerk.2:
Na és visszatérve az első meccshez,a Philly elég szépen fenekeli a DALLASt

27:3 a félidő.Elég indiszponált a Kovboj gárda,a hazaiak pedig könyörtelenül kihasználnak minden hibát.Innét még fel lehet e állni?Elvileg igen,hisz' ez az NFL,de elég kilátástalan...