Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem olyan rég követem nyomon ezt a sportot. Mióta tudom a szabályokat is(rohadt sok van xd) azóta ez egy nagyon élvezetes játékká vált a számomra. És most már ezt is tudom. Köszi.Master19 írta:Nem-nem ott bizony már csak egy meccs van!bali 15 írta:A rájátszás ugye nem olyan odavisszavágós?
Egy meccs van ugye?És mindig az játszik otthon aki jobb pozicióba végzett a tabellán!
Egyetértek, Reid nem használja ki. Mondjuk ugye hát Westbrook elkapó kombóit is ki akarja használni (ami tegyük mellé nem lenne rosz), viszont szerintem McNabb sem szeret hosszúpasszolni mostanság, ami engem mondjuk meglep, mert szerintem simán menne neki, DeSean kezébe pedig lehet is dobni, mert ahogy mondtad, a sebessége megvan, nemhinném hogy lenne aki megtudná fogni. CB-nek nincs ideje ráállni, és már megvan a cath. Meglepően sok a rövid játék vele. Mondjuk ennek ellenére gyűjtögette rendesen a yardokat idén. De mondom, szerintem lapvetően soha nem lesznek olyan statjai, vagy annyi TD-je mint TO-nak, mert az Eagles szerintem a legszínesebb támadójátékkal rendelkezik. Ez szép is. Ennek ellenére én Reidet nem szeretem. Vannak primitív hibái néha. Azt tényleg szép amit elgondol, de sokszor olyan pillanatban hibázik amikor nem lenne szabad, és máskor simán megold olyanokat...grecki írta:DeSean![]()
Lehetett volna több TD-je, valóban, az a dallasi baki valóban elég necces volt, tekintve, hogy középsuliban is eljátszotta ugyanezt a jelenetet, csak akkor szaltózva próbálta bejuttatni a lasztit az endzone-ba. De azért is kevesebb TD-t szerzett, mert Reid nem használta ki a sebességét, kb egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány hosszú passzt kapott. Illetve az sem az ő malmára hajtotta a vizet, hogy a power running game hiányában az ellenfelek megtehették, hogy mindkét safety a passz ellen védekezett. Az Atlantában vagy a Vikingsben pl. sziporkázott volna, mivel az SS állandóan fent lett volna a boxban. Majd jövőre... Szép jövő előtt áll, az egyszer fix...![]()
TO![]()
Ugyanezt kezdi eljátszani, mint a Testvéri Szeretet Városában, pofázik, rinyál, szítja a feszültséget. Anno nekem nagy kedvencem volt, sőt, már meg is rendeltem a mezét, de akkor sajnos (mára hála az égnek) nem volt raktáron... Utólag nagyon örülök neki, hogy lelépett, de azt azért mégis, hogy cutolni kellett egy ekkora zsugást, és nem kaptunk érte kompenzációt.
DeSeanG-Jay írta:Épp szólni is akartam, hogy ideje módosítanod az aláírásod!
Nagy srác lesz DeSean-ból egyszer az tuti. Már most az egyik legjobbja volt az Eagles elkapóinak! Lehetne ugyan több TD-je (mondjuk nem kéne fél méterrel előtte eldobni a lesztit...), de első év, még van ideje, ráadásul annyi elkapója van McNabbnek, igazán senki nem emelkedik ki.
Dallasban pl TO nem véletlenül, kapja folyton a passokat, és az sem véletlen hogy pont emiatt hagyta ott a Sasokat...
Bezony ám. 2004 óta töretlenül. DeSean csak a ráadás.G-Jay írta:Nah grecki! Te is Eagles, vagy csak DeSean miatt?grecki írta:Íglz bébi!![]()
![]()
bocs Ati, de nem bírom levakarni az arcomról a mosolyt...
Rég írtam már ide. Philly csak kiküzdötte azt a wildcardot, innen egyenes az út a Superbowlig![]()
![]()
![]()
És Tomlinson is ott lesz, bár elég vicces hogy a 8-8-al az SD még csak nem is wildcardos...
Na meg az is vicces hogy a nagy majdnem veretlen szezon után a hazafik nem lesznek ott...mondjuk érthető Bréjdi nélkül, de akkor is. Asante Samuel máár nem az övék![]()
Azon is meglepődtem hogy van csapat aki képes 3szor is elpuskázni a lehetőségét a szégyen elkerülésére...Detroit Lions0-16...szégyen.
Szerk: Krojf koma ön kinek szurkol mellesleg? Nekem még nem derült ki sry.
Igen félreérthető voltam. Szóval azért írtam hogy még csak nem is wildcardosok, mert nem wildcard helyen, hanem még előrébb végeztek!Ez a vicces a 8-8-al!bali 15 írta: A San Diego-t sajnálom. A szezon elején még nagyon jók voltak. Nekik volt a legjobb támadójátékuk. Tomlinson és Darren Sproles. Ja és ezek csak running backek. Áh szerintem a Titans és a Giants fogja vívni a Super Bowl-t.
Bizony, az Eagles wildcardos.bali 15 írta:Az Eagles Wildcardos?
A San Diego-t sajnálom. A szezon elején még nagyon jók voltak. Nekik volt a legjobb támadójátékuk. Tomlinson és Darren Sproles. Ja és ezek csak running backek. Áh szerintem a Titans és a Giants fogja vívni a Super Bowl-t.
Nah grecki! Te is Eagles, vagy csak DeSean miatt?grecki írta:Íglz bébi!![]()
![]()
bocs Ati, de nem bírom levakarni az arcomról a mosolyt...
Kedves Master19 Koma!Master19 írta:Kedves Krojf koma a Dallas-Philly meccset melyik tv közvetiti?Mert a sport1 műsorát megnéztem,de ott nem találtam!Krojf írta:Valamint Antiimperialista koma tiszteletére 14:30(f.!): Dallas-Philadelphia.
K.
Emberpalánták ez Dolphins nehogy vmi élő torpedóvá változzon és elég nagy meglepetést okozzon.cps46 írta:Na szép kis meccs volt a Sport1-en. NY Jets - Miami Dolphins 17-24.
Favre 1 TD, 3 INT, ezzel gyakorlatilag meg is nyerte a meccset a Miami-nek, főleg a saját 20-asán eladott labda volt gyönyörű.![]()
Miami nagyon tetszett ezzel a sok trükkös játékkal, és a tavalyi 1-15 után most 11-5-tel meg is nyerték a csoportjukat, ezzel a szintén a 11-5-ös New England búcsúzott (ez azért szerintem genyóság, hogy máshol egy Arizonának csak annyit kell csinálnia, hogy 6x megveri a csoportellenfeleit, és már 9-7-tel meg is van a rájátszás, itt meg a 11-5 is kevés). Na mindegy, a Pats Brady nélkül valszeg amúgy se jutott volna sokáig.
Dallas is nagyon okosan elérte, hogy sima továbbjutás helyett ki-ki meccset kelljen játszania a Philadelphiával, ahol aztán semmi esélye nem volt (44-6)![]()
Detroit 0-16, ennél legalább már nincs lejjebb. Talán jövőre nekik is 11-5 lesz, ami új NFL csúcs lenne (11-es javulás)![]()
Én egyértelműen Colts-Giants döntőt várok, tehát az tuti nem lesz
Krojf Koma az NASN nevezetű csatornára értette sztem a Jets-Miami-n kívüli derbiket.Master19 írta:Kedves Krojf koma a Dallas-Philly meccset melyik tv közvetiti?Mert a sport1 műsorát megnéztem,de ott nem találtam!Krojf írta:Valamint Antiimperialista koma tiszteletére 14:30(f.!): Dallas-Philadelphia.
K.
Kedves Krojf koma a Dallas-Philly meccset melyik tv közvetiti?Mert a sport1 műsorát megnéztem,de ott nem találtam!Krojf írta:Valamint Antiimperialista koma tiszteletére 14:30(f.!): Dallas-Philadelphia.
K.