Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Iszom minden szavad,Drága Krojf Koma!Krojf írta:miihii Koma!
A bostoniak meccsét hétfőn 17:00-tól megnézheted ismétlésben,
de hogy a Giants-t végre láthatod élőben...
Múlt vasárnap élőben láttam, ahogyan 44-6-ra gázolták a
Seattle Seahawks gárdáját!
Jobban figyelj az ajánlóimra!
Üdvözlettel a Te Krojf komád.
Krojf írta:Ide hozzám, kujtorgó banda!
Hogy lessétek a dobozt, vagy a lapost a tojásért...!
NASN, vasárnap 19:00: Oakland-New Orleans,
22:00: Dallas-Arizona,
02:00: Sunday Night Football: New England-San Diego.
Kedd hajnali 02:30: Monday Night Football: NY Giants-Cleveland
Sport1, vasárnap 22:00: San Francisco-Philadelphia,
Sport2, kedd hajnali 02:30: MNF: NY Giants-Cleveland,
ismétlés: 17:00, Sport1, 00:00, Sport2.
Aztán jövő héten lesz doszt NHL is, de azt majd később kapjátok!
Tojásból lesz a Skoda!
K.
Én is néztem, nem is bántam meg, és sajnáltam is hogy ilyen játékok után kikaptak,de hát ez van. Az az ütközésBarcaforever írta:Szavakkal le nem írható meccs, sőt sporttörténelmi.Sajnáltam Busht hatalmasat futott.De hát ha 46 yardról bemegy az a fránya field goal közelebbről is sikerülhetett volna.miihii írta:Nemrég lett vége a MNF ismétlésének.Apám,naon komoly meccs voooolt!!!Sajnálom,h kikapott a Saints,nekik hajtottam
Tulajképpen önmagukat verték meg a labdaeladásokkal...
Ez a Bush gyerek mit csinált pro és kontra?!Elhagyott 2 lasztit (hááááát az a face mask-os),aztán futott egy 71 és egy 64 yardos punt return TD-t!!!Összyardja: 29 (futott) + 64 (elkapott) + 175
(punt return) = 268 YARD
![]()
![]()
A Szentek kiejtettek 5 labdát,amiből 3at el is adtak (mellesleg még 2 interception is összejött...).Kimaradt két FG,na de a lényeg az a blokkolt FG,amiből 59 yardos visszahordást csinált a Minnesota.Volt egy elkapó által passzolt TD-je a Vikingeknek.A N.O. megpróbált egy onside kicket (ami nem jött be...) - ilyet még nem láttamAZ ELSŐ NEGYEDBEN!
![]()
ÉS BRUTÁLIS ÜTKÖZÉSEK,DE MENNYI,MMMMMFőleg az Elnök visszafutásánál mit kapott 2 csávesz középen,pfff!
Mi kell még egy jó meccshez?![]()
I LOVE THIS GAMEEEEEE!!!!!!
37 km/h-val futott Bush.
Szavakkal le nem írható meccs, sőt sporttörténelmi.Sajnáltam Busht hatalmasat futott.De hát ha 46 yardról bemegy az a fránya field goal közelebbről is sikerülhetett volna.miihii írta:Nemrég lett vége a MNF ismétlésének.Apám,naon komoly meccs voooolt!!!Sajnálom,h kikapott a Saints,nekik hajtottam
Tulajképpen önmagukat verték meg a labdaeladásokkal...
Ez a Bush gyerek mit csinált pro és kontra?!Elhagyott 2 lasztit (hááááát az a face mask-os),aztán futott egy 71 és egy 64 yardos punt return TD-t!!!Összyardja: 29 (futott) + 64 (elkapott) + 175
(punt return) = 268 YARD
![]()
![]()
A Szentek kiejtettek 5 labdát,amiből 3at el is adtak (mellesleg még 2 interception is összejött...).Kimaradt két FG,na de a lényeg az a blokkolt FG,amiből 59 yardos visszahordást csinált a Minnesota.Volt egy elkapó által passzolt TD-je a Vikingeknek.A N.O. megpróbált egy onside kicket (ami nem jött be...) - ilyet még nem láttamAZ ELSŐ NEGYEDBEN!
![]()
ÉS BRUTÁLIS ÜTKÖZÉSEK,DE MENNYI,MMMMMFőleg az Elnök visszafutásánál mit kapott 2 csávesz középen,pfff!
Mi kell még egy jó meccshez?![]()
I LOVE THIS GAMEEEEEE!!!!!!