Krojf írta:miihii Koma!
A bostoniak meccsét hétfőn 17:00-tól megnézheted ismétlésben,
de hogy a Giants-t végre láthatod élőben...
Múlt vasárnap élőben láttam, ahogyan 44-6-ra gázolták a
Seattle Seahawks gárdáját!
Jobban figyelj az ajánlóimra!
Üdvözlettel a Te Krojf komád.
Iszom minden szavad,Drága Krojf Koma!

De ezt én egy pirinyót most nem értem
Utánagondoltam ennek az "élőben látom a Giants-et" dolognak,és visszavonom,mert persze ezt sem fogom éjjel nézni - ahogy a NE-SD derbit sem követem neten,a korai ébresztőm miatt - ,hanem cs a délutáni ismétlést...Ami amúgy nem hétfő,hanem kedd 17 órakor lészen!De mivel jóindulatúan próbáltad elősegíteni tisztánlátásomat,így nem rovom fel neked eme apró tévesztést részedről
Mindazonáltal ahogy mondottad volt:a bostoniak meccsét nézhetem ismétlésben .Ezzel a New England meccsre utaltál,ami ugyan egy bostoni alakulat,de ettől még nem hiszem,h nálunk ismétlésben leadnák,mivel 2 másik meccset vetítenek szemünknek a mi jó öreg sport1eseink
Többszöri visszaolvasás után sem tudok rájönni,mi miatt juthattál arra a következtetésre,h nem olvasom figyelmesen az ajánlóidat.De ezúton biztosítalak róla,h szemeim-füleim nyitva állnak eme csodálatos sportág lelkes rajongójának felvezetőire "kihegyezve".
Amennyiben mégis vmi elkerülte volna a figyelmemet,kérlek tudasd velem,ezen a késői (korai?) órán az én agyam sem teljesen káptalan már
Maradok tisztelettel:
a Te miihii Komád!