Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.13. 20:16:07

Ennek annyi, már az elődöntős álmoknak :? Milyen átváltozás lesz itt a nőknél te jó ég...svédek győznek norvégok ellen :lol: :lol: hollandok meg már lassan beelőznek minket (azért még szerintem nem), Úr Isten. Ezek a csapatok sehol sem voltak konstans az utóbbi években.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.12.13. 15:54:24

Hát a svédek rendesen keresztbe húzták a számításainkat. Én már csak két dologban reménykedek. A franciák megverik a svédeket, és mi is, vagy - van most három kulcsjátékos a norvégoknál, akik tegnap betegség miatt nem játszottak-, azok hátha nem épülnek fel az ukránok ellen és netalántán egy ikszet kicsikarnak belőlük. Persze akkor is meg kell verni a svédeket, meg a hollandokat. Az 5. helyre várom minimum a csajokat.

Egyébként kicsit utánanéztem az egyre jobban közeledő férfi világbajnokságnak, és ha egyik csapat sem botlik a csoportjában, akkor a középdöntőre egy baromi nehéz csoportba kerülhetünk, ahol a továbbjutás esélye...hát kevés:

A-csoport

Franciaország
Spanyolország
Németország
Tunézia
Egyiptom
Bahrein

B csoport

Izland
Norvégia
Ausztria
Magyarország
Brazília
Japán

Mindenhonnan az első három megy tovább, és akkor nem lenne könnyű:
Izland,Norvégia,Magyarország,Franciaország, Spanyolország, Németország.

Na de ez még majdnem egy hónap :?

HAJRÁ MAGYAROK :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.13. 15:40:50

albicelesteX írta:És szerinted ez véletlen..a nagy Norge kikap a kis skandináv testvértől érdekes.....Mocskos csalás ez az egész EB is. :evil:
Nem, nem véletlen. A svédek szenzációsan és iszonyatosan fegyelmezetten játszottak, kihúzták a norvégok méregfogát. Folyamatosan visszajártak, a norvégok nem tudtak indításokkal operálni. Bár nem zavaróvédekezéssel, amit korábban írtam, de belül akasztották meg a támadásokat. A kettes védők iszonyatosan figyeltek a lövőikre, nagyon jókor léptek ki, és közben senki sem felejtett el váltani a beállóra (lassítottak is be felvételeket, amin ez látszik). Ha mi is ilyen fegyelmezettek lennénk, mi is meg tudnánk verni a norvégokat Görbiczcel, meg persze, ha norvégok olyan napot fognak ki, mint tegnap. Mert az is kellett hozzá. De látszik, hogy őket is meg lehet fogni. Azt gondolom, hogy az 5-6. hely reális. Ha Magyarországon is azzal foglalkoznának a kézilabdás utánpótlásban, mint az északiak, előbbre járnánk. Csak magunkra vethetünk a sikertelenségeinkért. Svédországban már nagyon érett, hogy a nők is feljebb lépjenek. Ez nem véletlen.

Kalap!
A baj az, hogy 3-an állnának ugyanannyi ponttal a csoport élén, és 3-as összevetés lenne, és a körbeverésből nagyon nem állunk jól (21-es zakó a norvégok ellen). Nem szerencsés, de igazából igazságosnak érezném. Egy csapat, amelyik elődöntőzni szeretne nem kaphat ki senkitől 21 góllal. Ha meg sikerül annyival megverni a svédeket, amennyivel kell, akkor meg meg is érdemeljük. A 13-as verés nem tudom, hogy hogyan jött ki (a svédek +20-ban vannak, mi meg -17-ben), azt még nem lehet tudni nem? Én úgy számolom, hogy, ha a franciákat 1-gyel verik a svédek nekik lesz +21, mi 1-gyel a hollandokat nekünk -16. Akkor a svédeket (21+16)/2=19 góllal kell verni. mindenesetre a hollandokat nagyon meg kellene szórni, akkor lenne halovány esélyünk szerintem, mert nem tartom reálisnak, hogy a franciák zúzzák a svédeket, sőt, de az is kell, hogy az szoros legyen (remélhetőleg a svédekből sokat kivett a norvégok elleni győzelem, a franciák meg hoznak egy bravúr meglepetés győzelmet, amit olykor bejátszanak).

Az a szerencse, hogy női kézilabdáról van szó, így nincs elképzelhetetlen forgatókönyv :lol:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.12.13. 10:58:35

Kalap1988 írta: Ha optimális az eset és megverjük a svédeket, illetve a hollandokat, akkor meg lehet az elődöntő. Miért is szállt el? Hisz akkor ugyanannyi pontunk lesz, az esetben pedig ha jól tudom az egymás elleni eredmény számít.
Egy szimpla győzelem a svédek ellen, akkor lenne elég, ha holnap a franciák pontot rabolnak a svédektől. Ha a skandinávok nyernek holnap Franciaország ellen, akkor nekünk a svédeket 13 góllal kell megverni.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.13. 10:07:26

albicelesteX írta:
jelwaz írta:Szerk: Közben a svéd-norvég 12:6 :shock: A svédek játszanak norvégosan.
Szerk2:Hát a svédek behúzták. Szenzációsan játszottak, főleg a belső emberek és főleg védekezésben. Ezzel valószínűleg elszállt az elődöntő is. De ha hozzuk a következő meccseket, akkor nem lehet egy rossz szavunk sem.
Azért következő körben szurkoljunk a franciáknak.
És szerinted ez véletlen..a nagy Norge kikap a kis skandináv testvértől érdekes.....Mocskos csalás ez az egész EB is. :evil:
Ha optimális az eset és megverjük a svédeket, illetve a hollandokat, akkor meg lehet az elődöntő. Miért is szállt el? Hisz akkor ugyanannyi pontunk lesz, az esetben pedig ha jól tudom az egymás elleni eredmény számít.
albicelesteX
A Vadász

2010.12.13. 10:02:17

jelwaz írta:Szerk: Közben a svéd-norvég 12:6 :shock: A svédek játszanak norvégosan.
Szerk2:Hát a svédek behúzták. Szenzációsan játszottak, főleg a belső emberek és főleg védekezésben. Ezzel valószínűleg elszállt az elődöntő is. De ha hozzuk a következő meccseket, akkor nem lehet egy rossz szavunk sem.
És szerinted ez véletlen..a nagy Norge kikap a kis skandináv testvértől érdekes.....Mocskos csalás ez az egész EB is. :evil:
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.12. 20:10:47

Jajj, Istenem. Ennél azért többet vártam, és több is van ebben a csapatban. Ez alapján a meccs alapján nem tudom eldönteni, hogy hozadéka-e vagy deficite a középdöntőnek, hogy Tóth játszhat.
A kiállításaink fele buta, felesleges szabálytalanságból adódott. A futásokat nem igazán érezték és sokszor rosszul játszották ki a figurát. Szucsánszki tetszett, csak sajnos még nincs akkora karizmája, hogy azt mondja, hogy én döntök. Kovacsics is ügyes, és nekem Bulath játéka szimpatikus még, csak kellene valaki, aki ügyesen koordinálja őket. Amúgy kipróbáltam volna hármójukat néhány támadás erejére középső hármasként, hogy mit tudnak kombinálni. Szerintem a hollandok ellen több kell.
Lényeg, hogy győztünk, nem tudom ez mennyit vett ki belőlük, remélem nem sokat.

Szerk: Közben a svéd-norvég 12:6 :shock: A svédek játszanak norvégosan.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.12.12. 19:47:51

De nagyon fontos győzelem volt, mégjobban megjött az önbizalmuk!

Hatalmas grat a csajok és az új Görbicznek. :wink: (Végre már van vki irányító poszton Anita mögött)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.12. 19:42:08

Nem simán,de győztünk 8)

26-25-re, végre időt is kért az aktuális vezetőedző amikor kellett :roll:

SZÉP VOLT CSAJOK!
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.12. 19:05:57

Még érezni a lányokon a norvég meccset, szerencsére egyelőre ez is elég az ukránok ellen. Szerintem elég gyengék az ukránok, mi vagyunk indiszponáltak. Jó lenne, ha úgy alakulna a meccs, hogy erőt tudjunk belőle meríteni, és ne fáradjunk el.
Nem értettem a zavaró védekezést, nem valami hatékony az ukránok ellen, de gyakorolni kell, mert a norvégok ellen a döntőben kulcsfontosságú lenne ( :lol: ). Na jó egy erősebb csapat erősebb középső 3-asa, 4-ese ellen szükség lehet rá.
Simán győzni kell!
Hajrá Magyarok! Hajrá Csajok!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.12. 18:53:43

Félidőben 14-12re vezetünk!

Hajrá Csajok!

Fontos győzelem lenne, végig kiélezett meccs lesz szntem,bár biztató volt a félidő vége, a kihagyott 7es ellenére is...
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.12.12. 18:23:21

5 perce kezdődött a meccs, 3-3.

Hajrá!

(Sport2 adja.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.12.12. 16:14:21

S.Agüero írta: Most ő fölépült a sérüléséből és azért jön, vagy csak mert nem nevezték a keretbe és most jöttek rá, h kéne ő ide? :D
Állítólag már játszhat, de az EB előtt még sérült volt ezért nem jöhetett, de van egy olyan szabály, hogy a középdöntő előtt 1 játékost lehet cserélni :)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.12. 15:27:45

FtcSikiHun írta:http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=254&op ... ikkid=6484

Innentől már minden adott egy jó szereplésre. Timivel a svédeket a hollandokat és az ukránokat is verni kell :wink:
Most ő fölépült a sérüléséből és azért jön, vagy csak mert nem nevezték a keretbe és most jöttek rá, h kéne ő ide? :D
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.12.12. 10:37:34

http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=254&op ... ikkid=6484

Innentől már minden adott egy jó szereplésre. Timivel a svédeket a hollandokat és az ukránokat is verni kell :wink:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.11. 16:26:50

messideco írta:Régóta nem követem a kézilabdát (kb. 2004 óta).
Most látom, hogy Hollandia is ott van. Mennyire erősek ők?
Kicsit gyengébbek mint mi. :wink:
messideco
Presidente del Barça

2010.12.11. 15:54:48

Régóta nem követem a kézilabdát (kb. 2004 óta).
Most látom, hogy Hollandia is ott van. Mennyire erősek ők?
Kép
"And my heart will leave you never."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.12.11. 15:51:49

S.Agüero írta: Akkor vasárnap középdöntő már?
December 12., vasárnap:
16:15 Hollandia-Franciaország
18:15 Ukrajna-Magyarország
20:15 Svédország-Norvégia
December 14. kedd:
16:15 Hollandia-Magyarország
18:15 Svédország-Franciaország
20:15 Ukrajna-Norvégia
December 15., szerda:
16:15 Ukrajna-Franciaország
18:15 Svédország-Magyarország
20:15 Hollandia-Norvégia

Hajrá Magyarok!
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.11. 11:00:45

Svéd, holland, ukrán hármas ellen mennyi esélyünk lehet?
Mind a 3 ellen van esélyünk győzni sőt.
Bár én picit többre tartom a Svédeket mint minket.
Az is előfordulhat h mind 3at megverjük, de az is h mind 3tól kikapunk. :roll:
Érdekes lesz.
Akkor vasárnap középdöntő már?
PCsabi
aka Game90

2010.12.11. 00:01:15

Vereség az egyértelmű volt, de 20 közte? :shock: Most kapcsoltam a Sport2-re, utolsó 20 percet még látom.

Svéd, holland, ukrán hármas ellen mennyi esélyünk lehet?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.12.10. 22:09:55

FtcSikiHun írta:Ez a meccs szerintem nem nagyon mérvadó, hiszen a norvégok enyhén szólva is esélyesek a végső győzelemre. A baj a kihagyott ziccerekkel volt. Hihetetlen miket hagytunk ki. Csak abban bízok, hogy ez a meccse nem tör meg minket. Tomori egyébként mit keres itt?
Ha számításaim nem csalnak akkor valahogy így lesz a csoport:
Norvégia 4 pont
Svédország 4 pont
Magyarország 2 pont
Hollandia 2 pont
Ukrajna 0 pont
Franciaország 0 pont

A svédek a hollandok és az ukránok is befoghatóak ha összekapjuk magunkat. És valószínűleg a norvégok is végigvernek mindenkit, míg a franciáknak is lesz esélyük pl.: Hollandia ellen.

Következő meccsünk vasárnap.

Gyerünk Csajok!
az ukránok hogyan mentek tovább?holland ukrán német 2 2 2pont körbe verték egymást!németeknek jobb a gólarányuk!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.10. 21:52:34

FtcSikiHun írta:A baj a kihagyott ziccerekkel volt. Hihetetlen miket hagytunk ki. Csak abban bízok, hogy ez a meccse nem tör meg minket.
Én is abban látom a sikeres szereplés sorsát, hogy ne törjünk meg. A meccset illetően pedig annyi pozitívumot tudok mondani, hogy gyönyörű és klasszis megoldásokat is láthattunk a lányainktól. Igaz a végén már a norvégok nem pörögtek annyira, mint az elején, de mi meg görcsösek voltunk. És 3-2-ben ziccert csináltunk befutással, szélső ziccert létszámhátrányból. Furcsa, de láttam biztató dolgokat.
A végső győzelem tényleg nagyon merész. De mikor, ha nem most... :twisted:
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.12.10. 21:42:47

Ez a meccs szerintem nem nagyon mérvadó, hiszen a norvégok enyhén szólva is esélyesek a végső győzelemre. A baj a kihagyott ziccerekkel volt. Hihetetlen miket hagytunk ki. Csak abban bízok, hogy ez a meccse nem tör meg minket. Tomori egyébként mit keres itt?
Ha számításaim nem csalnak akkor valahogy így lesz a csoport:
Norvégia 4 pont
Svédország 4 pont
Magyarország 2 pont
Hollandia 2 pont
Ukrajna 0 pont
Franciaország 0 pont

A svédek a hollandok és az ukránok is befoghatóak ha összekapjuk magunkat. És valószínűleg a norvégok is végigvernek mindenkit, míg a franciáknak is lesz esélyük pl.: Hollandia ellen.

Következő meccsünk vasárnap.

Gyerünk Csajok!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.10. 21:36:21

Sajnos a csajoktól megszokhattuk az utóbbi években,h képesek egy egy -az akkori erőviszonyokat nézve- meglepetésre,de folyamatosan már kevesek. Most Görbe hiányában még inkább kevesebb sanszot látok arra,h meccsről meccsre hozzuk a kiélezett,vagy számunkra esélytelennek hitt meccseket.

Az előzményeket ismerve,annak is nagyon örülök,h 2 pontot viszünk tovább, és bízok még egy-két meglepetésre részünkről. Viszont egy döntő béli siker, már sokkal több lenne meglepetésnél :)

HAJRÁ CSAJOK!
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.10. 21:30:08

ozsimiki írta::shock: , hogy mit tudnál elképzelni? na azért eddig ennél jóval nagyobb szakvéleményeket olvastam, és szoktam meg tőled.
Hát igen... Elnézve ezt a meccset jogos. :x De annyira fogható ellenfelek lesznek a középdöntőben. Kár lenne elszalasztani. Aztán vagy dán vagy román elődöntőben. A dánok nagyon rossz napokat tudnak kifogni, a románok ellen meg 100%-on partiban lehetünk.
De én valahogy nem értem, hogy nem variálgatunk. Én biztos inkább befelé tömöríteném a védőfalat, a szélső védekezés kárára. Zavaró vagy 4-2-ben, a beállók miatt kellene befelé tömöríteni. Aztán Pálinger hátha tudna hozni valamit a szélsőkön.
A támadásunk meg nem mérvadó szerintem, nagyon megfogtam minket lelkileg. Kapufák, ötlettelenül eldobott labdák. Kreatívabbak vagyunk mi ennél.
Persze a fentebb vázolt témához erőn felül kell teljesíteni.
ÁÁÁ, lehet, hogy nagyon rózsaszín ködbe burkolt a franciák elleni győzelem.
Válasz küldése