Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, nem véletlen. A svédek szenzációsan és iszonyatosan fegyelmezetten játszottak, kihúzták a norvégok méregfogát. Folyamatosan visszajártak, a norvégok nem tudtak indításokkal operálni. Bár nem zavaróvédekezéssel, amit korábban írtam, de belül akasztották meg a támadásokat. A kettes védők iszonyatosan figyeltek a lövőikre, nagyon jókor léptek ki, és közben senki sem felejtett el váltani a beállóra (lassítottak is be felvételeket, amin ez látszik). Ha mi is ilyen fegyelmezettek lennénk, mi is meg tudnánk verni a norvégokat Görbiczcel, meg persze, ha norvégok olyan napot fognak ki, mint tegnap. Mert az is kellett hozzá. De látszik, hogy őket is meg lehet fogni. Azt gondolom, hogy az 5-6. hely reális. Ha Magyarországon is azzal foglalkoznának a kézilabdás utánpótlásban, mint az északiak, előbbre járnánk. Csak magunkra vethetünk a sikertelenségeinkért. Svédországban már nagyon érett, hogy a nők is feljebb lépjenek. Ez nem véletlen.albicelesteX írta:És szerinted ez véletlen..a nagy Norge kikap a kis skandináv testvértől érdekes.....Mocskos csalás ez az egész EB is.
Egy szimpla győzelem a svédek ellen, akkor lenne elég, ha holnap a franciák pontot rabolnak a svédektől. Ha a skandinávok nyernek holnap Franciaország ellen, akkor nekünk a svédeket 13 góllal kell megverni.Kalap1988 írta: Ha optimális az eset és megverjük a svédeket, illetve a hollandokat, akkor meg lehet az elődöntő. Miért is szállt el? Hisz akkor ugyanannyi pontunk lesz, az esetben pedig ha jól tudom az egymás elleni eredmény számít.
Ha optimális az eset és megverjük a svédeket, illetve a hollandokat, akkor meg lehet az elődöntő. Miért is szállt el? Hisz akkor ugyanannyi pontunk lesz, az esetben pedig ha jól tudom az egymás elleni eredmény számít.albicelesteX írta:És szerinted ez véletlen..a nagy Norge kikap a kis skandináv testvértől érdekes.....Mocskos csalás ez az egész EB is.jelwaz írta:Szerk: Közben a svéd-norvég 12:6A svédek játszanak norvégosan.
Szerk2:Hát a svédek behúzták. Szenzációsan játszottak, főleg a belső emberek és főleg védekezésben. Ezzel valószínűleg elszállt az elődöntő is. De ha hozzuk a következő meccseket, akkor nem lehet egy rossz szavunk sem.
Azért következő körben szurkoljunk a franciáknak.
És szerinted ez véletlen..a nagy Norge kikap a kis skandináv testvértől érdekes.....Mocskos csalás ez az egész EB is.jelwaz írta:Szerk: Közben a svéd-norvég 12:6A svédek játszanak norvégosan.
Szerk2:Hát a svédek behúzták. Szenzációsan játszottak, főleg a belső emberek és főleg védekezésben. Ezzel valószínűleg elszállt az elődöntő is. De ha hozzuk a következő meccseket, akkor nem lehet egy rossz szavunk sem.
Azért következő körben szurkoljunk a franciáknak.
Állítólag már játszhat, de az EB előtt még sérült volt ezért nem jöhetett, de van egy olyan szabály, hogy a középdöntő előtt 1 játékost lehet cserélniS.Agüero írta: Most ő fölépült a sérüléséből és azért jön, vagy csak mert nem nevezték a keretbe és most jöttek rá, h kéne ő ide?
Most ő fölépült a sérüléséből és azért jön, vagy csak mert nem nevezték a keretbe és most jöttek rá, h kéne ő ide?FtcSikiHun írta:http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=254&op ... ikkid=6484
Innentől már minden adott egy jó szereplésre. Timivel a svédeket a hollandokat és az ukránokat is verni kell
December 12., vasárnap:S.Agüero írta: Akkor vasárnap középdöntő már?
Mind a 3 ellen van esélyünk győzni sőt.Svéd, holland, ukrán hármas ellen mennyi esélyünk lehet?
az ukránok hogyan mentek tovább?holland ukrán német 2 2 2pont körbe verték egymást!németeknek jobb a gólarányuk!FtcSikiHun írta:Ez a meccs szerintem nem nagyon mérvadó, hiszen a norvégok enyhén szólva is esélyesek a végső győzelemre. A baj a kihagyott ziccerekkel volt. Hihetetlen miket hagytunk ki. Csak abban bízok, hogy ez a meccse nem tör meg minket. Tomori egyébként mit keres itt?
Ha számításaim nem csalnak akkor valahogy így lesz a csoport:
Norvégia 4 pont
Svédország 4 pont
Magyarország 2 pont
Hollandia 2 pont
Ukrajna 0 pont
Franciaország 0 pont
A svédek a hollandok és az ukránok is befoghatóak ha összekapjuk magunkat. És valószínűleg a norvégok is végigvernek mindenkit, míg a franciáknak is lesz esélyük pl.: Hollandia ellen.
Következő meccsünk vasárnap.
Gyerünk Csajok!
Én is abban látom a sikeres szereplés sorsát, hogy ne törjünk meg. A meccset illetően pedig annyi pozitívumot tudok mondani, hogy gyönyörű és klasszis megoldásokat is láthattunk a lányainktól. Igaz a végén már a norvégok nem pörögtek annyira, mint az elején, de mi meg görcsösek voltunk. És 3-2-ben ziccert csináltunk befutással, szélső ziccert létszámhátrányból. Furcsa, de láttam biztató dolgokat.FtcSikiHun írta:A baj a kihagyott ziccerekkel volt. Hihetetlen miket hagytunk ki. Csak abban bízok, hogy ez a meccse nem tör meg minket.
Hát igen... Elnézve ezt a meccset jogos.ozsimiki írta:, hogy mit tudnál elképzelni? na azért eddig ennél jóval nagyobb szakvéleményeket olvastam, és szoktam meg tőled.