Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
P.U.Y.O.L. írta:4-5 év múlva be is fejeződik és akkor majd megtudjuk, hogy mi lett a végeredmény. Vicc lett ez az egész sportág. Előbb-utóbb Merckx eredményeit is vissza vonják...Capon írta:Kezdődik a Tour![]()
Aki szereti ne felejtse el.
4-5 év múlva be is fejeződik és akkor majd megtudjuk, hogy mi lett a végeredmény. Vicc lett ez az egész sportág. Előbb-utóbb Merckx eredményeit is vissza vonják...Capon írta:Kezdődik a Tour![]()
Aki szereti ne felejtse el.
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/d ... index.htmlPrimitive írta:Nem tudom az ágakat, annyira nem ástam bele magam, de ha jól értem, akkor Murray-nek szabad útja van a döntőig?!
Szerintem 50%ról így felugrott 70%ra, ami az esélyeket illeti, legalábbis nálam.LG írta:De jó, h benéztem ebbe a topicba, a nagy EB láz alatt meg is feledkeztem Wimbledonról. Ez most egy kicsit fel is vidított, de csak akkor ér vmit, ha Djoko behúzza, remélem így is lesz. Talán Federer lehet potenciális ellenfél, ha még képes magát felszívni az öreg, mert én még mindig nem írnám le!
:SReplay írta:Mi vaaan?