Fuhúúú
Elkezdtem nézni tegnap a Fish - Ward meccset, mondván Nadal úgyis simán nyer.

Brékelőny 1. szettben, azt hittem vége van a cseh gyereknek.
Annyira belemelegedtem Fishék meccsébe (ami elképesztően jó volt, tele fordulatokkal), hogy el is feledkeztem Nadalékról.

Visszakapcsoltam, javába tartott a tie. Behúzta nehezen Nadal, és gondoltam itt meg is tört Rosol, innen már csak formalitás az egész.
De nem így lett!
Tartom magam ahhoz az elképzelésemhez, hogy a tegnapi Rosolt egyszerűen nem lehetett megverni!!! Bárki állt volna a másik oldalon. Minden sült a gyereknek (nem kicsit örültem azért neki

).
Mikinek abban igaza van, hogy így vesztett a színvonalából a Wimbi. És abban is igazad van, hogy a következő körökben búcsúzni fog Rosol. Ez törvényszerű. Megvert egy hatalmas nevet, majd kiesik egy jóval "gyengébbtől".
Nem tudom az ágakat, annyira nem ástam bele magam, de ha jól értem, akkor Murray-nek szabad útja van a döntőig?!
Szivesebben néznék meg egy Djokovic - Federer döntőt. (persze, ha eljutnak odáig a delikvensek). Abban biztos vagyok, hogy akár ki is kerül a döntőbe (Djokovic, Federer), Murray-nek esélye sem lesz. (feltéve, ha eljut a skót).
Rogernek azért nem kis motiváció az, hogy Wimbledon után ismét no. 1 lehet.

Én szégyellem magam, de úgy gondoltam a RG után, hogy ez a Roger már feljebb nem fog kúszni a 3. helytől.
Mondhatni a kedvenc borítása, tenisze, rutinja meg van hozzá, kíváncsi leszek mit hoz ki belőle Fed.
Hajrá Djokovic, meg kell védeni a címet.
u.i.: ki hallott már Brian Bakerről? figyeljetek oda rá, szép, okos jó teniszt játszik. Igaz, hogy nem fiatal, de valami iszonyatosan sokat volt sérült. RG előtt már felfigyeltem rá (hozott kis pénzt a konyhára az amerikai

). Djoko mellett Neki szurkolok még.