Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.30. 16:02:20

Egy kis érdekesség :

Sara Errani - Yaroslava Shvedova meccsén az 1. szettben Errani úgy vesztette el a szettet 6-0-ra, hogy még pontot sem nyert. Na azért ez a nem mindegy.. :oops: :D #-o #-o

6-0 5-4 jelenleg! :D
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.30. 15:49:19

Nah nesze neked Rosol... :? :lol: ezért utálom az ilyen meglepetéseket, aztán így nagyon sok értelme volt,hogy egy meccsre álomteniszt (főleg szervajátékot) tudott produkálni, na bumm, simán kiesett köv fordulóban,és vesztettünk egy klasszis összecsapást a későbbiekben. Megérte.

Kohlschreiber-Rosol

6-2, 6-3, 7-6
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.30. 15:16:18

P.U.Y.O.L. írta:
Capon írta:Kezdődik a Tour :!:
Aki szereti ne felejtse el.
4-5 év múlva be is fejeződik és akkor majd megtudjuk, hogy mi lett a végeredmény. Vicc lett ez az egész sportág. Előbb-utóbb Merckx eredményeit is vissza vonják... :roll:
:D nem biztos az a 4-5 év. Armstrongtól most lehet elveszik mind a 7-et amit eddig nyert. Lehet 10 év sem elég, hogy "befejezzék".
Szerintem el kéne fogadni, hogy 200 versenyzőből 201 doppingol és kész.
Mikor a versenyzők 90% asztmás :lol: mert ugye az asztma gyógyszer teljesítmény növelő...
Én is azt mondom ami évről évre minden Touron felmerül, hogy ellenőrzött körülmények között kéne engedélyezni a dolgot. Úgy is mindenki csinálja akkor meg nem mindegy?
Sokkal igazságtalanabb, hogy időről időre kiszúrnak valakit és elvesznek tőle mindent, vagy kizárják a többi meg ugyan ott folytatja.

Mondjuk én nem is emiatt nézem. Egyszerűen szeretem a hangulatát, még az is jó ha csak a háttérbe szól a TV-n. Nem is szurkolok már senkinek kicsit olyan számomra mint az F1 azt sem azért nézem mert halálra izgulom/szurkolom magam rajta.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.30. 15:05:10

Capon írta:Kezdődik a Tour :!:
4-5 év múlva be is fejeződik és akkor majd megtudjuk, hogy mi lett a végeredmény. Vicc lett ez az egész sportág. Előbb-utóbb Merckx eredményeit is vissza vonják... :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.30. 14:31:35

Kezdődik a Tour :!:
piton
Capitá del Barça

2012.06.30. 09:36:43

Grat mindkét játékosnak nagy meccset játszottak. Roger 0-2 után észbe kapott, és mindent letett a pályára. A nagyon fontos döntő TB-et mindig behúzza, ez most is nagyon kellett a 4. szettben.
Rosol győzelme sok erőt adhat most a többi játékosnak, nem lesz egyszerű a nagyok dolga, de bízom benne h Roger megnyeri Wimbledont. Muszáj lesz neki irányítania a labdameneteket, mert fordítva nem igazán jöhet ki jól belőle.
Replay
Director del Fútbol

2012.06.29. 22:21:33

ÚRISTEN! MEKKORA MECCS VOLT!!!

Nagyon régen láttam igy játszani Federer-t évekkel ezelőtt.

Ahogy 5. szettben játszott, 31 évesen, 200%-on pörgött.

De hát Benneteau-t sem láttam még soha ennyire jól játszani, a végén sajnáltam szegényt, nagyot játszott, de vhogy szerencsétlenségére kihozta az állatot Federer-ből.
Replay
Director del Fútbol

2012.06.29. 22:12:38

2-2, Federer most jól áll, a francia elfáradt, Federer 31 évesen meg ürteniszt játszik.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.29. 20:35:01

Hihetetlen, hogy Rafa ilyen korán búcsúzott! :shock:
Nem láttam a meccset. Ennyire nem volt formában? Mert az egy dolog, hogy a másik srác élete meccsét játszotta, de annak azért nem kellett volna elégnek lennie... :D
Replay
Director del Fútbol

2012.06.29. 20:34:39

Federer 0-2-re áll.

Vki magyarázza meg, mi a fene történik!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.29. 18:00:19

Primitive írta:Nem tudom az ágakat, annyira nem ástam bele magam, de ha jól értem, akkor Murray-nek szabad útja van a döntőig?!
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/d ... index.html

Baghdatis, Cilic/Querrey, nem lesz könnyű, Feddel vagy Djokóval mindenképp szembetalálkozik majd, mert ők tuti bejutnak legalább a négybe. Murray nem lesz elég jó, talán már Cilic is kiverheti, már ha előtte kiejti Querreyt.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.29. 15:27:56

Mondom magamnak, nem nézem Rafa meccsét úgyis sima lesz. Megnézem a meccset, reggelek kelek és látom, hogy kiesett. :shock:
Amiket leírtatok a srác kb. áldott állapotban játszott. Van ilyen. Kár, mert a RG után úgy éreztem, hogy füvön is meglehet a visszavágás. :x

Innen érdekes lesz a torna. Főleg Murrayre leszek kíváncsi. Ha most sem tud döntőt játszani, akkor szerintem letehet arról, hogy valaha is nyer valami nagyot. A szituáció eléggé csalóka. Most még nagyobb lesz rajta a teher és láthattunk az elmúlt években, hogy fejben elég gyenge. Ha fogadni kellene azt mondanám, hogy a 8 vagy a 4 között megint elkapja valaki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.29. 12:57:16

Fuhúúú :shock: :shock:

Elkezdtem nézni tegnap a Fish - Ward meccset, mondván Nadal úgyis simán nyer. :lol: Brékelőny 1. szettben, azt hittem vége van a cseh gyereknek.
Annyira belemelegedtem Fishék meccsébe (ami elképesztően jó volt, tele fordulatokkal), hogy el is feledkeztem Nadalékról. :lol: Visszakapcsoltam, javába tartott a tie. Behúzta nehezen Nadal, és gondoltam itt meg is tört Rosol, innen már csak formalitás az egész.
De nem így lett! [-X =; \:D/

Tartom magam ahhoz az elképzelésemhez, hogy a tegnapi Rosolt egyszerűen nem lehetett megverni!!! Bárki állt volna a másik oldalon. Minden sült a gyereknek (nem kicsit örültem azért neki :oops: ).

Mikinek abban igaza van, hogy így vesztett a színvonalából a Wimbi. És abban is igazad van, hogy a következő körökben búcsúzni fog Rosol. Ez törvényszerű. Megvert egy hatalmas nevet, majd kiesik egy jóval "gyengébbtől". :roll:

Nem tudom az ágakat, annyira nem ástam bele magam, de ha jól értem, akkor Murray-nek szabad útja van a döntőig?!
Szivesebben néznék meg egy Djokovic - Federer döntőt. (persze, ha eljutnak odáig a delikvensek). Abban biztos vagyok, hogy akár ki is kerül a döntőbe (Djokovic, Federer), Murray-nek esélye sem lesz. (feltéve, ha eljut a skót).

Rogernek azért nem kis motiváció az, hogy Wimbledon után ismét no. 1 lehet. :oops: Én szégyellem magam, de úgy gondoltam a RG után, hogy ez a Roger már feljebb nem fog kúszni a 3. helytől. :oops: :oops:

Mondhatni a kedvenc borítása, tenisze, rutinja meg van hozzá, kíváncsi leszek mit hoz ki belőle Fed.

Hajrá Djokovic, meg kell védeni a címet. [-o< [-o<

u.i.: ki hallott már Brian Bakerről? figyeljetek oda rá, szép, okos jó teniszt játszik. Igaz, hogy nem fiatal, de valami iszonyatosan sokat volt sérült. RG előtt már felfigyeltem rá (hozott kis pénzt a konyhára az amerikai :oops: ). Djoko mellett Neki szurkolok még. :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
salas9
Entrenador del Barça

2012.06.29. 10:34:12

Megvan a Barcelona Futsal csapatának első igazolása. A 23 éves spanyol válogatott Aicardo a Lobelle Santiago csapatától igazolt át. Szerintem ő fogja pótolni a visszavonuló Javi Rodriguezt, bár Aicardo inkább pivo, mint szélső de a válogatottban többször is ott kapott szerepet.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.29. 09:33:57

Lukáš Rosol - Rafael Nadal 6-7, 6-4, 6-4, 2-6, 6-4
Na ezen nagyot néztem. :shock:
A meccset sajnos nem láttam, csak egy összefoglalót.
Grat Rosolnak!

Ma: Federer - Benneteau. Hajrá, SuperRoger!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.28. 23:38:34

LG írta:De jó, h benéztem ebbe a topicba, a nagy EB láz alatt meg is feledkeztem Wimbledonról. Ez most egy kicsit fel is vidított, de csak akkor ér vmit, ha Djoko behúzza, remélem így is lesz. Talán Federer lehet potenciális ellenfél, ha még képes magát felszívni az öreg, mert én még mindig nem írnám le!
Szerintem 50%ról így felugrott 70%ra, ami az esélyeket illeti, legalábbis nálam.

Jah amúgy Murray? :D:DD:D: te jó ég, végre leéghet "hazai" pályán a döntőben a skót :D bár kinézem belőle,hogy így se jut be a döntőbe,hogy se Nadal, se Federer, se Djokovic nem állhat az útjába, ilyen olyan okok miatt.

De ha mégis bejut, biztos vagyok benne hogy szegény nagyon kikap, akárcsak 2011 Aus Openen, vagy előtte lévő kemény pályás GS finálékban.

Mindenesetre én mostantól a meglepetés győzelemnek drukkolok, amire 0,3% esélyt látok kb, ezt a Tsonga-Del Potro-Murray 3asnál összesen.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.28. 23:26:58

De jó, h benéztem ebbe a topicba, a nagy EB láz alatt meg is feledkeztem Wimbledonról. Ez most egy kicsit fel is vidított, de csak akkor ér vmit, ha Djoko behúzza, remélem így is lesz. Talán Federer lehet potenciális ellenfél, ha még képes magát felszívni az öreg, mert én még mindig nem írnám le!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.28. 23:08:00

Replay írta:Mi vaaan?
:S

Összefoglalom: gyenge Rafa jött ki a meccsre, első szettet épphogy megnyerte, 2.-3.ban már nem, mert ellenfel bődületesen szervált,és játszott, 4.ben felébredt Rafa és úgy játszott amivel lehet fordítani. Jött 40perc szünet,aztán a döntő szettet gyengén kezdte, elvesztette a szerváját, ami meg is pecsételte a meccsét, mert érinthetetlen volt Rosol adogatójátéka. ELKÉPESZTŐ %BAN ÜTÖTTE BE AZ ELSŐT, és a tenyeresei is vizet fakasztottak, ha épp visszakanalazta vhogy Rafa őket.

GRT Rosolnak, ilyen hidegfejjel egy noname teniszező...nem semmi. Amúgy nem csak azért nem szeretem az ilyen meglepetéseket, mert most a kedvencem esett ki, hanem mert köv körben, vagy kettővel később ez a Rosol egy sokkal kisebb név ellen kiesik kb simán...így meg bosszantó,hogy a végjátékban nem látunk ismét egy pazar csatát Rafa és a többi klasszis között.

Nah ez van, nem fért bele Rafa gyenge kezdése, és Rafa gyenge kezdése a 40perc tetőbefedős szünet után...mert előtte még ő volt lélektani és formai előnyben is.

ettől független is VAMOS RAFA!!!

Jah, innentől sima ügy lesz Djokovicnak.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2012.06.28. 23:01:21

Mi vaaan?

Én most néztem rá a szokásos eredményekre, erre látom, hogy megy még ez a meccs.

DÖBBENET. NEM TALÁLOK SZAVAKAT.
ÓRIÁSI CSALÓDÁS.
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.28. 22:53:41

Nadal elég nagy bajban van...Lehet hogy már a 2. fordulóban meglesz a torna legnagyobb meglepetése? Én ott abba is hagynám az idei Wimbledon nézését :?

Szerk: Tévedtem. Nadal nem bajban van, Nadal kiesett...love-ra nyerni az adogatását az 5. szettben, élete 2. füves pályás tornáján, életében először Wimbledonban, center pályán...hihetetlen.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.28. 21:40:18

EB alatt azért kapcsolgatok bőszen Wimbledonra, mert Nadal nem kis bajban van (volt)...2-1re vezet ellene a szetteket tekintve Rosol, aki nagyon meggyőzően szervál,és játszik is, egyáltalán nincs megijedve, de most VÉGRE sikerült a 4.szettben egy break Rafának, közel az egyenlítés!

Viszont az 5.ben is figyelni kell majd nagyon (ha lesz, nagyon remélem!), mert ez a Rosol nem egy idegbajos típus.

VAMOS RAFA!!!

szerk: 4.szett meg is lett simán, aztán következett kb 30perc szünet, mert befedték a stadiont (mivel sötétedett) és felkapcsolták a villanyokat...pedig nagy lendületben volt Rafa, erre 5.et úgy kezdi,hogy elveszti az adogatását :S:SSS

1-2 Rosolnak a döntő szettben,és szervál, ajajjjj... Hát mindent bele kell adni Rafa, mert őrült mód szervál Rosol...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.27. 17:27:51

Akkor nosztalgiázzunk egy kicsit. :)
Első tenisszel kapcsolatos élményem a 2001-es Roland Garros. Végül Gustavo Kuerten nyert, de volt egy-két necces meccse. Már nem emlékszem pontosan(lusta vagyok rákeresni is), hogy ki ellen, de azt hiszem két szettes hátrányból is fordított. Akkor volt az első szívrajz a salakra, majd ezt a döntő után ismét bedobta:
http://www.youtube.com/watch?v=f_yDlhiW73Y

Sampras-Agassit nem linkelek, Ozsi megtette helyettem.

Ugorjunk egy évet, a 2002-es Master Cup döntő, helyszín Shanghai. Hewitt-Ferrero. Az első igazi kedvencem Hewitt volt, aztán jött Nadal. Hatalmas meccs volt ez is, Lleyton vezetett 2-0ra, majd Ferrero kiegyenlített, aztán a döntő szett az ausztrálé lett. Sajnos erről videót nem találtam, de az "öregebbek" biztos emlékeznek erre a döntőre.

2003:
El Aynaoui-Roddick, Hú mekkora meccs volt ez is. :) Emlékszem alig vártam, hogy suliból hazaérjek és nézhessem. Akkor Roddick kicsit másként játszott még, szimpatikusabb is volt, a hisztijei ellenére.
A legszebb pontok:
http://www.youtube.com/watch?v=YMcyFPA7q88

Aztán jött egy időszak, amikor Federert képtelenség volt megveri, Hewitt volt a világranglista második, de kb. esélytelen volt a svájci ellen. Volt pár döntőjük(GS, Masters CuP), de csoda volt, ha Hewitt szettet nyert.

Következő meccs az 2005, Australian Open, szintén Hewitt az ellenfél pedig Rafael Nadal. :) Nadal végül kikapott, de azt hiszem itt lett hatalmas kedvencem. Ugye ekkor már lehetett róla hallani, előző évben megverte Federert, volt már tornagyőzelme is. Erről a meccsről is csak egy összefoglalót találtam, de azért látszik, hogy nem volt rossz parti:
http://www.youtube.com/watch?v=PTYuZO9PoUo

Következik a Federer-Nadal saga. Itt nagyon sok meccset ki lehetne emelni. Számomra a legemlékezetesebbek az első RG meccsük, a második wimbledoni döntőjük és harmadik, amikor végre Rafa nyerni tudott.
Sorban:
http://www.youtube.com/watch?v=Sgak8FGvNo0
http://www.youtube.com/watch?v=ocnxzsOOePc
http://www.youtube.com/watch?v=wIqYGUVW ... re=related

A következő korszak(ami jelenleg is tart) az a Djoko-Rafa volt. Hát itt számomra volt pár eléggé fájó vereség, a legdurvább az idén januári. Ezekről nem keresek most vidit.
:P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.27. 09:26:24

Hoppá, Wawrinka kiesett... :cry:
Jürgen Melzer - Stanislas Wawrinka 3-6, 7-6, 2-6, 6-4, 5-4.
gergo9
Director del Fútbol

2012.06.26. 23:12:25

http://www.youtube.com/watch?v=6kpBdK5IFkc

Hatalmas :DDDDDDDDD (2.26tól)
Egyébként hatalmas géniusz még hatalmasabb arccal aki szereti a bokszot figyelje mert élményszámba megy a bunyója és egy 10est rá hogy 5éven belül P4P első lesz. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.26. 14:58:45

Nem tudtam, hova linkeljem, talán ide a legjobb:
Bajnok a Barça Alusport, a Barça futsalcsapata! :D
http://www.fcbarcelona.com/futsal-1/fut ... mpions-3-6

Kép
Válasz küldése