A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Töröltem és elmentettem, amit írtam. Akkor, majd akkor bemásolom, ha meg van a topik.ozsimiki írta:Lesz külön topikszóval szerintem majd oda copyzd be, innen meg töröld.
Ráérünk kezdés előtt pár nappal kinyitni. Az elvárások leírására elég 1-2 nap.
Ma pedig startol Wimbledon!
VAMOS RAFA!!!

Köszi, hogy figyelembe vettétek.fcbarca0827 írta:Erre csak akkor kérek választ, ha nem lesz az Olimpiának külön topikja. (Úgyhogy sürgősen jöjjön egy modi és válaszoljon. ): Ki mit vár az Olimpiától, magyar érmek tekintetében?

"Csak" 8 éves a cikk.fcbarca0827 írta:Amit te linkeltél az nem 2004. 07. havi cikk?Bob_Marley írta:Hiszek neked mégis csak wikipedia
Szépen vagyunk, hogy elírják az újságcikkbenAz után volt még egy Athén és Peking.
![]()
Erre csak akkor kérek választ, ha nem lesz az Olimpiának külön topikja.(Úgyhogy sürgősen jöjjön egy modi és válaszoljon.
):
Ki mit vár az Olimpiától, magyar érmek tekintetében?
Szerk.: Én is csak akkor mondom el a véleményem, hogyha megtudom lesz-e külön topik, vagy majd ide kell-e írni. Addig magamban tartom, akiktől várom az érmeket.
Más:
Holnap kezdődik Wimbledon, az egyetlen GS aminek nem csak a döntőit szoktam követni. Legalábbis eddig követtem, de idén és jövőre a Digi közvetíti, úgyhogy most ez is kimarad.
sztem oriasi "blama" lesz. kaja-keun kivul nem hinném h lesz aranyunk, a pólósoknak sztem most nem fog jönni, max ha gyurta jo napot fog ki 200 mellen ott lehet +1...fcbarca0827 írta:Ki mit vár az Olimpiától, magyar érmek tekintetében?

Amit te linkeltél az nem 2004. 07. havi cikk?Bob_Marley írta:Hiszek neked mégis csak wikipedia
Szépen vagyunk, hogy elírják az újságcikkben

Mintha nem lenne túl friss táblázat.Bob_Marley írta:Lassan itt az Olimpia
Kis érdekesség:
http://www.delmagyar.hu/atheni_olimpia/ ... ata/75301/
Azért jó ezt látni, s igazán büszkék lehetünk az eddig elért sikerekre, s remélhetőleg a londoni eseményen is "csurran-cseppen" valami.Nem kis sporthagyományokkal rendelkező országok vannak mögöttünk.Hajrá Magyarok

Persze,h erre.kanty írta:Szerintem Ozsi arra célzott, h Nadal-Federer vagy Nadal-Murray ág lesz-e.

Szerintem teljesen mind1, jelen helyzetben.kanty írta:Szerintem Ozsi arra célzott, h Nadal-Federer vagy Nadal-Murray ág lesz-e.